Teşekkür ederim hepinize bugün daha iyiyim bebeklerimiz iyi olsun yeter kiGeçen gün erken doğumdan hepimiz etkilendik fakat yapacak bir şey yok. Biz elimizden geleni yaptık, yapacağız, bende korkuyorum 2 gündür fakat elden ne gelir. Yani ağırlaşıyoruz, ağrılar artıyor, huysuzluk yapıyor bu da bize, hava zaten yaşam için elverişli değilken biz bir de hamileyiz. Çok sıkıştırdı her şey ama güzel düşünmek, stres yapmamak zorundayız bebişkolarımız içinhepimiz Allah'a emanetiz, güzel beslenicez, ilaçlarımızı içicez ve yatıcaz doktorlarımız baştan söyledi bize sonunda iki bebek kucağınıza almak her şeyi iki katı yaşayacağınızı da kabul etmek diye. Kafandan negatifi uzak tut, tutmaya çalış
Korkma kuzum vuruluyor öncesiSanırım böyle
Şuan kaşınan bir yerim yok o kırmızı kırmızı olan yerde hiç kaşınmamıştıHic guvenmeyelm belli olmaz
Geçmiş olsun tatlım ılık Ballı Süt içAy deme öyle ya üzülüyorum yaBu arada benim bademcikler berbat şişti çocuğun odasını temizlerken ev temizliği yapıyorum bitemedi cildircam ya seslerim berbat durumda
İpek mobilya ama mdf değil kuzum 3 yıl idare etsin düşüncesiyle aldık mdf daha sağlam ya link istersen atarımMerhaba nerden aldınız dolabı çok beğendim baya kullanışlı duruyor
Onu biliyorum çok üzücü gerçekten Rabbim sabır versinyapan oldu maalesef bebeği kaybettik 26 haftasında doğdu diye hatırlıyorum
inşallah hayati tehlikeyi atlattık olarak biliyorum ama Allah yardımcısı olsun inşallahOnu biliyorum çok üzücü gerçekten Rabbim sabır versinyakın zamandan bahsediyorlardı arkadaşlar o yüzden sordum ikiz annesi grubundaymış 30. Haftasında gelmiş bebekler inşallah iyilerdir
Evet doktordan 32. Haftada olduğuna dair bir belge gerekiyor bu izin içinHanımlar 32. Haftada izni başlatmak istediğimizde de yine doktor raporu sunuluyor mu bilginiz var mı bu konuda?
Yemin ediyorum dinlenemiyorum haftasonu da konserve vs yapmaya yeltenicem bu halde haftaya umarım rahatlamış olarak doğumu beklemeyi ümit ediyorumGeçmiş olsun tatlım ılık Ballı Süt iç
Ne temizlik ne kışlık hazırlık biter
Anladım canım mdf olanı var mı acaba ben kalıcı birsey olsun istiyorum açıkçasıİpek mobilya ama mdf değil kuzum 3 yıl idare etsin düşüncesiyle aldık mdf daha sağlam ya link istersen atarım
Kapalı halide böyle
Kendi hastanemde 200 TL’ye yaptırdım.Bence devlette yaptirin bunu. vermeyin o kadar parayi. yanilmiyor isem arastirma hastanelerinin acilinden vs giris yapilabiliyor. haftaniz cok gecmesin biran evvel doktorunuzla da konusun.
Aynen Öyle oldu acı yokBen gebeligin basinda ikisini ayni anda olmustum. Prulotonun acisi 2 gun gecmiyo ama bu sadece yapılırken yaniyo sonrasinda acisi yok
Bende riskli olduğum için özelden devama tim. Eşim b pozitif ben 0 negatif. 200 TL tuttuM Mekap
Senin ve eşinin kan grupları nedir?
Benim 0 rh negatif eşimin 0rh pozitif
Ben 20.haftada serklaj olduğumda doktorum kanamam olur diye vurmuştu
3 ay koruyuculugu olduğunu söyledi
Haftaya çalışamaz raporu almaya gittiğimde iğneyi tekrar vurduracagim ( bir hafta erken oluyor ama doktorum sorun olmaz dedi)
Muayene,tahlil ve iğne parası 750 olur diye düşünüyorum.Ama riskli hamileliğim olduğu icin devlete gidip sıra beklemek istemiyorum.Şükür bu haftalara geldim.
Telefonla ücreti bi sor istersen.
Ya da elinde tahlil sonuçların ile devlete git işlemlerin biraz hızlanır.
Riskli durumumuz olduğu için bizim biraz daha dikkat etmemiz lazim.
bizim de 4/4 geçmiyor zaten hep birlikte atlatırdıkUzun bir aradan sonra merhabalarilk başlarda burada çok aktif olsam da sıkıntılı gebelik sebebi ile buraya girmemeye başladım. Sıkıntılarımı sizlere aktarmak haksızlık olurdu neticede. Çok şükür 29 u devirdik. Sürecimden dolayı muhtemel olarak ekim annesi olcam ama artık buralara bir uğrayim dedim
Evet prolutans alışmış biri olarak çok zorlamadıBen devlet hast. Randevu alıp reçete yazdırdım.3 TL karşılığında eczane deposundan kendim gidip aldım.sorun şu ki reçete eden hast. İğneyi biz vurmuyoruz dedi. Özel hastanelere gittim onlarda önce doktor görecek onaylayacak öyle dedi bende kendi özel doktoruma recetemi gösterdim onayladı iğneyi vurdurdum .direk özelde yazdirirsan 300 filan sanırım iğne .öyle çok can acıtan bişey değil ilk vuruldugunda hafif bı yanma oluyor okadar.
Umarim güzel haberler alirsinizCnnTncrr Ya ne güzel plasentanız çıkmış yukarı. darısı başımıza :)
Bizde istedik canım onlineda yok hepsi buradadan aldık mobilyaciya yaptıralım dedik 2 katını istediAnladım canım mdf olanı var mı acaba ben kalıcı birsey olsun istiyorum açıkçası
Sağolsun annemle kayinvalidem bugün yaptı benim kuzum darisida sana olsunYemin ediyorum dinlenemiyorum haftasonu da konserve vs yapmaya yeltenicem bu halde haftaya umarım rahatlamış olarak doğumu beklemeyi ümit ediyorumsenin nssil gidiyor bebikonun odası ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?