2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Selamlar, bugunde hastane icin aldigim kasik biberon ve bebek havlusu geldi nihayet. Ozdilek'i, LCW ve ebebek magazalarini gezmistim. Malesef ya cok ince dokunmus ya da muslin havlular vardi. OrganicKids'den siparis verdim havluyu, hastane cikislarimi da ordan vermistim. Havlu biraz evvel geldi, inanilmaz kaliteli. Dokumasi, hissiyati boyutu vs cok cok iyi. Pembe, mavi ve ham boyasiz olani vardi. Ben Bej olan yani ham olani aldim. Suana kadar yaptigim en iyi online alisveris oldu.

Philips avent aldım bebekler cabuk kabul ediyo diye okudum bakalım ama emmeyi oturtana kadar vermemek lazım adam akıllı emmeyi ögrenince vermek mantıklı

Eklentiler

• IMG_20220829_134235.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba ben izmir devlet hastanelerinde perinatoloji için randevu bakıyorum şu an. Siz hangi doktora muayene olmuştunuz acaba. Tavsiye edebilir misiniz. İnşallah hamileliğiniz yolunda gidiyordur

Mrba kızlar 28+2 olduk bir haftadır dişim ağrıyordu ama bugün daha çok ağrıyor bu ağrıdan nasıl kurtulabilirim dişimden birşeyler çekiliyor gibi oluyo ağzımı açamıyorum

Mrba kızlar 28+2 olduk bir haftadır dişim ağrıyordu ama bugün daha çok ağrıyor bu ağrıdan nasıl kurtulabilirim dişimden birşeyler çekiliyor gibi oluyo ağzımı açamıyorum
Arada benim de geliyor ğrı ama parol falan idare ediyorum. Sürekli dayanılmayacak bir ağrıysa doktora git canım yapılacak bir işlem varsa söylüyorlar zaten

hastane çıkışı olarak almadım ben tulum eldiven ve şapkası var ama çok güzel baskısı da güzel yumuşak alınabilir önce ufak bir baskı var sırt kısmında olan baskı daha büyük.
Çok güzelmiş güle güle kullansın küçük melek bende bi bakayım asrta ya bi türlü hastanede giyeceğini beğenemedim ya

kestirdim can

kestirdim saclarimi cok mesudum. cekim de umrum degil. 2 aya azicik uzar herhalde :)
Kanıma girme kanıma girme pişiyooommmm

Canım doğum tarihine baktımda benimle 9 gün falan var ama ben 29+4 üm, ikiz olduğu için mi erken doğacaklar sen mi o şekilde girdin ? E nabıza görede 30 um. Neyse ya ben aldım randevumu bikaç günden bişey olmaz herhalde. Sağlıcakla kucağımıza alalım meleklerimizi

Merhaba ben izmir devlet hastanelerinde perinatoloji için randevu bakıyorum şu an. Siz hangi doktora muayene olmuştunuz acaba. Tavsiye edebilir misiniz. İnşallah hamileliğiniz yolunda gidiyordur
Benim gittiğim perinatoloji bölümü detaylı bakmıyormuş,İzmir tepecektde Halil gürsoy pala diye bir doktora randevu almıştım ama stajer bi bayan bakmıştı yani daha iyi bir hastane mutlaka vardır,hamileliğim iyi geçiyor çok şükür

Otri bebe beş yaşında oğlum hala kullaniyorum. Yedek başlıkta alın çok uzun süre kullanirsiniz

İyi olmanıza çok sevindimSitede İzmir perinatoloji diye arayınca sizin yazdığınızı gördüm o yüzden size sordum. İkili test için gideceğim aslında doktorum perinatolojiye gitmemi istediği için randevu alacaktım. İkili test için yeterli olmaz mı acaba bilemedim şimdi. Tepecik Atatürk ve çiğlide perinatoloji var sadece. Ben yine araştırayım olmazsa. Çok teşekkür ediyorum

Ay bilmiyorum ki ilk zamanlarda ultrason kağıtlarında 4kasım yazıyordu öyle girmiştim kalmış şimdi uygulamaya baktım 8kasım yazıyor o şekilde düzelttim. İkiz olduğu için yapmadım canım ben ekimi göreyim diye dua ediyorum açıkçası inşallah

Ben sadece bibs aldım bi tane, beğenmezse başka bakarım diye. Belki de hiç birini sevmeyip tutmayacak :/

Kizlar selam,
Simdi perinotologtan geldim. Bebeğimin karın ve bacak çevresi 2 hafta geriden geliyor. Ciğer geliştirici iğne ve enox 4000 başladı. Enox kullanan var mı? Erken doğum ihtimali var dedi. Bebege giden kan akışında yavaşlık varmış. En kötü ihtimalle bebeği kaybedebiliriz ya da erken doğum olabilir dedi.
Cok korkuyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin nolur.

Mutlaka araştırın daha iyi yerler vardır ben pek memnun kalmamıştım,bebeği göremedim ekran sadece kendisine dönüktü bilgi vermiyordu bakıyor eline ölçümleri yazan kağıt veriyor ve gönderiyor böyle geçmişti muaynem ultrason fotoğrafı bile vermemişti sadece ölçüm veriyoruz demişti

Neden öyle bir sonuca vardı farklı bir sorunlardamı vardı hemen en kötüsünü söylemiş

Çok geçmiş olsun stres yapmayın inşallah her şey yolunda gider beslenmenize dinlenmenize çok önem verin bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…