2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Teşekkür ederim hepinize bugün daha iyiyim bebeklerimiz iyi olsun yeter ki

Ay deme öyle ya üzülüyorum ya Bu arada benim bademcikler berbat şişti çocuğun odasını temizlerken ev temizliği yapıyorum bitemedi cildircam ya seslerim berbat durumda
Geçmiş olsun tatlım ılık Ballı Süt iç
Ne temizlik ne kışlık hazırlık biter

Merhaba nerden aldınız dolabı çok beğendim baya kullanışlı duruyor
İpek mobilya ama mdf değil kuzum 3 yıl idare etsin düşüncesiyle aldık mdf daha sağlam ya link istersen atarım
Kapalı halide böyle

Eklentiler

• 20220901_125952.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 77
yapan oldu maalesef bebeği kaybettik 26 haftasında doğdu diye hatırlıyorum
Onu biliyorum çok üzücü gerçekten Rabbim sabır versin yakın zamandan bahsediyorlardı arkadaşlar o yüzden sordum ikiz annesi grubundaymış 30. Haftasında gelmiş bebekler inşallah iyilerdir

Onu biliyorum çok üzücü gerçekten Rabbim sabır versin yakın zamandan bahsediyorlardı arkadaşlar o yüzden sordum ikiz annesi grubundaymış 30. Haftasında gelmiş bebekler inşallah iyilerdir
inşallah hayati tehlikeyi atlattık olarak biliyorum ama Allah yardımcısı olsun inşallah

Geçmiş olsun tatlım ılık Ballı Süt iç
Ne temizlik ne kışlık hazırlık biter
Yemin ediyorum dinlenemiyorum haftasonu da konserve vs yapmaya yeltenicem bu halde haftaya umarım rahatlamış olarak doğumu beklemeyi ümit ediyorum senin nssil gidiyor bebikonun odası ne durumda

Uzun bir aradan sonra merhabalar ilk başlarda burada çok aktif olsam da sıkıntılı gebelik sebebi ile buraya girmemeye başladım. Sıkıntılarımı sizlere aktarmak haksızlık olurdu neticede. Çok şükür 29 u devirdik. Sürecimden dolayı muhtemel olarak ekim annesi olcam ama artık buralara bir uğrayim dedim

Bende riskli olduğum için özelden devama tim. Eşim b pozitif ben 0 negatif. 200 TL tuttu

bizim de 4/4 geçmiyor zaten hep birlikte atlatırdık

Evet prolutans alışmış biri olarak çok zorlamadı

CnnTncrr Ya ne güzel plasentanız çıkmış yukarı. darısı başımıza :)
Umarim güzel haberler alirsiniz bizim bebiş geriden geliyor biraz canim ona sıkıldı. O kadar yararlı şeyler vitaminlerimi eksiksiz tuketmeme ragmen. Ilk gebelikte hep önden gidiyordu bebegim dogum kg.da iyiydi. Şekerden dolayida dikkat edip diyet yapiyorum bir yandan

Selam arkadaşlar. Bugün bizim de randevumuz vardı oğlumla. Kaç gündür kasıklarda çok baskı hissediyordum. Tahmin ettiğim gibi baş aşağı duruyordu. Gelişimi iyi şükürler olsun. 1335 Gr ve 38 cm. Bir hafta gibi önden gidiyor dedi. Kan uyuşmazlığı iğnesini doğumdan sonra yaptırıyor doktorum. İlk gebelikte de öyle yaptı. Ona güvenip şu anda yaptırmadım. Hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah

Yemin ediyorum dinlenemiyorum haftasonu da konserve vs yapmaya yeltenicem bu halde haftaya umarım rahatlamış olarak doğumu beklemeyi ümit ediyorum senin nssil gidiyor bebikonun odası ne durumda
Sağolsun annemle kayinvalidem bugün yaptı benim kuzum darisida sana olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…