Yarın yaparım bende benim 6. Gün o da 5. Günle aynı demişti doktorum ama degisir mi belli olma zamanıAaa yok dur o zmaan yapma bekle
Ayyy hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin ins darisi bize insKizzzzlar galibaa pozitif
Yarin sabah yine test yapicam bide pazad yaparim.
Pazartesi kan testi
İnşallah koyulasarak artar güzel sonucu alırsınızAyyy hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin ins darisi bize insben de 6.gun yaptim boyle cikti cuma test günümü bekliyorum 3uncu denemem ve son embriyolardi bakalım kismet hersey
Amin cnm hepimiz bu yolda çok emekler verdikİnşallah koyulasarak artar güzel sonucu alırsınızki bence almissiniz bile hayirlisiyla sağlıkla doğurmak nasip olsin
Evet ya suan kimseye soylemedim bende icimde tutuyorum eşim gelsin ilk ona soyleyeyim sonra kan testi yaptirip oyle söylerim dedm ama zaman geçmiyorAmin cnm hepimiz bu yolda çok emekler verdikAllah emeklerimizi boşa cikarmasin insallah cuma günü de gelmek bilmiyor sanki
Ben soylemedim eşime ki kan testini görene kadar da soyleyemem surekli negatif tek cizgi görünce insanın inanasi gelmiyor sankiEvet ya suan kimseye soylemedim bende icimde tutuyorum eşim gelsin ilk ona soyleyeyim sonra kan testi yaptirip oyle söylerim dedm ama zaman geçmiyor
Bende oyle suan varya icim icimi yiyor ama bura disinda kimseyle paylasmadimBen soylemedim eşime ki kan testini görene kadar da soyleyemem surekli negatif tek cizgi görünce insanın inanasi gelmiyor sankien saglam kan testi
Aileler bekliyor dört gözle on yıldırBende oyle suan varya icim icimi yiyor ama bura disinda kimseyle paylasmadim
Ayyy hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin ins darisi bize insben de 6.gun yaptim boyle cikti cuma test günümü bekliyorum 3uncu denemem ve son embriyolardi bakalım kismet hersey
Amin cnm insAyy hayırlı olsun sağlıkla devam etsin amiin oozitifler beni çok sevindiriyoorsen de erken gebelik testi mi yaptınn?
Kaçıncı gün embriyosuAmin cnm insben hem erken hem normal kaset test yaptim pazartesi gunu ayni anda foto da attım bak
Amin cnm insben hem erken hem normal kaset test yaptim pazartesi gunu ayni anda foto da attım bak
Amin cnm valla embriyolog 5 bucuk gun dedi dollenme zamanini hesaplayarak ama bana sorsan 6.gun diyordumKaçıncı gün embriyosuHayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsin
Kaset test cikiyor ama erken daha belirgin aslindaAyy maşallah çok güzelçoktka fark yok erken gebelikle arasında aslında. Kaset testte de baya belirgin
Kaset test cikiyor ama erken daha belirgin aslinda
Cuma günü kan testi günüm ama zaman gecmek bilmiyor hem korku hem heyecan varTabi yanlış demişimdemek istedimki erken gebelik yapmasan, kasette de gayet belirginmiş demek istedim kan günün ne zaman heyecanla bekliyorum benim de cumartesi kan günüm
Ayyy Gozun aydin canimmmAmin cnm insben hem erken hem normal kaset test yaptim pazartesi gunu ayni anda foto da attım bak
Cuma günü kan testi günüm ama zaman gecmek bilmiyor hem korku hem heyecan var
Amin aminnnn bekleyen herkes hayırlı guzel haberler alsin insAyyy Gozun aydin canimmm
Darisi bize olsun kizlarrr yaaaa çok guzel haberler aliyosunuzzzzz
Burda herkes cok pozitif bende eminim güzel haberler çoğalacakEminim cok güzel sonuclarla geleceksinizpeşinizden bende cumartesi günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?