- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Ben aslinda kiloyu tabi hani sislik ödem veya kan sekeri riski olusturur diye korkuyorum. Allah vermesn :)Aynıyız canım. hatta aslında fazla düşkünüm meyveye6 kilo almışım ben de:)
Ay çişe kalkma olayimim masallahi var :)) ne yapwyim icim yaniyo sulu seyler yiyip icince gece uykum bolunuyo tuvalet yoluna :)Sadece ciş olsa iyi burnum tıkanıyo kanıyo falan rahatsız oluyorum sıcak basıyo balkonda uyudum sonradan
Sirt ustu yatilsa cok mu zararli ki?Hic bi doktor bana yatma pozisyonu hakkinda bir sey soylemedi ne ilkinde ne bu hamilelikte.Arada öyle uyanıyorum doktorumun sırtüstü kontrol ettiği aklıma geliyor kuruntu yapmıyorum yoksa çok stres yapacak konu var tatlım banada sağ sol serbets dedi soluna yatarsan daha iyi olur dedi tabi hep solunada yatamazsın dedi ağrıların olur dedi .
Sirt ustu yatilsa cok mu zararli ki?Hic bi doktor bana yatma pozisyonu hakkinda bir sey soylemedi ne ilkinde ne bu hamilelikte.
Canım ben tatildeyim, beyaz tenliyim ben de tavuk gibi kızardım her tatil olduğu gibi o kadar güneş kremi bana mısın demiyor önlemini al güneşlenme kısmını hiç bilmiyorum yapamadım hiç denizde vakit geçirip gölgeye geçiyorum sonra öğle güneşinde odaya geçiyorum hatta rahatsızlanıyorum çünkü. Yüzmek iyi geliyor ama hamilelere öneriyorlar zatenTskler canim verdigin bilgi icin. Peki denize giriyor musunuz?Bir prpblem olmaz herhalde?Ben haftata tatile cikacagim guneslensem sıkınti olur mu?Hem amele yanigi gibi yanmamak hem de bronzlasmak istiyorum biraz cok beyazim ne yapayim sizce ?
Ben de haftaya tatile gideceğim ama 50 faktör güneş kremleri aldım güneşlenmemeyi planlıyorum. Vücutta sorun çıkıcanı sanmam ama hamilelikte yüze güneş kremi sürülmediği zamanlarda hemen güneş lekesi çıkabiliyor. Öyle bir şey yaşamaktan korkuyorum, o yüzden 50 faktörle kremlenip denize girip, sonra gölgede takılmayı planlıyorum.Tskler canim verdigin bilgi icin. Peki denize giriyor musunuz?Bir prpblem olmaz herhalde?Ben haftata tatile cikacagim guneslensem sıkınti olur mu?Hem amele yanigi gibi yanmamak hem de bronzlasmak istiyorum biraz cok beyazim ne yapayim sizce ?
Canım ben çok erken hamile görünmeye başladım ama ben hep zayıf ve uzundum. Seninki kilo kaynaklı olabilir ama bebek büyüdükçe artık farkedilecektir bence.Kızlar benim karnım hamile gibi durmuyor hala, şişko gibi görünüyorum sanki bol giyiniyorum genelde kiloluyum zaten normalde de 67yle hamile kaldım 73 olmuşum. Benim gibi olan var mı
Bu arada ben de bembeyazım ama internette görüyoruz hamileler gidip çatır çatır güneşleniyorTskler canim verdigin bilgi icin. Peki denize giriyor musunuz?Bir prpblem olmaz herhalde?Ben haftata tatile cikacagim guneslensem sıkınti olur mu?Hem amele yanigi gibi yanmamak hem de bronzlasmak istiyorum biraz cok beyazim ne yapayim sizce ?
Deniz serbest havuz yasak kuzuTskler canim verdigin bilgi icin. Peki denize giriyor musunuz?Bir prpblem olmaz herhalde?Ben haftata tatile cikacagim guneslensem sıkınti olur mu?Hem amele yanigi gibi yanmamak hem de bronzlasmak istiyorum biraz cok beyazim ne yapayim sizce ?
Sen sadece kıpkırmızı olursun bronzlasmasindaBu arada ben de bembeyazım ama internette görüyoruz hamileler gidip çatır çatır güneşleniyorkendi cildini de bilirsin hem sen. Genelde güneşlenmek ten renginden dolayı sorunlu oluyorsa şimdi daha sorunlu bir hale gelebilir. Ben tedbiren hiç güneşlennmemeyi planlıyorum sadece.
Benimde karnım helyum gazıyla doldurulmus gibiKızlar benim karnım hamile gibi durmuyor hala, şişko gibi görünüyorum sanki bol giyiniyorum genelde kiloluyum zaten normalde de 67yle hamile kaldım 73 olmuşum. Benim gibi olan var mı
Tabi direkt yatıp güneşlensem öyle olurum. Ben beyazım diye her güne farklı koruma oranları ile farklı güneşlenme dakikaları kullanıyordum. Öyle olunca az biraz bir bronzluk yakalıyordum zorlaSen sadece kıpkırmızı olursun bronzlasmasindabenimde yüzüm kıpkırmızı oluyor
Kilo kaynaklı galiba evet boyum da kısa 1.60 sonraki aylarda da yuvarlanırım artıkCanım ben çok erken hamile görünmeye başladım ama ben hep zayıf ve uzundum. Seninki kilo kaynaklı olabilir ama bebek büyüdükçe artık farkedilecektir bence.
İnstagramda bazen karşıma çıkıyor, aşırı kilolu kadınların hamile karnı gayet belli oluyor. Başka bir incecik arkadaşım vardı mesela, 7. Ayında görmüştüm. Onun da karnı belli olmuyordu çok zayıf olmasına rağmen. Biraz rahim şekliyle falan da alakalı oluyor tabi. Benim rahmim mesela ekstra öne yatıktı. Ben o yüzden de hemen çıktığını düşünüyorum.Kilo kaynaklı galiba evet boyum da kısa 1.60 sonraki aylarda da yuvarlanırım artık
Doğru diyosun kendime takacak konu arıyorum galibaİnstagramda bazen karşıma çıkıyor, aşırı kilolu kadınların hamile karnı gayet belli oluyor. Başka bir incecik arkadaşım vardı mesela, 7. Ayında görmüştüm. Onun da karnı belli olmuyordu çok zayıf olmasına rağmen. Biraz rahim şekliyle falan da alakalı oluyor tabi. Benim rahmim mesela ekstra öne yatıktı. Ben o yüzden de hemen çıktığını düşünüyorum.
Yuvarlanmazsın yaaa
H&m nin şortları karın panelli siyah beyaz kot rengi üstüne belden lastikli salaş bluzler güzel oluyor .Tabi direkt yatıp güneşlensem öyle olurum. Ben beyazım diye her güne farklı koruma oranları ile farklı güneşlenme dakikaları kullanıyordum. Öyle olunca az biraz bir bronzluk yakalıyordum zorlaçok emek gerekiyor benim bronzluğuma yani, hamile hamile hiç uğraşamicim şimdi ben daha çok tatilde ne giyiceme takmış durumdayım. Birkaç elbise aldım ama hamilelikten insan istediği tarz şeyleri de alamıyor ki birkaç elbise birkaç tayt tişört kombini ile idare edicem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?