tansiyonla alakalı hiçbir sorunum yok ama neden öyle söyledi bilmiyorum keske sorsaydımHayırdır canım tansiyon şikayetin mi var ?
Ben daha minik doğrayıp atıyorum veya robottan geçiriyorum, güzel oluyor. Yemeğe fazla su koymuyorum sadece
Kaç tane aldın canım ben 5 tane falan aldım, yeterli mi ? Biri 4 katlı diğerleri normal
Hepimiz insanız elbette, doktorunuzun da kötü günü olabilir veya hasta olabilir. Ama antidepresanı kafasına göre canım sıkkın diye içmesi normal değil. Kim olursa olsun ilk içtiğinde çarpar bide bu şekilde aala olmamalı. Biz içsek kızarlar bize. Etkilemesi çok normal. Koskoca doktor bilmesi lazım. Randevularını iptal edebilirdi. Başka doktor bak derim bende alternatif ararsan iyi olur
Bende de anemi var bildim bileli demir eksikligine bagli. Ben 2 kere demir serumu takviyesi aldim simdi sukur cok iyiyim.Bi doktoruna danis istersen, dinc hissetmek ruhsal ve bedenen hele ki bu donemde cok lazim.Demir kullanıyorum aslında ama anemi olduğum için yinede yetmiyor bence olabilir mantıklı
Zorlanmada olması normal canım akşam özellikle ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum örneğin tv falan izleyemiyorum gidip yatayım diyorum yatamıyorumda
Aynı durumdayız sanada geçmiş olsun
Evet tansiyonum düşüktür hep nabzı bilemedim ne durumdayım
Cok gecms olsun bu enfeksiyon illeti beni de rahat birwkmiyordu ama 3 aya yakindir yok. Doktorum gunde en az bir iki defa da olsa genital temizligi sirkeli suyla yap dedi tabi bol de su icilecek.Kızlar selam. Yine enfeksiyon çıktı idrarda elim kolum kalkmıyor yatıyorum ölü gibi serum falan bana mısın demedi. Antibiyotik yazdı eğer yemek yiyebilirsem ilaç alacağım
Bende de aksine sadece icim yqniyor soguk neyve ve su tukwtiyorum , hwmen hemen hic acikmiyorum :)valla acikmayi ozledim heeSaat başı acıkan tek ben miyim? Doymadım doyamadım 2 gündür yemelere
Hamileligimin basinda bende de aynen boyle olmustu ay cok zor ya ates basmalari heryerin kiriliyor olmasi sanki agir agir soguk alginliigi gibi.TeşekkürlerHalsizlik eklem ağrısı ateş az kaşık ağrısı ishal vardı canım inşallah sende çıkmaz.
Günaydın canım
Ayni şeyi yasadim bu hafta normal olsa gerek. 1 hafta kadar once muayene oldum bi prpblem soylenmedi sukur.Günaydın hanımlar, dün akşamdan beri karnımın sağı sürekli sertleşip diğer tarafa göre şişiyor. Sanki bebek orada toplanıyor ve ittiriyor gibi, bu arada olurdu ama dün biraz sık oldu. Bir de karnımın sol üst köşesinde harekete bağlı hep aynı yerde iğne batması gibi ağrı var. Böyle şeyler yaşayan oldu mu? Yarın muayenem var ama yarına kadar beklesem mi bilemedim.
Malesef ucuz hicbisey kalmadi. Bana 2 demir serumu verildi 1000 lira odedim. O da sgk.liyim diye.Günaydın kızlar. Dün akşam kan serumu aldım kan değerlerim düşük en baştan beri. Rapor çıkardığımız halde iki kutu kana 350 TL ödedim normalde tanesi bin liraymış eczacı öyle söyledisağlıklı olalım tabi önemli olan o umarım fayda eder halsizliğime.. bu arada ellerim kollarım uyuşuyor geceleri buna da normal dedi doktor sinir sıkışması oluyor dedi çözümü yok dedi.. artık vitaminleri vs boşuna alıyoruz izlenimine kapıldım, gebelikte ne sıkıntı yaşasak normal deyip gönderiyorlar müdahale de edemiyorlar pek.
