Pamuk otu falan da ekleyin demiştim eklememisler memnun kalmadım açıkçası düzeltip yenisini talep edicem sinir oldumben beğendim ilk örnek attığında da beğenmiştimm
söylemene rağmen yapmamışlarsa haklısın ama böylede çok hoş duruyorPamuk otu falan da ekleyin demiştim eklememisler memnun kalmadım açıkçası düzeltip yenisini talep edicem sinir oldum
Ben bu durumu 13. Haftadan beridir yaşıyorum bebeğim sağ tarafta. Şu an 28 haftalık oldu ve bir problem yok en azından doktorlar öyle söylüyor. Genelde sor üstü yattığımda oluyor. Onun da normal olduğunu söylediler. Hatta ilk fark ettiğimde gebelik fıtığından şüphesine karşılık bi kaç doktora görünmüştüm bi sıkıntı yokmuş. Sizde de yoktur umarımGünaydın hanımlar, dün akşamdan beri karnımın sağı sürekli sertleşip diğer tarafa göre şişiyor. Sanki bebek orada toplanıyor ve ittiriyor gibi, bu arada olurdu ama dün biraz sık oldu. Bir de karnımın sol üst köşesinde harekete bağlı hep aynı yerde iğne batması gibi ağrı var. Böyle şeyler yaşayan oldu mu? Yarın muayenem var ama yarına kadar beklesem mi bilemedim.
Beğendiyseniz şikayet etmiycemsöylemene rağmen yapmamışlarsa haklısın ama böylede çok hoş duruyor
Bence çok hoş olmuşKızlar kapı süsüm hazırlanmış kargoya vermeden fotoğraf gönderin dedim fotoğraf göndermeden kargoya vermişler eksik biseyler var gibi hissediyorum sizce nasıl?
minimalist tarzi olan susleri begeniyorum ben. bu cok tatli olmus bence. saglikla, neseyle kullanin.Kızlar kapı süsüm hazırlanmış kargoya vermeden fotoğraf gönderin dedim fotoğraf göndermeden kargoya vermişler eksik biseyler var gibi hissediyorum sizce nasıl?
Banada demir takviyesi yapıldı değerlerim çok düşmüştü ama bedava yapıldı ücret ödemedim ben. Bende çok kötüydüm taktıktan sonra kendime geldim biraz. Sanada iyi gelir inşaAllah. Ama naparsan yap bu saatten sonra iyi olabilmek zor ya. Şahsen benim ağrılarım çok oluyo zaten şuan hamileliğin zor süreçlerini yaşıyoruz Rabbim yardimcimiz olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İşte ozaman kuş gibi hafifliyo insanGünaydın kızlar. Dün akşam kan serumu aldım kan değerlerim düşük en baştan beri. Rapor çıkardığımız halde iki kutu kana 350 TL ödedim normalde tanesi bin liraymış eczacı öyle söyledisağlıklı olalım tabi önemli olan o umarım fayda eder halsizliğime.. bu arada ellerim kollarım uyuşuyor geceleri buna da normal dedi doktor sinir sıkışması oluyor dedi çözümü yok dedi.. artık vitaminleri vs boşuna alıyoruz izlenimine kapıldım, gebelikte ne sıkıntı yaşasak normal deyip gönderiyorlar müdahale de edemiyorlar pek.
