2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
30+0 dan göbüş güncellemesi içimde inanılmaz bir heyecan var . Yakında hastane çantasını kıyafetlerini hazırlayacağım ondan mı yoksa
Eki Görüntüle 3123259
Canım pijama takımın çok hoş nerden aldın ? Güle güle kullan
Kızlar merhaba. Kan uyuşmazlığı testim negatif çıkmış ama doktorum bugün uyuşmazlık iğnesi için çağırıyor. İlk gebeliğim ne yapmalıyım kafam karıştı
Canım ben de oldum kan sonucum 1/2 pozitif çıktı doktor çok az oran negatif kabuk ediyoruz dedi ve geçen hafta vurdu iğneyi , bu iğne ücretsiz devlette olmanı tavsiye ederim

Off bugün çağırdı ama dün prolutan iğne olmuştum hala onun acısı var
Ben gebeligin basinda ikisini ayni anda olmustum. Prulotonun acisi 2 gun gecmiyo ama bu sadece yapılırken yaniyo sonrasinda acisi yok

Devlet hastanesinde devletin karsiladigi bir igne. Benim takibim ozel klinikte yapiliyor ve igne muadiline bagli olarak 800-1700 lira arasi degisiyor. Devlette bunu SGK karsiliyor.
Ben igne icin 300 verdim muayene tahlil vs de sayarsak 750 civari tuttu ama muayene ve tahlil her halukarda veriyorum

M Mekap
Senin ve eşinin kan grupları nedir?
Benim 0 rh negatif eşimin 0rh pozitif
Ben 20.haftada serklaj olduğumda doktorum kanamam olur diye vurmuştu
3 ay koruyuculugu olduğunu söyledi
Haftaya çalışamaz raporu almaya gittiğimde iğneyi tekrar vurduracagim ( bir hafta erken oluyor ama doktorum sorun olmaz dedi)

Muayene,tahlil ve iğne parası 750 olur diye düşünüyorum.Ama riskli hamileliğim olduğu icin devlete gidip sıra beklemek istemiyorum.Şükür bu haftalara geldim.

Telefonla ücreti bi sor istersen.
Ya da elinde tahlil sonuçların ile devlete git işlemlerin biraz hızlanır.

Riskli durumumuz olduğu için bizim biraz daha dikkat etmemiz lazim.

Ama doğumdan sonra diyorlar hep bu neden önce dedi anlamadım
28. Haftada testin negatif çıkması halinde vuruyuluyor iğne.iki farklı gorusvar ikisinde doğru dedi doktorum bana .istervurdur ister vurdurma dedi ikisinde doğru dedi bana bıraktı kararı.

Ücreti nedir peki
Ben devlet hast. Randevu alıp reçete yazdırdım.3 TL karşılığında eczane deposundan kendim gidip aldım.sorun şu ki reçete eden hast. İğneyi biz vurmuyoruz dedi. Özel hastanelere gittim onlarda önce doktor görecek onaylayacak öyle dedi bende kendi özel doktoruma recetemi gösterdim onayladı iğneyi vurdurdum .direk özelde yazdirirsan 300 filan sanırım iğne .öyle çok can acıtan bişey değil ilk vuruldugunda hafif bı yanma oluyor okadar.

Anladım umarım annenin de bebeğin de durumu iyidir ama siz böyle düşünmeyin ikiz olup 40. Haftasında normal doğum yapan tanıdıklarım var o yüzden kendinize ve bebişinize inanın her şey güzel olacak inşallah benim tek olmasına rağmen kızımda erken doğum yaptım çifti teki yok bu işin Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Selam kızlarrrrr

Aaa su etki ediyormuymuş hiç bilmiyordum. Ben hep de içmeye çalışıyorum ama dur bakalım ben de artırayım. Ben de eskisinden daha sık yaşamaya başladım insan tedirgin oluyor. Sana da çok geçmiş olsun kuzu, sorunsuz sıkıntısız devam etsin inş

Beyefendi yüzünü göstermeyi pek sevmiyor bakalım ne olur bugün
Gördün mü gördün mü İş yoğundu bakamadım dün

P pembeumutyildizi bu arada ben de sabah genel cerrahiye gittim, koltukaltımdaki şişliğin yüzde 99 aksesuar meme olduğunu, ama yine de tam emin olmak için ultrason çektirmenin iyi olucanı söyledi. 14üne randevu aldım ultrason için. Hamilelikten sonra genelde iniyormuş. İnş sorun sıkıntı olmadan gider kendiliğinden bakalım.

Kasım grubundan biri erken doğum mu yaptı hanımlar bir ara yoktum kim yaptı her şey yolunda mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
yapan oldu maalesef bebeği kaybettik 26 haftasında doğdu diye hatırlıyorum

eras0201 nasılsın canım iyi misin , 30 hafta çok da erken değil korkmayın lütfen ben bile çok korkuyorum şu diyabet muhabbetine ağrım oldukça ama inşallah zamanında gelir bebeklerimiz

Teşekkür ederim canım Pierre Cardinden almış annemler

Yok canım göremedim birde makat gelişi şuanda sanırım keyfi yerinde hiç oralı olmadı bile

Canım rapor için 32+0 da gideceksin yani 33. haftaya girince mesela benim haftam perşembe günleri dönüyor rapor için 15 Eylül de randevu aldım doktorum öyle söyledi
Benimde 16 sında doluyor ama 19 una randevu aldım, sabah gidip raporu alıp çaşıştığım yere vereceğim. 2 veya 3 gün geç vermek sıkıntı olmaz herhalde. E nabız kafamı karıştırdı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…