- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Pamuğun yaktığını ilk defa duydum farklı demek ki her bünyede, polyesterde de ben rahat edemem. Sıcak soğuk aynen alıyor içeri. Pazarcı fikri çok mantıklı, dur ben buralarda bi pazar bakınayım bu,hafta bulurum umarım. Bu arada çok amaçlı örtü hangisinden aldın ? Müslin tavsiye ediyorlar genelde ama bide penye gibi olanlar varcanim ben soyle cok amacli ortu aldim. hem pusete oluyor hemde emzirirken ustune gecirebiliyorsun.
Birde trendyoldan puset ortusu aldim. Minderide var ama minderini ben pusette degil de , piknige fln gidersek piknik ortusu ustunde bir kat olsun diye aldim. yoksa sadece puset ortusu de satiliyor.
Benimkiler polyester , pamuk beni yakiyor malesef. vallahi bir ihtimal semt pazarina bak kuzum. pazarlardaki ic camasircilarda baya cok cesit var belki bulursun pamuklu
Geçmiş oslun canım, bende de idrar kültürü alındı sonuç bekliyorumTeşekkürlerHalsizlik eklem ağrısı ateş az kaşık ağrısı ishal vardı canım inşallah sende çıkmaz.
bizim isyerindeki t-shirtlerimiz pamuklu ve ortam cok sicakti. vucudum resmen dokuntu yapti. sonrasinda %100 pamuklu bisi giydigimde huy mu kaptim ne oldu kasinmaya basliyorum. Hani bazi yünlerde kasindirir ya ayni onun gibi .Pamuğun yaktığını ilk defa duydum farklı demek ki her bünyede, polyesterde de ben rahat edemem. Sıcak soğuk aynen alıyor içeri. Pazarcı fikri çok mantıklı, dur ben buralarda bi pazar bakınayım bu,hafta bulurum umarım. Bu arada çok amaçlı örtü hangisinden aldın ? Müslin tavsiye ediyorlar genelde ama bide penye gibi olanlar var
Geçmiş oslun canım, bende de idrar kültürü alındı sonuç bekliyorumkasıklarımda ağrı var genelde, asıl şikayetimde bu. Halsizlik sıcak basma var ama hamilelikten diye düşünmüştüm. Umarım çıkmaz hiç birimizde
Gerçekten çok zor oluyor ölü balık gibi yatıyorum öyle . Yine gittim acile bebeğe baktılar ultrasonda çok şükür bir sıkıntı yok onda .Pamuğun yaktığını ilk defa duydum farklı demek ki her bünyede, polyesterde de ben rahat edemem. Sıcak soğuk aynen alıyor içeri. Pazarcı fikri çok mantıklı, dur ben buralarda bi pazar bakınayım bu,hafta bulurum umarım. Bu arada çok amaçlı örtü hangisinden aldın ? Müslin tavsiye ediyorlar genelde ama bide penye gibi olanlar var
Geçmiş oslun canım, bende de idrar kültürü alındı sonuç bekliyorumkasıklarımda ağrı var genelde, asıl şikayetimde bu. Halsizlik sıcak basma var ama hamilelikten diye düşünmüştüm. Umarım çıkmaz hiç birimizde
Anladım canım alerji gibi bişey yapmış demek ki. Olsun sen kendini biliyorsan sorun yok.bizim isyerindeki t-shirtlerimiz pamuklu ve ortam cok sicakti. vucudum resmen dokuntu yapti. sonrasinda %100 pamuklu bisi giydigimde huy mu kaptim ne oldu kasinmaya basliyorum. Hani bazi yünlerde kasindirir ya ayni onun gibi .
