2022 ikiz annesi olacaklar

Şu an ben de çalışabilirim gibi hissediyorum fiziken iyi hissediyorum ama eşim bi vicdan yaptırıyor ki çok fena sormayın. Haftalarca mide bulantım kusmam yüzünden hiç beslenemedim okulla da birlikte 5 kilo verdim. Bundan sonrası evde geçirsem daha iyi olur diye düşünüyor eşim.
Şimdilik çalışırım gibi geliyor ama 1 ay sonra nasıl hissederim nasıl olur karnım çok büyür mü hareketim kısıtlanır mı gibi şeyler düşünüyorum zorlanır mıyım bakacağız bakalım.

Benim göbüşüm hala pek yok gibi. Sadece şişmanlamış gibi duruyorum, hamiş gibi değil

Vallahi helal olsun ben eşimi yolladım arkasından gittim adam özel harekatci baya cüsseeli falan kadınlar beni itekledi diyor bana şikayet ediyor bana diyor ki kel adam vardı beni itti markette gülme krizi geçirdim ala ala battaniye kuvet ve masrafa alabilmiş zavallım

Son düzenleme:
Ayyy yazık ya tecrübe bunlar hep

Kaçıncı haftadasınız şuan. 24e kadar benim çok büyümemişti karnım zaten 4 kilo falan almıştım asıl ben şimdi zorlanmaya başladım. Bence zorlandığınız yerde rapor alırsınız şimdi sıkıntınız yoksa devam edebilirsiniz.

Ben daha 14 haftamdayım. 15 tatilde annemlerin yanına gitcem de geri döneyi mi yoksa raporla izinle ikinci dönemi kapatıyı mı diye düşünüyorum da o yüzden bu erken düşünmelerim.
İnşAllah Benim de iç karnım geniştir de çok çıkmaz o zaman daha kolay olur 24. Haftaya kadar götürürüm. İkiz olunca insan tereddütte kalıyor

Ben yenidogan uyumlu biberon aldim o kaşıklardan da mı alayım ama enjektorle veriyorlarmış
benim annem enjektorle veya kaşıkla mama vermeyi beceremedigi icin bibeorn verdi ilk gün ogluma. benim sütüm gelmemisti. sonrasinda da bir daha memeye gelmedi cocuk o yüzden emin olamadım. kendim bakacak olsam kaşıkla da veririm sorun olmaz aynı sey

Emzirme destek sistemi diye bir şey var. İlk günler sütüm gelmezse ben onu kullanmayı düşünüyorum.

hastane cantasi hazirladiniz mi PembeAnkaKusu Beyaz_lale_
kendi cantami hazirladik sayilir sut sagma makinesini steril edip koycam. bir de bebekler emmezse diye kaşık biberonlar oluyor onlardan aldiniz mi?
Kuzum ben hazirladim ama soyle yaptim kendi esyalarimi koydum valize bebislerinkini valiz organizatore koydum haftam guzel ilerlerse ocak sonu gibj olursam onlarida koyarim dedim valize ins sut sagma koymadim benim hastane ilk once bizimkiyle sagin diyor daha etkili diye onun yerine gogus kalkani gogus pedi gogus kremi koydum bide benim yattigim hastanede siringa ile veriyolar hep mama emme refleksi olsun meme red etme olmasin diye ondan bilemedim kasik biberon alayim mi diye kararsiz kaldim bende canim benim

Canım bi şey soracağım bizim 30. Hafta tam sömestr tatiline geliyor sanırsam almak zorunda mıyız okul açıldığında alsak 2 hafta kar kalırdı :) ama olmaz sanırım değil mi

Canım ben 1 ay çalıştım 16. Haftaya kadar bi sıkıntı yoktu sonra kanama yaşadım plesantam aşağıdaydı biri doktor heyet verdi 1 ay diğerleri de izinden kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…