- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Çok güzeller güle güle kullansınGünaydın kızlar
BamBamlı olan bebeqon
Küçük Prens olan Astral baby ikisi arasında çok bir farklılık yok ikisinin de baskısı çok güzel sadece astral baby 4 katlı müslin battaniyeyi asla beğenmedim 4 katlı gibi değil incecik ama yumuşacık ikisi de covid olduğum için kargolara geç ulaştım
@1dogaseverEvaante @nesli8994 siz haber bekliyordunuz kızlar biraz geç olduuu.
hastane çıkışı olarak almadım ben tulum eldiven ve şapkası var ama çok güzel baskısı da güzel yumuşak alınabilir önce ufak bir baskı var sırt kısmında olan baskı daha büyük.Çok güzeller güle güle kullansın astralbaby ye baktım bende geçen hastane çıkışı için nasıl acaba ? Güzele benziyor ürünleri
Benim iki üç gün önce vardı geçti sonra canımAlt karin ve kasik agrilqri olan var mi , bebisten mi yoksa anormal mi acaba ?
Bruno da otri bebe de aynı işlev canım pompolı dan daha iyi burun aspiratörü istediğini alabilirsin
Mochi kendi topluyo sütü canım sağma gibi düşünme ama elektrikli sağma makinası soruyosan lansinoh momojo avent hepsi de güzel
cok tesekkur ederim tavsiyenize.Otribebeyi ben de tavsiye ediyorum canım iki çocuğuma da bu marka kullandım bunda da onu almayı düşünüyorum
cok cok tesekkurler :)Oğlumda otribebe kullanmıştım. Bunda da yine otribebe aldım
kestirdim saclarimi cok mesudum. cekim de umrum degil. 2 aya azicik uzar herhalde :)Nasıl ağrılar bahsettiğin ? Bende de kasıklarımda göbeğimin altında baskı şeklinde ağrılar hissediyorum bir süredir. Geçen gün nst ye girdim bişey çıkmadı. Önemli bişey olsaydı çıkardı değil mi
Aynı şeyi düşünüyorum ama fotoğraf çekimi olursa diye kıyamıyorum. Saçları topluyorum bu seferde tepe kısım yanıyor sıcaklardan
Bende de o kısımlarda çok ağrı var bu aragaliba yarın sonjçlar çıkar, bakalım ne diyecekler. Umarım erken doğum olmaz.
Yok canım acıbademe gidiyorum orada test yapıyorlar. Bizim burada sağlık ocakları idrar testi yapmıyor. Yarın çıkar umarım da doktorlar görüşebilirim. Salı kapalı çünkü
Sağol canım, resimlerden de pek anlaşılmıyor satıcı da cevap vermedi zatenbaşka bakayım olmadı o fiyata çok ürün var. Temizi denk gelir elbette. Doğrudan bebeğin tenine temas etmeyen şeyleri 2. El alabilirim bence.
Geçmiş olsun, bi araştır ama muz, kaşar peyniri ve sodanın iyi geldiğini bebeği beslediğini duydum ama senin durumunda ne olur bilemiyorum. Kaşar peyniri ama bence iyisinden olmalı, marketlerde satılan o bildiğimiz markalardan yerine kars kaşarı vb olmalı.
Bana da denk gelir inşallah sağol canım
Sağol canım,dikkat edeceğim resim isterim satıcıdan artık
Senin ikiz miydi canım ? Çü kü adet tarihimiz yakın, rapor için erken gibi geldi de o yüzden sordum.
Bende baktım 29 diye biliyordum enabız 30 diyor. Hangisi geçerli
super :) uc tane otribebe tavsiye olmus oldu boylece. o zaman otribebe gelsin :) cok tesekkurler.Bruno da otri bebe de aynı işlev canım pompolı dan daha iyi burun aspiratörü istediğini alabilirsin
Mochi kendi topluyo sütü canım sağma gibi düşünme ama elektrikli sağma makinası soruyosan lansinoh momojo avent hepsi de güzel
Evet canım çoğul gebelikte 30haftalıkken. Hafta meselesini ben baya araştırdım 30+0olduğunda alabiliyorum 30.haftada değil yani haftayı doldurunca. Bugün 29+6 yım yarın gideceğim göreceğim bakalım yazarım buraya ne yapıldığını.Senin ikiz miydi canım ? Çü kü adet tarihimiz yakın, rapor için erken gibi geldi de o yüzden sordum.
Alın benden de o kadar ultra air mi olsun yoksa soft mu yoksa soothie mi kararsızımKızlar siz emziği nasıl aldınız. Ben bu üç model arasında kaldım ama asla karar veremiyorum. Bibs de almaya karar verdim. Onun siparişini verdim ama Philipste tıkandım. Gece parlayanı istiyordum ama uyurken ışığı beni rahatsız eder mi diye kararsız kaldım. Bir de gündüz de kullanılırım ben deseni daha geceye uygun gibi diye emin olamadım
Ben de bu konuda şuracıkta oturup tavsiye bekleyeyimSelam herkese güzel haftalarKızlar hastaneye çikolata yaptıcak olanlar nereleri önerirsiniz varsa önerileriniz alırım
Ben aventin karanlıkta parlayanından, bibs in de silikon uçlu olanından aldım.Kızlar siz emziği nasıl aldınız. Ben bu üç model arasında kaldım ama asla karar veremiyorum. Bibs de almaya karar verdim. Onun siparişini verdim ama Philipste tıkandım. Gece parlayanı istiyordum ama uyurken ışığı beni rahatsız eder mi diye kararsız kaldım. Bir de gündüz de kullanılırım ben deseni daha geceye uygun gibi diye emin olamadım
Air hava akışının olmasını sağlıyormuş. Soft olansa yüzde iz yapmasını engellemek için ekstra yumuşakmış. Farklarda öyle yazıyorAlın benden de o kadar ultra air mi olsun yoksa soft mu yoksa soothie mi kararsızımo kadar çok çeşit var ki bibs mi alsak oioinin uyku arkadaşlı emziğini mi birde ışıklı ışıksız gecelisi gündüzlüsü var bilmece gibi sıpa tutacak mı o da belli değil bana da akıl verin
İnşallah tutarlar. Güle güle kullansınBen aventin karanlıkta parlayanından, bibs in de silikon uçlu olanından aldım.
İnş bebeğim de sever.
Kızlar siz emziği nasıl aldınız. Ben bu üç model arasında kaldım ama asla karar veremiyorum. Bibs de almaya karar verdim. Onun siparişini verdim ama Philipste tıkandım. Gece parlayanı istiyordum ama uyurken ışığı beni rahatsız eder mi diye kararsız kaldım. Bir de gündüz de kullanılırım ben deseni daha geceye uygun gibi diye emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?