Gayet normal canım benim de senin gibiydi dün ultrasonda sağda şişlik olan yerde popoyu yaslamış bebiş gördük solda da ayaklar olduğu için hareketleri orda hissediyoruzGünaydın hanımlar, dün akşamdan beri karnımın sağı sürekli sertleşip diğer tarafa göre şişiyor. Sanki bebek orada toplanıyor ve ittiriyor gibi, bu arada olurdu ama dün biraz sık oldu. Bir de karnımın sol üst köşesinde harekete bağlı hep aynı yerde iğne batması gibi ağrı var. Böyle şeyler yaşayan oldu mu? Yarın muayenem var ama yarına kadar beklesem mi bilemedim.
İki isim sevdalısı biri olarak ben beğendim yön isimleri de erkek çocuklara çok yakışıyor içinize siniyorsa koyuverin gitsin bence yakışmışGünaydın kızlar normalde tek isim düşünüyorduk ama eşim dün yeni bir isim daha çıkardı ortaya bu ara herkesin de Atlas ismini koyduğunu görüyorum instagram olssun bazı sitelerde olsun size bir sorum olacak
Atlas mı yoksa Atlas Batı mı bana yardımcı olunn
bu en muhim ve nokta atisi sorukızlar 8-9 hafta da en fazla kaç kilo alırız tahminiii
hastane çıkışında hep Atlas yazıyor ama okulda çok atlas isminde olanlar olursa diye ikinci ismiyle seslenir diye de düşünüyorum kafam karışık eşimide bir sıkıştırıyimİki isim sevdalısı biri olarak ben beğendim yön isimleri de erkek çocuklara çok yakışıyor içinize siniyorsa koyuverin gitsin bence yakışmış
Benim diğer iki çocuğumun da hep iki ismi var çoğu zor diyor ama biz hiç problem yaşamadık kızım üçüncü sınıfa gidecek ara ara soruyorum zorluk yaşıyormusun diye net hayır cevabını veriyor bana göre çocukların bi seçim şansı oluyor ama okulda genelde ilk isimle sesleniliyor haberiniz olsun kısmet olursa kızım doğuncada adı Asya Ela olucak sizin de gönlünüze göre olsunhastane çıkışında hep Atlas yazıyor ama okulda çok atlas isminde olanlar olursa diye ikinci ismiyle seslenir diye de düşünüyorum kafam karışık eşimide bir sıkıştırıyim
Hamilelik bir mucize ve bedende inanilmaz degisiklikler oluyor. Tum ic organlarimizin ite kaka minnak bir beden buyutuyoruz, vucudumuzdaki kan orani muthis artiyor. O bebegi besleme ve buyutmeye hazirlaniyor tum bedenimiz. Hamile olunca cok fazla ilacla vs mudehale etmek istemiyorlar zaten. Malesef katlanacagiz. Anne ve bebek sagligini riske atan durumlarda tabii hemen mudehale yapiyorlar. O ellerdeki ve ayaklardaki sinir durumundan bende de var. Dogumdan sonra gececegi icin beklemekten baska care yok.Günaydın kızlar. Dün akşam kan serumu aldım kan değerlerim düşük en baştan beri. Rapor çıkardığımız halde iki kutu kana 350 TL ödedim normalde tanesi bin liraymış eczacı öyle söyledisağlıklı olalım tabi önemli olan o umarım fayda eder halsizliğime.. bu arada ellerim kollarım uyuşuyor geceleri buna da normal dedi doktor sinir sıkışması oluyor dedi çözümü yok dedi.. artık vitaminleri vs boşuna alıyoruz izlenimine kapıldım, gebelikte ne sıkıntı yaşasak normal deyip gönderiyorlar müdahale de edemiyorlar pek.
