gebeliğin başından beri enox iğne kullanıyorum boş gebelik yaşadım kürtaj olduğum için önlem amaçlı başlatmıştı doktor. Enox iğne kan sulandırıcı onu başlattıysa neden hala felaket tellallığı yapıyorlar ki anlamıyorum gerçekten.Kizlar selam,
Simdi perinotologtan geldim. Bebeğimin karın ve bacak çevresi 2 hafta geriden geliyor. Ciğer geliştirici iğne ve enox 4000 başladı. Enox kullanan var mı? Erken doğum ihtimali var dedi. Bebege giden kan akışında yavaşlık varmış. En kötü ihtimalle bebeği kaybedebiliriz ya da erken doğum olabilir dedi.
Cok korkuyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
O durum bende de var son bir haftadır artık kilo alma zamanlarına geldiler bebişler benim de sık sık içim geçiyorkızlar iştahım aşırı açıldı her an yemek yemek istiyorum gözüm dönmüş gibi yiyorum resmennnn
5 öğün olmuştur bugün kesin yine kendimi tutmaya çalışıyorum ama elimde değil aklımdan yemekler çıkmıyorO durum bende de var son bir haftadır artık kilo alma zamanlarına geldiler bebişler benim de sık sık içim geçiyorne yiyeceğimi şaşırıyorum
Allah korusun canım gelişiminde durma olursa alırlar kritik haftaları geçtik Allah’ın izniyle kaybetme ihtimalini düşünüp kendini de bebeğini de üzme.Kizlar selam,
Simdi perinotologtan geldim. Bebeğimin karın ve bacak çevresi 2 hafta geriden geliyor. Ciğer geliştirici iğne ve enox 4000 başladı. Enox kullanan var mı? Erken doğum ihtimali var dedi. Bebege giden kan akışında yavaşlık varmış. En kötü ihtimalle bebeği kaybedebiliriz ya da erken doğum olabilir dedi.
Cok korkuyorum.
Çok geçmiş olsun canım, doktorlar hep en kötüsünü söyler öyle kötü ihtimalleri aklına getirme. Erken doğum bile olsa yaşam sınırını geçtik çok şükür 30lu haftalardan sonra inşallah bir sıkıntı olmaz. Ciğer geliştirici de olmuşsun hem, inşallah bebişin de kalan zamanda güzelce büyüt gelişirKizlar selam,
Cok korkuyorum.
kan sulandirici zaten yardimci olmuyormuymus kanin hizli akmasina ?Kizlar selam,
Cok korkuyorum.
Ay hep devlet hastanesine gidiyorum ben de hiç doğru düzgün fotoğraf alamadım. Doktorumu da o kadar seviyorum ki bir kere bile özele gitmeyi düşünmedim. 11+5te gideceğim perinatolojiye. Çok üzülürüm ters bişey söylerse bi tane olsun fotoğraf alabilmek istiyorum. Ama dediğiniz gibi olumsuz bişey olursa ya da muayene beni tatmin etmezse detaylı için belki farklı bir çözüm düşünebilirimMutlaka araştırın daha iyi yerler vardır ben pek memnun kalmamıştım,bebeği göremedim ekran sadece kendisine dönüktü bilgi vermiyordu bakıyor eline ölçümleri yazan kağıt veriyor ve gönderiyor böyle geçmişti muaynem ultrason fotoğrafı bile vermemişti sadece ölçüm veriyoruz demişti
Manüel değil mi ya ? Nasıl ağzınla çekiyorsunOtri bebe beş yaşında oğlum hala kullaniyorum. Yedek başlıkta alın çok uzun süre kullanirsiniz
Akşam yemeğini dün 6 da yedim, 9 da kebap söyledim. Eşim bugün diyo şaşırtıyorsun artık beni sen o saatlerde yemek yemezdinkızlar iştahım aşırı açıldı her an yemek yemek istiyorum gözüm dönmüş gibi yiyorum resmennnn
Benim de kızımın 3 değil 2 damar var. Doktorum böyle çok örnek var sakın bunu kafaya takma kan akışı çok güzel dedikan sulandirici zaten yardimci olmuyormuymus kanin hizli akmasina ?
Ekim annelerin de hayyal var oda erken dogurdu canim , bebege giden 3 damardan biri eksikti ve basindan beri yavas akis vardi. bebegi simdi kuvezde 10 gun fln oldu, anne sutu de vermeye basladilar .
Kendini bebegimi kaybedicem dusuncesine kapilip stresini tavana cikarma. oda cok etkiler yavrunu canim
Gönlünü ferah tut Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak canımKizlar selam,
Cok korkuyorum.
