2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de ara ara oluyordu. Sonra takip ettim usuttugum günün ertsei günü oldu hep. Seninki de öyledir. Malum yaz günü kapı pencere açık yatıyoruz, klima açıyoruz.

Selam kızlar Nefes darlığı çeken var mı kalp sıkışması falan bende mi bir anormallik var anlamadım
Ay ben özellikle geceleri yaşıyorum bunları havalar aşırı sıcak, nefes almakta zorlanıyorum, kalbim çarpıyor. Gündüz de gerçi öyle de geceleri daha çok sanki oluyor. Bir de bunlardan dolayı uyuyamıyorum da

Selam kızlar giremedim haftasonu gezmelerinden sorry. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Benim doktorum da endokronolijiye görün dedi, öyleyse bana da o cihazdan verebilirler diye düşünüyorum sizin değeriniz kaç gr glukozla ne çıkmıştı peki? Önümüzdekü haftalar için gidip görüneyim öyleyse ben de endokronologa

Fiyatı normalde kaç bilmiyorum ama düşünen olursa stoklarda kızlar, bir ara konuşulmuştu galiba görünce haber vereyim dedim. 4-6 ay kalmış ama haberiniz olsun ve kalıpları büyük galiba.

Eklentiler

• Screenshot_20220830-111810_H&M.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 88
Deliksiz uyumayı özledim. Herşey uyutmamak için vsr sanki. Yan yatınca siyatik dedikleri var ya o deli gibi ağrıyor galiba. Çünkü siyatiğin gwçtiği yerlerde ağrı oluyor. Sonra kalkıp diğer tarafa dönüyorum bir süre sonrada o kısım ağrıyor. Bazen yastıkları dikip oturatak uyuyorum. Sıcaklar desen ayrı, gecenin köründe kalkıp duş alıyorum geri yatıyorum.

Evet dogru 3 gunde cikiyor, hayrlisi .

Selam kızlar Nefes darlığı çeken var mı kalp sıkışması falan bende mi bir anormallik var anlamadım
Nabız ve tansiyon kontrolü yapmanızda fayda var. Geçen haftalarda bu sıkıntıları yaşadığımda tansiyonum düşük nabzım yüksek çıkıyordu. Dikkat ettim bir iki hafta ve düzeldi. Ama bebişler artık büyüdüğü için de normal diye biliyorum.

Gerçekten hasta gibi hissediyorum kendimi kolumu kaldıracak halim yok yatamıyorum her yerim ağrıyor nefes alamıyorum sanki biri soluk boruma bastırıyor. Kalp çarpıntısı oluyor. Bilmiyorum valla nasıl geçecek şu 2 ay.

Kızlar sling almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mıdır ? Geçen bu grupta kimdi hatırlamıyorum instagramda bir sayfa tavsiye edilmişti ama ürün iyi midir acaba bebeği taşırken açılırsa diye korkum var.

Reactions: 11K
İnşallah canım kullanılıyo biliyorum ama kan sulandırıcı felan kullanıyorum parol da kanı sulandirdigi için icim rahat etmiyo kanamam olur diye korkuyorum

Tşk ederim druma gidince soracağım sirkeli tuzlu su yaptım iyi geldi

Ben hangi dişimin ağırdığını anlayamıyorum sağ üst taraf hep ağrıyor tuzlu sirkeli su ile gargara yaptım iyi geldi inşallah boyle devam eder korkumdan birşey yiyemiyorum

Merhaba kızlar. Ben de anakucağı için puset minderi ve örtüsü almak istiyorum. Biraz derin geldi anakucağı bebek rahat edemez gibi. Var mı tavsiyeniz?

İnşallah canım kullanılıyo biliyorum ama kan sulandırıcı felan kullanıyorum parol da kanı sulandirdigi için icim rahat etmiyo kanamam olur diye korkuyorum
Oksapar kullanıyorum bende, doktorum başağrılarında parol tavsiye etti zaten başka ağrı kesici vermiyorlar. Şükür hiç kanamam olmadı bugüne kadar. Başım ağrıyınca midem de bulanıyor ve çok kötü oluyorum ben, normalde migrenim de var çünkü. Hamile olmasam migrenim tutunca asla parol içmezdim çünkü migrende hiç bir işe yaramıyor. Muhtemelen hamilelik migreni azaltır derler öyle bişey oldu. Ya da başka bi açıklaması vardır bilemiyorum, özetle ben içiyorum ama sen iç diyemem doktoruna sor yinede. Geçmiş olsun

Merhaba kızlar bugün randevum vardı doğum izni meselesi hiç sorun olmadı e nabızdan bahsedilmedi bile merak edenlere haber vermiş olayım. Direk 30 haftalık oldun iznini yazayım dedi doktorum ben demeden, şimdilik çalışabilir aldım 12sinde gidip çalışamaza çeviricem 12gün çok kıymetli olacak muhtemelen doğumdan sonra.
Ve bebeklerim 1500kg-1700kg olmuşlarrr!! çok güzel bir muayene günü geçirdik gördük kızlarımızı uzun uzun her şey yolundaydı Allah’a şükür. Meğer 3kg dan fazla bebek taşıyormuşum kendimi aşırı güçlü hissettiğim bir gün oldu

Tum havlu ve bornozlarin linki burada, ben en alttaki naturel renkliden aldim. mavi ve pembesi de guzel gorunuyor. Bukle yogunlugu cok iyi ve cift kat. Bornoz & Havlu
Outletine de bak tavsiye ederim. Kalitesine gore fiyatlari cok iyi.

Benim 75 gr'da ilk denemede 88, 1 saat sonra 185, 2 saat sonra 172 cikmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…