Yok canım bu bizim için. Bacaklara uygulama yaptığında selülit gideriyor. Çatlak görünümünde yardımcı oluyor diye de biliyorum ama tam emin değilim o konuda.Ne için canım bu at kılı fırçası saçları için mi bebeğin
Teşekkür ederim canım bekliyorum sendenCanım battaniyenin içine iç zıbını, tulumu giyceklerse tulumu, şapkasını, eldivenini ve bir adet bezi koy, battaniyeyi katla :) İkinci bebiş için de aynı şekilde yaparsın. Ben minik hurçlar var yaa bavul düzenleyici onlara koycam. Haftasonu çantasını hazırlıcaz örnek olarak gönderirim sana
Biz de geçen haftasonu hepsini yıkadık, ütüledik, yerleştirdik. Bu haftasonu da beşiği kurup hastane çantasını hazırlıcaz. Malum ikizlerin keyfi ne zaman isterse o zaman gelebiliyolar
Anlattığın durum hiç basit bir durum değil. Tabiki doktorlar da insan sorunları olabilir ilaç alması gereken durumlar da olabilir ama senin de dediğin gibi randevularını iptal etmeliydi bence. bizim için şuanda canımızdan çok önem verdiğimiz şey bebeklerimiz ve onların ağzından çıkacak kelimeye bakıyoruz muayene esnasında resmen. Daha önce de seni rahatsız eden durumlar olmuşsa değiştir bence.Siz olsanız ne yapardınız diye bir soru soracağım. Pazaretesi gecesinden beri sağ kasığımda bir ağrı var. Hareket edince ağrıyor. Bugün doktorumun asistanını aradım. Madem geçmedi ağrın, gel bakalım dedi. Ben de işten kaçtım, hemen doktora gittim. Doktor bir garip, beni tanımadı. Konuşulanları anlamıyor. Bebeği küçük ölçtü. Sonra büyük ölçtü. Gözü görmüyor. Dedim, doktor göz için belki doktora gitti, onlar da damla damlattılar yazık göremyor. Kendi ultrason cihazını kullanamadı. Hemşireden yardım istedi. Hemşire bilemiyor. Kız ne yapacağını şaşırdı. Üç kere bana sen niye geldin dedi. Neren ağrıyor dedi. Tahlil için numune aldılar. Onu da asistanı akıl etti. Kendi söylemedi. Tahlil sonucu daha çıkmadan idrar yolları için sana ilaç yazacağım dedi. Ama dediği ilacı yazmamış. Progestron yazmış. Onu niye yazdı anlamadım. Yürüyemiyor. Konuşamıyor. Anlamıyor. Göremiyor. Ayakta zor duruyor. Doktordan çıktım. Aklımda deli sorular. Acaba sarhoşmuydu diye düşündüm. Progestornu da almadım. Güvenemedim. Aklı yerinde değil gibiydi. Sonra dayanamadım, asistanını aradım. Bugün doktor tahlil sonuçları çıkmadan bana ilaç yayazacağını söyledi ve söylediği ilacı da yazmadı. Doktorda bugün bir anormallik vardı sanki dedim. Asistanı da haklısınız, bir yakını trafik kazası geçirdi. Xanax aldı dedi. Ben tahlil sonucunuz çıkınca haber veririm dedi. Benden sonra bekleyen üç hastası daha var. Bakacak durumda değildi. Ne oldu bilemiyoroum. Ben doktorun yerinde olsam randevularımı iptal ederdim. Şimdi beni endişe içinde bıraktı. Siz olsanız, doktorunuzu değiştir miydiniz? Yazık, belki özel bir durumdur diye düşünüyorum. Ama emin de olamadım. Bugün doğuran bir hastası olsa kesinlikle doğurtamaz. Eskiden de soru işaretlerim vardı. Örneğin, bu kadar zaman içerisinde rahatsız etmemek için sadece iki kere mesaj attım. Birinde Covid olmuştum. Diğerinde de düşmüştüm. İkisinde de bir gün sonra birşey olmaz gibi kısa cevaplar ile döndü. Bu tavrıda beni biraz kırmıştı. Doktor değiştirmeye cesaret edemedim. Bugün yaşadığım şok ile kaldım. Doktor değiştirmek riskli geliyor. Ama değiştirmemek daha riskli olabilir diye de düşünüyorum. Kafamda deli sorular ve geçmeyen kasık ağrımla kala kaldım