amin cümlemizin inşallahBenim diğer iki çocuğumun da hep iki ismi var çoğu zor diyor ama biz hiç problem yaşamadık kızım üçüncü sınıfa gidecek ara ara soruyorum zorluk yaşıyormusun diye net hayır cevabını veriyor bana göre çocukların bi seçim şansı oluyor ama okulda genelde ilk isimle sesleniliyor haberiniz olsun kısmet olursa kızım doğuncada adı Asya Ela olucak sizin de gönlünüze göre olsun
Dolapta da var ama hizmet bedeli kargo derken epey yükseliyor. Bazı satıcılar da kullanılmış ürüne çok fiyat koyuyor. Dün baktım mesela ürüne 100 lira demiş atıyorum sıfırı 150, e kargo bilmem ne derken 130 a geliyor. 20 lira için niye 2. El alayım diyorum. Bide çok çeşit var hangisi iyi bilemedim. neko ydu galiba ona iyi diyorlar. Babasling diye bişey var iyi gibi ama artık sıfırı bile piyasada bulunmuyor. Acaba kullanışsuz diye mi piyasada çekildi bilemedim. Asıl korkum ne biliyor musun alırım, ürün kötü çıkar farketmem bebek kucağımda iken düşer falan aklımda paranoyalar, deli sorular yani.bendim sanırım sling bende alacağım araştırmalarıma göre hepsi penye bezden yapılıyor kaliteli bir şey istersen dolaptan alabilirsin 140-150 tl markalı var ama sıfır istiyorum dersen h.bsling adlı sayfada var orada da 100 tl civarında :)
Gidebilirsem bi ara gideyim canım. Bana yakın bir pazar var ama çok erken gitmek lazım. Yoksa çok kalabalık. Hemde ürünler kalmıyor bir saatten sonra. Göre göre almak daha iyi. İşten izin alabilirsem bi ara gider bakarım akşam gidilecek bir pazar değil çünkü.Ben semt pazarında sordum 100den başlıyordu fiyatlar normal geldi bana o yüzden bunun fiyatı, yeni mal gelecek falan dediler çok seçenek yoktu sonra bakayım dedim bir daha denicem ben de şansımı, gidebiliyorsan pazara bakmani da öneririm. Geçen ay annem pazardan alt üst takımı 70 e almıştı baya kaliteli mesela onlar da iki katına çıkmış fiyatlar uçuyor malesef
Çok sevindim etki etmesine. Tekrarlamaz inşallah. Benim sonuç da temiz çıkmış. Acaba genişleme var diye mi ağrıyor ki. Dün afedersin alttan sancı girdi sürekli. İdrar yolları diye düşünmüştüm ama o da temiz çıktı. Nedendir ki bilemiyorum. Bir an önce havalar serinlesin diye bakıyorum bu seneTeşekkür ederim çok şükür iyiyim ilaçlar etk etmiş . Olabilir saç ıslak kalıp üşütmeye mi sebep oluyor ki. Bende öyle soğuk suyun altından çıkmasın gelmiyor . Neyse ki havalar soğumaya başlayacakmış canım. Az kaldı şu iki ayda sağlıkla geçsin inşallah canım
Benim de en sevmediğim kismiUmarım o kadar uzun sürmezhayatımdaki en zor günlerim adet günlerim benim ya bir tablet hap bitiririm her ay. resmen en büyük travmam benim için. Hamileliğin kıymetini bileyim bari sonrası anlaşılan baya kötü başlayacak
neko en iyisi diye duydum bende 130-150 almak yarı fiyatına almış olunduğu için karlı bir alışveriş açılma durumu olsa illaki gevşerken hissedersin diye düşünüyorum kollara bele dolanıyor en son popo altında düğüm oluyor kollardan belden gevşemesi lazım bebeğin düşebilmesi içinDolapta da var ama hizmet bedeli kargo derken epey yükseliyor. Bazı satıcılar da kullanılmış ürüne çok fiyat koyuyor. Dün baktım mesela ürüne 100 lira demiş atıyorum sıfırı 150, e kargo bilmem ne derken 130 a geliyor. 20 lira için niye 2. El alayım diyorum. Bide çok çeşit var hangisi iyi bilemedim. neko ydu galiba ona iyi diyorlar. Babasling diye bişey var iyi gibi ama artık sıfırı bile piyasada bulunmuyor. Acaba kullanışsuz diye mi piyasada çekildi bilemedim. Asıl korkum ne biliyor musun alırım, ürün kötü çıkar farketmem bebek kucağımda iken düşer falan aklımda paranoyalar, deli sorular yani.
Gidebilirsem bi ara gideyim canım. Bana yakın bir pazar var ama çok erken gitmek lazım. Yoksa çok kalabalık. Hemde ürünler kalmıyor bir saatten sonra. Göre göre almak daha iyi. İşten izin alabilirsem bi ara gider bakarım akşam gidilecek bir pazar değil çünkü.
Çok sevindim etki etmesine. Tekrarlamaz inşallah. Benim sonuç da temiz çıkmış. Acaba genişleme var diye mi ağrıyor ki. Dün afedersin alttan sancı girdi sürekli. İdrar yolları diye düşünmüştüm ama o da temiz çıktı. Nedendir ki bilemiyorum. Bir an önce havalar serinlesin diye bakıyorum bu sene
Kuzum ben sonradan başladım ya bebek odasını yapmaya bitmiyor bitmiyorH a p p y nerdesinn kuzucukkk
Onun için pes etme kendin düş peşine en basiti benim d vitaminim 40 ken 2 ay önce şimdi 35 e düşmüş o zaman dediki gerek yok ekstra takviyeye sanki sabit kalan bir değermiş gibi davrandı tekrardan kan tahlili verdim 2 ay sonra 35 e düşmüş direk yazdım hocam düşmüş değerim diye gitti vitamin yazdı özelde olsa devlette olsa peşine biz düşeceğiz bizi bizden başka kimse düşünmez. Biz sağlıklı olacağızki bebeklerede bakalım bu konuda çok ciddiyim .Birde doğumdan sonrada vitaminlerini sakin bırakma demir hapını d vitaminine devam etGünaydın kızlar. Dün akşam kan serumu aldım kan değerlerim düşük en baştan beri. Rapor çıkardığımız halde iki kutu kana 350 TL ödedim normalde tanesi bin liraymış eczacı öyle söyledisağlıklı olalım tabi önemli olan o umarım fayda eder halsizliğime.. bu arada ellerim kollarım uyuşuyor geceleri buna da normal dedi doktor sinir sıkışması oluyor dedi çözümü yok dedi.. artık vitaminleri vs boşuna alıyoruz izlenimine kapıldım, gebelikte ne sıkıntı yaşasak normal deyip gönderiyorlar müdahale de edemiyorlar pek.
