Keyfini çıkarın benceOfff valla fena bi heyecanmis ruya gibi geliyor şuan
Teşekkür ederim inşallah hepimiz ayni sonuclari alip birlikte keyiflenelimKeyfini çıkarın bence
İnşallahBen de bugün 2. Testimi verecem diye gece uyuyamadım, inşallah güzel bir artış olmuştur
İnşallah ,sizin adiniza gerçekten çok sevindim. Ben pazar günü kan testi vermeyi düşünüyorum . Olumlu ,olumsuz yazarim sonucu . Herkesin sonucu güzel olsun diliyorumTeşekkür ederim inşallah hepimiz ayni sonuclari alip birlikte keyiflenelimburada sevincimi ilk paylasabildigim insanlar olduğunuz icin teşekkür ederim
Oldu benceBen de bugün 2. Testimi verecem diye gece uyuyamadım, inşallah güzel bir artış olmuştur
Insallah cektigimiz cefanin sefasini surmeye cok az kaldi canim yaaHemde nasıl agrı bugün üstümü değişirken bile tshirt biraz sıkı geldi o bile canımı acıttı zaten iğne yaptığım yerin üzerine yatmayı geçtim dokunamiyorum daha çok var nasıl vurucam bilmiyorum
Ayyy gurban olurum ne tatli ben burdayim diyor masallah canimmKizzzzlar galibaa pozitif
Yarin sabah yine test yapicam bide pazad yaparim.
Pazartesi kan testi
Birde 5.ci gunundemisin Masallah YaaaKizzzzlar galibaa pozitif
Pazartesi kan testi
Kizzzzlar galibaa pozitif
Pazartesi kan testi
Oldu bencebenim içime doğan olur genelde kaygıya gerek yok
İnşallahBen de bugün 2. Testimi verecem diye gece uyuyamadım, inşallah güzel bir artış olmuştur
Ayyy gurban olurum ne tatli ben burdayim diyor masallah canimm
Evet ya daha dun hic bişey yoktu tek çizgiydi şok oldumBirde 5.ci gunundemisin Masallah Yaaa
Dimi 5. Gunde inanamadimAyy maşallah erken olmasına rağmen baya belirgin çıkmış
Dimi 5. Gunde inanamadimtşk ederim canim benim ne guzel ildu sizllerle guzel haber paylaşmak. Ben aldiigmiz her güzel haberde biraz daha umutlaniuordum birilerine umut olabilirsem ne mutlu bana
Ayyy Allahım şükürler olsun yaKizzzzlar galibaa pozitif
Pazartesi kan testi
Hemen testlerimi yapmaya başlıyorum5. Gün embriyosu cidden 5. Gunde ben buradayim diyormus
4. günden sevgilerArtık günü gelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?