2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gecenlerde birisi yaZmsti bu konuyu. Iznimizi 32+0da talep edecegiz veya devam edebilir raporu.
İşte e nabızda 31. Hafta yazınca kafam karıştı. O zaman sanki haftaya yani 9 unda gidip çalılabilir kağıdı almam gerekiyormuş gibi oldu. Oysa ben 16 sı için randevu ayarlamaya çalışıyorum. Neyse doğru olan benim hesabım gibi duruyor

Sağol canım yukarıda da yazdım. Sanki haftaya 32. Hafta gibi oldu sabah sabah telaş yaptım bşraz

Kendini ona odaklama bence . Gerçekten neden endişe duyuyorsan olmayacaksa da olur. Süreci kendine zehir edersin sadece, dinlen ağır iş yapma sonrasını kaderine bırak canım üzülmek çare olmaz sana sadece stres

Geçen gün erken doğumdan hepimiz etkilendik fakat yapacak bir şey yok. Biz elimizden geleni yaptık, yapacağız, bende korkuyorum 2 gündür fakat elden ne gelir. Yani ağırlaşıyoruz, ağrılar artıyor, huysuzluk yapıyor bu da bize, hava zaten yaşam için elverişli değilken biz bir de hamileyiz. Çok sıkıştırdı her şey ama güzel düşünmek, stres yapmamak zorundayız bebişkolarımız için hepimiz Allah'a emanetiz, güzel beslenicez, ilaçlarımızı içicez ve yatıcaz doktorlarımız baştan söyledi bize sonunda iki bebek kucağınıza almak her şeyi iki katı yaşayacağınızı da kabul etmek diye. Kafandan negatifi uzak tut, tutmaya çalış

2 sinin karakterleri birbirine benziyor mu yoksa tamamen farklılar mı
Bazı şeylerde benziyor bazı şeylerde hiç uyuşmuyor inanın çok karışık ama ikisi de inatçı ve kıskanç diyebilirim en ağır basan ve en çok benzeyen özellikleri çok burçlara inanmam ama şimdilik karakterleri böyle şekilleniyo ileride ne olur bilemem

Kasım grubundan biri erken doğum mu yaptı hanımlar bir ara yoktum kim yaptı her şey yolunda mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Canım rapor için 32+0 da gideceksin yani 33. haftaya girince mesela benim haftam perşembe günleri dönüyor rapor için 15 Eylül de randevu aldım doktorum öyle söyledi

Cok gecms olsun bu enfeksiyon illeti beni de rahat birwkmiyordu ama 3 aya yakindir yok. Doktorum gunde en az bir iki defa da olsa genital temizligi sirkeli suyla yap dedi tabi bol de su icilecek.
Teşekkür ederim aman olmasın insanı mahvediyor. Bol su içiyorum aslında hep ama olacak olan oluyor

tansiyonla alakalı hiçbir sorunum yok ama neden öyle söyledi bilmiyorum keske sorsaydım
Kizlar tansiyona ilgili sorun olmasa da artık tansiyon takibi yapmamız gerekiyor, Allah korusun gebelik zehirlenmesi riskimiz var artık. Vücudunuz da şişlik olursa, baş ağrısı yada karın ağrısı, yüksek tansiyon gibi durum yaşarsanız doktorunuza bildirmekte fayda var. Tabi en ufak ağrıda da stres yapmayıp biraz kendinizi takip edin devam ederse bildirin.

Tamam canım bunu ihmal etmeyim. Şu yaz ayında yorgan battaniye yatırdı beni birde klima açtım döndüm resmen

ay ben inanıyorum yaa o yüzden merak ettimmm

ondan dedi demek ki bende şaşırdım aşırı kilo almadım gebelik şekeri vs de yok ama tedbir her zaman iyidir

Darısı içini doldurmaya diyorum çok kafam karışık haftayada gidip toplu alacağız kıyafetleri online içime hiç sinmiyor .Battaniye müslin örtü onları onlinedan alacağım arkadaş nohut battaniye pamuk battaniye yazmıştı burada onlardanda alacağım 2 tanede muslin örtü 1 tanede pamuklu pike yeter sanırım birde müslinin omuza atılan varmış gaz çıkarmak için onuda ınstagramda gördüm onuda alacağım

Eklentiler

• 20220901_130013.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar merhaba. Kan uyuşmazlığı testim negatif çıkmış ama doktorum bugün uyuşmazlık iğnesi için çağırıyor. İlk gebeliğim ne yapmalıyım kafam karıştı

Kızlar merhaba. Kan uyuşmazlığı testim negatif çıkmış ama doktorum bugün uyuşmazlık iğnesi için çağırıyor. İlk gebeliğim ne yapmalıyım kafam karıştı
Kuzum iğneyi olunca sorun kalmıyor diye biliyorum içini ferah tut az kaldı sabır

5 tane müslin örtüm var ama hepsi ince 4 katlı almak istiyorum bir kaç tane de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…