Benim ozellikle sabahlari bir sure bulaniyo ama gu n icinde de olabiliyor.Hafif bi bulanti cok dwgil ama yine de gicik ediyokızlar benim midem bulanıyo ara ara sizde de oluyo mu:/
Benim kardeşlerim 7.5 aylıkken doğmuşlar ve biri 1000 diğeri 1100 kg mış. Annemler avuç içi kadarlardı diyor. 1 ay küvezde kaldılar sonra eve geldiler bu senede üniversiteye başlıyorlar. Yani içini ferah tut Allah'ın izniyle sağ salim alacaksın kucağına İkizleriHeralde her gün bi öncekinden daha zor olacak her gün dün böyle değildim diye başlayan cümleler kuruyorum, gerçekten ikiz olmasının farkı görülmeye başlandı acılı ve ağrılı bir şekildeinşallah dayanırız miniklerimiz de biz de. dünkü doğumdan da etkilendim ister istemez heralde o yüzden mi bugün böyleydim bilmiyorum
Yalniz degilsin canim benimki ablasinin bebeklk dolabini kullanacak o baştan hazir ama geriye biseycik yok :))) Yarin baslayacagiz alisverise insallah, sanki ceyiz alisverisi gibi heyecanliyim.Allahim hepimizin bebisine saglik afiyet versin :)Ben hala kıyaFet işine girmedim hatta daha gardropbu sipariş bile etmedim
2 sinin karakterleri birbirine benziyor mu yoksa tamamen farklılar mıHuniyi takıp idare edicem artık
benimde annem alacak ama ben şaşalı bir şey almayı düşünmüyorum basit bir dolap alıp kulplarını değiştirmeyi düşünüyorum inşallahYalniz degilsin canim benimki ablasinin bebeklk dolabini kullanacak o baştan hazir ama geriye biseycik yok :))) Yarin baslayacagiz alisverise insallah, sanki ceyiz alisverisi gibi heyecanliyim.Allahim hepimizin bebisine saglik afiyet versin :)
maşallah derimBende hala çatlak veya gobek cizgisi yok, erken mi dersiniz?:)
Gecenlerde birisi yaZmsti bu konuyu. Iznimizi 32+0da talep edecegiz veya devam edebilir raporu.Kızlar günaydın, ben bugün 30+1 oldum. Hatta doktora gittiğimde de onlarda benimle aynı şeyi söylüyor. Ama e nabızda 31. Hafta diyor. Adet tarihi falan doğru. Çalışabilir kağıdını ben haftaya mı alacağım yoksa sonraki haftaya mı ? Ben 2 hafta var daha diye biliyorum.
Benimki zaten önu camekanli duz beyaz zarif biseydi, standart. Asiri biseye gerek yok onwmli olan kullanisliligibenimde annem alacak ama ben şaşalı bir şey almayı düşünmüyorum basit bir dolap alıp kulplarını değiştirmeyi düşünüyorum inşallah
Benim gobusum ilk gebeligimde yqnlara dogru yayvan ve dqha buyuktu simdi oglumda ise daha toplu ve dik.Onun etkisi mi bilmem :) Kizimda son 1 ay kala biraz catlak olmustu.maşallah derimgöbek çizgisi herkeste çıkmıyor diye biliyorum bende de yok ama çatlak doluuuu
benim genetik olarak çatlamaya meyilli olduğu için çok görmüyorum ama bu kadar çatlayacağını da düşünmezdimBenim gobusum ilk gebeligimde yqnlara dogru yayvan ve dqha buyuktu simdi oglumda ise daha toplu ve dik.Onun etkisi mi bilmem :) Kizimda son 1 ay kala biraz catlak olmustu.
Amin canım inşallahCanım korkma kendine güven inşallah daha zamanları var bebişlerininerken bile gelseler senin elinde olmayacak ama kendini suçlayıp üzme konuş karnınla iyi gelecektir dua ediyorum hepimizin bebekleri vaktinde sağlıkla gelsin amin
E nabız önemli değil. Ama zaten 30+1 demek 31.haftadasın demektir doğru yazıyor yani. 32+0olduğunda rapor alabilirsin 2haftan kalmış bazı doktorlar bir kaç günün lafını yapmıyormuş 31+.. larda da gidip şansını deneyebilirsinKızlar günaydın, ben bugün 30+1 oldum. Hatta doktora gittiğimde de onlarda benimle aynı şeyi söylüyor. Ama e nabızda 31. Hafta diyor. Adet tarihi falan doğru. Çalışabilir kağıdını ben haftaya mı alacağım yoksa sonraki haftaya mı ? Ben 2 hafta var daha diye biliyorum.
MaşallahBenim kardeşlerim 7.5 aylıkken doğmuşlar ve biri 1000 diğeri 1100 kg mış. Annemler avuç içi kadarlardı diyor. 1 ay küvezde kaldılar sonra eve geldiler bu senede üniversiteye başlıyorlar. Yani içini ferah tut Allah'ın izniyle sağ salim alacaksın kucağına İkizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?