Cuma gunu yapicam sanirim erken gebelik testiBurda herkes cok pozitif bende eminim güzel haberler çoğalacakpeki sen yaptin mi hic test
çookkk sevındım kuzum,Dimi 5. Gunde inanamadimtşk ederim canim benim ne guzel ildu sizllerle guzel haber paylaşmak. Ben aldiigmiz her güzel haberde biraz daha umutlaniuordum birilerine umut olabilirsem ne mutlu bana
Hadi ins Rabbim en guzelini yasatsin hepimizeCuma gunu yapicam sanirim erken gebelik testibenimki 3.cu gün embriyosu oldugu icin cesaret edemiyorum erkene
Pazartesi de kan vericem inşallah guzel haberler almak nasip etsin Rabbim kizlar
Bu surec biraz zor ve yipratici , Tabi her halimize binlerce kez Şükürler olsun
Burda herkes cok pozitif bende eminim güzel haberler çoğalacakpeki sen yaptin mi hic test
Ben hic pozitif gormedim tup bebekde oyuzden son embriyolarim son sansim dedim bismillah dedim ... İlkkez cift cizgi olunca baya heyecan basiyor beniAmiin inşallahbenim geçen transferim kimyasalım oldu 6. Gün öğrenmiştim silik çizgiyle o yüzden çok cesaretim yok yapmaya. Direk kanda öğrenmek istiyorum
Ben hic pozitif gormedim tup bebekde oyuzden son embriyolarim son sansim dedim bismillah dedim ... İlkkez cift cizgi olunca baya heyecan basiyor beni
Evet cnm son iki tane kalmisti bu sefer ikisi birden olsun dedimAh cok sukur son embriyonda güldü yüzünembriyolarım dedin çift miydi seninb?
Evet cnm son iki tane kalmisti bu sefer ikisi birden olsun dedim
Yani diger iki transferimde tek koyuldu bu ucuncu denememde ikisini de istedimEvet cnm son iki tane kalmisti bu sefer ikisi birden olsun dedim
Amin cnm hepimizin yüzü gülsün insAh ikisi de tutmus bence çizgiye göreAllahım yüzünü güldürsün inşallah bebişlerine kavuş
Tüp bebek mi yaptırmıştın canım. hayırlı olsun inşallahKizzzzlar galibaa pozitif
Yarin sabah yine test yapicam bide pazad yaparim.
Pazartesi kan testi
Evet tüp bebekTüp bebek mi yaptırmıştın canım. hayırlı olsun inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin çok sevındım darısı bızlerın basınaKizzzzlar galibaa pozitif
Pazartesi kan testi
Oo harika Allah tamamına erdirsin darisi başımıza insKızlar 11. Gün 354 çıkmıştı, 13. Gün yani bugün sonucum 798 çıktı çok şükür
Darısı tüm haber bekleyenlere inşallah
Hadi hayırlısı olsun inşallah ilk deneme de tutarİyi günler bende bu ay transfer olucam inşallah. 24 nisanda 9 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi ve 2side 5.güne gitti. Cuma illk randevum var şu an corasprin ve elevit dışında kullandığım bir ilaç yok ve bu ilk tüp bebek denemem olacak. Daha önceden 2 aşılama ve yumurta takiplerim var
Süper Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinKızlar 11. Gün 354 çıkmıştı, 13. Gün yani bugün sonucum 798 çıktı çok şükür
Darısı tüm haber bekleyenlere inşallah
Ooo hadi hayırlı olsun. Gününe göre baya belirgin maşallahKizzzzlar galibaa pozitif
Pazartesi kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?