2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Mesele havlularda cm kareye kac ilmik atildigi ve ipin karsimi onemli. 100% pamuk ve cm2'ye yuksek ilmik atildi ise yumusak oluyor. Ama polyester karisimi oldumu yada az ilmekli pek iyi olmuyor. Uretimi Cin menseli havlularda ucuz olsun diye polyester karistirabiliyorlar.

GOTS sertifikali organik havlu bu. Ben acikcasi uretim fiyatina satiyor gibi geldi cunku suan tekstil uretimi cok cok pahali. Pamuk fiyatlari cok artti. Ondan atlayip aldim, bir hayli tok bir havlu. Hatta outletten falan 6-8-12 aylik da mi alsam diyorum.

Selam kızlar Nefes darlığı çeken var mı kalp sıkışması falan bende mi bir anormallik var anlamadım
Bebek buyudukce yukari dogru baski oluyor diyaframa, bir de zaten anormal kan artisi oldu vucudumuzda oksijen seviyesi sanirim yeterli olmuyor. Bir de sicaklar.
Nefes darligi ve sol kalcama saplanan agriyla bugun arkadasima 3. trimesterda yaz hamileligi cok zormus yahu, yapacaksan sonbahar yada kisa denk getir son aylarini dedim :)

Tam bende ürün tavsiye ettim paylaş dedim, isim gözükmeden senin mesaj geldi. Allah Allah dedim son cümleyi ben yazmadım ama nereden çıktı bu diye epey düşündüm
Ya kızlar bu puset minderlerine doktorlar sakıncalı diyormuş omurga sağlığı açısından. Hatta bazı doktorlar çıkarttırıyormuş. Ben o yüzden minder gibi değil de örtü tarzı bir şey mi alsam dedim

Kızlar kolostrum sağma ile ilgili bişey buldum mutlaka okuyun derim. Doğuma yakın memelerden geliyor ve doğum sonrasıda akıyor. Bebek için çok değerliymiş, ziyan olmamasını anlatıyor

Cok kiymetli bir bilgi. Cok tesekkurler. Su enjektorler nasil aliriz kismini da youtubelayip bakmam lazim.

Paketli ürünlerde kullanılan pamuk vs yazıyor da bazı yerlerde yazmıyor işte. Özdilek e gittik geçen bi türlü beğenemedik eşimle. Bu dediğinden almayı düşünüyorum. Çok anlamam ama kaliteli diyordan al at bi kenara havludan zarar gelmez.

Hiç bir bilgim yok. Sayfada bu gün yazıldığını gördüm tesadüfen de karşıma çıkınca paylaşayım dedim. İyi mi kötü mü bilmiyorum

Cok kiymetli bir bilgi. Cok tesekkurler. Su enjektorler nasil aliriz kismini da youtubelayip bakmam lazim.
Haklısın araştırmak lazım. Her gün yeni bir bilgi beyni yakmasak bari

yani doguma daha var biraz daha uyusaydik ne olurduuu zaten sonra uykusuz gunler bizim olacak
Bazısı hamile kalınca oturduğu yerde uyuyormuş. Bana dediler ki bol bol uyu nerdeeee en başından beri uyku falan kalmadı bekliyorum ki uykum gelsin yatayım yok. Ama bazende salonda telefona bakarken o kadar güzel uykum geliyor ki hemen telefonu bırakıyorum sonrası yok anında dalıyorum uykuya. 1 saat bile uyusam çok iyi geliyor. Az kaldı, izne çıkayım bol bol yatacam

Kızlar selam. Yine enfeksiyon çıktı idrarda elim kolum kalkmıyor yatıyorum ölü gibi serum falan bana mısın demedi. Antibiyotik yazdı eğer yemek yiyebilirsem ilaç alacağım
Çok geçmiş olsun canım, belirtiler neydi kasıklarda ağrı mı ? Bende sonuç bekliyorum 3. Kez test yaptılar idrar kültürü testiymiş. Yarın çıkacak nasipse.

