- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.383
- 108
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #6.661
Günaydın cefakar ikiz anaları aktüel ürün için erkenden uyananlara selam ederim
Şu an ben de çalışabilirim gibi hissediyorum fiziken iyi hissediyorum ama eşim bi vicdan yaptırıyor ki çok fena sormayın. Haftalarca mide bulantım kusmam yüzünden hiç beslenemedim okulla da birlikte 5 kilo verdim. Bundan sonrası evde geçirsem daha iyi olur diye düşünüyor eşim.Bende sınıf öğretmeniyim 22. Haftaya kadar çalıştım ben 24. E kadar da çalışırdım ama kasım ara tatile geldiği için ve taşınmam gerekliydi farklı bir şehre o yüzden 2 hafta rapor aldım ve 24. Haftada idari izne ayrıldım. Şükür benim ilk gebeliğimde düşük yaşamama rağmen sıkıntılı geçmediği için böyle yaptım. Siz zorlanıyorsanız daha önce den izne ayrılan çok kişi oldu. Sınıf öğretmenliğin de de devamlı ayaktasınız sonuçta kolaylıklar diliyorum.
Ben de küvet, maşrapa, iki bere aldım
Benim göbüşüm hala pek yok gibi. Sadece şişmanlamış gibi duruyorum, hamiş gibi değilŞu an ben de çalışabilirim gibi hissediyorum fiziken iyi hissediyorum ama eşim bi vicdan yaptırıyor ki çok fena sormayın. Haftalarca mide bulantım kusmam yüzünden hiç beslenemedim okulla da birlikte 5 kilo verdim. Bundan sonrası evde geçirsem daha iyi olur diye düşünüyor eşim.
Şimdilik çalışırım gibi geliyor ama 1 ay sonra nasıl hissederim nasıl olur karnım çok büyür mü hareketim kısıtlanır mı gibi şeyler düşünüyorum zorlanır mıyım bakacağız bakalım.
Ucuz görünce dayanamadım. Ama her şeyden 2 tane olunca yine pahalı olduBen de küvet, maşrapa, iki bere aldımgüle güle kullansınlar, siz epey doldjrmussunuz sepeti
Neysekı kuvet tekUcuz görünce dayanamadım. Ama her şeyden 2 tane olunca yine pahalı olduolsun değer kızçelerime
Vallahi helal olsun ben eşimi yolladım arkasından gittim adam özel harekatci baya cüsseeli falan kadınlar beni itekledi diyor bana şikayet ediyor
Ben yenidogan uyumlu biberon aldim o kaşıklardan da mı alayım ama enjektorle veriyorlarmışhastane cantasi hazirladiniz miPembeAnkaKusu Beyaz_lale_
kendi cantami hazirladik sayilir sut sagma makinesini steril edip koycam. bir de bebekler emmezse diye kaşık biberonlar oluyor onlardan aldiniz mi?
Ayyy yazık yaVallahi helal olsun ben eşimi yolladım arkasından gittim adam özel harekatci baya cübbeli falan kadınlar beni itekledi diyor bana şikayet ediyorbana diyor ki kel adam vardı beni itti markette gülme krizi geçirdim ala ala battaniye kuvet ve masrafa alabilmiş zavallım
İnşAllah ben de öyle olurumBenim göbüşüm hala pek yok gibi. Sadece şişmanlamış gibi duruyorum, hamiş gibi değil
Kadının biri elindeki küveti de alacakti iyi ki içmişim yazik sesi de çıkmamış eşiminAyyy yazık yatecrübe bunlar hep
Kaçıncı haftadasınız şuan. 24e kadar benim çok büyümemişti karnım zaten 4 kilo falan almıştım asıl ben şimdi zorlanmaya başladım. Bence zorlandığınız yerde rapor alırsınız şimdi sıkıntınız yoksa devam edebilirsiniz.Şu an ben de çalışabilirim gibi hissediyorum fiziken iyi hissediyorum ama eşim bi vicdan yaptırıyor ki çok fena sormayın. Haftalarca mide bulantım kusmam yüzünden hiç beslenemedim okulla da birlikte 5 kilo verdim. Bundan sonrası evde geçirsem daha iyi olur diye düşünüyor eşim.
Şimdilik çalışırım gibi geliyor ama 1 ay sonra nasıl hissederim nasıl olur karnım çok büyür mü hareketim kısıtlanır mı gibi şeyler düşünüyorum zorlanır mıyım bakacağız bakalım.
Ama var ya çok iyi yapmışsınız masallah vallaUcuz görünce dayanamadım. Ama her şeyden 2 tane olunca yine pahalı olduolsun değer kızçelerime
Ben daha 14 haftamdayım. 15 tatilde annemlerin yanına gitcem de geri döneyi mi yoksa raporla izinle ikinci dönemi kapatıyı mı diye düşünüyorum da o yüzden bu erken düşünmelerim.Kaçıncı haftadasınız şuan. 24e kadar benim çok büyümemişti karnım zaten 4 kilo falan almıştım asıl ben şimdi zorlanmaya başladım. Bence zorlandığınız yerde rapor alırsınız şimdi sıkıntınız yoksa devam edebilirsiniz.
benim annem enjektorle veya kaşıkla mama vermeyi beceremedigi icin bibeorn verdi ilk gün ogluma. benim sütüm gelmemisti. sonrasinda da bir daha memeye gelmedi cocuk o yüzden emin olamadım. kendim bakacak olsam kaşıkla da veririm sorun olmaz aynı seyBen yenidogan uyumlu biberon aldim o kaşıklardan da mı alayım ama enjektorle veriyorlarmış
Kuzum ben hazirladim ama soyle yaptim kendi esyalarimi koydum valize bebislerinkini valiz organizatore koydum haftam guzel ilerlerse ocak sonu gibj olursam onlarida koyarim dedim valize inshastane cantasi hazirladiniz miPembeAnkaKusu Beyaz_lale_
kendi cantami hazirladik sayilir sut sagma makinesini steril edip koycam. bir de bebekler emmezse diye kaşık biberonlar oluyor onlardan aldiniz mi?
Canım bi şey soracağım bizim 30. Hafta tam sömestr tatiline geliyor sanırsam almak zorunda mıyız okul açıldığında alsak 2 hafta kar kalırdı :) ama olmaz sanırım değil miBende öğretmenim. Heyet raporu aldım. Benimki biraz tercihti daha önce düşüklerim olduğu için riske atmak istemedim. 24e kadar heyet raporuyla geldim. Sonra da covid nedeniyle idari izin hakkı oluyor zaten. Bir riskin yoksa çalışılabilir bence çalışılmaz diye bisey yok.
Canım ben 1 ay çalıştım 16. Haftaya kadar bi sıkıntı yoktu sonra kanama yaşadım plesantam aşağıdaydı biri doktor heyet verdi 1 ay diğerleri de izinden kullandımSizin de geçerli bir bahaneniz varmışSohrab gibi.
Evet çalışabilirim gibi geliyor bir yandan da evde olmak bebekler için daha iyi gibi geliyor. ama şu an çok erken bunun kararı için sanırım duruma göre bakacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?