2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
gebeliğin başından beri enox iğne kullanıyorum boş gebelik yaşadım kürtaj olduğum için önlem amaçlı başlatmıştı doktor. Enox iğne kan sulandırıcı onu başlattıysa neden hala felaket tellallığı yapıyorlar ki anlamıyorum gerçekten.

O durum bende de var son bir haftadır artık kilo alma zamanlarına geldiler bebişler benim de sık sık içim geçiyor ne yiyeceğimi şaşırıyorum
5 öğün olmuştur bugün kesin yine kendimi tutmaya çalışıyorum ama elimde değil aklımdan yemekler çıkmıyor

Allah korusun canım gelişiminde durma olursa alırlar kritik haftaları geçtik Allah’ın izniyle kaybetme ihtimalini düşünüp kendini de bebeğini de üzme.
Kan sulandırıcı iğne vermiş ben gebeliğimin başında kullanmıştım tüp bebek olduğu için. Bazı arkadaşlar gebelik boyunca kullanıyor grupta da var. Farkedildiği anda verilmesi lazımdı zaten inşallah kan akışında fark yaratır hemen

Çok geçmiş olsun canım, doktorlar hep en kötüsünü söyler öyle kötü ihtimalleri aklına getirme. Erken doğum bile olsa yaşam sınırını geçtik çok şükür 30lu haftalardan sonra inşallah bir sıkıntı olmaz. Ciğer geliştirici de olmuşsun hem, inşallah bebişin de kalan zamanda güzelce büyüt gelişir

kan sulandirici zaten yardimci olmuyormuymus kanin hizli akmasina ?
Ekim annelerin de hayyal var oda erken dogurdu canim , bebege giden 3 damardan biri eksikti ve basindan beri yavas akis vardi. bebegi simdi kuvezde 10 gun fln oldu, anne sutu de vermeye basladilar .

Kendini bebegimi kaybedicem dusuncesine kapilip stresini tavana cikarma. oda cok etkiler yavrunu canim

Ay hep devlet hastanesine gidiyorum ben de hiç doğru düzgün fotoğraf alamadım. Doktorumu da o kadar seviyorum ki bir kere bile özele gitmeyi düşünmedim. 11+5te gideceğim perinatolojiye. Çok üzülürüm ters bişey söylerse bi tane olsun fotoğraf alabilmek istiyorum. Ama dediğiniz gibi olumsuz bişey olursa ya da muayene beni tatmin etmezse detaylı için belki farklı bir çözüm düşünebilirim

newmoon10 Canım doktorun en kötüsünü söylemiş. Belki ilaç işe yarar. Yengemde de aynı orun vardı ilaç etki etti. Gayet zamanında ve kilosu yerinde doğdu yeğenimin. Zor biliyorum ama stres yapmamaya çalış.

kızlar iştahım aşırı açıldı her an yemek yemek istiyorum gözüm dönmüş gibi yiyorum resmennnn
Akşam yemeğini dün 6 da yedim, 9 da kebap söyledim. Eşim bugün diyo şaşırtıyorsun artık beni sen o saatlerde yemek yemezdin Benim de kızımın 3 değil 2 damar var. Doktorum böyle çok örnek var sakın bunu kafaya takma kan akışı çok güzel dedi İnşallah sorun yaşamayız
Gönlünü ferah tut Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak canım Kan sulandırıcı mutlaka fayda edecektir, doktorlar hep en kötüsünü çat diye söylüyor insanın yüzüne. Moralini yüksek tut, güzel beslen ve bolca dinlen
Aventin gece emziğinden aldım. Şimdilik başka almayı düşünmüyorum direkt bunu severlerse başka marka denemeye gerek kalmaz zaten. Sevmezlerse o zaman düşünürüz
Bana hemen alma dedi çocuklu arkadaşlarım. İlk zamanlar zaten doktor da önermiyormuş. O yüzden şimdilik ihtiyaç listemden eledim emziği.
1 haftadan sonra verdim ben oğluma. Zaten sadece uykuya geçerken emdi hep, uykuya daldığı an hep çıkardım. Böylece emzik=uyku oldu bizde. Bunlarda da aynısını uygulamayı düşünüyorum

Benim de kızımın 3 değil 2 damar var. Doktorum böyle çok örnek var sakın bunu kafaya takma kan akışı çok güzel dedi İnşallah sorun yaşamayız
aynen kuzum , o arkadasimiza zaten oyle demislerdi. damae sayisi degilde kan akisi yavas diye erken dogumu oldu ama saglikli bir sekilde kuvezde buyuyor yavrusu

damarlar sayisi tam olup kan akisi sorunlu olan kisilerde cok tabi , onada hemen kan sulandirici vs takviye verip gelismesini bekliyorlar bebegin.

Sebebi neymiş peki bir şey dediler mi? Allah yardımcınız olsun. Sağ salim kavusursunuz inşallah

benimki de şaşkın gözlerler bana bakıyor covidte Allahtan yatmaktan kilo almamışım kendime 4 kilo sınırı getiriyorum inşallah doğumu + 4 kiloyla kaparsam 85 bitirmiş olacağım fazlası olursa benim doktor zaten takıntılı kiloma beni laflarıyla döve bilir

ben suan 89 um. gecen bana diabet doktorum 98-103 kg arasi doguma gitmen ok dedi. Bende sok oldum Ben max 95 dusuyorum dedim

Canım bana cevap yazdın karıştı sanırım Sizin gruptan bir anne de bizim Mart annelerine yazmıştı yanlışlıklaOna da selamlar belki görür yazdığımı

ben suan 89 um. gecen bana diabet doktorum 98-103 kg arasi doguma gitmen ok dedi. Bende sok oldum Ben max 95 dusuyorum dedim
benim doktorum bunu diyecek haa her gittiğimde vücudun kilo almaya müsait yeme deyip duruyor bebeğin kilosuyla senin kilo alman arasında alaka yok diyor morelimi bozuyo

benim doktorum bunu diyecek haa her gittiğimde vücudun kilo almaya müsait yeme deyip duruyor bebeğin kilosuyla senin kilo alman arasında alaka yok diyor morelimi bozuyo
ya bazi doktorlar cok takinli ya . Benim gorumcem incecik citi piti bir kadin . 10 kg fln almis 65 kg suan 33. haftasinda , doktoru basindan beri aman kilo alma , sakin alma , az meyve ye , cok kilo aldin , 3-4 kg dan daha fazla alma vs vs kizin basini yedi.

ben varya 50 kg larla hamile kalsaydim , oooo kimse tutamazdi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…