2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evettt ben de 52 ydim balık yağı duphaston femara derken 55 ile hamile kaldim bu bir de haftada iki gün pilates yapmış halim daha da acikiyorum bugün yediklerimi saysam okurken mide fesati geçirirsiniz
Benim baştan beri risklerden ötürü hiç hareket durumum olmadı. Hatta çoğu ayları yatarak geçirdim. Arada sadece 15 gün filan yarım saat yürüdüğüm dönem oldu Bunca hareketsizliğe yine iyi diyorum bazen. Tabii bi de iki bebek Ben de doyamıyorum yaa son günlerde

Ben ebebekte little dreams diye bir markanın alezini aldım çok yumuşak dokusu hoşuma gitti. Yataş twiny nasıl ben Elele park yatağın yaninda gelen sünger yatagi kullanmak istiyorum ama emin olamadım
Merhaba ben de bunu merak ediyordum. Aldığım chicco next to me’nin içindeki yatağın kendisini mi kullanmalıyım yeni yatak mı almalıyız? Yataş twiny herkes öneriyor evet ama anne yanı beşiğin yatağı var zaten. Biraz sert ve ince bir yatak.

Ayrıca alez kullanmalı mıyız bebeği rahatsız edebilir mi? Tecrübeli anneler de nevresim takımı önerisi atarsa üstümüze süper olur :)

Sen ikiz halinle böylesin maşallah bana ne oluyorsa

Geçmiş olsun canım ben hamileligimin başından beri oksapar kan sulandırıcı iğne kullanıyorum tedbir amaçlı bebeğe kan akışın ilaçla düzene girer diye düşünüyorum, benim kan akışımda sorun yok ama karın çevresi 1 hafta geride çıkmıştı mesela beslenme duzenimi değiştirince düzeldi et falan tükettim bol bol, bazen genetik de olabiliyor zayif ya da minyon olabiliyor, üzülme hiç neden kaybedesin bebeğini ilaçlarla tedbir alınmış zaten ne kadar içerde bizimle kalırlarsa o kadar iyi ama anne karnı da güvenli görülmezse alıyorlar haftalarımız ilerledi artik biraz dikkat biraz yüksek moral ve dua ile çok daha ileri haftaları görürüz inşallah
moralini yuksek tut aklına kötü şeyler getirme bir de eğer korkmayacaksan iğneyi göbekten yapmaya çalış doktorum daha hızlı etki ettiğini söylüyordu ben yeni kola geçtim

Doktorlar her zaman en kötü ihtimali belirtmek zorunda canım içini ferah tut bizim gruptan seninle aynı durumda olan arkadaşımız biraz erken doğum yaptı bebeği küvezde ama sağlıklı

Kızlar benim sürekli kasık ağrım var kontrole gittiğimde dr normal demişti ama alt kasığımda bayağı oluyor korkuyorum normal mi ki herkeste oluyor mu üşütme ihtimalim çok evet ama insan yine de tedirgin oluyor bir de bu hafta itibariyle karnım aşırı gerildi bebek büyüyor ondan mı oluyor acaba

Alt karin ve kasik agrilqri olan var mi , bebisten mi yoksa anormal mi acaba ?
Konuşmuştuk galiba ama yinede yazayım emin olamadım bende var canım tuvaletim gelirse veya biraz oturursam artıyor. Kasıklardan bacaklara kadar yayılıyor. İdrar yolu kültür testinin sonucunu hala almadım canım bekliyorum, inşallah önemsiz bişeydir.

Bende iki gündür aynı şeyi yaşıyorum. Kasıklarda ve bazen altta baskı gibi oluyor. Normal diye düşünerek rahatlatıyorum kendimi, yazmadım da doktora
Bende öyleyim, 3. Kez idrar kültürüne baktılar sonuç bekliyorum

Kullanamdım ama arkadaşım elektrikli al dedi, diğerleri yata yapıyormuş ve yavaşmış. Elektrikli almayı düşünüyorum kampanya takip ediyorum. Geçen civilde uygundu ama paramı harcamıştım aksi gibi

Avent soothie aldık biz, bebek parmağını sokuyor daha rahat ediyor falan dediler aldık bakalım. Biraz şekli ilginç ve emziği yakaya takılan şey var ya ona takmak sıkıntı ama aldık bakalım. İnşallah sever kızımız

