2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
tansiyonla alakalı hiçbir sorunum yok ama neden öyle söyledi bilmiyorum keske sorsaydım

Bende de anemi var bildim bileli demir eksikligine bagli. Ben 2 kere demir serumu takviyesi aldim simdi sukur cok iyiyim.Bi doktoruna danis istersen, dinc hissetmek ruhsal ve bedenen hele ki bu donemde cok lazim.

Kızlar selam. Yine enfeksiyon çıktı idrarda elim kolum kalkmıyor yatıyorum ölü gibi serum falan bana mısın demedi. Antibiyotik yazdı eğer yemek yiyebilirsem ilaç alacağım
Cok gecms olsun bu enfeksiyon illeti beni de rahat birwkmiyordu ama 3 aya yakindir yok. Doktorum gunde en az bir iki defa da olsa genital temizligi sirkeli suyla yap dedi tabi bol de su icilecek.

Teşekkürler Halsizlik eklem ağrısı ateş az kaşık ağrısı ishal vardı canım inşallah sende çıkmaz.
Hamileligimin basinda bende de aynen boyle olmustu ay cok zor ya ates basmalari heryerin kiriliyor olmasi sanki agir agir soguk alginliigi gibi.
Kasik agrim zaten en siddetli belirtiydi. Sirkeli su yapmayi unutma canim ve bir surahi su iç , idrarini bekletme .Goreceksin gececek.

Günaydın canım
Ayni şeyi yasadim bu hafta normal olsa gerek. 1 hafta kadar once muayene oldum bi prpblem soylenmedi sukur.

Malesef ucuz hicbisey kalmadi. Bana 2 demir serumu verildi 1000 lira odedim. O da sgk.liyim diye.

Benim kardeşlerim 7.5 aylıkken doğmuşlar ve biri 1000 diğeri 1100 kg mış. Annemler avuç içi kadarlardı diyor. 1 ay küvezde kaldılar sonra eve geldiler bu senede üniversiteye başlıyorlar. Yani içini ferah tut Allah'ın izniyle sağ salim alacaksın kucağına İkizleri

Ben hala kıyaFet işine girmedim hatta daha gardropbu sipariş bile etmedim
Yalniz degilsin canim benimki ablasinin bebeklk dolabini kullanacak o baştan hazir ama geriye biseycik yok :))) Yarin baslayacagiz alisverise insallah, sanki ceyiz alisverisi gibi heyecanliyim.Allahim hepimizin bebisine saglik afiyet versin :)

Yalniz degilsin canim benimki ablasinin bebeklk dolabini kullanacak o baştan hazir ama geriye biseycik yok :))) Yarin baslayacagiz alisverise insallah, sanki ceyiz alisverisi gibi heyecanliyim.Allahim hepimizin bebisine saglik afiyet versin :)
benimde annem alacak ama ben şaşalı bir şey almayı düşünmüyorum basit bir dolap alıp kulplarını değiştirmeyi düşünüyorum inşallah

Gecenlerde birisi yaZmsti bu konuyu. Iznimizi 32+0da talep edecegiz veya devam edebilir raporu.

maşallah derim göbek çizgisi herkeste çıkmıyor diye biliyorum bende de yok ama çatlak doluuuu
Benim gobusum ilk gebeligimde yqnlara dogru yayvan ve dqha buyuktu simdi oglumda ise daha toplu ve dik.Onun etkisi mi bilmem :) Kizimda son 1 ay kala biraz catlak olmustu.

Benim gobusum ilk gebeligimde yqnlara dogru yayvan ve dqha buyuktu simdi oglumda ise daha toplu ve dik.Onun etkisi mi bilmem :) Kizimda son 1 ay kala biraz catlak olmustu.
benim genetik olarak çatlamaya meyilli olduğu için çok görmüyorum ama bu kadar çatlayacağını da düşünmezdim

Amin canım inşallah
E nabız önemli değil. Ama zaten 30+1 demek 31.haftadasın demektir doğru yazıyor yani. 32+0olduğunda rapor alabilirsin 2haftan kalmış bazı doktorlar bir kaç günün lafını yapmıyormuş 31+.. larda da gidip şansını deneyebilirsin
Maşallah inşallah Allah nasip eder de bizler de görürüz o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…