Açıkçası zaten içim rahat etsin diye hazırlıyorum hiç sanmıyorum direk çıkabileceğimizi kısa da olsa kuvöz süresi olacaktır. Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum ya 6hafta daha duracaklarına olan inancım bugün yok oldu sanki. Resmen sancılarım var adım atamıyorum rahat bi şekilde oturamıyorum kalkamıyorum her şey hergün daha zor oluyor. Ve bebeklerim çok küçükler.Ben hemşireye vermek için 5 li hastane çıkışı aldım uyguna bir de yenidoğan takım vermişti arkadaşım onu koyacağım çantaya. Bebeği yıkamadıkları için kirleniyormuş ilk kıyafetleri 10 lu seti evde kullanırım diye düşündüm o yüzden
Teşekkür ederim. Biraz doktor araştırayım. Daha önce farketmediğim bir bağımlılık sorunu da olabilir diye korkuyorum.Yerinizde olsam doktorumu değiştirirdim tabi doktorlarda insan kötü günleri olabilir ama hasta bakamayacak durumdaysa izin almalı bir değil iki can emanet ediyoruz bana tutumu çok yanlış geldi inşallah her şey gönlünüzce olsun
Hangi marka aldınız? Ben ikisi de tavsiye edilmiyor 2yaşına kadar diye almadım yastık yorgan nevresim takımı. Ama alıp koymak mı lazım bilemedim.Şimdiden indirimdeyken yastığını, yorganını felan aldım ben dursun nasılsa kullanılacak, malum zamlanmayan şey yok. Biryerde indirime denk gelirsem şampuan ve kremlerini alacağım onlar eksik bende bir de göğüs ucu kremi.
Şuan kullanmayacağım zaten ama odasındaki yatağını yerleştirmek istiyorumHangi marka aldınız? Ben ikisi de tavsiye edilmiyor 2yaşına kadar diye almadım yastık yorgan nevresim takımı. Ama alıp koymak mı lazım bilemedim.
Bu hissiyat bende de başladı biliyo musunAçıkçası zaten içim rahat etsin diye hazırlıyorum hiç sanmıyorum direk çıkabileceğimizi kısa da olsa kuvöz süresi olacaktır. Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum ya 6hafta daha duracaklarına olan inancım bugün yok oldu sanki. Resmen sancılarım var adım atamıyorum rahat bi şekilde oturamıyorum kalkamıyorum her şey hergün daha zor oluyor. Ve bebeklerim çok küçükler.İnşallah korktuğum başıma gelmez.
Canım ben olsam kesin değiştirirdim. Sağlık bu şakaya gelmez, hele ki hamilelik dönemi ekstra özen ve dikkat isteyen bir dönem. Doktorun böyle riskleri almaması lazım. Acil müdahale gereken bir durumda olsaydın Allah korusun o zaman ne yapacaktı. Bence doktor değiştirmekten korkma seveceğin bir doktor illa ki bulursun.Siz olsanız ne yapardınız diye bir soru soracağım. Pazaretesi gecesinden beri sağ kasığımda bir ağrı var. Hareket edince ağrıyor. Bugün doktorumun asistanını aradım. Madem geçmedi