2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Normal doğumda yaptım sezeryanda ikisinde de hiç bişey almadim hastane temin etti hasta yatak bezi serip pamuk koyuyorlar kalin eve gecincede ped koydum.siz bilirsiniz tabi.

Normal doğumda yaptım sezeryanda ikisinde de hiç bişey almadim hastane temin etti hasta yatak bezi serip pamuk koyuyorlar kalin eve gecincede ped koydum.siz bilirsiniz tabi.
her hastane yapar mı acaba

Teşekkür ederim çok şükür iyiyim ilaçlar etk etmiş . Olabilir saç ıslak kalıp üşütmeye mi sebep oluyor ki. Bende öyle soğuk suyun altından çıkmasın gelmiyor . Neyse ki havalar soğumaya başlayacakmış canım. Az kaldı şu iki ayda sağlıkla geçsin inşallah canım

Benim pedim de yok evde alayım mı normal adet görür gibi mi kanamamız olacak? Ne kadar sürecek? Benim çikolata kistim var adetlerimin ağrısı hastanelik ediyordu beni yine ağrılı adet gibi mi olur lohusalık döneminde de? Yoksa lekelenme mi oluyor sadece?

Atlas Batı pek uyumlu gibi gelmedi bana. Atlas tek başına daha güzel

Reactions: 11K
İlk günler fazla sonra normal regl kanaması gibi geliyor. Benim 40 güne kalmadan bitmişti diye hatırlıyorum. Lohusa ya da gece pedi alabilirsin daha rahat etmek için

İlk günler fazla sonra normal regl kanaması gibi geliyor. Benim 40 güne kalmadan bitmişti diye hatırlıyorum. Lohusa ya da gece pedi alabilirsin daha rahat etmek için
Hastane için depend almıştım zaten ama ev kısmını hiç düşünmedim orda bitecek mi sandı beynim bilmiyorum. Umarım çok yoğun bir kanama olmaz sürekli ya annelerin çilesi bitmiyor mu

Hastane için depend almıştım zaten ama ev kısmını hiç düşünmedim orda bitecek mi sandı beynim bilmiyorum. Umarım çok yoğun bir kanama olmaz sürekli ya annelerin çilesi bitmiyor mu
Valla benim doğumla ilgili sıkıntılarım 60 günde bitmişti. İlk 60 gün zor ve ağrılıydı fakat sonrasında hiç doğurmamış gibiydim. O yüzden tekrar nasip olursa normal istiyorum.

Ben normalde molped supernight kullaniyordum onun uzun ve gecesini alacağım taşma geçme yapmıyordu normali bile baya uzun, bir de depend l bedende karar kildim şimdi indirim kovalıyorum kampanya falan olursa haberelselim tedbirli olalim da malum hastane civarı eczaneler ateş pahası o telâşın içinde bi de düşünmek istemiyorum bunları elimizde bile kalsa daha karda oluruz

Günaydın hanımlar, dün akşamdan beri karnımın sağı sürekli sertleşip diğer tarafa göre şişiyor. Sanki bebek orada toplanıyor ve ittiriyor gibi, bu arada olurdu ama dün biraz sık oldu. Bir de karnımın sol üst köşesinde harekete bağlı hep aynı yerde iğne batması gibi ağrı var. Böyle şeyler yaşayan oldu mu? Yarın muayenem var ama yarına kadar beklesem mi bilemedim.

Pedlerin gece olanından alabilirsin canım, ilk günler adet olur gibi sonra azalıyor ama o lekelenmeler veya arada gelen kanamalar 1 ay kadar sürmüştü bende. Gerçi şimdi bizim ikiz bebek rahim daha geç toparlanıyormuş okuyorum 60 günde hala lekelenme olanlar var. Evde gece, normal ped bulundurmak gerekiyor
Benim de aynı şekilde hastane verdi büyük ped şeklinde, zaten sık sık kanama kontrolü de yaptıkları için ilk gün depend çok uygun olmayabilir

Umarım o kadar uzun sürmez hayatımdaki en zor günlerim adet günlerim benim ya bir tablet hap bitiririm her ay. resmen en büyük travmam benim için. Hamileliğin kıymetini bileyim bari sonrası anlaşılan baya kötü başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…