Seninki böylemi tatlımAma doğumdan sonra diyorlar hep bu neden önce dedi anlamadım
Bende hala çatlak veya gobek cizgisi yok, erken mi dersiniz?:)
İnanır mısın aynı ilkin de daha yayvandı bu daha toplu ve sivri olmadı olmadı 32+1 bu gün bebek yukarı cıktı ya birden üst kısmım catladı bide liarak sürüyorum ona ragmenBenim gobusum ilk gebeligimde yqnlara dogru yayvan ve dqha buyuktu simdi oglumda ise daha toplu ve dik.Onun etkisi mi bilmem :) Kizimda son 1 ay kala biraz catlak olmustu.
Selamlar, testiniz negatif ciksa da igne yapiliyor. Sonra dogumu takiben 72 saat icinde bir tane daha. Zaten bu igne, ikinci bebegi korumak icin daha cok bildigim kadariyla. Ben gecen hafta oldum. Oldukca hafif bir igne. Doktorunuzu dinleyin.Kızlar merhaba. Kan uyuşmazlığı testim negatif çıkmış ama doktorum bugün uyuşmazlık iğnesi için çağırıyor. İlk gebeliğim ne yapmalıyım kafam karıştı
Ol cnm. Ben de dun oldum. Negatif geldigi icin igne yapabiliyolar zaten. Pozitif gelseydi igneyle kurtulacagimiz durum olmazdi karisik o taraflar. Olur da bebegin kan grubu pozitifse diye bu haftalarda onlem amacli yapiliyo. Dogumdan sonra bebegin kan grubuna bakilacak. Negatifse igne yok pozitifse yine olcaz. Bu haftalardaki onlem amacli ama dogum sonrasi olan cok daha onemliKızlar merhaba. Kan uyuşmazlığı testim negatif çıkmış ama doktorum bugün uyuşmazlık iğnesi için çağırıyor. İlk gebeliğim ne yapmalıyım kafam karıştı
Bana doktor bu iğneden bahsetmediOl cnm. Ben de dun oldum. Negatif geldigi icin igne yapabiliyolar zaten. Pozitif gelseydi igneyle kurtulacagimiz durum olmazdi karisik o taraflar. Olur da bebegin kan grubu pozitifse diye bu haftalarda onlem amacli yapiliyo. Dogumdan sonra bebegin kan grubuna bakilacak. Negatifse igne yok pozitifse yine olcaz. Bu haftalardaki onlem amacli ama dogum sonrasi olan cok daha onemli
Merhaba nerden aldınız dolabı çok beğendim baya kullanışlı duruyorDarısı içini doldurmaya diyorumçok kafam karışık haftayada gidip toplu alacağız kıyafetleri online içime hiç sinmiyor .Battaniye müslin örtü onları onlinedan alacağım arkadaş nohut battaniye pamuk battaniye yazmıştı burada onlardanda alacağım 2 tanede muslin örtü 1 tanede pamuklu pike yeter sanırım birde müslinin omuza atılan varmış gaz çıkarmak için onuda ınstagramda gördüm onuda alacağım
Ücreti nedir pekiSelamlar, testiniz negatif ciksa da igne yapiliyor. Sonra dogumu takiben 72 saat icinde bir tane daha. Zaten bu igne, ikinci bebegi korumak icin daha cok bildigim kadariyla. Ben gecen hafta oldum. Oldukca hafif bir igne. Doktorunuzu dinleyin.
Sanırım böyleSeninki böylemi tatlım
Vuruluyor yani
O dediğin 2. Bebek için doz
İçinize sinmiyorsa doktor değiştirmek için geç değil bence. Bı an önce yeni doktor bulup, tüm hamileliginizi anlatırsınız şeker, tansiyon, geçirilen rahatsızlıklar falan.. sorun olmaz benceSiz olsanız ne yapardınız diye bir soru soracağım. Pazaretesi gecesinden beri sağ kasığımda bir ağrı var. Hareket edince ağrıyor. Bugün doktorumun asistanını aradım. Madem geçmedi ağrın, gel bakalım dedi. Ben de işten kaçtım, hemen doktora gittim. Doktor bir garip, beni tanımadı. Konuşulanları anlamıyor. Bebeği küçük ölçtü. Sonra büyük ölçtü. Gözü görmüyor. Dedim, doktor göz için belki doktora gitti, onlar da damla damlattılar yazık göremyor. Kendi ultrason cihazını kullanamadı. Hemşireden yardım istedi. Hemşire bilemiyor. Kız ne yapacağını şaşırdı. Üç kere bana sen niye geldin dedi. Neren ağrıyor dedi. Tahlil için numune aldılar. Onu da asistanı akıl etti. Kendi söylemedi. Tahlil sonucu daha çıkmadan idrar yolları için sana ilaç yazacağım dedi. Ama dediği ilacı yazmamış. Progestron yazmış. Onu niye yazdı anlamadım. Yürüyemiyor. Konuşamıyor. Anlamıyor. Göremiyor. Ayakta zor duruyor. Doktordan çıktım. Aklımda deli sorular. Acaba sarhoşmuydu diye düşündüm. Progestornu da almadım. Güvenemedim. Aklı yerinde değil gibiydi. Sonra dayanamadım, asistanını