ağrın, gel bakalım dedi. Ben de işten kaçtım, hemen doktora gittim. Doktor bir garip, beni tanımadı. Konuşulanları anlamıyor. Bebeği küçük ölçtü. Sonra büyük ölçtü. Gözü görmüyor. Dedim, doktor göz için belki doktora gitti, onlar da damla damlattılar yazık göremyor. Kendi ultrason cihazını kullanamadı. Hemşireden yardım istedi. Hemşire bilemiyor. Kız ne yapacağını şaşırdı. Üç kere bana sen niye geldin dedi. Neren ağrıyor dedi. Tahlil için numune aldılar. Onu da asistanı akıl etti. Kendi söylemedi. Tahlil sonucu daha çıkmadan idrar yolları için sana ilaç yazacağım dedi. Ama dediği ilacı yazmamış. Progestron yazmış. Onu niye yazdı anlamadım. Yürüyemiyor. Konuşamıyor. Anlamıyor. Göremiyor. Ayakta zor duruyor. Doktordan çıktım. Aklımda deli sorular. Acaba sarhoşmuydu diye düşündüm. Progestornu da almadım. Güvenemedim. Aklı yerinde değil gibiydi. Sonra dayanamadım, asistanını aradım. Bugün doktor tahlil sonuçları çıkmadan bana ilaç yayazacağını söyledi ve söylediği ilacı da yazmadı. Doktorda bugün bir anormallik vardı sanki dedim. Asistanı da haklısınız, bir yakını trafik kazası geçirdi. Xanax aldı dedi. Ben tahlil sonucunuz çıkınca haber veririm dedi. Benden sonra bekleyen üç hastası daha var. Bakacak durumda değildi. Ne oldu bilemiyoroum. Ben doktorun yerinde olsam randevularımı iptal ederdim. Şimdi beni endişe içinde bıraktı. Siz olsanız, doktorunuzu değiştir miydiniz? Yazık, belki özel bir durumdur diye düşünüyorum. Ama emin de olamadım. Bugün doğuran bir hastası olsa kesinlikle doğurtamaz. Eskiden de soru işaretlerim vardı. Örneğin, bu kadar zaman içerisinde rahatsız etmemek için sadece iki kere mesaj attım. Birinde Covid olmuştum. Diğerinde de düşmüştüm. İkisinde de bir gün sonra birşey olmaz gibi kısa cevaplar ile döndü. Bu tavrıda beni biraz kırmıştı. Doktor değiştirmeye cesaret edemedim. Bugün yaşadığım şok ile kaldım. Doktor değiştirmek riskli geliyor. Ama değiştirmemek daha riskli olabilir diye de düşünüyorum. Kafamda deli sorular ve geçmeyen kasık ağrımla kala kaldım
Heralde her gün bi öncekinden daha zor olacak her gün dün böyle değildim diye başlayan cümleler kuruyorum, gerçekten ikiz olmasının farkı görülmeye başlandı acılı ve ağrılı bir şekildeBu hissiyat bende de başladı biliyo musunErkenden doğacaklar diye çok korkuyorum. Kasıklarımda baskı hissediyorum pazartesi idrar tahlili yaptırcam içim rahat etsin. Günde birkaç kez tansiyon ölçemeye başladım, her şeyden korkar oldum
Canım korkma kendine güven inşallah daha zamanları var bebişlerininAçıkçası zaten içim rahat etsin diye hazırlıyorum hiç sanmıyorum direk çıkabileceğimizi kısa da olsa kuvöz süresi olacaktır. Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum ya 6hafta daha duracaklarına olan inancım bugün yok oldu sanki. Resmen sancılarım var adım atamıyorum rahat bi şekilde oturamıyorum kalkamıyorum her şey hergün daha zor oluyor. Ve bebeklerim çok küçükler.İnşallah korktuğum başıma gelmez.
