ben ikna oldum tamamdırKesinlikle tek isim derim ve Atlas derim
Normal doğumda yaptım sezeryanda ikisinde de hiç bişey almadim hastane temin etti hasta yatak bezi serip pamuk koyuyorlar kalin eve gecincede ped koydum.siz bilirsiniz tabi.Otribebe ve 4 paket yedek uc aldim. Listeden silindi, tavsiye edenlere cok cok tesekkurler. Simdi Depend bakiyorum, sanirim L beden isimi gorecek. Tecrubeli anneler sizce kac paket yeter? Dogumdan sonra 1 paket Depend sonra ped ile mi idare ettiniz? Kac paket almami tavsiye edersiniz?
her hastane yapar mı acabaNormal doğumda yaptım sezeryanda ikisinde de hiç bişey almadim hastane temin etti hasta yatak bezi serip pamuk koyuyorlar kalin eve gecincede ped koydum.siz bilirsiniz tabi.
Teşekkür ederim çok şükür iyiyim ilaçlar etk etmiş . Olabilir saç ıslak kalıp üşütmeye mi sebep oluyor ki. Bende öyle soğuk suyun altından çıkmasın gelmiyor . Neyse ki havalar soğumaya başlayacakmış canım. Az kaldı şu iki ayda sağlıkla geçsin inşallah canımAnladım canım alerji gibi bişey yapmış demek ki. Olsun sen kendini biliyorsan sorun yok.
Linki farketmedim demek ki tekrar bakayım çok sağol canımvardı mutkala aynısı olmasa da benzerini bulurum
Çok geçmiş oslun canım, inşallah sende bebek de atlatırsınız kolayca. Brnimde şu anda kasıklarımda bir bölgede iğne batması gibi oluyor mesela. Normalde kasıklarımın tamamında olur ağrı. Havalar çok dıcak. Şimdi uyandım duşa girdim tekrar yatacağım. Avana bu mu hasta ediyor beni dokunuyır mu bilemiyorum ama sıcakta da başka yol bulamıyorum. Bazwn sabahları işe gitmeden duş aldığım oluyor bide akşam gelince. Ateş çıkıyor resmen vücudumdan. Başka çözüm bulamadım. Umarım yanlış bişey yapmıyorumdur, hepimiz sağlıkla atlatırız bugünleri hem bizler hem bebeklerimiz. Amin..
Hemen ekledim listeye canimekstra durumler için kendiniz için banyo havlusu alın diye okumuştum
Benim pedim de yok evde alayım mı normal adet görür gibi mi kanamamız olacak? Ne kadar sürecek? Benim çikolata kistim var adetlerimin ağrısı hastanelik ediyordu beni yine ağrılı adet gibi mi olur lohusalık döneminde de? Yoksa lekelenme mi oluyor sadece?Normal doğumda yaptım sezeryanda ikisinde de hiç bişey almadim hastane temin etti hasta yatak bezi serip pamuk koyuyorlar kalin eve gecincede ped koydum.siz bilirsiniz tabi.
Atlas Batı pek uyumlu gibi gelmedi bana. Atlas tek başına daha güzelGünaydın kızlar normalde tek isim düşünüyorduk ama eşim dün yeni bir isim daha çıkardı ortaya bu ara herkesin de Atlas ismini koyduğunu görüyorum instagram olssun bazı sitelerde olsun size bir sorum olacak
Atlas mı yoksa Atlas Batı mı bana yardımcı olunn
İlk günler fazla sonra normal regl kanaması gibi geliyor. Benim 40 güne kalmadan bitmişti diye hatırlıyorum. Lohusa ya da gece pedi alabilirsin daha rahat etmek içinBenim pedim de yok evde alayım mı normal adet görür gibi mi kanamamız olacak? Ne kadar sürecek? Benim çikolata kistim var adetlerimin ağrısı hastanelik ediyordu beni yine ağrılı adet gibi mi olur lohusalık döneminde de? Yoksa lekelenme mi oluyor sadece?
