2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tamam ben 75 hamile kaldım ama bu zamana kadar 6 kilo aldım 81 oldum adama hala yaranamııyorum ama doğumdan sonra böyle yaptığı içinde dua edicem gibi gekiyor

kızlar iştahım aşırı açıldı her an yemek yemek istiyorum gözüm dönmüş gibi yiyorum resmennnn
Şükrederek yemelisin ya gebelik şekerin olsaydı benim hayalim de hep öyleydi herrr şeyi yemek içmek hayatımın hiçbir döneminde diyet yapmadım kilolu biri de hiç olmadım zayıf da tabii ama ilk defa hayatımda dikkat etmek zorundayım o da gebelikte en iştahlı dönemde

Ben 1 numarayı siparis ettim
Gece parlayan, oyke rahatsızlık verecek turde bir parlama değildir zaten hem kolaylığı daha fazla cunku karanlıkta yatmayı seviyorum emzik arama derdi olmasın bence xok da tatli

Ben 1 numarayı siparis ettim
Gece parlayan, oyke rahatsızlık verecek turde bir parlama değildir zaten hem kolaylığı daha fazla cunku karanlıkta yatmayı seviyorum emzik arama derdi olmasın bence xok da tatli
Ben en ufak ışık tanesine tahammül edemediğim için uyurken vazgeçtim mavi pembe ikili setten aldım. Bakalım ileride severse bir şans tanıyabilirim karanlıkta parlayana da

Güzel görünüyor kuzum güle güle kullansın bebiş ben de 10 Ağustosta sipariş verdim kargo bekliyorum geç olur diye korkup seninkileri beklemeden aldım

Reactions: 11K
Ben 55.50 ile hamile kaldım şimdi 63.50 yim bu zamana kadar eskisi gibiydi iştahım ama bu hafta bir arttı bir artti 70 leri görürüm doğuma kadar

Kızlar yatak için alez aldınız mı? Yataşın twiny yatağını almıştım ama alez daha almadım. Alanlarınız varsa marka öneriniz var mıdır?

Kızlar yatak için alez aldınız mı? Yataşın twiny yatağını almıştım ama alez daha almadım. Alanlarınız varsa marka öneriniz var mıdır?
Ben ebebekte little dreams diye bir markanın alezini aldım çok yumuşak dokusu hoşuma gitti. Yataş twiny nasıl ben Elele park yatağın yaninda gelen sünger yatagi kullanmak istiyorum ama emin olamadım

Ben ebebekte little dreams diye bir markanın alezini aldım çok yumuşak dokusu hoşuma gitti. Yataş twiny nasıl ben Elele park yatağın yaninda gelen sünger yatagi kullanmak istiyorum ama emin olamadım
Ben yatağı çok beğendim. Ben de alez almadım henüz

Ben de bakayım ona o zaman twiny çok öneriliyordu aldık ama daha açmadık ben de elele madre yatağın içine aldım.

Ben de bakayım ona o zaman twiny çok öneriliyordu aldık ama daha açmadık ben de elele madre yatağın içine aldım.
Eşim biraz teknik düşünüyor mühendis kafası bir ürünün iki farklı fonksiyonu varsa ikisini de tam yapamıyordur diyor aldırmadı bana twiny yatağı gerçekten iyiyse ben ona aldiririm bir şekilde

Ben 55.50 ile hamile kaldım şimdi 63.50 yim bu zamana kadar eskisi gibiydi iştahım ama bu hafta bir arttı bir artti 70 leri görürüm doğuma kadar
Tam olarak aynı kiloda hamile kalmışız ve tam olarak da şuan aynı kilodayız Tabii ben 3 kg de tedavi sürecinde aldım. Normalde 52-53 arasıydımBakalım nereye kadar gider
Aaa daha almadım, unutmuşum valla. Geçen aklımdaydı

Evettt ben de 52 ydim balık yağı duphaston femara derken 55 ile hamile kaldim bu bir de haftada iki gün pilates yapmış halim daha da acikiyorum bugün yediklerimi saysam okurken mide fesati geçirirsiniz

Amin canım inşallah,vaktinde gelir minnaklar

Olasi en kotu durumlari soyluyorlar ki hazirlik yapilsin. Insallah hersey yolunda olacak. Ciger gelistirici igne erken dogum olasiligi gorulurse, bebegi korumak icin hemen doktorlarin basvurdugu bir yol. Bana da en ufak erken dogum olasiligi belirirse, oldun olmasin, ciger gelistirici igneyi yaparim demisti hoca.
Tum dualarim sizinle, en kritik haftalari atlattik bunlari da atlatacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…