- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
İşte e nabızda 31. Hafta yazınca kafam karıştı. O zaman sanki haftaya yani 9 unda gidip çalılabilir kağıdı almam gerekiyormuş gibi oldu. Oysa ben 16 sı için randevu ayarlamaya çalışıyorum. Neyse doğru olan benim hesabım gibi duruyorGecenlerde birisi yaZmsti bu konuyu. Iznimizi 32+0da talep edecegiz veya devam edebilir raporu.
Sağol canım yukarıda da yazdım. Sanki haftaya 32. Hafta gibi oldu sabah sabah telaş yaptım bşrazAmin canım inşallah
E nabız önemli değil. Ama zaten 30+1 demek 31.haftadasın demektir doğru yazıyor yani. 32+0olduğunda rapor alabilirsin 2haftan kalmış bazı doktorlar bir kaç günün lafını yapmıyormuş 31+.. larda da gidip şansını deneyebilirsin
Maşallahinşallah Allah nasip eder de bizler de görürüz o günleri
Kendini ona odaklama bence . Gerçekten neden endişe duyuyorsan olmayacaksa da olur. Süreci kendine zehir edersin sadece, dinlen ağır iş yapma sonrasını kaderine bırak canım üzülmek çare olmaz sana sadece stresAçıkçası zaten içim rahat etsin diye hazırlıyorum hiç sanmıyorum direk çıkabileceğimizi kısa da olsa kuvöz süresi olacaktır. Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum ya 6hafta daha duracaklarına olan inancım bugün yok oldu sanki. Resmen sancılarım var adım atamıyorum rahat bi şekilde oturamıyorum kalkamıyorum her şey hergün daha zor oluyor. Ve bebeklerim çok küçükler.İnşallah korktuğum başıma gelmez.
Geçen gün erken doğumdan hepimiz etkilendik fakat yapacak bir şey yok. Biz elimizden geleni yaptık, yapacağız, bende korkuyorum 2 gündür fakat elden ne gelir. Yani ağırlaşıyoruz, ağrılar artıyor, huysuzluk yapıyor bu da bize, hava zaten yaşam için elverişli değilken biz bir de hamileyiz. Çok sıkıştırdı her şey ama güzel düşünmek, stres yapmamak zorundayız bebişkolarımız içinAçıkçası zaten içim rahat etsin diye hazırlıyorum hiç sanmıyorum direk çıkabileceğimizi kısa da olsa kuvöz süresi olacaktır. Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum ya 6hafta daha duracaklarına olan inancım bugün yok oldu sanki. Resmen sancılarım var adım atamıyorum rahat bi şekilde oturamıyorum kalkamıyorum her şey hergün daha zor oluyor. Ve bebeklerim çok küçükler.İnşallah korktuğum başıma gelmez.
Bazı şeylerde benziyor bazı şeylerde hiç uyuşmuyor inanın çok karışık2 sinin karakterleri birbirine benziyor mu yoksa tamamen farklılar mı
Kasım grubundan biri erken doğum mu yaptı hanımlar bir ara yoktum kim yaptı her şey yolunda mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirimGeçen gün erken doğumdan hepimiz etkilendik fakat yapacak bir şey yok. Biz elimizden geleni yaptık, yapacağız, bende korkuyorum 2 gündür fakat elden ne gelir. Yani ağırlaşıyoruz, ağrılar artıyor, huysuzluk yapıyor bu da bize, hava zaten yaşam için elverişli değilken biz bir de hamileyiz. Çok sıkıştırdı her şey ama güzel düşünmek, stres yapmamak zorundayız bebişkolarımız içinhepimiz Allah'a emanetiz, güzel beslenicez, ilaçlarımızı içicez ve yatıcaz doktorlarımız baştan söyledi bize sonunda iki bebek kucağınıza almak her şeyi iki katı yaşayacağınızı da kabul etmek diye. Kafandan negatifi uzak tut, tutmaya çalış
Canım rapor için 32+0 da gideceksin yani 33. haftaya girince mesela benim haftam perşembe günleri dönüyor rapor için 15 Eylül de randevu aldım doktorum öyle söylediKızlar günaydın, ben bugün 30+1 oldum. Hatta doktora gittiğimde de onlarda benimle aynı şeyi söylüyor. Ama e nabızda 31. Hafta diyor. Adet tarihi falan doğru. Çalışabilir kağıdını ben haftaya mı alacağım yoksa sonraki haftaya mı ? Ben 2 hafta var daha diye biliyorum.
