Ayy yeriz yeriz. Ama Antep’i özlerim sıcağı hariç. Kavrulduk evde.Pişmaniye yeriz taze taze
Ayy yeriz yeriz. Ama Antep’i özlerim sıcağı hariç. Kavrulduk evde.
Sabah öğle akşam duş bol bol tshirt değiştirme klima varsa altından kalkmama bol su salatalık karpuz süt ayran limonataHanımlar vücudun aşırı sıcaklamasına karşı nasıl önlem alıyorsunuz bir öneriniz varmı,özelliklede geceleri uyku haram oldu sanki hiç uyuyamıyorum sıcaktan kan ter içinde kalıyorum,ayaklarım ellerim bütün vücudum ateş gibi oluyor
Bende hepsini yapıyorum kuzum ya bende işe bile yaramıyor bütün gün yanıyorum sıcak özelliklede geceleri diye ortalıkta dolanıyorumSabah öğle akşam duş bol bol tshirt değiştirme klima varsa altından kalkmama bol su salatalık karpuz süt ayran limonata
Başkada yok kuzu bunlar bile etkisiz oluyor bazen
Klima gecede hasta ediyor napacagimizi şaştik kaldık hayırlısıyla bitseydi yazBende hepsini yapıyorum kuzum ya bende işe bile yaramıyor bütün gün yanıyorum sıcak özelliklede geceleri diye ortalıkta dolanıyorum
Valla biz Eskişehirdeyiz o yüzden serin oluyor ama annemin yanına bayramda İzmit'e gittiğimde genelde sık sık üst değiştirdim. Hafif şeyler yedim bir de vantilatörlü odada kaldım o şekilde biraz daha rahattı bir de en sıcak saatlerde dışarı çıkmadımHanımlar vücudun aşırı sıcaklamasına karşı nasıl önlem alıyorsunuz bir öneriniz varmı,özelliklede geceleri uyku haram oldu sanki hiç uyuyamıyorum sıcaktan kan ter içinde kalıyorum,ayaklarım ellerim bütün vücudum ateş gibi oluyor
Sıcağa anca dayanıyor bende vantilatör açıyorumKlima gecede hasta ediyor napacagimizi şaştik kaldık hayırlısıyla bitseydi yaz
Vantilatör ve klimalar hayat kurtarıcı ama işte hepsi kapanana kadarValla biz Eskişehirdeyiz o yüzden serin oluyor ama annemin yanına bayramda İzmit'e gittiğimde genelde sık sık üst değiştirdim. Hafif şeyler yedim bir de vantilatörlü odada kaldım o şekilde biraz daha rahattı bir de en sıcak saatlerde dışarı çıkmadım
Teşekkür ederim canım sen nasılsın her şey yolunda mıCanım çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine maşallah bebeklerine ve sanabana ilk doz daha yeni yapıldı tam bir ay sonra ikinci doz için gün verdi hemşire yani 4 haftaya
Teşekkür ederim canım. Benim geçmiş bile o zaman bu hafta halledeyim.MaşAllah
Ben 30 gün sonra oldum tatlım
Geçmiş olsun canim ben de yeni geçirdim hatta belirtim yok ama hala pozitifim 3 haftadır, malesef kaçınılmaz oldu bu hastalık bir anlık gaflet yetiyor kapmaya. Ateş çok yüksek kalmadigi sürece sorun olmuyo parol icebilirsin doktorun söylemiştir zaten ben kullandım 3 4 gün baya zordu benim için de. Bebisin hareketlerini hissettigimiz için en büyük moral o oluyor beslenmene ateşine dikkat et başka da bi çaresi yok bizim için, ben covid sonrasi kontrole gittim gayet keyfi yerindeydi inşallah sen de kısa surede atlatirsinMeraba arkadaşlar
Malesef covide yakalandım cok kotu iki gun gecirdim, ağrılardan dolayi kendimden geçtim diyebilirim..
Yüksek ates te oldu insallah bebeğimi erkilememistir bu durum
Soğuk suyla vücudumu yıkayıp yatıyorummHanımlar vücudun aşırı sıcaklamasına karşı nasıl önlem alıyorsunuz bir öneriniz varmı,özelliklede geceleri uyku haram oldu sanki hiç uyuyamıyorum sıcaktan kan ter içinde kalıyorum,ayaklarım ellerim bütün vücudum ateş gibi oluyor
Çok geçmiş olsunMeraba arkadaşlar
Malesef covide yakalandım cok kotu iki gun gecirdim, ağrılardan dolayi kendimden geçtim diyebilirim..
Yüksek ates te oldu insallah bebeğimi erkilememistir bu durum
Ben sürekli kendimi islatiyorum kıyafetlerim de dahil su sepeliyorum üstümeHanımlar vücudun aşırı sıcaklamasına karşı nasıl önlem alıyorsunuz bir öneriniz varmı,özelliklede geceleri uyku haram oldu sanki hiç uyuyamıyorum sıcaktan kan ter içinde kalıyorum,ayaklarım ellerim bütün vücudum ateş gibi oluyor
MaşAllahKızlarr sonuçlarım temiz çıktışükürler olsun . Sabah ilk verdiğim açlık Şekerim 84 çıkmış, sonra şekerli suyu içtikten sonraki 120 çıkmış.Bi sorun yok dedi doktorum
Canım teizomi 22 nin sebebini ne olarak açıkladı doktorunCvs amniyosentez sonuçta bir müdahale ve düşük de olsa riski olduğu için önce fetal dna yapılıyor. Fetal dna nin doğruluğu oldukça yüksek. Benim kaybettiğim bebeğimi genetiğe yollamıştık sonuç 46 xx çıktı yani bebeğin değil benim kromozomumu incelemişler aslında.. ama kan alıp fetal dna da yapılmıştı orada trizomi 22 çıktı 1 kromozomu fazla. Dr eğer kanda bakmamış olsak bebek sağlıklı der geçerdik hata yapmış olurduk demişti.
İzmir'deki kardeşim de bebek yüzünden açamıyordu ona da söyledim olmadığın odanın klimasını bir saat açık tut sonra kapat serin serin otur diyeVantilatör ve klimalar hayat kurtarıcı ama işte hepsi kapanana kadarbende sürekli açık uyuyamıyorum sinüzit var bide terlemeden ötürü hemen başıma vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?