2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Demir kullanıyorum aslında ama anemi olduğum için yinede yetmiyor bence olabilir mantıklı
Kalp de bısey yok da bayır çıkıp aşırı yürüdüğüm zaman nefesim kesiliyo o zaman kötü oluyorum yoruldugun zorlandığın zaman mı oluyo normal de de oluyo mu
Zorlanmada olması normal canım akşam özellikle ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum örneğin tv falan izleyemiyorum gidip yatayım diyorum yatamıyorumda
Aynı durumdayız sanada geçmiş olsun
Evet tansiyonum düşüktür hep nabzı bilemedim ne durumdayım

Tum havlu ve bornozlarin linki burada, ben en alttaki naturel renkliden aldim. mavi ve pembesi de guzel gorunuyor. Bukle yogunlugu cok iyi ve cift kat. Bornoz & Havlu
Outletine de bak tavsiye ederim. Kalitesine gore fiyatlari cok iyi.
Sağol canım bende buldum linki sonradan, sepete attım bişeyler. Yine bir ara bakayım da alırım bişeyler. Havlu çok önemli yumuşacık ve su emici olmalı. Alıyoruz yumuşak diye su emmiyor, evde 2 tane havlum var bu şekilde kim neden getirdi bilmiyorum ama kimseye bişey diyemem havlu diye satılıyor sonuçt, hemde yumuşacık sarıl yat ama kesinlikle havlu değil damla suyu emmiyor. Bazısı da taş gibi oluyor bir yıkamada. Çok sağol tavsiyen için.

Kızlar kolostrum sağma ile ilgili bişey buldum mutlaka okuyun derim. Doğuma yakın memelerden geliyor ve doğum sonrasıda akıyor. Bebek için çok değerliymiş, ziyan olmamasını anlatıyor

Maşallah kilolarına Allah nazarlardan saklasınAz kaldı 2 kiloları geçmelerine 12 gün işi de çok mantıklı valla 1 gün bile kıymetli doğum sonrası için

Maşallah annesi

Özel hastaneden mi aldın canım senin söylediğin son adet tarihini mi baz aldılar rapor için

Kızlar ben de bugün suyum geldi korkusuyla doktora gittim. Sabah 10 gibi çamaşırımda elma büyüklüğünde bir alanda ıslaklık farkettim çamaşırımı değiştirip ped taktım takip etmek için devamı gelmedi ama yine de endişelenip doktora gittim. Doktor muayene etti suyu gayet iyi dedi turnusollu ped verdiler onunla yarım saat yürüdüm sonucunda sorun çıkmadı çok şükür yanlış alarmmış.. vajinal muayene de yaptı doktorum rahim ağzı kalınlığı çok iyi seni 40 haftaya götürür dedi içimi rahatlattı sağolsun..
Bu arada hiçbir muayenede yüzünü göstermeyen kızım bu kez gösterdi gülcemalini nasıl güzel bakmaya doyamıyorum 29+5 te 1500 gr
Ayrıca kan değerlerim ilaca rağmen yükselmiyordu gebeliğin başından beri serum yazdı akşama serum alacağım acilde yapacaklarmış..
Uzun yazdım kusura bakmayın maceralı bir gün oldu

Maşallah kilolarına Allah nazarlardan saklasınAz kaldı 2 kiloları geçmelerine 12 gün işi de çok mantıklı valla 1 gün bile kıymetli doğum sonrası için
Amin canım inşallah ben önceki muayenede çok küçükler diye baya kafaya takmıştım çok mutlu oldum o yüzden Doğum tarihi olarak rapora 8kasım yazılmış izinlerle ilk dönemi kapatmaya yetecek inşallah. 2.dönem de rapor alamazsam ücretsiz izne ayrılacağım bu seneyi birlikte geçirelim en azından diyorum.

Özel hastaneden mi aldın canım senin söylediğin son adet tarihini mi baz aldılar rapor için
Özelden aldım ama tarih söylemedim kayıtlıydı zaten bilgilerim sistemlerinde sanırım bebeklerin ölçümlerine de bakılıyor ya muayene sırasında çalışıyorsun değil mi 30haftalıklar artık izne ayrılabilirsin dedi direk. Bugün tam 30um 30hafta yazılmış rapora son adet tarihine göre yazılmış çünkü bebekler gün olarak bir kaç gün oynuyor

gebelikte gecici bir durum oldugu icin genelde odunc veriyorlar canim cihazi. yani ben cocuklen steroid kullanirken cikardi sekerim smdiki gibi, ozamanda hastane gecici verirdi. biz sadece igne ve cubuklarini aliyorduk.

benim 75 gr glukoz ile aclik normal degerin 0.5 uzeri , bir saat sonrasi normalin 1 birim uzeri yuksek cikti. buradaki birimler TR dekinden farkli.
ben suan beslenmeyle cozdum .
cikolata , tatli , cok karbonhidrat vs yemeyince sorun yok anlayacagin

Bende her iki saatte bir wc ye gidiyorum deliksiz uyuyamiyorum . zaten uykuya dalma sorunum var . hepten rezil oldu uykularim

Tam bende ürün tavsiye ettim paylaş dedim, isim gözükmeden senin mesaj geldi. Allah Allah dedim son cümleyi ben yazmadım ama nereden çıktı bu diye epey düşündüm
Ben aldığım üründen bayağı memnun kaldım hem oto koltuğuna hem pusete uyuyormuş yumuşacık da aynı zamanda bir de leke olma ihtimaline karşılık koyu renk tercih ettim

Doğum sonrasına hazırlık galiba bu hallerimiz

Ben aldığım üründen bayağı memnun kaldım hem oto koltuğuna hem pusete uyuyormuş yumuşacık da aynı zamanda bir de leke olma ihtimaline karşılık koyu renk tercih ettim
Çok mantıklı canım her ihtimali düşünmek lazım

Ben hangi dişimin ağırdığını anlayamıyorum sağ üst taraf hep ağrıyor tuzlu sirkeli su ile gargara yaptım iyi geldi inşallah boyle devam eder korkumdan birşey yiyemiyorum
Allah yardımcımız olsun canım çok zor diş ağrısı doğum sancısı gibi tuttumu perişan ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…