yazdigim o yazida ustune bas canim link ekledm . kirmizi renkte alti cizili olan . Ben amazondan aldim kanada dayim. ama trendyol da da mutlaka vardir benzer urunler
Çok geçmiş oslun canım, inşallah sende bebek de atlatırsınız kolayca. Brnimde şu anda kasıklarımda bir bölgede iğne batması gibi oluyor mesela. Normalde kasıklarımın tamamında olur ağrı. Havalar çok dıcak. Şimdi uyandım duşa girdim tekrar yatacağım. Avana bu mu hasta ediyor beni dokunuyır mu bilemiyorum ama sıcakta da başka yol bulamıyorum. Bazwn sabahları işe gitmeden duş aldığım oluyor bide akşam gelince. Ateş çıkıyor resmen vücudumdan. Başka çözüm bulamadım. Umarım yanlış bişey yapmıyorumdur, hepimiz sağlıkla atlatırız bugünleri hem bizler hem bebeklerimiz. Amin..Gerçekten çok zor oluyor ölü balık gibi yatıyorum öyle . Yine gittim acile bebeğe baktılar ultrasonda çok şükür bir sıkıntı yok onda .
Günaydın dün gece ben de yana yana uyandım eşim ev çok serin diye üstünü örtüyor ben soğuk soğuk sularla ayaklarımı yüzümü yıkıyorum. Ağustosu yine atlattık sayılır Eylül'ün ilk haftalarını da atlatsak sıcak problemimiz kalmayacak sanırım ayy haftaya da tatile gidiyorum bakalım orada ne yapacağımAnladım canım alerji gibi bişey yapmış demek ki. Olsun sen kendini biliyorsan sorun yok.
Linki farketmedim demek ki tekrar bakayım çok sağol canımvardı mutkala aynısı olmasa da benzerini bulurum
Çok geçmiş oslun canım, inşallah sende bebek de atlatırsınız kolayca. Brnimde şu anda kasıklarımda bir bölgede iğne batması gibi oluyor mesela. Normalde kasıklarımın tamamında olur ağrı. Havalar çok dıcak. Şimdi uyandım duşa girdim tekrar yatacağım. Avana bu mu hasta ediyor beni dokunuyır mu bilemiyorum ama sıcakta da başka yol bulamıyorum. Bazwn sabahları işe gitmeden duş aldığım oluyor bide akşam gelince. Ateş çıkıyor resmen vücudumdan. Başka çözüm bulamadım. Umarım yanlış bişey yapmıyorumdur, hepimiz sağlıkla atlatırız bugünleri hem bizler hem bebeklerimiz. Amin..
10 lu bir paket yeter hatta artıyor bile sonrasinda ped ile devamOtribebe ve 4 paket yedek uc aldim. Listeden silindi, tavsiye edenlere cok cok tesekkurler. Simdi Depend bakiyorum, sanirim L beden isimi gorecek. Tecrubeli anneler sizce kac paket yeter? Dogumdan sonra 1 paket Depend sonra ped ile mi idare ettiniz? Kac paket almami tavsiye edersiniz?
bendim sanırım sling bende alacağım araştırmalarıma göre hepsi penye bezden yapılıyor kaliteli bir şey istersen dolaptan alabilirsin 140-150 tl markalı var ama sıfır istiyorum dersen h.bsling adlı sayfada var orada da 100 tl civarında :)Kızlar sling almayı düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir marka var mıdır ? Geçen bu grupta kimdi hatırlamıyorum instagramda bir sayfa tavsiye edilmişti ama ürün iyi midir acaba bebeği taşırken açılırsa diye korkum var.
