Ay hadi inşallahOh. Çok şükür temiz çıkmış. Sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor yavaş yavaş . 1 hafta 10 gün sonra sıcaklıklar baya düşecek diyorlar bakalım
Bana da bebek gibi geliyordu ama insan korkuyor işte, sağolasınGayet normal canım benim de senin gibiydi dün ultrasonda sağda şişlik olan yerde popoyu yaslamış bebiş gördük solda da ayaklar olduğu için hareketleri orda hissediyoruz
Benim de bulantılar başladı umarım kısa sürer.kızlar benim midem bulanıyo ara ara sizde de oluyo mu:/
Hangi d vitaminini kullanıyorsun? Devlette ki doktor calefor fort vermiş, kendi doktorum kullanabilirsin dedi ama bu ilaçla ilgili biri olumsuz yorum yapmıştı, kim hatırlamıyorum başlasam mı bilemedim.Onun için pes etme kendin düş peşine en basiti benim d vitaminim 40 ken 2 ay önce şimdi 35 e düşmüş o zaman dediki gerek yok ekstra takviyeye sanki sabit kalan bir değermiş gibi davrandı tekrardan kan tahlili verdim 2 ay sonra 35 e düşmüş direk yazdım hocam düşmüş değerim diye gitti vitamin yazdı özelde olsa devlette olsa peşine biz düşeceğiz bizi bizden başka kimse düşünmez. Biz sağlıklı olacağızki bebeklerede bakalım bu konuda çok ciddiyim .Birde doğumdan sonrada vitaminlerini sakin bırakma demir hapını d vitaminine devam et
dur az daha bekleEt kuzum bizimki daha kurulacak kurulduktan sonra tekrar süpür sil toz al felan cam sil hiç bitmiyor birde ben yer beziyle sirkeyle siliyorum düşün yani sürünüyorumyerde doğuracağım
Selamlar, endokronoloji hocasinin bakip vermesi ilaci daha dogru. Bende takip yapan hoca ileri tetkik istedi, tetkik yapildi ve normal dendi degerlerim ama takip ediliyorum hala. Sabah aclik benim gozlemim, aksam yemeginde yedigim ture bagli degisiyor. Bir seferinde esim vegan bir restorana goturdu, hersey pirincli zeytinyagli bir de nar eksisi dokerek getirdiler. Mecbur yedim, aksam tokluk ve sabah yuksek cikti. Bir aksam patates oturtma yedim, hem aksam tokluk hem sabah aclik yuksek cikti. Proteini guzel tukettigim gunlerde gayet dusuk cikiyor. Ama isin icine pirinc-patates vs girdimi malesef kotuMerhaba kızlar ,gebelik şekeri olanlara birkaç sorum olacak benim bugün kontrolüm vardı tokluklarda ve gün içindeki açlıklarda sıkıntı yok ama asana açlıklarım 90-95-99 şeklindeydi son üç gün doktor insülin başlamak istedi bu değerlerle insülin başlamak ne kadar mantıklı ? Ben birqz daha denemek istedim çünkü şehir dışındaydım pek diyetime dikkat edememiştim doktor da 2 hafta daha deneyelim o zaman dedi .Sizin değerleriniz nasıl çıkıyor bu sabah açlığı için ne yapılabilir acaba gün içindeki açlıklar 88 falan çünkü
12. haftada rahmi besleyen damarlarda direnç bulunmuştu, coraspin kan sulandırıcı başlattı doktor. 2 hafta önce de pıhtılaşma bulundu oksapar kan sulandırıcı iğne başladık. Kan akışı tam olarak ne anlamadım ama benimki gibi pıhtılaşma ya da direnç ise ilaçlarını düzenli aynı saatinde kullanır, bebeği besleyen yiyecekler yer ve sola dönerek uyursan bebeğin gelişimi haftasını yakalayacak bence. Benim doktorum kan akışını hızlandırma için yürüme tavsiye etmişti ama sen yine de sor. Canını sıkıp kendini de bebeği de üzme. Stres daha kötü etkiler. İnşallah ilaçlar fayda gösterecek bebişin haftasını yakalayacak.Kizlar selam nasılsınız p.tesiden beri kendimi toparlamaya çalışıyorum destekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah bu kan akışı düzelen bir şeydir. Dualarınızda beni eksik etmeyin olur mu? Bebeğimi sağlıkla kucağıma almaktan başka bir şey istemiyorum. P.tesi tekrar kontrolüm var bakalım hayırlı haberler alirim inşallah.
Evet gerçekten çok zor yaza denk gelmiş olması Allah hepimizin yardımcısı olsun sanada geçmiş olsunBebek buyudukce yukari dogru baski oluyor diyaframa, bir de zaten anormal kan artisi oldu vucudumuzda oksijen seviyesi sanirim yeterli olmuyor. Bir de sicaklar.
