Evet öyle düşünmek istiyorum bu sefer olacak Allah’ım dualarımızı kabul etsinStres yapmayın demeye geldim :) sizi çok iyi anlıyorum ama stres size ve gidişata zarar verir .Böyle düşünün . Olmaması için hiç bir sebep yok ki ...
Her şey güzel olacak gönlünüzü ferah tutun müjdeli haberler verin inşallah31 Mayıs ya da 1 hazıranda transferim olacak .3.denemem olacak .umarım her şey güzel olur hepımız ıcın
Yaa hadi hayırlısı canım inşAllah güzel ilerler bende cumartesi günü iple çekiyorumKızlar yarin kontrolum var sabah
Merhabalar canım korkma Allahın izniyle herşey gönlünce olsun inşallah. Sorun neydi sebepsiz anladığım kadarıylaKader arkadaşlarım hepinize merhabalar:) Nisan ayında ilk transferim gerçekleşti görünen hiçbir problem olmamasına rağmen malesef sonuç negatif. Mayıs ayında hiteroskopi oldum şimdi tekrar transfer hazırlığına başladık hazıranın ilk haftası görünüyor tahminen tarihim kalan son embriyom bu bi tarafım bu sefer olacak diyor bir tarafım ya olmazsa diye korkudan ölüyorİnşallah rabbim yardımcımız olsun kucaklarımızı boş bırakmasın
İnşallahYaa hadi hayırlısı canım inşAllah güzel ilerler bende cumartesi günü iple çekiyorum
Endişeleri bir kenara birakalimKader arkadaşlarım hepinize merhabalar:) Nisan ayında ilk transferim gerçekleşti görünen hiçbir problem olmamasına rağmen malesef sonuç negatif. Mayıs ayında hiteroskopi oldum şimdi tekrar transfer hazırlığına başladık hazıranın ilk haftası görünüyor tahminen tarihim kalan son embriyom bu bi tarafım bu sefer olacak diyor bir tarafım ya olmazsa diye korkudan ölüyorİnşallah rabbim yardımcımız olsun kucaklarımızı boş bırakmasın
Merhaba31 Mayıs ya da 1 hazıranda transferim olacak .3.denemem olacak .umarım her şey güzel olur hepımız ıcın
Geçici menopoz için ilaç falan mı verdiler acaba birde opudan sonra ki ikinci adet miİnşallah, ben regl olmadim bir onu sorcam merak ediyorum bir sorun olur mu diye
Herşey gönlünüzce olur inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bizlere de. İçini ferah tutmaya çalış31 Mayıs ya da 1 hazıranda transferim olacak .3.denemem olacak .umarım her şey güzel olur hepımız ıcın
Evet zoladex oldum igne 15 gün önce , bu ikinci adet olacakti. İgne olduğum gün adet olacaksiin ilacin bitince demislerdi ama olmadiGeçici menopoz için ilaç falan mı verdiler acaba birde opudan sonra ki ikinci adet mi
Ben de hala olmadım cuma günü 15 gün doluyor çok merak ediyorum ne diyecekler eğer olmazsam güzel haberlerini bekliyoruz bol şansİnşallah, ben regl olmadim bir onu sorcam merak ediyorum bir sorun olur mu diye
Bol şans diliyorum her şey çok güzel yolunda gider umarım31 Mayıs ya da 1 hazıranda transferim olacak .3.denemem olacak .umarım her şey güzel olur hepımız ıcın
Hormonlar baya değişiyor belli olmuyo canım bende opudan sonra ki ikinci adet 42 gün sonra olmuştu. Kontrolden sonra yaz yine buraya bakalım ne diyeceklerEvet zoladex oldum igne 15 gün önce , bu ikinci adet olacakti. İgne olduğum gün adet olacaksiin ilacin bitince demislerdi ama olmadi
2.denemem benim Ankara Memorial da Aygül hoca ile tedavi görüyorum ilk denememi İstanbul Şişli Memorial hastanesinde gördüm iki sene önce pgt den bi embriyo gelmişti transfer edildi ama gebelik oluşmadı
Erkek faktörlü olduğu için pgt önerdiler bizeSize neden genetik testi yaptılar. Bana hiç böyle bir demediler yapalım diye.Bugun 12 döllenmiö embriyomun olduğunu bildiler ilk günü
Anladım canım, umarım daha güzel olur her şeyErkek faktörlü olduğu için pgt önerdiler bize
Herhangi bir sebep yoktu tüpleri tıkalı olduğu için tüp bebeğe karar verdik her şey de çok güzel ilerlemişti ama sonuç negatif oldu bu kez hiteroskopi oldum inşallah sonuç pozitif olur genetik test de önermedi şimdilik erken dedi doktorMerhabalar canım korkma Allahın izniyle herşey gönlünce olsun inşallah. Sorun neydi sebepsiz anladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?