Demir kullanıyorum aslında ama anemi olduğum için yinede yetmiyor bence olabilir mantıklıBazen bende oluyor. Demirden olabilir dediler ama demir falan normal çıktı. Biraz hızlı hareket etsem nefes nefese kalıyorum. Bazen göğsümün ortası sıkışıyor gibi oluyor. Sanıyorum iç organlara hem yer daralıyor hemde hem bize hem bebeğe yetmek için çalışırken yoruluyorlar.
Bakıyırum canım sonuçlara ama daha çıkmamış, idrar kültürü 3 günde çıkıyor. Araya hem haftasonu hem 30 ağustos tatili girdi ya yarın çıkacak galiba.
Memnjn oldum, bekleriz
Zorlanmada olması normal canım akşam özellikle ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum örneğin tv falan izleyemiyorum gidip yatayım diyorum yatamıyorumdaKalp de bısey yok da bayır çıkıp aşırı yürüdüğüm zaman nefesim kesiliyo o zaman kötü oluyorum yoruldugun zorlandığın zaman mı oluyo normal de de oluyo mu
Aynı durumdayız sanada geçmiş olsunAy ben özellikle geceleri yaşıyorum bunları havalar aşırı sıcak, nefes almakta zorlanıyorum, kalbim çarpıyor. Gündüz de gerçi öyle de geceleri daha çok sanki oluyor. Bir de bunlardan dolayı uyuyamıyorum da
Evet tansiyonum düşüktür hep nabzı bilemedim ne durumdayımNabız ve tansiyon kontrolü yapmanızda fayda var. Geçen haftalarda bu sıkıntıları yaşadığımda tansiyonum düşük nabzım yüksek çıkıyordu. Dikkat ettim bir iki hafta ve düzeldi. Ama bebişler artık büyüdüğü için de normal diye biliyorum.
Sağol canım bende buldum linki sonradan, sepete attım bişeyler. Yine bir ara bakayım da alırım bişeyler. Havlu çok önemli yumuşacık ve su emici olmalı. Alıyoruz yumuşak diye su emmiyor, evde 2 tane havlum var bu şekilde kim neden getirdi bilmiyorum ama kimseye bişey diyemem havlu diye satılıyor sonuçt, hemde yumuşacık sarıl yat ama kesinlikle havlu değil damla suyu emmiyor. Bazısı da taş gibi oluyor bir yıkamada. Çok sağol tavsiyen için.Tum havlu ve bornozlarin linki burada, ben en alttaki naturel renkliden aldim. mavi ve pembesi de guzel gorunuyor. Bukle yogunlugu cok iyi ve cift kat. Bornoz & Havlu
Outletine de bak tavsiye ederim. Kalitesine gore fiyatlari cok iyi.
Maşallah kilolarına Allah nazarlardan saklasınMerhaba kızlar bugün randevum vardı doğum izni meselesi hiç sorun olmadı e nabızdan bahsedilmedi bile merak edenlere haber vermiş olayım. Direk 30 haftalık oldun iznini yazayım dedi doktorum ben demeden, şimdilik çalışabilir aldım 12sinde gidip çalışamaza çeviricem 12gün çok kıymetli olacak muhtemelen doğumdan sonra.
Ve bebeklerim 1500kg-1700kg olmuşlarrr!!çok güzel bir muayene günü geçirdik gördük kızlarımızı uzun uzun her şey yolundaydı Allah’a şükür. Meğer 3kg dan fazla bebek taşıyormuşum kendimi aşırı güçlü hissettiğim bir gün oldu
Maşallah annesiMerhaba kızlar bugün randevum vardı doğum izni meselesi hiç sorun olmadı e nabızdan bahsedilmedi bile merak edenlere haber vermiş olayım. Direk 30 haftalık oldun iznini yazayım dedi doktorum ben demeden, şimdilik çalışabilir aldım 12sinde gidip çalışamaza çeviricem 12gün çok kıymetli olacak muhtemelen doğumdan sonra.
Ve bebeklerim 1500kg-1700kg olmuşlarrr!!çok güzel bir muayene günü geçirdik gördük kızlarımızı uzun uzun her şey yolundaydı Allah’a şükür. Meğer 3kg dan fazla bebek taşıyormuşum kendimi aşırı güçlü hissettiğim bir gün oldu
Özel hastaneden mi aldın canım senin söylediğin son adet tarihini mi baz aldılar rapor içinMerhaba kızlar bugün randevum vardı doğum izni meselesi hiç sorun olmadı e nabızdan bahsedilmedi bile merak edenlere haber vermiş olayım. Direk 30 haftalık oldun iznini yazayım dedi doktorum ben demeden, şimdilik çalışabilir aldım 12sinde gidip çalışamaza çeviricem 12gün çok kıymetli olacak muhtemelen doğumdan sonra.
