- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Ben sicaklardan herhalde, hala zor bela yutuyorum meyve haric. Bu aksam ama sunu farkettim, yogurtla beraber guzel giden yiyeceklerde daha az zorlaniyorum. Yogurt cekilir hale getiriyor. Ornegin dolma :)Bugun ilk defa bi anda açlık bastirdi deli gibi yedim ay her gun boyle olursa yandim :))
Otribebeyi ben de tavsiye ediyorum canım iki çocuğuma da bu marka kullandım bunda da onu almayı düşünüyorumHanimlar burun aspiratoru alacagim. Masallah hersey bitti bir tek o kaldi
Deneyimli annelerin yazdiklarini okudum forumda, bir de anneysen platformunda. Otribebe ve Brunobebenin uclari cok yumusak,ve en gerideki minish sumukleri bile nazik birsekilde temizliyor diyorlar. Pompali olanlardan alacaktim ama vazgectim. Sizin var mi tecrubeniz?
Oğlumda otribebe kullanmıştım. Bunda da yine otribebe aldımHanimlar burun aspiratoru alacagim. Masallah hersey bitti bir tek o kaldi
Deneyimli annelerin yazdiklarini okudum forumda, bir de anneysen platformunda. Otribebe ve Brunobebenin uclari cok yumusak,ve en gerideki minish sumukleri bile nazik birsekilde temizliyor diyorlar. Pompali olanlardan alacaktim ama vazgectim. Sizin var mi tecrubeniz?
Bende iki gündür aynı şeyi yaşıyorum. Kasıklarda ve bazen altta baskı gibi oluyor. Normal diye düşünerek rahatlatıyorum kendimi, yazmadım da doktoraAlt karin ve kasik agrilqri olan var mi , bebisten mi yoksa anormal mi acaba ?
2 gündür giremiyorum canım kusura bakma. Evet dediğim battaniyeler bunlar nohut klasik zaten 1 tane yeter, alttaki penye battaniyeler ise çok kullanışlıymış 3-4 tane aldım ben. Penye battaniyede bebetto nun ürünleri çok güzel özdilekten almıştım indirime denk gelip
Nasıl ağrılar bahsettiğin ? Bende de kasıklarımda göbeğimin altında baskı şeklinde ağrılar hissediyorum bir süredir. Geçen gün nst ye girdim bişey çıkmadı. Önemli bişey olsaydı çıkardı değil miCanım benim de geçen hafta adet sancısı gibi ağrılarım oldu ama sanırım seninki kadar yoğun değil. Doktorum nst ye soktu bir çıktı bir çıkmadı iki kere nst'ye girdim. Hatta sancı ikincisinde de çıksaydı hastaneye yatışım yapılacaktı. Mutlaka nst ye soksun doktorun. Geçmiş olsun inşallah genişleme ağrısıdır. Sanki benim o ağrılar geçince karnım iyice genişledi öyle hissediyorum.
Aynı şeyi düşünüyorum ama fotoğraf çekimi olursa diye kıyamıyorum. Saçları topluyorum bu seferde tepe kısım yanıyor sıcaklardanHeran bir cilginlik yapip saclarima makasla dalabilirim. 2 gundur saclarima taktim. Sicaklardan da cok bunaliyorum. Bu geceyi esimin tras makinesini elime almadan atlatabilirsem yarin kuafore gidip kes omuzlardan yukari diycem.
Bende de o kısımlarda çok ağrı var bu araTqm hatrlamiyorum ama cok sık idrara sıkstgmı ve enfeksiyon ilerlediginden kasilmalara sebep oldugunu cok iyi hwtrliyorum.
Fakwt bu seneki gecirdiklerimde yanma kasinti vs olmadi sadece ust genital ( alt karin bolgesi) bolgede rahatsizlik hissi ve kasik agrim olmustu bu sikayetlerle gitmstm
Yok canım acıbademe gidiyorum orada test yapıyorlar. Bizim burada sağlık ocakları idrar testi yapmıyor. Yarın çıkar umarım da doktorlar görüşebilirim. Salı kapalı çünküEvet yüksek çıkmış canım. Antibiyotik direnç testi de yapılması lazım. Sağlık ocağında yaptırdıysan hastanede yaptırman gerekir. Ona göre ilaç verilmesi lazım çünkü. Geçmiş olsun.
