2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok güzeller güle güle kullansın astralbaby ye baktım bende geçen hastane çıkışı için nasıl acaba ? Güzele benziyor ürünleri

Reactions: 11K
Çok güzeller güle güle kullansın astralbaby ye baktım bende geçen hastane çıkışı için nasıl acaba ? Güzele benziyor ürünleri
hastane çıkışı olarak almadım ben tulum eldiven ve şapkası var ama çok güzel baskısı da güzel yumuşak alınabilir önce ufak bir baskı var sırt kısmında olan baskı daha büyük.

Manuel sormuştum, lazım oluyor ilk zamanlar diye duydum. Lansinoh aldım. Elektrikli ise çalışmayacak döndükten sonra alırım diye düşündüm. Ama sanırım Mochi’nin tarzında bi şey de lazım olacak gibi.

kestirdim can
kestirdim saclarimi cok mesudum. cekim de umrum degil. 2 aya azicik uzar herhalde :)

super :) uc tane otribebe tavsiye olmus oldu boylece. o zaman otribebe gelsin :) cok tesekkurler.

Kızlar siz emziği nasıl aldınız. Ben bu üç model arasında kaldım ama asla karar veremiyorum. Bibs de almaya karar verdim. Onun siparişini verdim ama Philipste tıkandım. Gece parlayanı istiyordum ama uyurken ışığı beni rahatsız eder mi diye kararsız kaldım. Bir de gündüz de kullanılırım ben deseni daha geceye uygun gibi diye emin olamadım

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-29-11-58-29-648_trendyol.com.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2022-08-29-11-58-40-313_trendyol.com.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2022-08-29-12-00-03-340_trendyol.com.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2022-08-29-12-02-17-410_trendyol.com.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 50
Senin ikiz miydi canım ? Çü kü adet tarihimiz yakın, rapor için erken gibi geldi de o yüzden sordum.
Evet canım çoğul gebelikte 30haftalıkken. Hafta meselesini ben baya araştırdım 30+0olduğunda alabiliyorum 30.haftada değil yani haftayı doldurunca. Bugün 29+6 yım yarın gideceğim göreceğim bakalım yazarım buraya ne yapıldığını.

Kızlar hala araba almayan varsa çok güzel bir araba aldığımızı düşünüyorum Hem travel sistem hem uzun ömürlü hem çok hafif hem tek elle kapanıyor hem çift yönlü hep hem pusetli hem kabin boy gibi olabilecek aynı zamanda kibar ve şık görünecek bir araba arıyordum tesadüfen mağazada bu özellikleri sayınca önerilen arabayı girip almış olduk Hala almayan varsa öneririm kesinlikle çok çok pratik bir araba daha kullanmasak da Bagi neo travel sistem mamas papas muadili miymiş o mu çıkarmış tam anlamasam da aynı ülke bu sene çıkmış bir model 2022

Alın benden de o kadar ultra air mi olsun yoksa soft mu yoksa soothie mi kararsızım o kadar çok çeşit var ki bibs mi alsak oioinin uyku arkadaşlı emziğini mi birde ışıklı ışıksız gecelisi gündüzlüsü var bilmece gibi sıpa tutacak mı o da belli değil bana da akıl verin

Ben aventin karanlıkta parlayanından, bibs in de silikon uçlu olanından aldım.
İnş bebeğim de sever.

Air hava akışının olmasını sağlıyormuş. Soft olansa yüzde iz yapmasını engellemek için ekstra yumuşakmış. Farklarda öyle yazıyor

Bana hemen alma dedi çocuklu arkadaşlarım. İlk zamanlar zaten doktor da önermiyormuş. O yüzden şimdilik ihtiyaç listemden eledim emziği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…