2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Teşekkür ederim canım bekliyorum senden

Anlattığın durum hiç basit bir durum değil. Tabiki doktorlar da insan sorunları olabilir ilaç alması gereken durumlar da olabilir ama senin de dediğin gibi randevularını iptal etmeliydi bence. bizim için şuanda canımızdan çok önem verdiğimiz şey bebeklerimiz ve onların ağzından çıkacak kelimeye bakıyoruz muayene esnasında resmen. Daha önce de seni rahatsız eden durumlar olmuşsa değiştir bence.

Son düzenleme:
Şimdiden indirimdeyken yastığını, yorganını felan aldım ben dursun nasılsa kullanılacak, malum zamlanmayan şey yok. Biryerde indirime denk gelirsem şampuan ve kremlerini alacağım onlar eksik bende bir de göğüs ucu kremi.

Açıkçası zaten içim rahat etsin diye hazırlıyorum hiç sanmıyorum direk çıkabileceğimizi kısa da olsa kuvöz süresi olacaktır. Bugün çok kötü bir gün geçiriyorum ya 6hafta daha duracaklarına olan inancım bugün yok oldu sanki. Resmen sancılarım var adım atamıyorum rahat bi şekilde oturamıyorum kalkamıyorum her şey hergün daha zor oluyor. Ve bebeklerim çok küçükler. İnşallah korktuğum başıma gelmez.

Teşekkür ederim. Biraz doktor araştırayım. Daha önce farketmediğim bir bağımlılık sorunu da olabilir diye korkuyorum.

Hangi marka aldınız? Ben ikisi de tavsiye edilmiyor 2yaşına kadar diye almadım yastık yorgan nevresim takımı. Ama alıp koymak mı lazım bilemedim.

Hangi marka aldınız? Ben ikisi de tavsiye edilmiyor 2yaşına kadar diye almadım yastık yorgan nevresim takımı. Ama alıp koymak mı lazım bilemedim.
Şuan kullanmayacağım zaten ama odasındaki yatağını yerleştirmek istiyorum sanırım civilden almıştım ben.

Bu hissiyat bende de başladı biliyo musun Erkenden doğacaklar diye çok korkuyorum. Kasıklarımda baskı hissediyorum pazartesi idrar tahlili yaptırcam içim rahat etsin. Günde birkaç kez tansiyon ölçemeye başladım, her şeyden korkar oldum

Canım ben olsam kesin değiştirirdim. Sağlık bu şakaya gelmez, hele ki hamilelik dönemi ekstra özen ve dikkat isteyen bir dönem. Doktorun böyle riskleri almaması lazım. Acil müdahale gereken bir durumda olsaydın Allah korusun o zaman ne yapacaktı. Bence doktor değiştirmekten korkma seveceğin bir doktor illa ki bulursun.

Heralde her gün bi öncekinden daha zor olacak her gün dün böyle değildim diye başlayan cümleler kuruyorum, gerçekten ikiz olmasının farkı görülmeye başlandı acılı ve ağrılı bir şekilde inşallah dayanırız miniklerimiz de biz de. dünkü doğumdan da etkilendim ister istemez heralde o yüzden mi bugün böyleydim bilmiyorum

Canım korkma kendine güven inşallah daha zamanları var bebişlerinin erken bile gelseler senin elinde olmayacak ama kendini suçlayıp üzme konuş karnınla iyi gelecektir dua ediyorum hepimizin bebekleri vaktinde sağlıkla gelsin amin

Canım aynı şekilde,gece 2-3te uyuyorum sabah da eşim ise gittikten sonra tekrar uyuyup öğleden sonra 3e kadar uyanamıyorum bazen, çok fena

kızlar bu arada dün doktor sabah akşam tansiyonunu ölç 14/9 olursa ve üstü olursa hemen haberleşelim dedi
Hayırdır canım tansiyon şikayetin mi var ?

Konserve demişken domatesi ben de ilk kez bu sene böyle denedim yapan var mı böyle güzel oluyor mu
Ben daha minik doğrayıp atıyorum veya robottan geçiriyorum, güzel oluyor. Yemeğe fazla su koymuyorum sadece

Kaç tane aldın canım ben 5 tane falan aldım, yeterli mi ? Biri 4 katlı diğerleri normal

Hepimiz insanız elbette, doktorunuzun da kötü günü olabilir veya hasta olabilir. Ama antidepresanı kafasına göre canım sıkkın diye içmesi normal değil. Kim olursa olsun ilk içtiğinde çarpar bide bu şekilde aala olmamalı. Biz içsek kızarlar bize. Etkilemesi çok normal. Koskoca doktor bilmesi lazım. Randevularını iptal edebilirdi. Başka doktor bak derim bende alternatif ararsan iyi olur

2 çarşaf 5 örtü aldım canım arkadaşımın verdiklerini saymadım da bayağı bişey vardı kendi kizina kullandığı nevresimler vs.

Bu korkular aslında çok normal bendede oluyo. İnan benimde çok sancım ağrılarım var 2ay boyunca doğuma kadar git gide zorlaşcak kolay olmayacaktır. Bebişlerimiz büyüdükçe ağırlaşıyoruz farklı farklı ağrılar yaşıyoruz. Mümkün olduğunca erken doğum fikrini aklından çıkarmaya çalışıp psikolojini iyi tut.

Gardirop tam istediğim büyüklükte canım herşeyi sığar altta 2 cekmecesi var 2 yani raf ortasi askılıklı

Kızlar günaydın, ben bugün 30+1 oldum. Hatta doktora gittiğimde de onlarda benimle aynı şeyi söylüyor. Ama e nabızda 31. Hafta diyor. Adet tarihi falan doğru. Çalışabilir kağıdını ben haftaya mı alacağım yoksa sonraki haftaya mı ? Ben 2 hafta var daha diye biliyorum.

2 çarşaf 5 örtü aldım canım arkadaşımın verdiklerini saymadım da bayağı bişey vardı kendi kizina kullandığı nevresimler vs.
Sağol canım, yatak örtüsü, nevresim için dslan ben şöyle düşündüm metre ile kumaş satan yerler var. Müslinini metresine 55 lira dediler mesela. Diğer kumaşlarda çeşitli fiyatlarda var. Kumaş desenleri falan çok fazla. Yatağın ölçüsüne göre metre ile kumaş alıp kendimiz dikeceğiz. Annemde dikiş makinesi var. Çarşaf dikimi zor değil. Bebek örtülerinde pek istediğim gibi bulamadım diye öyle mi yapsam diyorum.
Ben aslında normal müslin örtü sayını merak etmiştim.

Gardirop tam istediğim büyüklükte canım herşeyi sığar altta 2 cekmecesi var 2 yani raf ortasi askılıklı
Çok sevindim istediğin gibi olmasına, güzel günlerde kullanın. Bende bi bakayım belki dolapta karar kılarım. Ölçüler önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…