Hastane için depend almıştım zaten ama ev kısmını hiç düşünmedim orda bitecek mi sandı beynim bilmiyorum. Umarım çok yoğun bir kanama olmaz sürekli ya annelerin çilesi bitmiyor muİlk günler fazla sonra normal regl kanaması gibi geliyor. Benim 40 güne kalmadan bitmişti diye hatırlıyorum. Lohusa ya da gece pedi alabilirsin daha rahat etmek için
Valla benim doğumla ilgili sıkıntılarım 60 günde bitmişti. İlk 60 gün zor ve ağrılıydı fakat sonrasında hiç doğurmamış gibiydim. O yüzden tekrar nasip olursa normal istiyorum.Hastane için depend almıştım zaten ama ev kısmını hiç düşünmedim orda bitecek mi sandı beynim bilmiyorum. Umarım çok yoğun bir kanama olmaz sürekli ya annelerin çilesi bitmiyor mu
Tesekkur ederim. Sezeryan olacak bu arada. Birsey degisir mi bilmem ama , ben de 10'lu paket bakayim. L bedenler genelde 7'li paket gordum.10 lu bir paket yeter hatta artıyor bile sonrasinda ped ile devam
Bende alacağım L beden anca sanirim
Ben normalde molped supernight kullaniyordum onun uzun ve gecesini alacağım taşma geçme yapmıyordu normali bile baya uzun, bir de depend l bedende karar kildim şimdi indirim kovalıyorum kampanya falan olursa haberelselim tedbirli olalim da malum hastane civarı eczaneler ateş pahası o telâşın içinde bi de düşünmek istemiyorum bunları elimizde bile kalsa daha karda oluruzBenim pedim de yok evde alayım mı normal adet görür gibi mi kanamamız olacak? Ne kadar sürecek? Benim çikolata kistim var adetlerimin ağrısı hastanelik ediyordu beni yine ağrılı adet gibi mi olur lohusalık döneminde de? Yoksa lekelenme mi oluyor sadece?
Tesekkur ederim cevabiniza. Yanima alayim, pamuk vs ustume bulasir diye kafayi takarim sonra. Huyumu biliyorum :)Normal doğumda yaptım sezeryanda ikisinde de hiç bişey almadim hastane temin etti hasta yatak bezi serip pamuk koyuyorlar kalin eve gecincede ped koydum.siz bilirsiniz tabi.
Günaydın canımGunaydin
Pedlerin gece olanından alabilirsin canım, ilk günler adet olur gibi sonra azalıyor ama o lekelenmeler veya arada gelen kanamalar 1 ay kadar sürmüştü bende. Gerçi şimdi bizim ikiz bebek rahim daha geç toparlanıyormuş okuyorum 60 günde hala lekelenme olanlar var. Evde gece, normal ped bulundurmak gerekiyorBenim pedim de yok evde alayım mı normal adet görür gibi mi kanamamız olacak? Ne kadar sürecek? Benim çikolata kistim var adetlerimin ağrısı hastanelik ediyordu beni yine ağrılı adet gibi mi olur lohusalık döneminde de? Yoksa lekelenme mi oluyor sadece?
Benim de aynı şekilde hastane verdi büyük ped şeklinde, zaten sık sık kanama kontrolü de yaptıkları için ilk gün depend çok uygun olmayabilirNormal doğumda yaptım sezeryanda ikisinde de hiç bişey almadim hastane temin etti hasta yatak bezi serip pamuk koyuyorlar kalin eve gecincede ped koydum.siz bilirsiniz tabi.
Umarım o kadar uzun sürmezPedlerin gece olanından alabilirsin canım, ilk günler adet olur gibi sonra azalıyor ama o lekelenmeler veya arada gelen kanamalar 1 ay kadar sürmüştü bende. Gerçi şimdi bizim ikiz bebek rahim daha geç toparlanıyormuş okuyorum 60 günde hala lekelenme olanlar var. Evde gece, normal ped bulundurmak gerekiyor
Benim de aynı şekilde hastane verdi büyük ped şeklinde, zaten sık sık kanama kontrolü de yaptıkları için ilk gün depend çok uygun olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?