2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar kasık agrim oluyordu ya ara ara o kanda idrarda enfeksiyon vs cikmaynca doktor her ihtimale karsi deyip progestan vermisti.Masallah diyeym progestan sayesinde ne kasik agrim var ne bel agrim.
Prpgestanin bel agrisina bile iyi geldigini bilmiyordum. O agri cok zor gercekten.

Sirt ustu yatilsa cok mu zararli ki?Hic bi doktor bana yatma pozisyonu hakkinda bir sey soylemedi ne ilkinde ne bu hamilelikte.

Ben bazen yüzüstü yatar halde buluyorum kendimi gece, yanımda da sarılma yastığı

Sirt ustu yatilsa cok mu zararli ki?Hic bi doktor bana yatma pozisyonu hakkinda bir sey soylemedi ne ilkinde ne bu hamilelikte.

Rahim büyüdükçe ağırlaşıyor, sırt üstü yattığında o ağırlığıyla kalbe dönen damara baskı yapıyormuş, bu yüzden kirli kan tam olarak kalbe dönemiyor, kalp yeteri kadar temiz kan veremiyormuş vücuda. Sırt üstü yattığında bir süre sonra rahatsızlığı hissedersin zaten demişti doktor, bi fenalık hissi, hafif bi nefes zorluğu gelir demişti. Ama sırt üstü uyuyakaldın öyle bir eyvah yapacak bir durum da yok diye eklemişti. Vücut zaten gittikçe seni yana doğru yatmaya yönlendiriyormuş.

Tskler canim verdigin bilgi icin. Peki denize giriyor musunuz?Bir prpblem olmaz herhalde?Ben haftata tatile cikacagim guneslensem sıkınti olur mu?Hem amele yanigi gibi yanmamak hem de bronzlasmak istiyorum biraz cok beyazim ne yapayim sizce ?

Kızlar benim karnım hamile gibi durmuyor hala, şişko gibi görünüyorum sanki bol giyiniyorum genelde kiloluyum zaten normalde de 67yle hamile kaldım 73 olmuşum. Benim gibi olan var mı

Tskler canim verdigin bilgi icin. Peki denize giriyor musunuz?Bir prpblem olmaz herhalde?Ben haftata tatile cikacagim guneslensem sıkınti olur mu?Hem amele yanigi gibi yanmamak hem de bronzlasmak istiyorum biraz cok beyazim ne yapayim sizce ?
Canım ben tatildeyim, beyaz tenliyim ben de tavuk gibi kızardım her tatil olduğu gibi o kadar güneş kremi bana mısın demiyor önlemini al güneşlenme kısmını hiç bilmiyorum yapamadım hiç denizde vakit geçirip gölgeye geçiyorum sonra öğle güneşinde odaya geçiyorum hatta rahatsızlanıyorum çünkü. Yüzmek iyi geliyor ama hamilelere öneriyorlar zaten

Ben de haftaya tatile gideceğim ama 50 faktör güneş kremleri aldım güneşlenmemeyi planlıyorum. Vücutta sorun çıkıcanı sanmam ama hamilelikte yüze güneş kremi sürülmediği zamanlarda hemen güneş lekesi çıkabiliyor. Öyle bir şey yaşamaktan korkuyorum, o yüzden 50 faktörle kremlenip denize girip, sonra gölgede takılmayı planlıyorum.
Kızlar benim karnım hamile gibi durmuyor hala, şişko gibi görünüyorum sanki bol giyiniyorum genelde kiloluyum zaten normalde de 67yle hamile kaldım 73 olmuşum. Benim gibi olan var mı
Canım ben çok erken hamile görünmeye başladım ama ben hep zayıf ve uzundum. Seninki kilo kaynaklı olabilir ama bebek büyüdükçe artık farkedilecektir bence.

Bu arada ben de bembeyazım ama internette görüyoruz hamileler gidip çatır çatır güneşleniyor kendi cildini de bilirsin hem sen. Genelde güneşlenmek ten renginden dolayı sorunlu oluyorsa şimdi daha sorunlu bir hale gelebilir. Ben tedbiren hiç güneşlennmemeyi planlıyorum sadece.

Deniz serbest havuz yasak kuzu
Denizde mikrop gezmez havuzlar mikrop yuvasi

Sen sadece kıpkırmızı olursun bronzlasmasindabenimde yüzüm kıpkırmızı oluyor

Sen sadece kıpkırmızı olursun bronzlasmasindabenimde yüzüm kıpkırmızı oluyor
Tabi direkt yatıp güneşlensem öyle olurum. Ben beyazım diye her güne farklı koruma oranları ile farklı güneşlenme dakikaları kullanıyordum. Öyle olunca az biraz bir bronzluk yakalıyordum zorla çok emek gerekiyor benim bronzluğuma yani, hamile hamile hiç uğraşamicim şimdi ben daha çok tatilde ne giyiceme takmış durumdayım. Birkaç elbise aldım ama hamilelikten insan istediği tarz şeyleri de alamıyor ki birkaç elbise birkaç tayt tişört kombini ile idare edicem galiba

Canım ben çok erken hamile görünmeye başladım ama ben hep zayıf ve uzundum. Seninki kilo kaynaklı olabilir ama bebek büyüdükçe artık farkedilecektir bence.
Kilo kaynaklı galiba evet boyum da kısa 1.60 sonraki aylarda da yuvarlanırım artık

Kilo kaynaklı galiba evet boyum da kısa 1.60 sonraki aylarda da yuvarlanırım artık
İnstagramda bazen karşıma çıkıyor, aşırı kilolu kadınların hamile karnı gayet belli oluyor. Başka bir incecik arkadaşım vardı mesela, 7. Ayında görmüştüm. Onun da karnı belli olmuyordu çok zayıf olmasına rağmen. Biraz rahim şekliyle falan da alakalı oluyor tabi. Benim rahmim mesela ekstra öne yatıktı. Ben o yüzden de hemen çıktığını düşünüyorum.

Yuvarlanmazsın yaaa

Doğru diyosun kendime takacak konu arıyorum galiba

H&m nin şortları karın panelli siyah beyaz kot rengi üstüne belden lastikli salaş bluzler güzel oluyor .
Elbise dersen gebelere göre tek tip kolu prenses kol oluyor genelde tiksinti geldi ben 7 tane almıştım evet renk renk ama modeli aynı gibi taytta cok terletiyor Kışın yine uzun hırkalar kurtarıcı olur karın panelli pantolonla tabi bacaklarimiz ödemden şişmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…