Canım aldığın havlunun linkini atar mısın ? Ben hala alamadım bakayım ona

Allah yardımcın olsun moralini bozma, oksapar kullanıyırum bende. Pıhtılaşma testi yapıldı ona göre verildi banada. Moralini yüksek tut, muz soda ve gerçek kaşar peyniri yemeye çalış. Araştır ama . Benim doktorum hiç öyle bişey dememişti geçen yerine bakan doktor yüksek riskli gebeliktesin sen dedi moralimi bozdu. Bayılıyorlar. Önce mıral bunu unutma.

kızlar iştahım aşırı açıldı her an yemek yemek istiyorum gözüm dönmüş gibi yiyorum resmennnn
Ohh afiyet ılsun bende bu afalar bikaç saatte bir acıkıyorum özellikle gece 23 gibi

Canım bana cevap yazdın karıştı sanırım Sizin gruptan bir anne de bizim Mart annelerine yazmıştı yanlışlıklaOna da selamlar belki görür yazdığımı
O ben olabilir miyimmmmm selammm hoşgeldin kasım ve mart grubu kardeş oldu artık boşver

Parol felan hiç içmedim korkuyorum birşey olur diye dayanamazsam mecburen bende içerim
Baş ağrısında dayanamıyorum arada içiyorum inşallah biiey olmaz.

Kızlar bana da bir yorgan önerseniz ne kadar güzel olur
Yorgan kullanacak mıısn ufak çocuğa gerek yok diyen de var bilemedim. Kalın battaniye düşünüyorum ama emin değilim

Hepsi olabilir canım, en güzeli test yapılması bende 3.kez idrar kültürü testi yapıldı sonuç bekliyorum

Ben de yarin evime gecicem hqftaici idrar testi yaptircam, sonucun hastanenin tahlil sonucu sayfasnda vardr

Mrba kızlar 28+2 olduk bir haftadır dişim ağrıyordu ama bugün daha çok ağrıyor bu ağrıdan nasıl kurtulabilirim dişimden birşeyler çekiliyor gibi oluyo ağzımı açamıyorum
Bazen iltihap oluyor, antibiyotik veriyorlar. Mutlaka diş doktoruna gidin ve doktorunuza da danışın. Yanağımı şişirecek kadar ağır geçirmiştim. Bu seviyeye gelmeden önlem alsaydım o kadar ağrıyı çekmezdim. Geçmiş olsun.
Ben de iki üç gündür çok hafif adet ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum, ara ara iğne batması da oluyor. Biraz korktum Perşembe günü muayenem var soracağım. Umarım büyüme atağıdır.

Mrba kızlar 28+2 olduk bir haftadır dişim ağrıyordu ama bugün daha çok ağrıyor bu ağrıdan nasıl kurtulabilirim dişimden birşeyler çekiliyor gibi oluyo ağzımı açamıyorum
Aynı dertten bende muzdaripim inanılmaz acı çektim son kaç günde gittim doktora çok kötü olmuş inşaAllah 2ay dayanabilirsin dedi antibiyotik yazdı yolladı şuan onunla idare ediyorum. Röntgen çekemedikleri için birşey yapamıyorlar riskliymiş falan filan. Ağrısı tutunca gözüm karariyo gidip agiran dişlerimi çektirmek istiyorum

Selam kızlar Nefes darlığı çeken var mı kalp sıkışması falan bende mi bir anormallik var anlamadım
Bazen bende oluyor. Demirden olabilir dediler ama demir falan normal çıktı. Biraz hızlı hareket etsem nefes nefese kalıyorum. Bazen göğsümün ortası sıkışıyor gibi oluyor. Sanıyorum iç organlara hem yer daralıyor hemde hem bize hem bebeğe yetmek için çalışırken yoruluyorlar.

Ben de yarin evime gecicem hqftaici idrar testi yaptircam, sonucun hastanenin tahlil sonucu sayfasnda vardr
Bakıyırum canım sonuçlara ama daha çıkmamış, idrar kültürü 3 günde çıkıyor. Araya hem haftasonu hem 30 ağustos tatili girdi ya yarın çıkacak galiba.

Hoşbuldum Tanışmış olduk artık tecrübelerinizden faydalanmak için geliriz biz de grubunuza konuk anne olarak
Memnjn oldum, bekleriz

Selam kızlar Nefes darlığı çeken var mı kalp sıkışması falan bende mi bir anormallik var anlamadım
Kalp de bısey yok da bayır çıkıp aşırı yürüdüğüm zaman nefesim kesiliyo o zaman kötü oluyorum yoruldugun zorlandığın zaman mı oluyo normal de de oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…