Baştan sona imzamı atarım, katılıyorum sana. Şükür ki ağustosu atlattık. Yağmurlar başladı hiç yoktan iyidir

Ayyy bugün yazasım tuttu kızlar bu geceliği kasımda hastanede giyebilir miyiz bi türlü aradığım gibi gecelik bulamadım. Suwen e baktım istediğim gibi değil ve beden yok. Penti maağazasına da gidemedim bi türlü. Bunun yorumları çok iyi

Eklentiler

• Screenshot_20220830-203529_Trendyol.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 118
ay bende 15 eylul de hayirlisiyla cikiyorum izne yaticam bol boll

valla ben hic ozel bisi aramadim , en ucuz neyse onu aldim cunku sonrasinda hepsi buyuk gelicek giyemicez

Otribebe ve 4 paket yedek uc aldim. Listeden silindi, tavsiye edenlere cok cok tesekkurler. Simdi Depend bakiyorum, sanirim L beden isimi gorecek. Tecrubeli anneler sizce kac paket yeter? Dogumdan sonra 1 paket Depend sonra ped ile mi idare ettiniz? Kac paket almami tavsiye edersiniz?

Kızlar selam. Yine enfeksiyon çıktı idrarda elim kolum kalkmıyor yatıyorum ölü gibi serum falan bana mısın demedi. Antibiyotik yazdı eğer yemek yiyebilirsem ilaç alacağım
Geçmiş olsun bendede 2 aydır enfeksiyon var .kasiklarim cok agrio .sizdeki belirtisi ney acaba

Aslında serum vs takılır mi bilmiyorum ama uzun kollularla sıvamak zor olur dediler bana ben de kısa kollu alıp koymak istiyorum bu geceliği görmüştüm yorumları iyiydi zaten ne kadar giyebiliriz ki fiyatı uygunsa al gitsin

ay bende 15 eylul de hayirlisiyla cikiyorum izne yaticam bol boll
Tatil fikrinin hayali bile güzel

valla ben hic ozel bisi aramadim , en ucuz neyse onu aldim cunku sonrasinda hepsi buyuk gelicek giyemicez
Ben pamuklu ve emzirmeye uygun olsun istedim. Aradım ama bu isteklerime uygun bişey pek bulamadım. Geçen bikaç yere gittim hep polyester içerikli. Suwen e baktım, 60 küsüre bişey buldum ama beden yoktu. Penti de çok ucuz olmaz. Yani 123 lira bu da iyi mi kötü mü bilemedim. Kasım ayında çok mu ince olur bilemedim ki

123 lira uygun mu sence ? Hiç gecelik bakmadım bu zamana kadar, geçen baktım 150 altına yok, bikaç modelde de hep polyester vardı istemedim onlar bile 130-150 üstüydü. . Suwenin sitesinde vardı uygun fiyatlı ama onda da küçük beden kalmış. Başka da buralarda bulamadım. Outlet falanda yok ki

Müslinlerden mi koysak
canim ben soyle cok amacli ortu aldim. hem pusete oluyor hemde emzirirken ustune gecirebiliyorsun.

Birde trendyoldan puset ortusu aldim. Minderide var ama minderini ben pusette degil de , piknige fln gidersek piknik ortusu ustunde bir kat olsun diye aldim. yoksa sadece puset ortusu de satiliyor.
Benimkiler polyester , pamuk beni yakiyor malesef. vallahi bir ihtimal semt pazarina bak kuzum. pazarlardaki ic camasircilarda baya cok cesit var belki bulursun pamuklu

Teşekkürler Halsizlik eklem ağrısı ateş az kaşık ağrısı ishal vardı canım inşallah sende çıkmaz.

Geçmiş olsun bendede 2 aydır enfeksiyon var .kasiklarim cok agrio .sizdeki belirtisi ney acaba
Hafif kasik ağrısı , eklem ağrısı ateş ishal var canım sizede geçmiş olsun inşallah geçer bende de ayda bir mutlaka çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…