2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Valla ben basamaklara ayrıldığını bilmiyordum doktorum söyledi. Şu hastaneler 3. basamak onlardan biri olsun her ihtimali düşünelim dedi. Ben hastaneye bişey sormadım yani doktorum oralarla çalıştığı için o biliyor yönlendirdi. Bak böyle bir açıklama buldum. İnşallah canım hastaneden kuzularımızla evimize döneriz Ama her ihtimale karşı da önlem almak zorundayız
Kızlar ya 2.el reflü yatağı alınır mı sizce ? Kargosu falan 50 lira. Temiz gözüküypr ama tek resim var.
Alınır tabii zaten pedleri kılıfı her şeyi yıkanıyor. Bebeklerin kullanıp kullanmayacağı da meçhul Canım kendini üzme, kiloları bazen geride bazen önde olabilir. Bir de ölçümler %100 sonuç vermiyor zaten. Bebek kilolarındaki tahminler doğduklarında baya farklı olabiliyor. Sen anne karnında bebeğe kilo aldırcak besinlere yönel ve kan akışı için soluna yat yine de

Eklentiler

• 6F013BC9-3FA9-4B87-86FD-88C1B281B848.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
Kizlar çok teşekkürler bakalım p.tesi perinotologa gidicem inşallah o içimi rahatlatır.

Kızlar bir şey soracağım emzik konusunda kararsız kaldım siz hangilerini tercih ettiniz tavsiye edeceğiniz marka olursa çok sevinirim
Ben tomme tippe nin biberon setini almıştım onun içinde ikili emzik vardı. Onun dışında ikili avent aldım 2çeşit var yani elimde. beğenmezlerse seçenek arttırırım dedim Çifter Çifter olunca ucuz da olmuyor en azından tutarlarsa aynısından stoklarız.

Bundan önce normal miydi her şey? Geç döllenme falan var mı? Ayrıca ben de iki hafta ileri geri normal diye biliyorum. Ablamda geç döllenme olmuştu yeğenim hep geriden geliyordu. Kafasına takilmislardi küçük diye. Yeğenim şimdi aygır gibi ama kafası hala küçük Ablamın da kafası biraz küçük. Genetik de olabilir. Sizin vücut yapınız öyledir belki. Oğlum hep iki hafta falan öndeydi. Şekerden şüpheleniyordu doktorum hep ama gel gör ki eşimin tarafı baskül ailesi gibi Sen takibini yap tabi ki. Ama korkma düzelir inşallah.

Kızlar selam bugün şeker yüklemesi yaptım. 50 gr glukozda sonuç 160 çıktı. Doktorum biraz yüksek diyetle düzene sokalım dedi. Bu şekilde olan arkadaşlar var mı neler yapıyorsunuz doktorunuz neler önerdi?

Kızlar bir şey soracağım emzik konusunda kararsız kaldım siz hangilerini tercih ettiniz tavsiye edeceğiniz marka olursa çok sevinirim
Ben bibs aldım avent de çok öneriliyor. İkisi arasında kalmıştım zaten. Biberonlarını avent aldım.

Öncelikle geçmiş olsun, birkaç hafta oynamasını pek sorun olarak görmüyor doktorlar. Perinatologlar daha detaylı bakar zaten, güzel haberler alacaksın inşallah

Sağolun kızlar. Beni için de önemli olan hastanenin bebek yoğunbakımı, ebelerin tecrübesi, doktorun ekibi. Sizlerin doktoru kim?

Canım benim de 26. Haftada kontrolumde karin çevresi 1 hafta geri ve suyu az çıkmıştı doktorum proteinli beslenmemi bol su meyve havuç suyu tuketmemi söyledi kontrole gittim geçenlerde haftasını yakalamış suyu da normal sınırlara çıktı, kordon akışı ile ilgili de eğer kan akışı az olursa bebeğin haftasında beklenen kilosundan daha az cikabilecegini söylemişti detaylida pernitolog o yüzden her kontrolde bakıldığında emin ol demişti en azından doktorun farketmis bak benim detayliya kadar hic bakılmamıştı sonra hep kendim talep ettim, sen yine başka bir doktora da git ama korkma önde gitmeler geriye düşmeler normal diyorlar ben de kendimi harap etmiştim erken dogurursam diye korkumdan uyku bile uyuyamadım kaç gün sonra dedim ki üzüntü daha da kötü etkiler bebisi toparladım, moralini yuksek tutmaya çalış bi çaresi vardır kan sulandırıcı başlayabilirler mesela Allah dermansız dert vermesin kuzucum

Kızlar ya 2.el reflü yatağı alınır mı sizce ? Kargosu falan 50 lira. Temiz gözüküypr ama tek resim var.
Ben dolaptan aldım tertemizdi canim sans isi tabi biraz ikinci eller, kılıfı çıkıyorsa güzelce yıkarsın ben öyle yaptim, bebe detarjani ile bi daha yıkarım mis gibi olur benim aldığım kişi hic ihtiyaç duymamış bir kaç kere kullanmış mesela ben de ihtiyaç olur mu olmaz mi bilmediğimden çok para vermek istemedim

Benim de bebege giden bi damarda kan akışı yavas perinatolog muayenesinde cikti. Tedavi olarak da aspirin verdi. Ben zaten oncesinde de kullaniyo oldugumdan devam et dedi. Gerilik hep ayni oranda kalirsa sıkıntı olmaz insallah ama perinatolog muayenesinden gec muhakkak

Kizlar bundan aldim, işime yarayacagini umut ediyorum :))
Ayy güle güle kullansın bir ara bu hareketlilere ben de baktım çok sonra fikrim değişti başka seçeneklerle. Bunlar bebe severse eğer çook kullanışlı gelmiştir bana her zaman
P pembeumutyildizi Ben de bakınıyorum 2. El reflü yatapı bu aralar. Bakınırken fark ettim ki en büyük sorunları kumaşın bebek terinden sararması ve süngerin çökmesi oluyor. Alırken bunlara dikkat etmekte fayda var.

Katiliyorum. Ozel hastaneler bile konu bebek oldu mu direk oyleler. Bakalim neler cikacak karsimiza daha.

canim benimde iki haftaki ultrosona gore bu ultroson da karin bolgesi haftasina gore kucuk cikmis. iki hafta sinra bir ultroson daha olucak olcum icin. suanlik tehlikeli bir durum yok, bir iki hafta ileri veya gerilik normal karsilaniyor zaten .

kan akisinda yavaslik varsa tansiyon yada seker etkili olabilir. ona gore ilac verirler zaten. icini ferah tut
canim benim bibs ve philips avente aldim, aventyi her bebek hemen hemen kabul ediyor dediler
bana diyet verdiler canim.
3 ana 3 ara ogun. ogunler arasi 3-4 saat olucak sekilde . gunde 6 kere de kan sekerimi olcuyorum.
beyaz ekmek, pilav , cok sekeri yuksek meyveler fln minimum sinirda tukutiyorum.
ve her ana ogunden 5 dk sonra 15 dk kucuk yuruyusler yapiyorum doktorun tavsiyesiyle. simdilik iyi gidiyor.

Çok iyi olmuş canım gözün aydın..senin ilk doğum bı sıkıntı olmaz bence de.benimde ilkte 38+4de doğmuştu kanamamda olmamisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…