Canım aynı şekilde,gece 2-3te uyuyorum sabah da eşim ise gittikten sonra tekrar uyuyup öğleden sonra 3e kadar uyanamıyorum bazen, çok fenaMerhaba kızlar. Halsizlikten tüm gün uyuyan bi tek benmiyim?Sabahları bile kalkmak istemiyorum yerimden.Gün boyu sırayla kanepede uyuyorum sonra yatakda uyuyorum.Uyumakdan normal ev işlerini bile yapamaz oldum. Bilmiyorum sıcaktan mı yoksa hamileliktenmi oluyor.Bir de bu aralar gripte olmuştum.Biraz da ona bağlıyorum
Hayırdır canım tansiyon şikayetin mi var ?kızlar bu arada dün doktor sabah akşam tansiyonunu ölç 14/9 olursa ve üstü olursa hemen haberleşelim dedi
Ben daha minik doğrayıp atıyorum veya robottan geçiriyorum, güzel oluyor. Yemeğe fazla su koymuyorum sadeceKonserve demişken domatesi ben de ilk kez bu sene böyle denedim yapan var mı böyle güzel oluyor mu
Kaç tane aldın canım ben 5 tane falan aldım, yeterli mi ? Biri 4 katlı diğerleri normalBen bir tane müslin lastikli çarşaf aldım bir tane isimli yaptırdım astralbabyden. Bir kaç tane de arkadaşım hediye etti nevresim takımı ile çarşafları onun dışında çok çok müslin örtü aldım ilk zamanlar müslin örtü işimi görür :)
Hepimiz insanız elbette, doktorunuzun da kötü günü olabilir veya hasta olabilir. Ama antidepresanı kafasına göre canım sıkkın diye içmesi normal değil. Kim olursa olsun ilk içtiğinde çarpar bide bu şekilde aala olmamalı. Biz içsek kızarlar bize. Etkilemesi çok normal. Koskoca doktor bilmesi lazım. Randevularını iptal edebilirdi. Başka doktor bak derim bende alternatif ararsan iyi olurSiz olsanız ne yapardınız diye bir soru soracağım. Pazaretesi gecesinden beri sağ kasığımda bir ağrı var. Hareket edince ağrıyor. Bugün doktorumun asistanını aradım. Madem geçmedi ağrın, gel bakalım dedi. Ben de işten kaçtım, hemen doktora gittim. Doktor bir garip, beni tanımadı. Konuşulanları anlamıyor. Bebeği küçük ölçtü. Sonra büyük ölçtü. Gözü görmüyor. Dedim, doktor göz için belki doktora gitti, onlar da damla damlattılar yazık göremyor. Kendi ultrason cihazını kullanamadı. Hemşireden yardım istedi. Hemşire bilemiyor. Kız ne yapacağını şaşırdı. Üç kere bana sen niye geldin dedi. Neren ağrıyor dedi. Tahlil için numune aldılar. Onu da asistanı akıl etti. Kendi söylemedi. Tahlil sonucu daha çıkmadan idrar yolları için sana ilaç yazacağım dedi. Ama dediği ilacı yazmamış. Progestron yazmış. Onu niye yazdı anlamadım. Yürüyemiyor. Konuşamıyor. Anlamıyor. Göremiyor. Ayakta zor duruyor. Doktordan çıktım. Aklımda deli sorular. Acaba sarhoşmuydu diye düşündüm. Progestornu da almadım. Güvenemedim. Aklı yerinde değil gibiydi. Sonra dayanamadım, asistanını aradım. Bugün doktor tahlil sonuçları çıkmadan bana ilaç yayazacağını söyledi ve söylediği ilacı da yazmadı. Doktorda bugün bir anormallik vardı sanki dedim. Asistanı da haklısınız, bir yakını trafik kazası geçirdi. Xanax aldı dedi. Ben tahlil sonucunuz çıkınca haber veririm dedi. Benden sonra bekleyen üç hastası daha var. Bakacak durumda değildi. Ne oldu bilemiyoroum. Ben doktorun yerinde olsam randevularımı iptal ederdim. Şimdi beni endişe içinde bıraktı. Siz olsanız, doktorunuzu değiştir miydiniz? Yazık, belki özel bir durumdur diye düşünüyorum. Ama emin de olamadım. Bugün doğuran bir hastası olsa kesinlikle doğurtamaz. Eskiden de soru işaretlerim vardı. Örneğin, bu kadar zaman içerisinde rahatsız etmemek için sadece iki kere mesaj attım. Birinde Covid olmuştum. Diğerinde de düşmüştüm. İkisinde de bir gün sonra birşey olmaz gibi kısa cevaplar ile döndü. Bu tavrıda beni biraz kırmıştı. Doktor değiştirmeye cesaret edemedim. Bugün yaşadığım şok ile kaldım. Doktor değiştirmek riskli geliyor. Ama değiştirmemek daha riskli olabilir diye de düşünüyorum. Kafamda deli sorular ve geçmeyen kasık ağrımla kala kaldım
2 çarşaf 5 örtü aldım canım arkadaşımın verdiklerini saymadım da bayağı bişey vardı kendi kizina kullandığı nevresimler vs.Hayırdır canım tansiyon şikayetin mi var ?
