2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende 58.5 ile hamile kaldım 55. 5 s düşmüştüm ilk aylar. 3.aydan sonra midem düzeldi almaya başladım 24.haftadayım 62 kg şuan. 6 ncı aydan sonra mı hızlı kilo alınır?

Birde Demir hapı kullanıyorum 2 aydır, kanım yine 10 çıkmış benim

Normalde tampon hic kullanmadim ama acaba bu donemde kullansam mi diye dusunmustum.
Canım benim normal dönemde tamponlar mantar enfeksiyonuna sebep olmaya başlamıştı. Tahriş kaynaklı o tarz bir enfeksiyona da sebep olabilir. Sırf o yüzden menstural cup almıştım, son dönemde ona alışmaya çalışıyordum. Onun silikonu öyle bir enfeksiyona hiç sebep olmuyordu. Yani tamponun bu etkiyi yarattığı olabiliyor, daha önce kullanmadıysan hiç riske atma bence. Deniz temizdir zaten
Katre_g

Kışın doğurdukmu termal taytta giyeriz bütün olan kiloyuda atarız termal taytla evin içinde 30 dk yürüsek kilo felan kalmaz
Ayy evet kışın kilo vermek cidden daha rahat olur. Sezeryan olunca korse tayt falan giyilemiyormuş galiba. İnş vajinal doğum kısmet olur da doğum sonrası rahat olur Ben şimdi bile evde kendi kendime yürüyorum gün içinde hava çok sıcak dışarı çıkmak ne mümkün evde bile eriyoruz, güneşin altında mahvoluruz evde kollarımı da hareket ettirerek yürüyorum sehpanın etrafında falan

Ben 8 kilo almistim 3300 gr dpgmustu bebegim ama bebek emdikce bende susama oluyordu.Oyle oyle hizla vermistim 1 ay icinde 6 kilo falan gitmisti galiba
Ayy maşallah bize de öylesi nasip olsun aldığın kilo zaten resmen sadece bebeğin vücuttaki etkisi kadar falanmış

Merhaba görünce yazmak istedim. Nasılsıniz şimdi baya zaman geçmiş ben şu an 27.haftadayim 24.haftada aynı sizin durumları yaşadım. Önce tansiyonum yükseldi sonra protein kaçağı çıktı. Doktor sabahları corasprin verdi onu kullandım tuzlu şeyleri kestim birde eğer enfeksiyon çıktıysa protein kaçağına o sebeb oluyor. Bende idrarda kan ve enfeksiyon çıkmıştı. Bu hafta tahlillerim tekrarlando proteinim 151 e düştü. Tansiyonumda normal seviyelere indi. Gebelerde bezen oluyormuş böyle ıllaha ki gebelik zehirlenmesi olacak değil bende çok korktum. Ama şimdi çok rahatladım. Gerçi şimdi de gebelik sekeri çıktı ama napalım diyorum katlanıyorum. Siz hiç korkmayın bikac haftaya düşer Protein değerleri stresi ve tuzu Bırakın biraz bekleyin

Ben bugün 1 saat yürüdüm yarın dinlenme günüm sonra yine 1 saat yürürüm ama beni gör ter içinde kadının biri iyimisin yardıma ihtiyacın varmı diye yanıma geldi önce eşi gördü bende diyorum sapikmi ne bakıyor adam

Aynen ben gibisin sen 58le hamile kaldim ilk 3 ay pek yiyemedim kusmqlarm tiksinmem vs coktu sonra 4.5 kilo falan aldim iste.

Ay bu sıcakta dışarda yürüyebiliyor musun helal olsun sana valla şu son bir haftadır istanbul leş gibi valla dışarda hiç yürüyemem, havalar az serinlesin de bakarız geçenlerde 36. Haftasında olan bir arkadaşıma doktoru her gün bir saat yürüyüş vermiş doğumu kolaylaştırmak için. Bizim o zamanlarımız mevsimsel olarak yürünür zamanlar olacak hiç yoktan. O kadar büyükken de giycek mont bulmak zor olabilir ama karna atkı bağlayıp çıkarız artık

Tskler canim verdigin bilgi icin. Peki denize giriyor musunuz?Bir prpblem olmaz herhalde?Ben haftata tatile cikacagim guneslensem sıkınti olur mu?Hem amele yanigi gibi yanmamak hem de bronzlasmak istiyorum biraz cok beyazim ne yapayim sizce ?
Benim bulunduğum yerde deniz pek temiz değil ama her gün havuza giriyorum. Direkt güneşin altına yatmasam da havuzun içerisinde baya 5 6 ton koyulaştım. Doktorum kendini yormadığın sürece sıkıntı yok diyor ki faydasını da gördüm.

Bende elimde kitap okuya okuya odaları turluyorum 20 dkda bir mola veriyorum 3 bin adımı tamamlayana kadar

Tskler canim verdigin bilgi icin. Peki denize giriyor musunuz?Bir prpblem olmaz herhalde?Ben haftata tatile cikacagim guneslensem sıkınti olur mu?Hem amele yanigi gibi yanmamak hem de bronzlasmak istiyorum biraz cok beyazim ne yapayim sizce ?
Denize girmek sorun olmaz canım mis gibi kasların rahatlar açılır ne güzel. Bebitonun da hoşuna gider. Ama güneşlenmesen iyi olur. Şemsiyenin altından almaya çalış güneşi yine de etkili olur zaten.

Ben biraz haddimden fazla kilo aldimda 2 saat 10 bin adım paklar bebeği düşünerekten 1 saate düşürdüm dönüşte napiyorum peki kahve fındık kuru üzüm kuruyemisciden alıyorum kan şekerim düşüyor yemiyorumda insanın alası geliyor .
Ben güneş batınca çıkıyorum evet terliyorum ama yanımda bir şişe su baktım nabzim fazla yükseliyor Banka oturuyorum yudum yudum su içip tekrar devam ediyorum sonra gelir gelmez ter sogumadan direk duş bugün dinlenme günü yarın yine devam

Katre_g

Kışın doğurdukmu termal taytta giyeriz bütün olan kiloyuda atarız termal taytla evin içinde 30 dk yürüsek kilo felan kalmaz
Ben lcw den toplarlayıcı tayt ısmarladım bile yolda İlk gebelikte birşey yapmamıştım. Çok bir şey kalmadı ama daha hizli toparlanmak daha iyi olur tabi stres yapmadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…