Aventin gece emziğinden aldım. Şimdilik başka almayı düşünmüyorum direkt bunu severlerse başka marka denemeye gerek kalmaz zaten. Sevmezlerse o zaman düşünürüzKızlar siz emziği nasıl aldınız. Ben bu üç model arasında kaldım ama asla karar veremiyorum. Bibs de almaya karar verdim. Onun siparişini verdim ama Philipste tıkandım. Gece parlayanı istiyordum ama uyurken ışığı beni rahatsız eder mi diye kararsız kaldım. Bir de gündüz de kullanılırım ben deseni daha geceye uygun gibi diye emin olamadım
1 haftadan sonra verdim ben oğluma. Zaten sadece uykuya geçerken emdi hep, uykuya daldığı an hep çıkardım. Böylece emzik=uyku oldu bizde. Bunlarda da aynısını uygulamayı düşünüyorumBana hemen alma dedi çocuklu arkadaşlarım. İlk zamanlar zaten doktor da önermiyormuş. O yüzden şimdilik ihtiyaç listemden eledim emziği.
aynen kuzum , o arkadasimiza zaten oyle demislerdi. damae sayisi degilde kan akisi yavas diye erken dogumu oldu ama saglikli bir sekilde kuvezde buyuyor yavrusuBenim de kızımın 3 değil 2 damar var. Doktorum böyle çok örnek var sakın bunu kafaya takma kan akışı çok güzel dediİnşallah sorun yaşamayız
Sebebi neymiş peki bir şey dediler mi? Allah yardımcınız olsun. Sağ salim kavusursunuz inşallahKizlar selam,
Cok korkuyorum.
benimki de şaşkın gözlerler bana bakıyorAy hep devlet hastanesine gidiyorum ben de hiç doğru düzgün fotoğraf alamadım. Doktorumu da o kadar seviyorum ki bir kere bile özele gitmeyi düşünmedim. 11+5te gideceğim perinatolojiye. Çok üzülürüm ters bişey söylerse bi tane olsun fotoğraf alabilmek istiyorum. Ama dediğiniz gibi olumsuz bişey olursa ya da muayene beni tatmin etmezse detaylı için belki farklı bir çözüm düşünebilirim
ben suan 89 um. gecen bana diabet doktorum 98-103 kg arasi doguma gitmen ok dedi. Bende sok oldumbenimki de şaşkın gözlerler bana bakıyorcovidte Allahtan yatmaktan kilo almamışım kendime 4 kilo sınırı getiriyorum inşallah doğumu + 4 kiloyla kaparsam 85 bitirmiş olacağım fazlası olursa benim doktor zaten takıntılı kiloma beni laflarıyla döve bilir
Canım bana cevap yazdın karıştı sanırımbenimki de şaşkın gözlerler bana bakıyorcovidte Allahtan yatmaktan kilo almamışım kendime 4 kilo sınırı getiriyorum inşallah doğumu + 4 kiloyla kaparsam 85 bitirmiş olacağım fazlası olursa benim doktor zaten takıntılı kiloma beni laflarıyla döve bilir
benim doktorum bunu diyecek haaben suan 89 um. gecen bana diabet doktorum 98-103 kg arasi doguma gitmen ok dedi. Bende sok oldumBen max 95 dusuyorum dedim
Parol felan hiç içmedim korkuyorum birşey olur diye dayanamazsam mecburen bende içerimArada benim de geliyor ğrı ama parol falan idare ediyorum. Sürekli dayanılmayacak bir ağrıysa doktora git canım yapılacak bir işlem varsa söylüyorlar zaten
eneCanım bana cevap yazdın karıştı sanırım Sizin gruptan bir anne de bizim Mart annelerine yazmıştı yanlışlıklaOna da selamlar belki görür yazdığımı
ya bazi doktorlar cok takinli ya . Benim gorumcem incecik citi piti bir kadin . 10 kg fln almis 65 kg suan 33. haftasinda , doktoru basindan beri aman kilo alma , sakin alma , az meyve ye , cok kilo aldin , 3-4 kg dan daha fazla alma vs vs kizin basini yedi.benim doktorum bunu diyecek haaher gittiğimde vücudun kilo almaya müsait yeme deyip duruyor bebeğin kilosuyla senin kilo alman arasında alaka yok diyor morelimi bozuyo
Cok tesekkur ederim, tecrubeli annelerden duyunca insanin gonlu ferah oluyor yaptigi alimlarda. Siz de dahil sanirim 4 tecrubeli anne tavsiyesi oldu :)Otri bebe beş yaşında oğlum hala kullaniyorum. Yedek başlıkta alın çok uzun süre kullanirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?