2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Hayırlı olsun, kullananlar çok memnundu.

Bunu bende merak ediyorum.Benimde son adet tarihim 1 şubat
Ama benim doktorum bi ara gelişimi iyi diye 27 ocağa çekmişti.E nabizda 1 şubat görünüyor.
Bakalım bilen biri varsa bizi aydınlatır

E nabızda böyle bir bilgi mi geçiyor? Nerde yazıyor ben de bakayım normalde cumartesi doğum iznim başlıyor bi de sürpriz bişeyle karşılaşmayayım Konu ile ilgili hiçbir bilgim yok canım hangi tarihi baz aldıklarına dair

Of ben de bulamadım bilgiyi her yerden soruyorum iki cevabı veren de var orası önemli veya oraya bakılmıyor diye net bi şekilde cevap veriyorlar üstelik hiç anlamadım kim neye bakıyor.
Akıllı asistan var en altta oraya tıkla açılan yerde yandaki yeşil butonun en altında gebelik takibi canım

eras0201 e nabizda akıllı asistan var.onu tıklayıp sağda yeşil simgelerden en alttaki tıklaman gerekiyor
Valla sayenizde öğrendim baktım doğru girilmiş. İlla önemliyse Urfa'dan değiştircekler o zaman. Tabii muhatap bulmak mesele

Bunu bende merak ediyorum.Benimde son adet tarihim 1 şubat
Ama benim doktorum bi ara gelişimi iyi diye 27 ocağa çekmişti.E nabizda 1 şubat görünüyor.
Bakalım bilen biri varsa bizi aydınlatır
E nabızda nerden bakılıyor bu bilgilere acaba

E nabızdaki bilgiye aile hekimi mi giriyor kendi doktorumuz mu

Canım ben de 27 hastalıkken gittim ,karın bölgesi 2 hafta geriden geliyor .Havuç suyu içmeye başladım insallah işe yarıyordur

Beni endokrolonoga yonlendirdiler. Duzenli gunde 6 kere olcum yapacagim bir cihaz vermisti, bir hafta sonunda ciddi bri mesele olmadigi ve bobreklerimde de sorun olmadigi anlasildi. Seker yuksekligi bebek icin iyi degil, anne icin de. Mucadele etmek lazim. Soyle bir tespitim oldu. Patates ve pirinc gibi gidalari tukettigimde, yada ogun atlayip (ara ogunsuz kalip) ac kaldigimda da bu seker orani yukseldi. Size nacizane tavsiyem, beyaz un-ekmek-makarna-pirinc ve patatese dikkat edin. Ac kalmayin. Kahvalti - oglen yemegi ve oglen yemegi-aksam yemegi arasinda ara ogunler yapin. 1 bardak kefir, bir avuc icini gecmeyecek meyve, bir avuc findik-ceviz vs cok cok yardimci olacaktir. Benim boyle dikkat ettigimde degerler 130-140 arasindaydi.

Istahim kapandi yaa 2 hqftadr var mi ben gibi ???Kahvqlti hqric hic acikmiyorum.
Ben.
Sekerim yukselmesin diye ac kalmiyorum ama. Ara ogun bir bardak kefir-bir minik avuc beyaz leblebi- azicik meyve vs. Kilo artisimda yok, artik 3. trimestera girdik. 3. trimesterda deli gibi yerdim vs diyenleri duyuyorum.

Ben.
Sekerim yukselmesin diye ac kalmiyorum ama. Ara ogun bir bardak kefir-bir minik avuc beyaz leblebi- azicik meyve vs. Kilo artisimda yok, artik 3. trimestera girdik. 3. trimesterda deli gibi yerdim vs diyenleri duyuyorum.
Bugun ilk defa bi anda açlık bastirdi deli gibi yedim ay her gun boyle olursa yandim :))

Kizlar bana gebelikte diabet icin bire bir hastane egitim verdi. Size de linkleri ekliyorum belki yardimci olur.

linkte besinler ve neleri hangi olculerde yiyecegimizi anlatiyor. paket arkasi okuma vs hersey var .

Gebelik Diabet ile Beslenme

3 ana 3 ara ogun mutlaka oneriyorlar . benim sekerim cok dustugun de tansiyonumun da ciktigini farkettim .

Şahane bi paylaşım!! Çok sağol Sana da çok geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…