Amin canım inşallah ben önceki muayenede çok küçükler diye baya kafaya takmıştım çok mutlu oldum o yüzdenMaşallah kilolarına Allah nazarlardan saklasınAz kaldı 2 kiloları geçmelerine 12 gün işi de çok mantıklı valla 1 gün bile kıymetli doğum sonrası için
Özelden aldım ama tarih söylemedim kayıtlıydı zaten bilgilerim sistemlerinde sanırım bebeklerin ölçümlerine de bakılıyor ya muayene sırasında çalışıyorsun değil mi 30haftalıklar artık izne ayrılabilirsin dedi direk. Bugün tam 30um 30hafta yazılmış rapora son adet tarihine göre yazılmış çünkü bebekler gün olarak bir kaç gün oynuyorÖzel hastaneden mi aldın canım senin söylediğin son adet tarihini mi baz aldılar rapor için
Canım ben bunu aldım pusetin içine https://ty.gl/2t1xedz271 pusetin de kendi örtüsü var ayriyetten gerek duymadım örtüyeMerhaba kızlar. Ben de anakucağı için puset minderi ve örtüsü almak istiyorum. Biraz derin geldi anakucağı bebek rahat edemez gibi. Var mı tavsiyeniz?
gebelikte gecici bir durum oldugu icin genelde odunc veriyorlar canim cihazi. yani ben cocuklen steroid kullanirken cikardi sekerim smdiki gibi, ozamanda hastane gecici verirdi. biz sadece igne ve cubuklarini aliyorduk.Selam kızlar giremedim haftasonu gezmelerinden sorry. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Benim doktorum da endokronolijiye görün dedi, öyleyse bana da o cihazdan verebilirler diye düşünüyorumsizin değeriniz kaç gr glukozla ne çıkmıştı peki? Önümüzdekü haftalar için gidip görüneyim öyleyse ben de endokronologa
Bende her iki saatte bir wc ye gidiyorumDeliksiz uyumayı özledim. Herşey uyutmamak için vsr sanki. Yan yatınca siyatik dedikleri var ya o deli gibi ağrıyor galiba. Çünkü siyatiğin gwçtiği yerlerde ağrı oluyor. Sonra kalkıp diğer tarafa dönüyorum bir süre sonrada o kısım ağrıyor. Bazen yastıkları dikip oturatak uyuyorum. Sıcaklar desen ayrı, gecenin köründe kalkıp duş alıyorum geri yatıyorum.
Canım bebek ürünlerine bakarken bunu gördüm ama işine yarar mı bilmiyorumMerhaba kızlar. Ben de anakucağı için puset minderi ve örtüsü almak istiyorum. Biraz derin geldi anakucağı bebek rahat edemez gibi. Var mı tavsiyeniz?
Tam bende ürün tavsiye ettim paylaş dedim, isim gözükmeden senin mesaj geldi. Allah Allah dedim son cümleyi ben yazmadım ama nereden çıktı bu diye epey düşündümCanım ben bunu aldım pusetin içine https://ty.gl/2t1xedz271 pusetin de kendi örtüsü var ayriyetten gerek duymadım örtüye
Ben aldığım üründen bayağı memnun kaldım hem oto koltuğuna hem pusete uyuyormuş yumuşacık da aynı zamanda bir de leke olma ihtimaline karşılık koyu renk tercih ettimTam bende ürün tavsiye ettim paylaş dedim, isim gözükmeden senin mesaj geldi. Allah Allah dedim son cümleyi ben yazmadım ama nereden çıktı bu diye epey düşündüm
Doğum sonrasına hazırlık galiba bu hallerimizgebelikte gecici bir durum oldugu icin genelde odunc veriyorlar canim cihazi. yani ben cocuklen steroid kullanirken cikardi sekerim smdiki gibi, ozamanda hastane gecici verirdi. biz sadece igne ve cubuklarini aliyorduk.
benim 75 gr glukoz ile aclik normal degerin 0.5 uzeri , bir saat sonrasi normalin 1 birim uzeri yuksek cikti. buradaki birimler TR dekinden farkli.
ben suan beslenmeyle cozdum .
cikolata , tatli , cok karbonhidrat vs yemeyince sorun yok anlayacagin
Bende her iki saatte bir wc ye gidiyorumdeliksiz uyuyamiyorum . zaten uykuya dalma sorunum var . hepten rezil oldu uykularim
Çok mantıklı canım her ihtimali düşünmek lazımBen aldığım üründen bayağı memnun kaldım hem oto koltuğuna hem pusete uyuyormuş yumuşacık da aynı zamanda bir de leke olma ihtimaline karşılık koyu renk tercih ettim
yani doguma daha var biraz daha uyusaydik ne olurduuuDoğum sonrasına hazırlık galiba bu hallerimiz
Çok mantıklı canım her ihtimali düşünmek lazım
Allah yardımcımız olsun canım çok zor diş ağrısı doğum sancısı gibi tuttumu perişan ediyoBen hangi dişimin ağırdığını anlayamıyorum sağ üst taraf hep ağrıyor tuzlu sirkeli su ile gargara yaptım iyi geldi inşallah boyle devam eder korkumdan birşey yiyemiyorum
gecmis olsun canimKızlar selam. Yine enfeksiyon çıktı idrarda elim kolum kalkmıyor yatıyorum ölü gibi serum falan bana mısın demedi. Antibiyotik yazdı eğer yemek yiyebilirsem ilaç alacağım
Teşekkürler canım bilmiyorum neredeyse ayda 1 oluyor. Şu iki ayda sağlıkla geçsin inşallahgecmis olsun canim
Acaba neden surekli tekrarliyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?