2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar artık sizde de batma olayı çok oluyor mu benim özellikle sol kaburga altı çok batıyor bazen nefesimi kesecek kadar var mı aranızda bu durumdan şikayetçi olan
Bende de oluyor canım, benim sağ kaburgamda oluyor, zaten bebeğimin ayaklarıda sağ tarafımda onun baskısı sanırım.

Bende de oluyor canım, benim sağ kaburgamda oluyor, zaten bebeğimin ayaklarıda sağ tarafımda onun baskısı sanırım.
Pardon ya benim de sağ tarafta oluyor yanlış yazmışım son kontrolde benimkinin de başı aşağıdaydı belki ayakları oradadır sıpanın biraz sola yatınca rahatlıyorum ben

Ben boyle surundugumu hatirlamiyorum, cok fenaydi. Hep aklimdaydiniz. Ancak toparlandim, yani surunme asamasindan ciktim. Bol bol su, muz tuketiyorum evet. Suan inan disaridan bana zerre birsey yediremezler. Sukurler olsun bebeklerimize birsey olmadi.

Kızlar şu an 29. Haftaya girdik 32. Hafta da çalışabilir raporunu 32. Haftanın başımda mı alacağım yoksa ortalarında ya da sonlarına doğru alsam olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Benim randevum 32+3 deydi, doktorum 32+0 a çekti. Farketmez dedi ama tarihi güncelledi sonradan.

Hemoglobine bakılıyo canım o düşmüşse demir takviyesi yapılıyo
Hemoglobin de 11 çıktı canım. Sınırın çok az altında. Haftaya randevum var sorayım bakalım ne diyecek.

Park besikte 70e 110 kullandik. 2bucuk 3yasina kdr.rahatca yatti. Daha da yatardi biraksaydik
O zaman 70 daha iyi gibi ya ilerde sağa sola dönerken çarpmasın çocuk kenarlara. Sağol canım

Akşam akşam uygulamadan yüzde 25 indirim kuponu gelince kendime cici aldım kızlar. Hastanede giyilir değil mi

Eklentiler

• Screenshot_20220911-000843_LC Waikiki.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 87
Ventriküller normale dönüyor mu canım ya benim de bi tarafı 6mm çıktı

Kızlar spinal ile epiduralin ne farkı var?

Spinal omurların içerisine enjekte ediliyor. Etki süresi daha uzun. Genelde sezaryende tercih ediliyor. Ancak etki süresi uzun olduğu için yan etkileri de (baş ağrısı gibi) daha fazla. Epidural omurların içerisine girmeden yani sinirlere çok yaşlanmadan enjekte ediliyor. Etkisi aynı ama süresi kısa. O nedenle kısa sürede ayağa kalkmak mümkün.

Bugün hiç hareket etmedi diye sırt üstü bile yatıp bekledim uzun süreler hiç sesi çıkmadı bu saatte coştu bir saattir durmuyor sıpa Bu arada o kadar yastık falan aldım sol tarafa yatamıyorum artık biras dalınca sırt üstü uyumuş şekilde buluyorum kendimi

İyi ozaman canım dikkat et benim 9.7ye düşmüştü 10un altına düşmesi sıkıntı

Gunaydınn tatlıslar, şöyle bedenleri normale göre azıcık daha büyük hastane cıkısı takımı bulanlar oldu mu? 4kg gelene kadar giyebileceği.
Doktorum özellikle kucuk hastane cıkıslarından alma bebisine olmuyor sonra demişti de :) varsa gören duyan paylaşırsa çok sevinirim. Trendyolda begendiklermin yorumlarında 3.2kg bebeğime olmadı gibi şeyler okudum da şaşırdım açıkcası

Olmamış mi şaşırtıcı valla Kendi yeğenlerimden örnek vereyim 3.200 3.5 2.900 cıvwrı doğrular hep hastane çıkışı heyette giydiler yenidoğan diye geçenlerden He belki şu olabilir ilk doğduğu an ister istemez bebekte de ödem oluştuğu için normalden daha iri durabilir bende bunu düşünürken hastane çantama 2 Tane hastane Çıkışı 2 tane yeni doğan tulum 1 alt üst takım koyacağım buna ekstra birde 0-3 5 li takım koyacağım zaten ilk içeriye hastane Çıkışı mi versem takım mi versem karar veremiyorum

Bende böyle pijama takımları alacağım yanıma lohusa olanları sonradan kullanamayacağım için hiç almayı düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…