2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Burda herkes cok pozitif bende eminim güzel haberler çoğalacak peki sen yaptin mi hic test
Cuma gunu yapicam sanirim erken gebelik testi benimki 3.cu gün embriyosu oldugu icin cesaret edemiyorum erkene
Pazartesi de kan vericem inşallah guzel haberler almak nasip etsin Rabbim kizlar
Bu surec biraz zor ve yipratici , Tabi her halimize binlerce kez Şükürler olsun

Dimi 5. Gunde inanamadim tşk ederim canim benim ne guzel ildu sizllerle guzel haber paylaşmak. Ben aldiigmiz her güzel haberde biraz daha umutlaniuordum birilerine umut olabilirsem ne mutlu bana
çookkk sevındım kuzum,
masallaaahh saglıkla devam etsın ınsallaahhh

Hadi ins Rabbim en guzelini yasatsin hepimize

Amiin inşallah benim geçen transferim kimyasalım oldu 6. Gün öğrenmiştim silik çizgiyle o yüzden çok cesaretim yok yapmaya. Direk kanda öğrenmek istiyorum
Ben hic pozitif gormedim tup bebekde oyuzden son embriyolarim son sansim dedim bismillah dedim ... İlkkez cift cizgi olunca baya heyecan basiyor beni

İyi günler bende bu ay transfer olucam inşallah. 24 nisanda 9 yumurta toplandı 2 tanesi döllendi ve 2side 5.güne gitti. Cuma illk randevum var şu an corasprin ve elevit dışında kullandığım bir ilaç yok ve bu ilk tüp bebek denemem olacak. Daha önceden 2 aşılama ve yumurta takiplerim var

Hadi hayırlısı olsun inşallah ilk deneme de tutar

Pozitif haberleri duydukça heyecan bastı ya kızlar belirtileriniz neler var mı bi belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…