Ben de göbek çizgisi çıktı, çatlak yok amaBende hala çatlak veya gobek cizgisi yok, erken mi dersiniz?:)
Teşekkür ederim aman olmasın insanı mahvediyor. Bol su içiyorum aslında hep ama olacak olan oluyorCok gecms olsun bu enfeksiyon illeti beni de rahat birwkmiyordu ama 3 aya yakindir yok. Doktorum gunde en az bir iki defa da olsa genital temizligi sirkeli suyla yap dedi tabi bol de su icilecek.
Kizlar tansiyona ilgili sorun olmasa da artık tansiyon takibi yapmamız gerekiyor, Allah korusun gebelik zehirlenmesi riskimiz var artık. Vücudunuz da şişlik olursa, baş ağrısı yada karın ağrısı, yüksek tansiyon gibi durum yaşarsanız doktorunuza bildirmekte fayda var. Tabi en ufak ağrıda da stres yapmayıp biraz kendinizi takip edin devam ederse bildirin.tansiyonla alakalı hiçbir sorunum yok ama neden öyle söyledi bilmiyorum keske sorsaydım
Tamam canım bunu ihmal etmeyim. Şu yaz ayında yorgan battaniye yatırdı beni birde klima açtım döndüm resmenHamileligimin basinda bende de aynen boyle olmustu ay cok zor ya ates basmalari heryerin kiriliyor olmasi sanki agir agir soguk alginliigi gibi.
Kasik agrim zaten en siddetli belirtiydi. Sirkeli su yapmayi unutma canim ve bir surahi su iç , idrarini bekletme .Goreceksin gececek.
ay ben inanıyorum yaa o yüzden merak ettimmmBazı şeylerde benziyor bazı şeylerde hiç uyuşmuyor inanın çok karışıkama ikisi de inatçı ve kıskanç diyebilirim en ağır basan ve en çok benzeyen özellikleri çok burçlara inanmam ama şimdilik karakterleri böyle şekilleniyo ileride ne olur bilemem
ondan dedi demek ki bende şaşırdım aşırı kilo almadım gebelik şekeri vs de yok ama tedbir her zaman iyidirKizlar tansiyona ilgili sorun olmasa da artık tansiyon takibi yapmamız gerekiyor, Allah korusun gebelik zehirlenmesi riskimiz var artık. Vücudunuz da şişlik olursa, baş ağrısı yada karın ağrısı, yüksek tansiyon gibi durum yaşarsanız doktorunuza bildirmekte fayda var. Tabi en ufak ağrıda da stres yapmayıp biraz kendinizi takip edin devam ederse bildirin.
Darısı içini doldurmaya diyorumSağol canım, yatak örtüsü, nevresim için dslan ben şöyle düşündüm metre ile kumaş satan yerler var. Müslinini metresine 55 lira dediler mesela. Diğer kumaşlarda çeşitli fiyatlarda var. Kumaş desenleri falan çok fazla. Yatağın ölçüsüne göre metre ile kumaş alıp kendimiz dikeceğiz. Annemde dikiş makinesi var. Çarşaf dikimi zor değil. Bebek örtülerinde pek istediğim gibi bulamadım diye öyle mi yapsam diyorum.
Ben aslında normal müslin örtü sayını merak etmiştim.
Çok sevindim istediğin gibi olmasına, güzel günlerde kullanın. Bende bi bakayım belki dolapta karar kılarım. Ölçüler önemli
Kuzum iğneyi olunca sorun kalmıyor diye biliyorum içini ferah tut az kaldı sabırKızlar merhaba. Kan uyuşmazlığı testim negatif çıkmış ama doktorum bugün uyuşmazlık iğnesi için çağırıyor. İlk gebeliğim ne yapmalıyım kafam karıştı
5 tane müslin örtüm var ama hepsi ince 4 katlı almak istiyorum bir kaç tane deSağol canım, yatak örtüsü, nevresim için dslan ben şöyle düşündüm metre ile kumaş satan yerler var. Müslinini metresine 55 lira dediler mesela. Diğer kumaşlarda çeşitli fiyatlarda var. Kumaş desenleri falan çok fazla. Yatağın ölçüsüne göre metre ile kumaş alıp kendimiz dikeceğiz. Annemde dikiş makinesi var. Çarşaf dikimi zor değil. Bebek örtülerinde pek istediğim gibi bulamadım diye öyle mi yapsam diyorum.
Ben aslında normal müslin örtü sayını merak etmiştim.
Çok sevindim istediğin gibi olmasına, güzel günlerde kullanın. Bende bi bakayım belki dolapta karar kılarım. Ölçüler önemli
Ama doğumdan sonra diyorlar hep bu neden önce dedi anlamadımKuzum iğneyi olunca sorun kalmıyor diye biliyorum içini ferah tut az kaldı sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?