ya bazi doktorlar cok takinli ya . Benim gorumcem incecik citi piti bir kadin . 10 kg fln almis 65 kg suan 33. haftasinda , doktoru basindan beri aman kilo alma , sakin alma , az meyve ye , cok kilo aldin , 3-4 kg dan daha fazla alma vs vs kizin basini yedi.
ben varya 50 kg larla hamile kalsaydim , ooookimse tutamazdi beni
benim arkadasim 30kg almisti . dogumda 12 kg cupp gittiTamam ben 75 hamile kaldım ama bu zamana kadar 6 kilo aldım 81 oldum adama hala yaranamııyorumama doğumdan sonra böyle yaptığı içinde dua edicem gibi gekiyor
Ay inşallah o zaman ooo doktoru öperim,benim arkadasim 30kg almisti . dogumda 12 kg cupp gittibizde direk eski halimize donucez heralde
Şükrederek yemelisin ya gebelik şekerin olsaydıkızlar iştahım aşırı açıldı her an yemek yemek istiyorum gözüm dönmüş gibi yiyorum resmennnn
Ben 1 numarayı siparis ettimKızlar siz emziği nasıl aldınız. Ben bu üç model arasında kaldım ama asla karar veremiyorum. Bibs de almaya karar verdim. Onun siparişini verdim ama Philipste tıkandım. Gece parlayanı istiyordum ama uyurken ışığı beni rahatsız eder mi diye kararsız kaldım. Bir de gündüz de kullanılırım ben deseni daha geceye uygun gibi diye emin olamadım
Ben en ufak ışık tanesine tahammül edemediğim için uyurken vazgeçtimBen 1 numarayı siparis ettim
Gece parlayan, oyke rahatsızlık verecek turde bir parlama değildir zaten hem kolaylığı daha fazla cunku karanlıkta yatmayı seviyorum emzik arama derdi olmasınbence xok da tatli
Güzel görünüyor kuzum güle güle kullansın bebiş ben de 10 Ağustosta sipariş verdim kargo bekliyorum geç olur diye korkup seninkileri beklemeden aldımGünaydın kızlar
BamBamlı olan bebeqon
Küçük Prens olan Astral baby ikisi arasında çok bir farklılık yok ikisinin de baskısı çok güzel sadece astral baby 4 katlı müslin battaniyeyi asla beğenmedim 4 katlı gibi değil incecik ama yumuşacık ikisi de covid olduğum için kargolara geç ulaştım
@1dogaseverEvaante @nesli8994 siz haber bekliyordunuz kızlar biraz geç olduuu.
Ben 55.50 ile hamile kaldım şimdi 63.50 yim bu zamana kadar eskisi gibiydi iştahım ama bu hafta bir arttı bir artti 70 leri görürüm doğuma kadarya bazi doktorlar cok takinli ya . Benim gorumcem incecik citi piti bir kadin . 10 kg fln almis 65 kg suan 33. haftasinda , doktoru basindan beri aman kilo alma , sakin alma , az meyve ye , cok kilo aldin , 3-4 kg dan daha fazla alma vs vs kizin basini yedi.
ben varya 50 kg larla hamile kalsaydim , ooookimse tutamazdi beni
Ben ebebekte little dreams diye bir markanın alezini aldım çok yumuşak dokusu hoşuma gitti. Yataş twiny nasıl ben Elele park yatağın yaninda gelen sünger yatagi kullanmak istiyorum ama emin olamadımKızlar yatak için alez aldınız mı? Yataşın twiny yatağını almıştım ama alez daha almadım. Alanlarınız varsa marka öneriniz var mıdır?
Ben yatağı çok beğendim. Ben de alez almadım henüzBen ebebekte little dreams diye bir markanın alezini aldım çok yumuşak dokusu hoşuma gitti. Yataş twiny nasıl ben Elele park yatağın yaninda gelen sünger yatagi kullanmak istiyorum ama emin olamadım
Elelenin yatağı cok ince geldi bana kullanışlı olur mu acaba olmazsa ben de twiny alayimBen yatağı çok beğendim. Ben de alez almadım henüz
Evvet manuel nefesle çekiyorsun benimki oyleydiManüel değil mi ya ? Nasıl ağzınla çekiyorsun
Ben de bakayım ona o zamanBen ebebekte little dreams diye bir markanın alezini aldım çok yumuşak dokusu hoşuma gitti. Yataş twiny nasıl ben Elele park yatağın yaninda gelen sünger yatagi kullanmak istiyorum ama emin olamadım
Eşim biraz teknik düşünüyor mühendis kafası bir ürünün iki farklı fonksiyonu varsa ikisini de tam yapamıyordur diyor aldırmadı bana twiny yatağıBen de bakayım ona o zamantwiny çok öneriliyordu aldık ama daha açmadık ben de elele madre yatağın içine aldım.
Tam olarak aynı kiloda hamile kalmışız ve tam olarak da şuan aynı kilodayızBen 55.50 ile hamile kaldım şimdi 63.50 yim bu zamana kadar eskisi gibiydi iştahım ama bu hafta bir arttı bir artti 70 leri görürüm doğuma kadar
Aaa daha almadım, unutmuşum valla. Geçen aklımdaydıKızlar yatak için alez aldınız mı? Yataşın twiny yatağını almıştım ama alez daha almadım. Alanlarınız varsa marka öneriniz var mıdır?
Evettt ben de 52 ydim balık yağı duphaston femara derken 55 ile hamile kaldimTam olarak aynı kiloda hamile kalmışız ve tam olarak da şuan aynı kilodayızTabii ben 3 kg de tedavi sürecinde aldım. Normalde 52-53 arasıydım Bakalım nereye kadar gider
Aaa daha almadım, unutmuşum valla. Geçen aklımdaydı
Amin canım inşallah,vaktinde gelir minnaklarAy bilmiyorum ki ilk zamanlarda ultrason kağıtlarında 4kasım yazıyordu öyle girmiştim kalmışşimdi uygulamaya baktım 8kasım yazıyor o şekilde düzelttim. İkiz olduğu için yapmadım canım ben ekimi göreyim diye dua ediyorum açıkçası inşallah
Olasi en kotu durumlari soyluyorlar ki hazirlik yapilsin. Insallah hersey yolunda olacak. Ciger gelistirici igne erken dogum olasiligi gorulurse, bebegi korumak icin hemen doktorlarin basvurdugu bir yol. Bana da en ufak erken dogum olasiligi belirirse, oldun olmasin, ciger gelistirici igneyi yaparim demisti hoca.Kizlar selam,
Simdi perinotologtan geldim. Bebeğimin karın ve bacak çevresi 2 hafta geriden geliyor. Ciğer geliştirici iğne ve enox 4000 başladı. Enox kullanan var mı? Erken doğum ihtimali var dedi. Bebege giden kan akışında yavaşlık varmış. En kötü ihtimalle bebeği kaybedebiliriz ya da erken doğum olabilir dedi.
Cok korkuyorum.
Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?