2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende hala çatlak veya gobek cizgisi yok, erken mi dersiniz?:)

Benim gobusum ilk gebeligimde yqnlara dogru yayvan ve dqha buyuktu simdi oglumda ise daha toplu ve dik.Onun etkisi mi bilmem :) Kizimda son 1 ay kala biraz catlak olmustu.
İnanır mısın aynı ilkin de daha yayvandı bu daha toplu ve sivri olmadı olmadı 32+1 bu gün bebek yukarı cıktı ya birden üst kısmım catladı bide liarak sürüyorum ona ragmen umarım senin olmaz

Kızlar merhaba. Kan uyuşmazlığı testim negatif çıkmış ama doktorum bugün uyuşmazlık iğnesi için çağırıyor. İlk gebeliğim ne yapmalıyım kafam karıştı
Selamlar, testiniz negatif ciksa da igne yapiliyor. Sonra dogumu takiben 72 saat icinde bir tane daha. Zaten bu igne, ikinci bebegi korumak icin daha cok bildigim kadariyla. Ben gecen hafta oldum. Oldukca hafif bir igne. Doktorunuzu dinleyin.

Kızlar merhaba. Kan uyuşmazlığı testim negatif çıkmış ama doktorum bugün uyuşmazlık iğnesi için çağırıyor. İlk gebeliğim ne yapmalıyım kafam karıştı
Ol cnm. Ben de dun oldum. Negatif geldigi icin igne yapabiliyolar zaten. Pozitif gelseydi igneyle kurtulacagimiz durum olmazdi karisik o taraflar. Olur da bebegin kan grubu pozitifse diye bu haftalarda onlem amacli yapiliyo. Dogumdan sonra bebegin kan grubuna bakilacak. Negatifse igne yok pozitifse yine olcaz. Bu haftalardaki onlem amacli ama dogum sonrasi olan cok daha onemli

Bana doktor bu iğneden bahsetmedi

Merhaba nerden aldınız dolabı çok beğendim baya kullanışlı duruyor

Selamlar, testiniz negatif ciksa da igne yapiliyor. Sonra dogumu takiben 72 saat icinde bir tane daha. Zaten bu igne, ikinci bebegi korumak icin daha cok bildigim kadariyla. Ben gecen hafta oldum. Oldukca hafif bir igne. Doktorunuzu dinleyin.
Ücreti nedir peki

İçinize sinmiyorsa doktor değiştirmek için geç değil bence. Bı an önce yeni doktor bulup, tüm hamileliginizi anlatırsınız şeker, tansiyon, geçirilen rahatsızlıklar falan.. sorun olmaz bence

Off bugün çağırdı ama dün prolutan iğne olmuştum hala onun acısı var

30+1 ile 30+6 arası 31. Haftada gorunurusunuz. Çalışabilir raporunu 32+0da almamız gerekiyormus

Canım aynı şekilde,gece 2-3te uyuyorum sabah da eşim ise gittikten sonra tekrar uyuyup öğleden sonra 3e kadar uyanamıyorum bazen, çok fena
Yaa bende resmen eşimi zorla kapıdan çıkarıyorum ki sen işe git ben de sonra uyuyayım sıcak basmalar da bir tarafdan yoruyo insanı

Kasım grubundan biri erken doğum mu yaptı hanımlar bir ara yoktum kim yaptı her şey yolunda mı bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Yok canım ikiz anneleri grubunda bir arkadaşımız 30 haftalık doğum yaptı suyu geldi de hepimiz ikiz annesi olarak telaş yaptık
Kesinlikle doğumdan etkilendik. Ama güzel düşünmemiz ve evrene de güzel enerjiler göndermemiz gerekir sanırım. Bazı şeylerin önüne geçilemiyor biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha emanet

Hanımlar 32. Haftada izni başlatmak istediğimizde de yine doktor raporu sunuluyor mu bilginiz var mı bu konuda?

İnanır mısın aynı ilkin de daha yayvandı bu daha toplu ve sivri olmadı olmadı 32+1 bu gün bebek yukarı cıktı ya birden üst kısmım catladı bide liarak sürüyorum ona ragmen umarım senin olmaz
Evet canim daha cok zaman var catlayabilir yani.B3nimki de hep yukarlwrda

Süper birşey bende S Sntr Dedim yağ felan sürmüyorum ertesi günü bacakta çatlak belirtisi kırmızı kırmızı şimdilik tarla olmadı doğumdan sonra beyaza döner
Ay deme öyle ya üzülüyorum ya Bu arada benim bademcikler berbat şişti çocuğun odasını temizlerken ev temizliği yapıyorum bitemedi cildircam ya seslerim berbat durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…