Ben daha minik doğrayıp atıyorum veya robottan geçiriyorum, güzel oluyor. Yemeğe fazla su koymuyorum sadece
Kaç tane aldın canım ben 5 tane falan aldım, yeterli mi ? Biri 4 katlı diğerleri normal
Hepimiz insanız elbette, doktorunuzun da kötü günü olabilir veya hasta olabilir. Ama antidepresanı kafasına göre canım sıkkın diye içmesi normal değil. Kim olursa olsun ilk içtiğinde çarpar bide bu şekilde aala olmamalı. Biz içsek kızarlar bize. Etkilemesi çok normal. Koskoca doktor bilmesi lazım. Randevularını iptal edebilirdi. Başka doktor bak derim bende alternatif ararsan iyi olur
Bu korkular aslında çok normal bendede oluyo. İnan benimde çok sancım ağrılarım var 2ay boyunca doğuma kadar git gide zorlaşcak kolay olmayacaktır. Bebişlerimiz büyüdükçe ağırlaşıyoruz farklı farklı ağrılar yaşıyoruz. Mümkün olduğunca erken doğum fikrini aklından çıkarmaya çalışıp psikolojini iyi tut.Heralde her gün bi öncekinden daha zor olacak her gün dün böyle değildim diye başlayan cümleler kuruyorum, gerçekten ikiz olmasının farkı görülmeye başlandı acılı ve ağrılı bir şekildeinşallah dayanırız miniklerimiz de biz de. dünkü doğumdan da etkilendim ister istemez heralde o yüzden mi bugün böyleydim bilmiyorum
Gardirop tam istediğim büyüklükte canım herşeyi sığar altta 2 cekmecesi var 2 yani raf ortasi askılıklıYok canım bende kiloluydum ona kalırsa. 40 bedendim. Boyum da kısa. Belki spor yapanlar falan hissetmiyor olabilir mi bilemiyorum. Kaslı oldukları için belki taşımak daha rahattır onlar için.
Dolap mı,şifonyer mi bende kararsızım aslında. Yer sıkıntısı yaşar mıyım şifonyer daha mı pratik olur bilemedim. Aslında depolama sıkıntısı yaşıyorum. Bir tek mutfakta dolaplarım var. Yatak odamda da şifonyerim ve komidinler var sadece. Dolabım kullanışsız. Havlu, nevresim kıyafetlerim falan hep oralarda. Artanların bir kısmı baza altında. Başka yer yok. Ekstra dolap, kanape altı falan filan yok. Kalanlar, yorganlar ıvır zıvır aklına gele eşyaların tamamı bir odada tıkılı. O odayı bu sebeple kullanamıyorum. Atamıyorum da eşyaları. Bilemiyorum nasıl olacak.
Çok sağol canım, kaydettim hepsini
Canjm az önce doktorun yanından çıktım sorun yok çok şükür. Yalnız ebeyle konuştum dün, bol su iç demişti. Su az olunca yalancı kasılma olur dedi. Suyu arttıracağım bakalım.
Ay baktık bugün dönmüşüz bizde kafa yukarıda
Not alıyorum canım, çok güzel öneriler teşekkürler
Sağol canım, yatak örtüsü, nevresim için dslan ben şöyle düşündüm metre ile kumaş satan yerler var. Müslinini metresine 55 lira dediler mesela. Diğer kumaşlarda çeşitli fiyatlarda var. Kumaş desenleri falan çok fazla. Yatağın ölçüsüne göre metre ile kumaş alıp kendimiz dikeceğiz. Annemde dikiş makinesi var. Çarşaf dikimi zor değil. Bebek örtülerinde pek istediğim gibi bulamadım diye öyle mi yapsam diyorum.2 çarşaf 5 örtü aldım canım arkadaşımın verdiklerini saymadım da bayağı bişey vardı kendi kizina kullandığı nevresimler vs.
Çok sevindim istediğin gibi olmasına, güzel günlerde kullanın. Bende bi bakayım belki dolapta karar kılarım. Ölçüler önemliGardirop tam istediğim büyüklükte canım herşeyi sığar altta 2 cekmecesi var 2 yani raf ortasi askılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?