Nefes darligi ve sol kalcama saplanan agriyla bugun arkadasima 3. trimesterda yaz hamileligi cok zormus yahu, yapacaksan sonbahar yada kisa denk getir son aylarini dedim :)
Benimki jelibon gibi çiğneyip yutuluyor bunu daha önce hiç kullanmadım yani değerimi nasıl yükselteceği hakkında bir fikrim yok bir kutu bitip kan tahlili verince yorumlayabilirim yazınca direk aldım bildiğin portakallı jelibonBana da bebek gibi geliyordu ama insan korkuyor işte, sağolasın
Benim de bulantılar başladı umarım kısa sürer.
Hangi d vitaminini kullanıyorsun? Devlette ki doktor calefor fort vermiş, kendi doktorum kullanabilirsin dedi ama bu ilaçla ilgili biri olumsuz yorum yapmıştı, kim hatırlamıyorum başlasam mı bilemedim.
Sana şunu diyim hiç bitmiyor hiç.dur az daha bekle
ben oda yapmayacağım için rahatım kışlık işine hala girişmedim bende kaşınıyorum galibaSana şunu diyim hiç bitmiyor hiç.
Birse ekstradan domates sosu turşu Barbunya ayıklama buzlukta işleri felanda var manti felan
Merhaba benimde böyle bir durum var. 2.gebeligim ama oglumdan daha farkliydi hareketler genelde aşağı vururdu. kizim surekli ittirme toplanma dalgalanma oluyor gece bile bazen kipir kipir uzun sure sürüyor. dr rahim agzi uzunluguna bakti problem yok erken doğum riski vs ama yalanci kasılma başlayabilir dedi 28den sonra. Plesantam asagidaydi yukari çıkmaya başlamış birdeGünaydın hanımlar, dün akşamdan beri karnımın sağı sürekli sertleşip diğer tarafa göre şişiyor. Sanki bebek orada toplanıyor ve ittiriyor gibi, bu arada olurdu ama dün biraz sık oldu. Bir de karnımın sol üst köşesinde harekete bağlı hep aynı yerde iğne batması gibi ağrı var. Böyle şeyler yaşayan oldu mu? Yarın muayenem var ama yarına kadar beklesem mi bilemedim.
bunların aynısı benimde yalancı kasılmamıymış :OMerhaba benimde böyle bir durum var. 2.gebeligim ama oglumdan daha farkliydi hareketler genelde aşağı vururdu. kizim surekli ittirme toplanma dalgalanma oluyor gece bile bazen kipir kipir uzun sure sürüyor. dr rahim agzi uzunluguna bakti problem yok erken doğum riski vs ama yalanci kasılma başlayabilir dedi 28den sonra. Plesantam asagidaydi yukari çıkmaya başlamış birde
Domates sosundan başla kuzum en büyük kolaylıkben oda yapmayacağım için rahatım kışlık işine hala girişmedim bende kaşınıyorum galiba
Doğru diyorsun canım bebişler doğunca bu bedenler bize lazım daha iyi bakmak lazımOnun için pes etme kendin düş peşine en basiti benim d vitaminim 40 ken 2 ay önce şimdi 35 e düşmüş o zaman dediki gerek yok ekstra takviyeye sanki sabit kalan bir değermiş gibi davrandı tekrardan kan tahlili verdim 2 ay sonra 35 e düşmüş direk yazdım hocam düşmüş değerim diye gitti vitamin yazdı özelde olsa devlette olsa peşine biz düşeceğiz bizi bizden başka kimse düşünmez. Biz sağlıklı olacağızki bebeklerede bakalım bu konuda çok ciddiyim .Birde doğumdan sonrada vitaminlerini sakin bırakma demir hapını d vitaminine devam et
Kasıklarda ağrı/baskı gibi hissediyorum diye söylemiştim bende doktora, magnezyum verdi. Ama hep kullanmana gerek yok dedi, baskı hissettiğin dönemlerde alabilirsin demişti. bebişin vurmaları bitti bende de. Daha uzun dışarıdan görünüyor, vur kaç yapmıyor artık :) Normalmiş büyüdüğü için bu şekilde demişti.Kızlar ben bebek hareketini artık tekme atma değil de içimde gezme kendini sürtme gibi hissediyorum bayadır tekme attığını bile hatırlamıyorum bunu adı sancı mı doğrusu covitden sonra kontrole gel dedi bu akşam gideceğim ama size de soruyim dedim ve kasıklarım aşırı derecede ağrıyor çok erken değil mi kasık ağrısı için
ben beğendim ilk örnek attığında da beğenmiştimmKızlar kapı süsüm hazırlanmış kargoya vermeden fotoğraf gönderin dedim fotoğraf göndermeden kargoya vermişler eksik biseyler var gibi hissediyorum sizce nasıl?
benimki içimde kayıyormuş gibi bide karnıma kendini bastırıyormuş gibi değişik bir hisKasıklarda ağrı/baskı gibi hissediyorum diye söylemiştim bende doktora, magnezyum verdi. Ama hep kullanmana gerek yok dedi, baskı hissettiğin dönemlerde alabilirsin demişti. bebişin vurmaları bitti bende de. Daha uzun dışarıdan görünüyor, vur kaç yapmıyor artık :) Normalmiş büyüdüğü için bu şekilde demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?