Evet ben de öyle düşünüyorumMüslinlerden mi koysak
Ben tek isim seviyorum canım atlas tek başına daha güzel geldiGünaydın kızlar normalde tek isim düşünüyorduk ama eşim dün yeni bir isim daha çıkardı ortaya bu ara herkesin de Atlas ismini koyduğunu görüyorum instagram olssun bazı sitelerde olsun size bir sorum olacak
Atlas mı yoksa Atlas Batı mı bana yardımcı olunn
bende aslında soy ismimizde çok uzun bilemedim o yüzdenBen tek isim seviyorum canım atlas tek başına daha güzel geldi
Ben semt pazarında sordum 100den başlıyordu fiyatlar normal geldi bana o yüzden bunun fiyatı, yeni mal gelecek falan dediler çok seçenek yoktu sonra bakayım dedim bir daha denicem ben de şansımı, gidebiliyorsan pazara bakmani da öneririm. Geçen ay annem pazardan alt üst takımı 70 e almıştı baya kaliteli mesela onlar da iki katına çıkmış fiyatlar uçuyor malesefTatil fikrinin hayali bile güzel
Ben pamuklu ve emzirmeye uygun olsun istedim. Aradım ama bu isteklerime uygun bişey pek bulamadım. Geçen bikaç yere gittim hep polyester içerikli. Suwen e baktım, 60 küsüre bişey buldum ama beden yoktu. Penti de çok ucuz olmaz. Yani 123 lira bu da iyi mi kötü mü bilemedim. Kasım ayında çok mu ince olur bilemedim ki
123 lira uygun mu sence ? Hiç gecelik bakmadım bu zamana kadar, geçen baktım 150 altına yok, bikaç modelde de hep polyester vardı istemedim onlar bile 130-150 üstüydü. . Suwenin sitesinde vardı uygun fiyatlı ama onda da küçük beden kalmış. Başka da buralarda bulamadım. Outlet falanda yok ki
Atlas bence tek başına çok güzel kuzum ikisi birleşince bana tuhaf geldi belki de Atlas beyin ismime tek olarak alıştığımızdanGünaydın kızlar normalde tek isim düşünüyorduk ama eşim dün yeni bir isim daha çıkardı ortaya bu ara herkesin de Atlas ismini koyduğunu görüyorum instagram olssun bazı sitelerde olsun size bir sorum olacak
zaten her şeyine Atlas yazdırdım bence de kaşınmıyimmAtlas bence tek başına çok güzel kuzum ikisi birleşince bana tuhaf geldi belki de Atlas beyin ismime tek olarak alıştığımızdan
ekstra durumler için kendiniz için banyo havlusu alın diye okumuştumGünaydın canım anneler, hastane çıkışı için bi liste yaptım eksiğim varsa söyler misiniz uyanan gelip okuyunca görsün diye yazıyorum
Bebek için
5 takim kıyafet. Çarşaf. Kundak niyetine 3 muslin. İnce ve kalın battaniye. Çorap. Örgü yelek, patik(soğuk olursa). Ağız mendili. Kaşık biberon, normal biberon, şırınga (sut sorunu yasarsak diye) Alt açma minderi. Tek kullanımlık alt açma bezi. Bebek bezi (kaç tane koymalı bilemiyorum) ıslak mendil, bebek pamuğu. Pişik kremi(markasina karar veremedim)
puset
Kendim için
Pijama, gecelik, sabahlık, panço veya kalın şal, çorap, patik. Ped, depend. Göğüs pedi. Göğüs pompası (ilk etapta ise yarar mi mochi falan alsam gereksiz mi olur acaba) göğüs kremi, emzirme sütyeni, hamile külodu, çarşaf, yastık kılıfı, kişisel bakim ürünleri. Süt arttırımı için kuru dut belki hoşaf (takviye ilaç gerekir mi doktoruma soracağım sut için)
Kahve makinası, kahve, çay, karton bardak, ahşap karıştırıcı, ıslak mendil, sabun, bulaşık deterjanı, havlu
Eksik veya gereksiz bulduğunuzu lütfen yazar misiniz hepimiz faydalanalım
Kesinlikle tek isim derim ve Atlas derimGünaydın kızlar normalde tek isim düşünüyorduk ama eşim dün yeni bir isim daha çıkardı ortaya bu ara herkesin de Atlas ismini koyduğunu görüyorum instagram olssun bazı sitelerde olsun size bir sorum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?