Ben hala kıyaFet işine girmedim hatta daha gardropbu sipariş bile etmedimKuzum ben sonradan başladım ya bebek odasını yapmaya bitmiyor bitmiyorgardirop geldi onun tozuyla uğraşıyorum daha kitaplık oyuncak sepeti kurulacak lambası felan sonra kiyafetler yıkanacak ütülenecek
Et kuzum bizimki daha kurulacak kurulduktan sonra tekrar süpür sil toz al felan cam sil hiç bitmiyor birde ben yer beziyle sirkeyle siliyorum düşün yani sürünüyorumBen hala kıyaFet işine girmedim hatta daha gardropbu sipariş bile etmedim
Normalde çok yoğun kanamam oldu kalın uzun pamuk koyuyorlar hastaneden sık sikda değiştiriyor hasta bakicilar geliyor. sezeryanda daha az kanamam oldu ama gene altına hasta bezi altimada pamuk koyuyorlar sık sikda değiştiriyorlar zaten sezeryanla iken öyle iç çamaşırı filan giyilemez ağrıdan gene sezeryan olacağım için hiç öyle bişey almayı düşünmüyorum.normal adet görür gibi görüyorsun.Benim pedim de yok evde alayım mı normal adet görür gibi mi kanamamız olacak? Ne kadar sürecek? Benim çikolata kistim var adetlerimin ağrısı hastanelik ediyordu beni yine ağrılı adet gibi mi olur lohusalık döneminde de? Yoksa lekelenme mi oluyor sadece?
Gidince soracağım canım çok sağolOksapar kullanıyorum bende, doktorum başağrılarında parol tavsiye etti zaten başka ağrı kesici vermiyorlar. Şükür hiç kanamam olmadı bugüne kadar. Başım ağrıyınca midem de bulanıyor ve çok kötü oluyorum ben, normalde migrenim de var çünkü. Hamile olmasam migrenim tutunca asla parol içmezdim çünkü migrende hiç bir işe yaramıyor. Muhtemelen hamilelik migreni azaltır derler öyle bişey oldu. Ya da başka bi açıklaması vardır bilemiyorum, özetle ben içiyorum ama sen iç diyemem doktoruna sor yinede. Geçmiş olsun
Oh. Çok şükür temiz çıkmış. Sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor yavaş yavaş . 1 hafta 10 gün sonra sıcaklıklar baya düşecek diyorlar bakalımDolapta da var ama hizmet bedeli kargo derken epey yükseliyor. Bazı satıcılar da kullanılmış ürüne çok fiyat koyuyor. Dün baktım mesela ürüne 100 lira demiş atıyorum sıfırı 150, e kargo bilmem ne derken 130 a geliyor. 20 lira için niye 2. El alayım diyorum. Bide çok çeşit var hangisi iyi bilemedim. neko ydu galiba ona iyi diyorlar. Babasling diye bişey var iyi gibi ama artık sıfırı bile piyasada bulunmuyor. Acaba kullanışsuz diye mi piyasada çekildi bilemedim. Asıl korkum ne biliyor musun alırım, ürün kötü çıkar farketmem bebek kucağımda iken düşer falan aklımda paranoyalar, deli sorular yani.
Gidebilirsem bi ara gideyim canım. Bana yakın bir pazar var ama çok erken gitmek lazım. Yoksa çok kalabalık. Hemde ürünler kalmıyor bir saatten sonra. Göre göre almak daha iyi. İşten izin alabilirsem bi ara gider bakarım akşam gidilecek bir pazar değil çünkü.
Çok sevindim etki etmesine. Tekrarlamaz inşallah. Benim sonuç da temiz çıkmış. Acaba genişleme var diye mi ağrıyor ki. Dün afedersin alttan sancı girdi sürekli. İdrar yolları diye düşünmüştüm ama o da temiz çıktı. Nedendir ki bilemiyorum. Bir an önce havalar serinlesin diye bakıyorum bu sene
Saol canım evet çok kötü ben böyle ağrı hiç görmedim Rabbim kimseye de göstermesinAllah yardımcımız olsun canım çok zor diş ağrısı doğum sancısı gibi tuttumu perişan ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?