2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hanimlar burun aspiratoru alacagim. Masallah hersey bitti bir tek o kaldi
Deneyimli annelerin yazdiklarini okudum forumda, bir de anneysen platformunda. Otribebe ve Brunobebenin uclari cok yumusak,ve en gerideki minish sumukleri bile nazik birsekilde temizliyor diyorlar. Pompali olanlardan alacaktim ama vazgectim. Sizin var mi tecrubeniz?

Otribebeyi ben de tavsiye ediyorum canım iki çocuğuma da bu marka kullandım bunda da onu almayı düşünüyorum

Oğlumda otribebe kullanmıştım. Bunda da yine otribebe aldım

mauve
Dediklerin bunlarmi tatlım
Kalorifer olsa dahi iyi olurmu terletmezmi
2 gündür giremiyorum canım kusura bakma. Evet dediğim battaniyeler bunlar nohut klasik zaten 1 tane yeter, alttaki penye battaniyeler ise çok kullanışlıymış 3-4 tane aldım ben. Penye battaniyede bebetto nun ürünleri çok güzel özdilekten almıştım indirime denk gelip

Nasıl ağrılar bahsettiğin ? Bende de kasıklarımda göbeğimin altında baskı şeklinde ağrılar hissediyorum bir süredir. Geçen gün nst ye girdim bişey çıkmadı. Önemli bişey olsaydı çıkardı değil mi

Heran bir cilginlik yapip saclarima makasla dalabilirim. 2 gundur saclarima taktim. Sicaklardan da cok bunaliyorum. Bu geceyi esimin tras makinesini elime almadan atlatabilirsem yarin kuafore gidip kes omuzlardan yukari diycem.
Aynı şeyi düşünüyorum ama fotoğraf çekimi olursa diye kıyamıyorum. Saçları topluyorum bu seferde tepe kısım yanıyor sıcaklardan

Bende de o kısımlarda çok ağrı var bu ara galiba yarın sonjçlar çıkar, bakalım ne diyecekler. Umarım erken doğum olmaz.

Yok canım acıbademe gidiyorum orada test yapıyorlar. Bizim burada sağlık ocakları idrar testi yapmıyor. Yarın çıkar umarım da doktorlar görüşebilirim. Salı kapalı çünkü

Alınır tabii zaten pedleri kılıfı her şeyi yıkanıyor. Bebeklerin kullanıp kullanmayacağı da meçhul
Sağol canım, resimlerden de pek anlaşılmıyor satıcı da cevap vermedi zaten başka bakayım olmadı o fiyata çok ürün var. Temizi denk gelir elbette. Doğrudan bebeğin tenine temas etmeyen şeyleri 2. El alabilirim bence.

Kizlar çok teşekkürler bakalım p.tesi perinotologa gidicem inşallah o içimi rahatlatır.
Geçmiş olsun, bi araştır ama muz, kaşar peyniri ve sodanın iyi geldiğini bebeği beslediğini duydum ama senin durumunda ne olur bilemiyorum. Kaşar peyniri ama bence iyisinden olmalı, marketlerde satılan o bildiğimiz markalardan yerine kars kaşarı vb olmalı.

Bana da denk gelir inşallah sağol canım

Sağol canım,dikkat edeceğim resim isterim satıcıdan artık

Senin ikiz miydi canım ? Çü kü adet tarihimiz yakın, rapor için erken gibi geldi de o yüzden sordum.

Sayende baktım çok teşekkür ederim
Ben 30.haftadayım diye biliyordum enabızda 31 yazıyo
Sat30 ocak
Bende baktım 29 diye biliyordum enabız 30 diyor. Hangisi geçerli

Kızlar çalışabilir kağıdı ne zaman alınacak? 32. Haftayı biliyorum ama ben 29 +2 günlğk oldum. Enabız ise 30. Haftadasın diyor. Tamam 30. Haftadan gün alıyorum ama çalışabilir kağıdı 32+1 günlükken mi alınmalı mesela o zaman enabıza göre 33.haftada olacağım
yoksa 31+1 günlükken mi alayım? O zaman enabıza göre 32 olacak. Asıl sıkıntı 37. Haftada çıkacak, işyeri der o zaman 1 hafta geç erken geldin diye. Ayın 16 sı bana göre tam 32 haftaydı o güne randevu almıştım ama edevlete göre 33. Hafta oluyor o zamanda

Bunu ben de merak ediyorum ama en iyisi hastaneye sormak. 32. Haftada alicaz ama 32+1 mi 31+1 mi olacak.Doktorlar bilirler.

Ben de bugün biraz araştırdım 32+0 diyor başlangıç için.

Ben ekim anneleri grubunda sorduğumda hep 32+0 dediler. İnsan kaynaklarını da aradım, onlar da 32+0’da getirmeniz lazım dediler. Benim 12 Eylül pazartesi yapıyor.

Kızlar Göğüs pompası olarak Lansinoh aldım. Mochi de aynı fiyattı. Mochi mi alsaydım kararsız kaldım. Sizler baktınız mı? Ne tercih ettiniz?

Teşekkür ederim tatlım
Müslindende 3-4 tane alsam iyi yeter

Bruno da otri bebe de aynı işlev canım pompolı dan daha iyi burun aspiratörü istediğini alabilirsin
Kızlar Göğüs pompası olarak Lansinoh aldım. Mochi de aynı fiyattı. Mochi mi alsaydım kararsız kaldım. Sizler baktınız mı? Ne tercih ettiniz?
Mochi kendi topluyo sütü canım sağma gibi düşünme ama elektrikli sağma makinası soruyosan lansinoh momojo avent hepsi de güzel

Haber edersij cwnim hayirli sonuc olsun
Ederim canım, hayırlı haberler inşallah

Bunu ben de merak ediyorum ama en iyisi hastaneye sormak. 32. Haftada alicaz ama 32+1 mi 31+1 mi olacak.Doktorlar bilirler.
İşte içinde olduğumuz hafta mı gün aldığımız hafta mı geçerli ? 29+4 isem mesela enabızda 30 haftalıksın diyor.

Ben de bugün biraz araştırdım 32+0 diyor başlangıç için.
Bu hafta mevzuları hep kafamı karıştırır

Ben ekim anneleri grubunda sorduğumda hep 32+0 dediler. İnsan kaynaklarını da aradım, onlar da 32+0’da getirmeniz lazım dediler. Benim 12 Eylül pazartesi yapıyor.
Bakayım ben bugün yarın tahlil sonucu için doktorla konuşucam, unutmazsam sorarım

Günaydın kızlar
BamBamlı olan bebeqon
Küçük Prens olan Astral baby ikisi arasında çok bir farklılık yok ikisinin de baskısı çok güzel sadece astral baby 4 katlı müslin battaniyeyi asla beğenmedim 4 katlı gibi değil incecik ama yumuşacık ikisi de covid olduğum için kargolara geç ulaştım

1dogasever Evaante N nesli8994 siz haber bekliyordunuz kızlar biraz geç olduuu.

Eklentiler

• cc2dc758-549a-49c1-b240-06051a5073f8.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 83
  • e813e1af-022d-4ae0-b8c0-a01ca3547dd8.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…