- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Ben Bi çılgınlık yapıp doona aldım geçen hafta diplerdeyizzhem puset hem bebek arabası.
İlk çocugum 2.çocuk da kullanır
Yada Kız kardeşim evlenirse çocugu olur sa o da kullanır diye düşündüm
Ama araştırırken gördüm doona muadili deena var therce gibi Bi marka var.
Benim kol kasları çok zayıf zaten diğerlerini süremem biliyorum
Sonrasında bastona geçeceğim
Bunu bende merak ediyorum.Benimde son adet tarihim 1 şubatMerhaba kızlar, ben bu hafta doğum izni için rapor almaya gidecektim ve aile hekimliğinde e nabızda yanlış son adet tarihi girildiğini farkettim cuma günü. 1şubat son adet tarihim 10şubat girilmişVe aile hekimliğindeki hemşire ben değiştiremem yapanların değiştirmesi gerekiyor dedi sanırım tüm izlem için girdikleri verilerin değişmesi gerekiyormuş yapmak istemedi anladığım kadarıyla. Zaten izlem falan da yapılmamıştı yapılmış göstermişler Urfa’da her şeyi. Urfa’yla iletişime geçin düzeltsinler dediler Neden benim başıma hamilelikte hep aksilik geldi gerçekten anlayamıyorum.
Neyse asıl sorum şu doğum izninde doktorun raporu mu baz alınıyor yoksa e nabızdaki tarih mi? Ona göre bişeyler yapmakla uğraşmak istiyorum. Yanımdaki insana iş yaptıramazken Samsun’dan Urfa’yı arayıp nasıl yaptırırım bilmiyorum.
E nabızda böyle bir bilgi mi geçiyor? Nerde yazıyor ben de bakayım normalde cumartesi doğum iznim başlıyor bi de sürpriz bişeyle karşılaşmayayımMerhaba kızlar, ben bu hafta doğum izni için rapor almaya gidecektim ve aile hekimliğinde e nabızda yanlış son adet tarihi girildiğini farkettim cuma günü. 1şubat son adet tarihim 10şubat girilmişVe aile hekimliğindeki hemşire ben değiştiremem yapanların değiştirmesi gerekiyor dedi sanırım tüm izlem için girdikleri verilerin değişmesi gerekiyormuş yapmak istemedi anladığım kadarıyla. Zaten izlem falan da yapılmamıştı yapılmış göstermişler Urfa’da her şeyi. Urfa’yla iletişime geçin düzeltsinler dediler Neden benim başıma hamilelikte hep aksilik geldi gerçekten anlayamıyorum.
Neyse asıl sorum şu doğum izninde doktorun raporu mu baz alınıyor yoksa e nabızdaki tarih mi? Ona göre bişeyler yapmakla uğraşmak istiyorum. Yanımdaki insana iş yaptıramazken Samsun’dan Urfa’yı arayıp nasıl yaptırırım bilmiyorum.
Of ben de bulamadım bilgiyi her yerden soruyorum iki cevabı veren de var orası önemli veya oraya bakılmıyor diye net bi şekilde cevap veriyorlar üstelik hiç anlamadım kim neye bakıyor.E nabızda böyle bir bilgi mi geçiyor? Nerde yazıyor ben de bakayım normalde cumartesi doğum iznim başlıyor bi de sürpriz bişeyle karşılaşmayayımKonu ile ilgili hiçbir bilgim yok canım hangi tarihi baz aldıklarına dair
Of ben de bulamadım bilgiyi her yerden soruyorum iki cevabı veren de var orası önemli veya oraya bakılmıyor diye net bi şekilde cevap veriyorlar üstelik hiç anlamadım kim neye bakıyor.
Akıllı asistan var en altta oraya tıkla açılan yerde yandaki yeşil butonun en altında gebelik takibi canım
Valla sayenizde öğrendim baktım doğru girilmiş. İlla önemliyse Urfa'dan değiştircekler o zaman. Tabii muhatap bulmak meseleeras0201 e nabizda akıllı asistan var.onu tıklayıp sağda yeşil simgelerden en alttaki tıklaman gerekiyor
E nabızda nerden bakılıyor bu bilgilere acabaBunu bende merak ediyorum.Benimde son adet tarihim 1 şubat
Ama benim doktorum bi ara gelişimi iyi diye 27 ocağa çekmişti.E nabizda 1 şubat görünüyor.
Bakalım bilen biri varsa bizi aydınlatır
Canım biz çok yatıyoruz ondan böyle kilo alıyoruz hareket çok azGünaydınlar. Ya benim iştah normal ama 9 kilo almışım. tam 26+0'ım. İlk gebeliğimde 30 haftada 8 kilo almıştım.
