- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Selam herkese güzel haftalarKızlar hastaneye çikolata yaptıcak olanlar nereleri önerirsiniz varsa önerileriniz alırım
Philips avent aldım bebekler cabuk kabul ediyo diye okudum bakalımKızlar siz emziği nasıl aldınız. Ben bu üç model arasında kaldım ama asla karar veremiyorum. Bibs de almaya karar verdim. Onun siparişini verdim ama Philipste tıkandım. Gece parlayanı istiyordum ama uyurken ışığı beni rahatsız eder mi diye kararsız kaldım. Bir de gündüz de kullanılırım ben deseni daha geceye uygun gibi diye emin olamadım
Benim ofise yakin bir Pelit Pastanesi var. Hic pisman etmedi bugune kadar. Pelitler buyuksehirlerde merkezi yerlerde var sanirim.Selam herkese güzel haftalarKızlar hastaneye çikolata yaptıcak olanlar nereleri önerirsiniz varsa önerileriniz alırım
Merhaba ben izmir devlet hastanelerinde perinatoloji için randevu bakıyorum şu an. Siz hangi doktora muayene olmuştunuz acaba. Tavsiye edebilir misiniz. İnşallah hamileliğiniz yolunda gidiyordurHastane bakanlığa yalan söyledi,o tür hastalara hep randevu verdik demişler,en son doktorla özel olarak konuşulacaktı ve malesef oda aynı şeyi söylemiş ve olmadı randevu... Bende sinirlendim İzmir hastanelerine baktım,yarına tepecik hastanesine perinatoloji bölümünden randevu buldum, alırken notta düştüm detaylı ultrason için 23 haftalık hamileyim diye, inşallah orda bir problem çıkmaz hiçbilmediğim bir yere gidiyorum doktor umarım iyidir,hastane hakkında bilgisi olan yazabilirmi acaba
Bwnim de dun coktu bugun daha iyiyim ama magnezyumum bitti almam LazimBenim iki üç gün önce vardı geçti sonra canım
Arada benim de geliyor ğrı ama parol falan idare ediyorum. Sürekli dayanılmayacak bir ağrıysa doktora git canım yapılacak bir işlem varsa söylüyorlar zatenMrba kızlar 28+2 olduk bir haftadır dişim ağrıyordu ama bugün daha çok ağrıyor bu ağrıdan nasıl kurtulabilirim dişimden birşeyler çekiliyor gibi oluyo ağzımı açamıyorum
Çok güzelmiş güle güle kullansın küçük melekhastane çıkışı olarak almadım ben tulum eldiven ve şapkası var ama çok güzel baskısı da güzel yumuşak alınabilir önce ufak bir baskı var sırt kısmında olan baskı daha büyük.
Kanıma girme kanıma girme pişiyooommmmkestirdim can
kestirdim saclarimi cok mesudum. cekim de umrum degil. 2 aya azicik uzar herhalde :)
Canım doğum tarihine baktımda benimle 9 gün falan var ama ben 29+4 üm, ikiz olduğu için mi erken doğacaklar sen mi o şekilde girdin ? E nabıza görede 30 um. Neyse ya ben aldım randevumu bikaç günden bişey olmaz herhalde. Sağlıcakla kucağımıza alalım meleklerimiziEvet canım çoğul gebelikte 30haftalıkken. Hafta meselesini ben baya araştırdım 30+0olduğunda alabiliyorum 30.haftada değil yani haftayı doldurunca. Bugün 29+6 yım yarın gideceğim göreceğim bakalım yazarım buraya ne yapıldığını.
Benim gittiğim perinatoloji bölümü detaylı bakmıyormuş,İzmir tepecektde Halil gürsoy pala diye bir doktora randevu almıştım ama stajer bi bayan bakmıştı yani daha iyi bir hastane mutlaka vardır,hamileliğim iyi geçiyor çok şükürMerhaba ben izmir devlet hastanelerinde perinatoloji için randevu bakıyorum şu an. Siz hangi doktora muayene olmuştunuz acaba. Tavsiye edebilir misiniz. İnşallah hamileliğiniz yolunda gidiyordur
Otri bebe beş yaşında oğlum hala kullaniyorum. Yedek başlıkta alın çok uzun süre kullanirsinizHanimlar burun aspiratoru alacagim. Masallah hersey bitti bir tek o kaldi
Deneyimli annelerin yazdiklarini okudum forumda, bir de anneysen platformunda. Otribebe ve Brunobebenin uclari cok yumusak,ve en gerideki minish sumukleri bile nazik birsekilde temizliyor diyorlar. Pompali olanlardan alacaktim ama vazgectim. Sizin var mi tecrubeniz?