Benimde kasık ağrım çatı ağrım kalça bacak kaburga ağrım çok varKızlar ben bebek hareketini artık tekme atma değil de içimde gezme kendini sürtme gibi hissediyorum bayadır tekme attığını bile hatırlamıyorum bunu adı sancı mı doğrusu covitden sonra kontrole gel dedi bu akşam gideceğim ama size de soruyim dedim ve kasıklarım aşırı derecede ağrıyor çok erken değil mi kasık ağrısı için
bizimkilerin ne acelesi var acabaBenimde kasık ağrım çatı ağrım kalça bacak kaburga ağrım çok var
Bende bilmiyorum alttan üstten fena sıkıştırıyo bı gelsin totosuna vurucam bitanebizimkilerin ne acelesi var acaba
valla benimkinin şu fotoğrafta ki gibi durduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamamBende bilmiyorum alttan üstten fena sıkıştırıyo bı gelsin totosuna vurucam bitane
Amin canımBanada demir takviyesi yapıldı değerlerim çok düşmüştü ama bedava yapıldı ücret ödemedim ben. Bende çok kötüydüm taktıktan sonra kendime geldim biraz. Sanada iyi gelir inşaAllah. Ama naparsan yap bu saatten sonra iyi olabilmek zor ya. Şahsen benim ağrılarım çok oluyo zaten şuan hamileliğin zor süreçlerini yaşıyoruz Rabbim yardimcimiz olsun bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İşte ozaman kuş gibi hafifliyo insan
Kesinlikle bizi anlatmışvalla benimkinin şu fotoğrafta ki gibi durduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamamEki Görüntüle 3122244
Evet devlette. Çok iyi bir doktor var zaten randevusuz gitmiyorum hastaları çok fazla ama randevulu olduğu için sıkıntı olmuyo. E ozaman o para insanın gözüne gelmez tabiki sağlıkla gelsin ısırırız artık hakkımız o kadarıAmin canım
Devlet hastanesinde mi yaptılar ondan ücretsizdir belki burda benim devlete gitme durumum yok aşırı kalabalık özel hastanede yazdı doktor raporunu ferinject diye bir serum. Ben zaten aşılamayla gebe kaldım ne paralar harcadım vitaminlere iğnelere macunlara bilsengelince poposunu ısırmak farz oldu
Allah kolaylığını verir inşallah son aylar sıkıntılı geçecek belli
Tatil demek mutlu anne bebek demekKızlar sürekli giremiyorum tatildeyim. Ne Demir ne kalsiyum ne gıda takviyesi hiç birisini kullanmaz oldumama ağrım da yok kendimi çok iyi hissediyorum sürekli denizdeyim ya da doğa yürüyüşün de yemeklerim diyet yemekleri bebeğin besleneceği şekilde. Ara öğünlerimi atlamıyorum. Yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum siyah kara üzüm ve Keçiboynuzu pekmezimi asla ihmal etmiyorum süt ve süt ürünleri olmazsa olmazım. Kramp ağrılarım kalmadı çok çok nadir oluyor ödemim de kalmadı çok şükür. Hareket etmek çok iyi geldi. Ve en önemlisi psikoloji. Kendimi ve bedenimi serbest bıraktım doğuma kadar da elimden geldiğince vurdum duymaz olacağım hatta arsız hatta aparasız olacağım
Aşko vermişti ilaçlardan bi bıkkınlık geldi ben de senin dediğin gibi balık yemeye özen gösteriyorum evime dönünce kullanmaya devam ederim sanırımTatil demek mutlu anne bebek demek
Multivitaminini iç kuzum yinede omega haftada 1-2 balık yiyorsan hadi neysede yemiyorsanda iç doktorun verdiyse
Benim de öyle. Güçlü tekmeler yok ama uzun süre içerde sürekli dönüyor sankiKızlar ben bebek hareketini artık tekme atma değil de içimde gezme kendini sürtme gibi hissediyorum bayadır tekme attığını bile hatırlamıyorum bunu adı sancı mı doğrusu covitden sonra kontrole gel dedi bu akşam gideceğim ama size de soruyim dedim ve kasıklarım aşırı derecede ağrıyor çok erken değil mi kasık ağrısı için
Linkinizi açtığımda şöyle bir bildirim geldi ekrana içim pır pır etticanim ben soyle cok amacli ortu aldim. hem pusete oluyor hemde emzirirken ustune gecirebiliyorsun.
Birde trendyoldan puset ortusu aldim. Minderide var ama minderini ben pusette degil de , piknige fln gidersek piknik ortusu ustunde bir kat olsun diye aldim. yoksa sadece puset ortusu de satiliyor.
Benimkiler polyester , pamuk beni yakiyor malesef. vallahi bir ihtimal semt pazarina bak kuzum. pazarlardaki ic camasircilarda baya cok cesit var belki bulursun pamuklu
Şahsi fikrim kesinlikle tek isimden yana. Zaten soy isminizde uzunmuş. Atlas bi de daha anlamı geniş gibiyken Batı ile daraltılmış oluyo gibi sanki.Günaydın kızlar normalde tek isim düşünüyorduk ama eşim dün yeni bir isim daha çıkardı ortaya bu ara herkesin de Atlas ismini koyduğunu görüyorum instagram olssun bazı sitelerde olsun size bir sorum olacak
Atlas mı yoksa Atlas Batı mı bana yardımcı olunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?