- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Tskler canim verdigin bilgi icin. Peki denize giriyor musunuz?Bir prpblem olmaz herhalde?Ben haftata tatile cikacagim guneslensem sıkınti olur mu?Hem amele yanigi gibi yanmamak hem de bronzlasmak istiyorum biraz cok beyazim ne yapayim sizce ?
Ben daha dün geldim eve 4 gün denize girdim nivea kids 50 faktörlük cocuk kremini kullandım güzel de yandım yüzmek cok iyi geliyo hatta deniz de hamile gibi hissetmiyosun denizden cıkarken omiriliğine yük biniyo hıç cıkmak istemedimTskler canim verdigin bilgi icin. Peki denize giriyor musunuz?Bir prpblem olmaz herhalde?Ben haftata tatile cikacagim guneslensem sıkınti olur mu?Hem amele yanigi gibi yanmamak hem de bronzlasmak istiyorum biraz cok beyazim ne yapayim sizce ?
Canım bende de tıkanma oluyordu, horlama için burun bantları var ya onlardan aldım iyi geldi. Bide odanın nemini arttırdım ve arada gerekince nazalnem kullandım. Bende işe yaradı, artık dahabrahat nefes alıyorum. Eskiden burnum tıkalı kalkardım, su tutardım burnuma ve kurumuş kan olduğunu farkederdim. Şükür geçti.Sadece ciş olsa iyi burnum tıkanıyo kanıyo falan rahatsız oluyorum sıcak basıyo balkonda uyudum sonradan
Ben dalinciyim kokusunu çok severimZor olmuyor canım aslinda yine benim dönerken kapladığım alan kadar yer kaplıyorminorisi de içeriğinin temizliği için aldım ama kokmuyormus tabi haliyle. İnsan bir unibaby deterjan kokusu istiyor ama ilk zamanlar için bunu kullanıcam artık sonra belki geçerim
Marmarada yüzecekseniz önermem, ama ege, akdeniz, karadeniz de sorun olacağını sanmıyorum.Tskler canim verdigin bilgi icin. Peki denize giriyor musunuz?Bir prpblem olmaz herhalde?Ben haftata tatile cikacagim guneslensem sıkınti olur mu?Hem amele yanigi gibi yanmamak hem de bronzlasmak istiyorum biraz cok beyazim ne yapayim sizce ?
Sagol canım tesekkurler tavsiyen icin. Bizim de hakkimiz tatil yapip eglenmek :)) peki enfeksiyon riskine karsi tampon kullanmak iyi olur mu?Benim doktorum şiddetle öneriyor yüzmeyi. Ben de her fırsatta giriyorum denize, en sevdiğimGüneşlenmeyi de öneriyor, ama yüzün gölgede kalsın diyor, gebelik lekeleri oluyor ya, ondan. Güzelce koruyucu kremini sür, abartmadan azar azar güneşlen bence, yüzün de şapkanın gölgesinde kalır. Şimdiden iyi tatiller.
Yalovada yuzucem :))Marmarada yüzecekseniz önermem, ama ege, akdeniz, karadeniz de sorun olacağını sanmıyorum.
Sagol canım tesekkurler tavsiyen icin. Bizim de hakkimiz tatil yapip eglenmek :)) peki enfeksiyon riskine karsi tampon kullanmak iyi olur mu?
Haha hamileyken her şey gözüme batıyor benim deDoğru diyosun kendime takacak konu arıyorum galiba
Ayy evet bir tek o prenses kol poplin elbiseler bize uyuyor. Ben 2 tane biker hamile taytı almıştım, bir tane de kışlık hamile taytı aldım. Tayt dışında hamilelere özel bir giysi hiç almadım daha. Hem sonra giyemicem diye ziyan oluyor gibi geliyor hem de birkaç kez denedim üstüme yakıştıramadım. Bedenim konusunda da kafam karıştı bir de, çok kilo almadım hatta az aldım ama kalça ve basenim genişledi, evdeki senelerdir giydiğim şeyler bacağımdan geçmiyorH&m nin şortları karın panelli siyah beyaz kot rengi üstüne belden lastikli salaş bluzler güzel oluyor .