İyi olmanıza çok sevindimBenim gittiğim perinatoloji bölümü detaylı bakmıyormuş,İzmir tepecektde Halil gürsoy pala diye bir doktora randevu almıştım ama stajer bi bayan bakmıştı yani daha iyi bir hastane mutlaka vardır,hamileliğim iyi geçiyor çok şükür
Ay bilmiyorum ki ilk zamanlarda ultrason kağıtlarında 4kasım yazıyordu öyle girmiştim kalmışÇok güzelmiş güle güle kullansın küçük melekbende bi bakayım asrta ya bi türlü hastanede giyeceğini beğenemedim ya
Kanıma girme kanıma girme pişiyooommmm
Canım doğum tarihine baktımda benimle 9 gün falan var ama ben 29+4 üm, ikiz olduğu için mi erken doğacaklar sen mi o şekilde girdin ? E nabıza görede 30 um. Neyse ya ben aldım randevumu bikaç günden bişey olmaz herhalde. Sağlıcakla kucağımıza alalım meleklerimizi
Ben sadece bibs aldım bi tane, beğenmezse başka bakarım diye. Belki de hiç birini sevmeyip tutmayacak :/Alın benden de o kadar ultra air mi olsun yoksa soft mu yoksa soothie mi kararsızımo kadar çok çeşit var ki bibs mi alsak oioinin uyku arkadaşlı emziğini mi birde ışıklı ışıksız gecelisi gündüzlüsü var bilmece gibi sıpa tutacak mı o da belli değil bana da akıl verin
Mutlaka araştırın daha iyi yerler vardır ben pek memnun kalmamıştım,bebeği göremedim ekran sadece kendisine dönüktü bilgi vermiyordu bakıyor eline ölçümleri yazan kağıt veriyor ve gönderiyor böyle geçmişti muaynem ultrason fotoğrafı bile vermemişti sadece ölçüm veriyoruz demiştiİyi olmanıza çok sevindimSitede İzmir perinatoloji diye arayınca sizin yazdığınızı gördüm o yüzden size sordum. İkili test için gideceğim aslında doktorum perinatolojiye gitmemi istediği için randevu alacaktım. İkili test için yeterli olmaz mı acaba bilemedim şimdi. Tepecik Atatürk ve çiğlide perinatoloji var sadece. Ben yine araştırayım olmazsa. Çok teşekkür ediyorum
Neden öyle bir sonuca vardı farklı bir sorunlardamı vardı hemen en kötüsünü söylemişKizlar selam,
Simdi perinotologtan geldim. Bebeğimin karın ve bacak çevresi 2 hafta geriden geliyor. Ciğer geliştirici iğne ve enox 4000 başladı. Enox kullanan var mı? Erken doğum ihtimali var dedi. Bebege giden kan akışında yavaşlık varmış. En kötü ihtimalle bebeği kaybedebiliriz ya da erken doğum olabilir dedi.
Cok korkuyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Başka bir sorun yok canim.Neden öyle bir sonuca vardı farklı bir sorunlardamı vardı hemen en kötüsünü söylemiş
Çok geçmiş olsun stres yapmayın inşallah her şey yolunda gider beslenmenize dinlenmenize çok önem verin bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallahKizlar selam,
Simdi perinotologtan geldim. Bebeğimin karın ve bacak çevresi 2 hafta geriden geliyor. Ciğer geliştirici iğne ve enox 4000 başladı. Enox kullanan var mı? Erken doğum ihtimali var dedi. Bebege giden kan akışında yavaşlık varmış. En kötü ihtimalle bebeği kaybedebiliriz ya da erken doğum olabilir dedi.
Cok korkuyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?