Sağol canım, resimlerden de pek anlaşılmıyor satıcı da cevap vermedi zatenAlınır tabii zaten pedleri kılıfı her şeyi yıkanıyor. Bebeklerin kullanıp kullanmayacağı da meçhul
Geçmiş olsun, bi araştır ama muz, kaşar peyniri ve sodanın iyi geldiğini bebeği beslediğini duydum ama senin durumunda ne olur bilemiyorum. Kaşar peyniri ama bence iyisinden olmalı, marketlerde satılan o bildiğimiz markalardan yerine kars kaşarı vb olmalı.Kizlar çok teşekkürler bakalım p.tesi perinotologa gidicem inşallah o içimi rahatlatır.
Bana da denk gelir inşallah sağol canımBen dolaptan aldım tertemizdi canim sans isi tabi biraz ikinci eller, kılıfı çıkıyorsa güzelce yıkarsın ben öyle yaptim, bebe detarjani ile bi daha yıkarım mis gibi olur benim aldığım kişi hic ihtiyaç duymamış bir kaç kere kullanmış mesela ben de ihtiyaç olur mu olmaz mi bilmediğimden çok para vermek istemedim
Sağol canım,dikkat edeceğim resim isterim satıcıdan artıkAyy güle güle kullansınbir ara bu hareketlilere ben de baktım çok sonra fikrim değişti başka seçeneklerle. Bunlar bebe severse eğer çook kullanışlı gelmiştir bana her zaman
P pembeumutyildizi Ben de bakınıyorum 2. El reflü yatapı bu aralar. Bakınırken fark ettim ki en büyük sorunları kumaşın bebek terinden sararması ve süngerin çökmesi oluyor. Alırken bunlara dikkat etmekte fayda var.
Senin ikiz miydi canım ? Çü kü adet tarihimiz yakın, rapor için erken gibi geldi de o yüzden sordum.Merhaba kızlar, ben bu hafta doğum izni için rapor almaya gidecektim ve aile hekimliğinde e nabızda yanlış son adet tarihi girildiğini farkettim cuma günü. 1şubat son adet tarihim 10şubat girilmişVe aile hekimliğindeki hemşire ben değiştiremem yapanların değiştirmesi gerekiyor dedi sanırım tüm izlem için girdikleri verilerin değişmesi gerekiyormuş yapmak istemedi anladığım kadarıyla. Zaten izlem falan da yapılmamıştı yapılmış göstermişler Urfa’da her şeyi. Urfa’yla iletişime geçin düzeltsinler dediler Neden benim başıma hamilelikte hep aksilik geldi gerçekten anlayamıyorum.
Neyse asıl sorum şu doğum izninde doktorun raporu mu baz alınıyor yoksa e nabızdaki tarih mi? Ona göre bişeyler yapmakla uğraşmak istiyorum. Yanımdaki insana iş yaptıramazken Samsun’dan Urfa’yı arayıp nasıl yaptırırım bilmiyorum.
Bende baktım 29 diye biliyordum enabız 30 diyor. Hangisi geçerliSayende baktım çok teşekkür ederim
Ben 30.haftadayım diye biliyordum enabızda 31 yazıyo
Sat30 ocak
Hmm sagol canim bu aralar cok yurumem gerekti ayakta da kaldim belki o da etkiledi.Bende iki gündür aynı şeyi yaşıyorum. Kasıklarda ve bazen altta baskı gibi oluyor. Normal diye düşünerek rahatlatıyorum kendimi, yazmadım da doktora
Haber edersij cwnim hayirli sonuc olsunBende de o kısımlarda çok ağrı var bu aragaliba yarın sonjçlar çıkar, bakalım ne diyecekler. Umarım erken doğum olmaz.
