2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kizzzzlar galibaa pozitif
Yarin sabah yine test yapicam bide pazad yaparim.
Pazartesi kan testi
Ayyy hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin ins darisi bize ins ben de 6.gun yaptim boyle cikti cuma test günümü bekliyorum 3uncu denemem ve son embriyolardi bakalım kismet hersey

Ayyy hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin ins darisi bize ins ben de 6.gun yaptim boyle cikti cuma test günümü bekliyorum 3uncu denemem ve son embriyolardi bakalım kismet hersey
İnşallah koyulasarak artar güzel sonucu alırsınız ki bence almissiniz bile hayirlisiyla sağlıkla doğurmak nasip olsin

Evet ya suan kimseye soylemedim bende icimde tutuyorum eşim gelsin ilk ona soyleyeyim sonra kan testi yaptirip oyle söylerim dedm ama zaman geçmiyor
Ben soylemedim eşime ki kan testini görene kadar da soyleyemem surekli negatif tek cizgi görünce insanın inanasi gelmiyor sanki en saglam kan testi

Ayy hayırlı olsun sağlıkla devam etsin amiin oozitifler beni çok sevindiriyoor sen de erken gebelik testi mi yaptınn?

Ayy hayırlı olsun sağlıkla devam etsin amiin oozitifler beni çok sevindiriyoor sen de erken gebelik testi mi yaptınn?
Amin cnm ins ben hem erken hem normal kaset test yaptim pazartesi gunu ayni anda foto da attım bak

Eklentiler

• IMG_20220614_021112.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…