2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Pamuk otu falan da ekleyin demiştim eklememisler memnun kalmadım açıkçası düzeltip yenisini talep edicem sinir oldum
söylemene rağmen yapmamışlarsa haklısın ama böylede çok hoş duruyor

Ben bu durumu 13. Haftadan beridir yaşıyorum bebeğim sağ tarafta. Şu an 28 haftalık oldu ve bir problem yok en azından doktorlar öyle söylüyor. Genelde sor üstü yattığımda oluyor. Onun da normal olduğunu söylediler. Hatta ilk fark ettiğimde gebelik fıtığından şüphesine karşılık bi kaç doktora görünmüştüm bi sıkıntı yokmuş. Sizde de yoktur umarım

Banada demir takviyesi yapıldı değerlerim çok düşmüştü ama bedava yapıldı ücret ödemedim ben. Bende çok kötüydüm taktıktan sonra kendime geldim biraz. Sanada iyi gelir inşaAllah. Ama naparsan yap bu saatten sonra iyi olabilmek zor ya. Şahsen benim ağrılarım çok oluyo zaten şuan hamileliğin zor süreçlerini yaşıyoruz Rabbim yardimcimiz olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İşte ozaman kuş gibi hafifliyo insan

Benimde kasık ağrım çatı ağrım kalça bacak kaburga ağrım çok var

Amin canım
Devlet hastanesinde mi yaptılar ondan ücretsizdir belki burda benim devlete gitme durumum yok aşırı kalabalık özel hastanede yazdı doktor raporunu ferinject diye bir serum. Ben zaten aşılamayla gebe kaldım ne paralar harcadım vitaminlere iğnelere macunlara bilsen gelince poposunu ısırmak farz oldu
Allah kolaylığını verir inşallah son aylar sıkıntılı geçecek belli

Evet devlette. Çok iyi bir doktor var zaten randevusuz gitmiyorum hastaları çok fazla ama randevulu olduğu için sıkıntı olmuyo. E ozaman o para insanın gözüne gelmez tabiki sağlıkla gelsin ısırırız artık hakkımız o kadarı son iki ay geçmek bilmiyo ama o bebisi kucağına aldınmı sıkıntı mıkıntı kalmiyo annesi dünyanın ennn güzel şeyi

Kızlar sürekli giremiyorum tatildeyim. Ne Demir ne kalsiyum ne gıda takviyesi hiç birisini kullanmaz oldum ama ağrım da yok kendimi çok iyi hissediyorum sürekli denizdeyim ya da doğa yürüyüşün de yemeklerim diyet yemekleri bebeğin besleneceği şekilde. Ara öğünlerimi atlamıyorum. Yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum siyah kara üzüm ve Keçiboynuzu pekmezimi asla ihmal etmiyorum süt ve süt ürünleri olmazsa olmazım. Kramp ağrılarım kalmadı çok çok nadir oluyor ödemim de kalmadı çok şükür. Hareket etmek çok iyi geldi. Ve en önemlisi psikoloji. Kendimi ve bedenimi serbest bıraktım doğuma kadar da elimden geldiğince vurdum duymaz olacağım hatta arsız hatta aparasız olacağım

Tatil demek mutlu anne bebek demek
Multivitaminini iç kuzum yinede omega haftada 1-2 balık yiyorsan hadi neysede yemiyorsanda iç doktorun verdiyse

Tatil demek mutlu anne bebek demek
Multivitaminini iç kuzum yinede omega haftada 1-2 balık yiyorsan hadi neysede yemiyorsanda iç doktorun verdiyse
Aşko vermişti ilaçlardan bi bıkkınlık geldi ben de senin dediğin gibi balık yemeye özen gösteriyorum evime dönünce kullanmaya devam ederim sanırım

Benim de öyle. Güçlü tekmeler yok ama uzun süre içerde sürekli dönüyor sanki

Linkinizi açtığımda şöyle bir bildirim geldi ekrana içim pır pır etti hamilelerin duası tutarmış allahım sen konuyu biliyorsun

Eklentiler

• Screenshot_20220831-115921_Amazon Shopping.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 44
Şahsi fikrim kesinlikle tek isimden yana. Zaten soy isminizde uzunmuş. Atlas bi de daha anlamı geniş gibiyken Batı ile daraltılmış oluyo gibi sanki.

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…