E nabizda akıllı asistan var.onu tıklayıp sağda yeşil simgelerden en alttaki tıklaman gerekiyoE nabızda nerden bakılıyor bu bilgilere acaba
E nabızdaki bilgiye aile hekimi mi giriyor kendi doktorumuz muMerhaba kızlar, ben bu hafta doğum izni için rapor almaya gidecektim ve aile hekimliğinde e nabızda yanlış son adet tarihi girildiğini farkettim cuma günü. 1şubat son adet tarihim 10şubat girilmişVe aile hekimliğindeki hemşire ben değiştiremem yapanların değiştirmesi gerekiyor dedi sanırım tüm izlem için girdikleri verilerin değişmesi gerekiyormuş yapmak istemedi anladığım kadarıyla. Zaten izlem falan da yapılmamıştı yapılmış göstermişler Urfa’da her şeyi. Urfa’yla iletişime geçin düzeltsinler dediler Neden benim başıma hamilelikte hep aksilik geldi gerçekten anlayamıyorum.
Aile hekimliğindeki hemşirelerE nabızdaki bilgiye aile hekimi mi giriyor kendi doktorumuz mu
Canım ben de 27 hastalıkken gittim ,karın bölgesi 2 hafta geriden geliyor .Havuç suyu içmeye başladım insallah işe yarıyordurKizlar bugun kontrol günümdü pek güzel haberler duymadım size ihtiyacım var. Bebegim normalde 26 haftalik ama ultrasonda bel çevresi ve bacak kısmı 24 hafta ile uyumlu. Doktor kan akışında yavaşlık var dedi ve bol proteinli beslenmem gerektiğini söyledi perinotologa sevk etti kontrol için. Bebeği geriden gelen var mı benim gibi? Suanda 730 gr imiş. Böyle bir şey ile karşılaşan var mi çok canım sıkıldı. Ya da böyle olupta doğum yapan var mı etrafiniz da. Bana bir şeyler söyleyin nolur
Sayende baktım çok teşekkür ederimeras0201 e nabizda akıllı asistan var.onu tıklayıp sağda yeşil simgelerden en alttaki tıklaman gerekiyor
Beni endokrolonoga yonlendirdiler. Duzenli gunde 6 kere olcum yapacagim bir cihaz vermisti, bir hafta sonunda ciddi bri mesele olmadigi ve bobreklerimde de sorun olmadigi anlasildi. Seker yuksekligi bebek icin iyi degil, anne icin de. Mucadele etmek lazim. Soyle bir tespitim oldu. Patates ve pirinc gibi gidalari tukettigimde, yada ogun atlayip (ara ogunsuz kalip) ac kaldigimda da bu seker orani yukseldi. Size nacizane tavsiyem, beyaz un-ekmek-makarna-pirinc ve patatese dikkat edin. Ac kalmayin. Kahvalti - oglen yemegi ve oglen yemegi-aksam yemegi arasinda ara ogunler yapin. 1 bardak kefir, bir avuc icini gecmeyecek meyve, bir avuc findik-ceviz vs cok cok yardimci olacaktir. Benim boyle dikkat ettigimde degerler 130-140 arasindaydi.Kızlar selam bugün şeker yüklemesi yaptım. 50 gr glukozda sonuç 160 çıktı. Doktorum biraz yüksek diyetle düzene sokalım dedi. Bu şekilde olan arkadaşlar var mı neler yapıyorsunuz doktorunuz neler önerdi?
Ben bibs aldımavent de çok öneriliyor. İkisi arasında kalmıştım zaten. Biberonlarını avent aldım.
Galiba ondan canım ye iç yat modu :/Canım biz çok yatıyoruz ondan böyle kilo alıyoruz hareket çok az
Ben.Istahim kapandi yaa 2 hqftadr var mi ben gibi ???Kahvqlti hqric hic acikmiyorum.
Cok guzel olmus, ellerinize saglik :)Günaydın güzel hamişler. Bugün bebişime battaniye ördüm. Kıyafetleri de yıkadık bugün ütü günü
Bugun ilk defa bi anda açlık bastirdi deli gibi yedim ay her gun boyle olursa yandim :))Ben.
Sekerim yukselmesin diye ac kalmiyorum ama. Ara ogun bir bardak kefir-bir minik avuc beyaz leblebi- azicik meyve vs. Kilo artisimda yok, artik 3. trimestera girdik. 3. trimesterda deli gibi yerdim vs diyenleri duyuyorum.
Kizlar bana gebelikte diabet icin bire bir hastane egitim verdi. Size de linkleri ekliyorum belki yardimci olur.
linkte besinler ve neleri hangi olculerde yiyecegimizi anlatiyor. paket arkasi okuma vs hersey var .
Gebelik Diabet ile Beslenme
3 ana 3 ara ogun mutlaka oneriyorlar . benim sekerim cok dustugun de tansiyonumun da ciktigini farkettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?