aradım. Bugün doktor tahlil sonuçları çıkmadan bana ilaç yayazacağını söyledi ve söylediği ilacı da yazmadı. Doktorda bugün bir anormallik vardı sanki dedim. Asistanı da haklısınız, bir yakını trafik kazası geçirdi. Xanax aldı dedi. Ben tahlil sonucunuz çıkınca haber veririm dedi. Benden sonra bekleyen üç hastası daha var. Bakacak durumda değildi. Ne oldu bilemiyoroum. Ben doktorun yerinde olsam randevularımı iptal ederdim. Şimdi beni endişe içinde bıraktı. Siz olsanız, doktorunuzu değiştir miydiniz? Yazık, belki özel bir durumdur diye düşünüyorum. Ama emin de olamadım. Bugün doğuran bir hastası olsa kesinlikle doğurtamaz. Eskiden de soru işaretlerim vardı. Örneğin, bu kadar zaman içerisinde rahatsız etmemek için sadece iki kere mesaj attım. Birinde Covid olmuştum. Diğerinde de düşmüştüm. İkisinde de bir gün sonra birşey olmaz gibi kısa cevaplar ile döndü. Bu tavrıda beni biraz kırmıştı. Doktor değiştirmeye cesaret edemedim. Bugün yaşadığım şok ile kaldım. Doktor değiştirmek riskli geliyor. Ama değiştirmemek daha riskli olabilir diye de düşünüyorum. Kafamda deli sorular ve geçmeyen kasık ağrımla kala kaldım
Off bugün çağırdı ama dün prolutan iğne olmuştum hala onun acısı varOl cnm. Ben de dun oldum. Negatif geldigi icin igne yapabiliyolar zaten. Pozitif gelseydi igneyle kurtulacagimiz durum olmazdi karisik o taraflar. Olur da bebegin kan grubu pozitifse diye bu haftalarda onlem amacli yapiliyo. Dogumdan sonra bebegin kan grubuna bakilacak. Negatifse igne yok pozitifse yine olcaz. Bu haftalardaki onlem amacli ama dogum sonrasi olan cok daha onemli
30+1 ile 30+6 arası 31. Haftada gorunurusunuz. Çalışabilir raporunu 32+0da almamız gerekiyormusKızlar günaydın, ben bugün 30+1 oldum. Hatta doktora gittiğimde de onlarda benimle aynı şeyi söylüyor. Ama e nabızda 31. Hafta diyor. Adet tarihi falan doğru. Çalışabilir kağıdını ben haftaya mı alacağım yoksa sonraki haftaya mı ? Ben 2 hafta var daha diye biliyorum.
Yaa bende resmen eşimi zorla kapıdan çıkarıyorum ki sen işe git ben de sonra uyuyayımCanım aynı şekilde,gece 2-3te uyuyorum sabah da eşim ise gittikten sonra tekrar uyuyup öğleden sonra 3e kadar uyanamıyorum bazen, çok fena
Yok canım ikiz anneleri grubunda bir arkadaşımız 30 haftalık doğum yaptı suyu geldi de hepimiz ikiz annesi olarak telaş yaptıkKasım grubundan biri erken doğum mu yaptı hanımlar bir ara yoktum kim yaptı her şey yolunda mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Kesinlikle doğumdan etkilendik. Ama güzel düşünmemiz ve evrene de güzel enerjiler göndermemiz gerekir sanırım. Bazı şeylerin önüne geçilemiyor biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha emanetHeralde her gün bi öncekinden daha zor olacak her gün dün böyle değildim diye başlayan cümleler kuruyorum, gerçekten ikiz olmasının farkı görülmeye başlandı acılı ve ağrılı bir şekildeinşallah dayanırız miniklerimiz de biz de. dünkü doğumdan da etkilendim ister istemez heralde o yüzden mi bugün böyleydim bilmiyorum
Devlet hastanesinde devletin karsiladigi bir igne. Benim takibim ozel klinikte yapiliyor ve igne muadiline bagli olarak 800-1700 lira arasi degisiyor. Devlette bunu SGK karsiliyor.Ücreti
Evet canim daha cok zaman var catlayabilir yani.B3nimki de hep yukarlwrdaİnanır mısın aynı ilkin de daha yayvandı bu daha toplu ve sivri olmadı olmadı 32+1 bu gün bebek yukarı cıktı ya birden üst kısmım catladı bide liarak sürüyorum ona ragmenumarım senin olmaz
Bugun saglik ocqgnda sordum 32+0 itibaryla raporun her halukqrda alinmasi gerekiyormusHanımlar 32. Haftada izni başlatmak istediğimizde de yine doktor raporu sunuluyor mu bilginiz var mı bu konuda?
Teşekkür ederim canımDevlet hastanesinde devletin karsiladigi bir igne. Benim takibim ozel klinikte yapiliyor ve igne muadiline bagli olarak 800-1700 lira arasi degisiyor. Devlette bunu SGK karsiliyor.
Ay deme öyle ya üzülüyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?