Bunu ben de merak ediyorum ama en iyisi hastaneye sormak. 32. Haftada alicaz ama 32+1 mi 31+1 mi olacak.Doktorlar bilirler.Kızlar çalışabilir kağıdı ne zaman alınacak? 32. Haftayı biliyorum ama ben 29 +2 günlğk oldum. Enabız ise 30. Haftadasın diyor. Tamam 30. Haftadan gün alıyorum ama çalışabilir kağıdı 32+1 günlükken mi alınmalı mesela o zaman enabıza göre 33.haftada olacağım
yoksa 31+1 günlükken mi alayım? O zaman enabıza göre 32 olacak. Asıl sıkıntı 37. Haftada çıkacak, işyeri der o zaman 1 hafta geç erken geldin diye. Ayın 16 sı bana göre tam 32 haftaydı o güne randevu almıştım ama edevlete göre 33. Hafta oluyor o zamanda
Ben de bugün biraz araştırdım 32+0 diyor başlangıç için.Kızlar çalışabilir kağıdı ne zaman alınacak? 32. Haftayı biliyorum ama ben 29 +2 günlğk oldum. Enabız ise 30. Haftadasın diyor. Tamam 30. Haftadan gün alıyorum ama çalışabilir kağıdı 32+1 günlükken mi alınmalı mesela o zaman enabıza göre 33.haftada olacağım
yoksa 31+1 günlükken mi alayım? O zaman enabıza göre 32 olacak. Asıl sıkıntı 37. Haftada çıkacak, işyeri der o zaman 1 hafta geç erken geldin diye. Ayın 16 sı bana göre tam 32 haftaydı o güne randevu almıştım ama edevlete göre 33. Hafta oluyor o zamanda
Ben ekim anneleri grubunda sorduğumda hep 32+0 dediler. İnsan kaynaklarını da aradım, onlar da 32+0’da getirmeniz lazım dediler. Benim 12 Eylül pazartesi yapıyor.Kızlar çalışabilir kağıdı ne zaman alınacak? 32. Haftayı biliyorum ama ben 29 +2 günlğk oldum. Enabız ise 30. Haftadasın diyor. Tamam 30. Haftadan gün alıyorum ama çalışabilir kağıdı 32+1 günlükken mi alınmalı mesela o zaman enabıza göre 33.haftada olacağım
Teşekkür ederim tatlım2 gündür giremiyorum canım kusura bakma. Evet dediğim battaniyeler bunlar nohut klasik zaten 1 tane yeter, alttaki penye battaniyeler ise çok kullanışlıymış 3-4 tane aldım ben. Penye battaniyede bebetto nun ürünleri çok güzel özdilekten almıştım indirime denk gelip
Bruno da otri bebe de aynı işlev canım pompolı dan daha iyi burun aspiratörü istediğini alabilirsinHanimlar burun aspiratoru alacagim. Masallah hersey bitti bir tek o kaldi
Mochi kendi topluyo sütü canım sağma gibi düşünme ama elektrikli sağma makinası soruyosan lansinoh momojo avent hepsi de güzelKızlar Göğüs pompası olarak Lansinoh aldım. Mochi de aynı fiyattı. Mochi mi alsaydım kararsız kaldım. Sizler baktınız mı? Ne tercih ettiniz?
Ederim canım, hayırlı haberler inşallahHaber edersij cwnim hayirli sonuc olsun
İşte içinde olduğumuz hafta mı gün aldığımız hafta mı geçerli ? 29+4 isem mesela enabızda 30 haftalıksın diyor.Bunu ben de merak ediyorum ama en iyisi hastaneye sormak. 32. Haftada alicaz ama 32+1 mi 31+1 mi olacak.Doktorlar bilirler.
Bu hafta mevzuları hep kafamı karıştırırBen de bugün biraz araştırdım 32+0 diyor başlangıç için.
Bakayım ben bugün yarın tahlil sonucu için doktorla konuşucam, unutmazsam sorarımBen ekim anneleri grubunda sorduğumda hep 32+0 dediler. İnsan kaynaklarını da aradım, onlar da 32+0’da getirmeniz lazım dediler. Benim 12 Eylül pazartesi yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?