2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hanımlar vücudun aşırı sıcaklamasına karşı nasıl önlem alıyorsunuz bir öneriniz varmı,özelliklede geceleri uyku haram oldu sanki hiç uyuyamıyorum sıcaktan kan ter içinde kalıyorum,ayaklarım ellerim bütün vücudum ateş gibi oluyor

Sabah öğle akşam duş bol bol tshirt değiştirme klima varsa altından kalkmama bol su salatalık karpuz süt ayran limonata
Başkada yok kuzu bunlar bile etkisiz oluyor bazen

Sabah öğle akşam duş bol bol tshirt değiştirme klima varsa altından kalkmama bol su salatalık karpuz süt ayran limonata
Başkada yok kuzu bunlar bile etkisiz oluyor bazen
Bende hepsini yapıyorum kuzum ya bende işe bile yaramıyor bütün gün yanıyorum sıcak özelliklede geceleri diye ortalıkta dolanıyorum

Valla biz Eskişehirdeyiz o yüzden serin oluyor ama annemin yanına bayramda İzmit'e gittiğimde genelde sık sık üst değiştirdim. Hafif şeyler yedim bir de vantilatörlü odada kaldım o şekilde biraz daha rahattı bir de en sıcak saatlerde dışarı çıkmadım

Vantilatör ve klimalar hayat kurtarıcı ama işte hepsi kapanana kadar bende sürekli açık uyuyamıyorum sinüzit var bide terlemeden ötürü hemen başıma vuruyor

Kızlar kızlar şehrinizde Waikiki outlet varsa mutlaka bakın derim pijama takımını 90 a sabahlığı 50 ye aldım bayramda da pentiden 70 liraya pijama takımı almıştım tüm şansımı pijamalardan yana kullandım

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-30-14-42-01-894_com.android.chrome.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_2022-07-30-14-35-42-584_com.android.chrome.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 72
Meraba arkadaşlar
Malesef covide yakalandım cok kotu iki gun gecirdim, ağrılardan dolayi kendimden geçtim diyebilirim..
Yüksek ates te oldu insallah bebeğimi erkilememistir bu durum
Geçmiş olsun canim ben de yeni geçirdim hatta belirtim yok ama hala pozitifim 3 haftadır, malesef kaçınılmaz oldu bu hastalık bir anlık gaflet yetiyor kapmaya. Ateş çok yüksek kalmadigi sürece sorun olmuyo parol icebilirsin doktorun söylemiştir zaten ben kullandım 3 4 gün baya zordu benim için de. Bebisin hareketlerini hissettigimiz için en büyük moral o oluyor beslenmene ateşine dikkat et başka da bi çaresi yok bizim için, ben covid sonrasi kontrole gittim gayet keyfi yerindeydi inşallah sen de kısa surede atlatirsin

Soğuk suyla vücudumu yıkayıp yatıyorumm

Ben sürekli kendimi islatiyorum kıyafetlerim de dahil su sepeliyorum üstüme soğuk duş zaten Allahin emri, bir de paket dondurmalardan attım buzluğa tatlı çok yiyemiyorum midem bulanıyor hala ama çok yangın hissedince icimde gidip bir kaç tatli kaşığı yiyorum çok abartmadan icim soğuyor

Canım teizomi 22 nin sebebini ne olarak açıkladı doktorun

Vantilatör ve klimalar hayat kurtarıcı ama işte hepsi kapanana kadar bende sürekli açık uyuyamıyorum sinüzit var bide terlemeden ötürü hemen başıma vuruyor
İzmir'deki kardeşim de bebek yüzünden açamıyordu ona da söyledim olmadığın odanın klimasını bir saat açık tut sonra kapat serin serin otur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…