2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

M mombaby merhabalar ben de genetık e gönderiyorum pgt ngs .2 embriyo m var benım de .sizin tedavi nerede ,ilk deneme mi ?

Merhabalar canım korkma Allahın izniyle herşey gönlünce olsun inşallah. Sorun neydi sebepsiz anladığım kadarıyla

Endişeleri bir kenara birakalim her şey güzel olacak

Evet zoladex oldum igne 15 gün önce , bu ikinci adet olacakti. İgne olduğum gün adet olacaksiin ilacin bitince demislerdi ama olmadi
Hormonlar baya değişiyor belli olmuyo canım bende opudan sonra ki ikinci adet 42 gün sonra olmuştu. Kontrolden sonra yaz yine buraya bakalım ne diyecekler

M mombaby merhabalar ben de genetık e gönderiyorum pgt ngs .2 embriyo m var benım de .sizin tedavi nerede ,ilk deneme mi
2.denemem benim Ankara Memorial da Aygül hoca ile tedavi görüyorum ilk denememi İstanbul Şişli Memorial hastanesinde gördüm iki sene önce pgt den bi embriyo gelmişti transfer edildi ama gebelik oluşmadı

Merhabalar canım korkma Allahın izniyle herşey gönlünce olsun inşallah. Sorun neydi sebepsiz anladığım kadarıyla
Herhangi bir sebep yoktu tüpleri tıkalı olduğu için tüp bebeğe karar verdik her şey de çok güzel ilerlemişti ama sonuç negatif oldu bu kez hiteroskopi oldum inşallah sonuç pozitif olur genetik test de önermedi şimdilik erken dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…