Elbise dersen gebelere göre tek tipkolu prenses kol oluyor genelde tiksinti geldi ben 7 tane almıştım evet renk renk ama modeli aynı gibi taytta cok terletiyor Kışın yine uzun hırkalar kurtarıcı olur karın panelli pantolonla tabi bacaklarimiz ödemden şişmezse
Aaa evet hiç bunu düşünmemiştim yer çekimi azalıca için şu an çok daha keyifli gelir yüzmekBen daha dün geldim eve 4 gün denize girdim nivea kids 50 faktörlük cocuk kremini kullandım güzel de yandım yüzmek cok iyi geliyo hatta deniz de hamile gibi hissetmiyosun denizden cıkarken omiriliğine yük biniyo hıç cıkmak istemedim
Denizde enfeksiyon riski çok değil zaten canım bence tamponun tahriş riskine değmez. Ben de hiç duymadım denizde enfeksiyona karşı tampon önerildiğini.Sagol canım tesekkurler tavsiyen icin. Bizim de hakkimiz tatil yapip eglenmek :)) peki enfeksiyon riskine karsi tampon kullanmak iyi olur mu?
Ben bugun yaptirdim, 50gr 1 saat dedim ozel laba gittim.doktorumun klinigindeki gunler bana uymadi cunkuMerhabalar
Yarın sabah şeker testim var
Aç ve susuz mu gidiliyor?
3 kere mi kan alınıyor?
Gece 12 den sonra bişey yiyip içme sabah öyle git.ilk açlık sekerine bakmak için alacaklar sonra içeceği içeceksin 1 saat sonra kan alacaklar .sonra 2. Saat de kan alacaklar.3 defa kan alacaklar yani .50 Gr lik sa 2. Saate bakmıyorlar sanırım benimki 75 grlikdi.Merhabalar
Yarın sabah şeker testim var
Aç ve susuz mu gidiliyor?
3 kere mi kan alınıyor?
Normalde tampon hic kullanmadim ama acaba bu donemde kullansam mi diye dusunmustum.Haha hamileyken her şey gözüme batıyor benim debir de hevesliyiz ya karnımız çıksın istiyoruz ama işte kişiden kişiye değişiyor bu durumlar hep. Bebişinin hareketlerini hisset karnını okşayarak gerisi teferruat, karnının belli olduğu günler de gelir
Ayy evet bir tek o prenses kol poplin elbiseler bize uyuyor. Ben 2 tane biker hamile taytı almıştım, bir tane de kışlık hamile taytı aldım. Tayt dışında hamilelere özel bir giysi hiç almadım daha. Hem sonra giyemicem diye ziyan oluyor gibi geliyor hem de birkaç kez denedim üstüme yakıştıramadım. Bedenim konusunda da kafam karıştı bir de, çok kilo almadım hatta az aldım ama kalça ve basenim genişledi, evdeki senelerdir giydiğim şeyler bacağımdan geçmiyorkafam hamile giysisi alırken iyice karışıyor geçen 38 beden hamile şortu söyledim mümkün değil bacağımdan bile geçmedi, dün s beden hamile elbisesi denedim o da üstümden düşüyordu
Aaa evet hiç bunu düşünmemiştim yer çekimi azalıca için şu an çok daha keyifli gelir yüzmek
Denizde enfeksiyon riski çok değil zaten canım bence tamponun tahriş riskine değmez. Ben de hiç duymadım denizde enfeksiyona karşı tampon önerildiğini.
bende aynı durumdayım ilk gebeliğim 25. haftam ve 13 kilo almışım sonu ne olur bilmiyorumBu arada kizlar benim yarin 26 hafta tam.
Tam 14 15 kg aldim.ilk gebeligimde de 20 25 kg arasi kapatmistim.sanirim bu da oyle gozukuyor her hfta 1kg aliyorm
Ben bu sene çok denize girdim. Doktor mis gibi gir hiç bişi olmaz dedi. Tampon vs bence daha riskli enfeksiyon için. Denizden cıktıktan sonra ıslak mayo ile durma kuru kalsın bölgen demişti doktor birde. Mayo bikini değişmek sürekli gir çık epey yorucu oluyo tabiSagol canım tesekkurler tavsiyen icin. Bizim de hakkimiz tatil yapip eglenmek :)) peki enfeksiyon riskine karsi tampon kullanmak iyi olur mu?
Helesukur kilo alan anneler yazmaya baslamis.benim ilk dogumda da 2. De de sosyal medyada hep kilo almadim diyenlerle doluydu.yani cok az aldim diyenlerlebende aynı durumdayım ilk gebeliğim 25. haftam ve 13 kilo almışım sonu ne olur bilmiyorumdoğum sonrası tüm kilolarınızı verdiniz mi
Sagol canim evet islak kalmamak lazim mayoyla o zaman enfeksiyon mantar vs oluyoBen bu sene çok denize girdim. Doktor mis gibi gir hiç bişi olmaz dedi. Tampon vs bence daha riskli enfeksiyon için. Denizden cıktıktan sonra ıslak mayo ile durma kuru kalsın bölgen demişti doktor birde. Mayo bikini değişmek sürekli gir çık epey yorucu oluyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?