- 4 Şubat 2021
- 2.660
- 3.292
- 83
Kendi doktorum veririm demişti canmUmarım rapor verecek bir dr buluruz şubatı kapatmaya
Bende de oluyor canım, benim sağ kaburgamda oluyor, zaten bebeğimin ayaklarıda sağ tarafımda onun baskısı sanırım.Kızlar artık sizde de batma olayı çok oluyor mu benim özellikle sol kaburga altı çok batıyor bazen nefesimi kesecek kadar var mı aranızda bu durumdan şikayetçi olan
Pardon ya benim de sağ tarafta oluyor yanlış yazmışımBende de oluyor canım, benim sağ kaburgamda oluyor, zaten bebeğimin ayaklarıda sağ tarafımda onun baskısı sanırım.
Aynen, kesin ayaklarıdırPardon ya benim de sağ tarafta oluyor yanlış yazmışımson kontrolde benimkinin de başı aşağıdaydı belki ayakları oradadır sıpanın biraz sola yatınca rahatlıyorum ben
Canım spinal sadece sezeryan doğumda oluyor epidural normal doğumda da acı hissetmemek için kullanılıyor diye biliyorumKızlar spinal ile epiduralin ne farkı var?
Ben boyle surundugumu hatirlamiyorum, cok fenaydi. Hep aklimdaydiniz. Ancak toparlandim, yani surunme asamasindan ciktim. Bol bol su, muz tuketiyorum evet. Suan inan disaridan bana zerre birsey yediremezler. Sukurler olsun bebeklerimize birsey olmadi.O arkadaş benim, ne çektiğini en iyi ben anlarım sanırımAllah kimseye yaşatmasın çok zordu. bana iki gün boyunca serum gibi birşeyler verdiler artık içinde ne vardı bilmiyorum ama hastaneden çıktığımda ayaklarım parmaklarım kafam gibi olmuştı. Bol bol şu iç ve muz ye. Çok geçmiş olsun. Dediğin gibi hamişlerimiz bu dönemde asla dışardan yemesin, dikkat etsinler
Haftaya randevum var gittiğimde tekrarsan soracağımkuzum 40. haftaya kadr kullandirmiuorlar aspirini. 35. haftada fln biraktiriyorlar . normal doguma engel olacagini sanmiyorum
Benim randevum 32+3 deydi, doktorum 32+0 a çekti. Farketmez dedi ama tarihi güncelledi sonradan.Kızlar şu an 29. Haftaya girdik 32. Hafta da çalışabilir raporunu 32. Haftanın başımda mı alacağım yoksa ortalarında ya da sonlarına doğru alsam olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Hemoglobin de 11 çıktı canım. Sınırın çok az altında. Haftaya randevum var sorayım bakalım ne diyecek.Hemoglobine bakılıyo canım o düşmüşse demir takviyesi yapılıyo
O zaman 70 daha iyi gibi ya ilerde sağa sola dönerken çarpmasın çocuk kenarlara. Sağol canımPark besikte 70e 110 kullandik. 2bucuk 3yasina kdr.rahatca yatti. Daha da yatardi biraksaydik
Ventriküller normale dönüyor mu canım ya benim de bi tarafı 6mm çıktıKızlar çıktım çok şükür her şey normaldi. Ventrikül normale dönmüş kalbini de görebildik omurgası gölgelemediağırlığını falan söylemedi ara muayene olduğu için sıkıntılı yerleri kontrol ettim sadece dedi. Kendi doktoruma gidince öğrenicem ama bir ferahlık geldi içime çok şükür.
Kızlar spinal ile epiduralin ne farkı var?
İyi ozaman canım dikkat et benim 9.7ye düşmüştü 10un altına düşmesi sıkıntıBenim randevum 32+3 deydi, doktorum 32+0 a çekti. Farketmez dedi ama tarihi güncelledi sonradan.
Hemoglobin de 11 çıktı canım. Sınırın çok az altında. Haftaya randevum var sorayım bakalım ne diyecek.
O zaman 70 daha iyi gibi ya ilerde sağa sola dönerken çarpmasın çocuk kenarlara. Sağol canım
Olmamış mi şaşırtıcı vallaGunaydınn tatlıslar, şöyle bedenleri normale göre azıcık daha büyük hastane cıkısı takımı bulanlar oldu mu? 4kg gelene kadar giyebileceği.
Doktorum özellikle kucuk hastane cıkıslarından alma bebisine olmuyor sonra demişti de :) varsa gören duyan paylaşırsa çok sevinirim. Trendyolda begendiklermin yorumlarında 3.2kg bebeğime olmadı gibi şeyler okudum da şaşırdım açıkcası
Bende böyle pijama takımları alacağım yanıma lohusa olanları sonradan kullanamayacağım için hiç almayı düşünmedimAkşam akşam uygulamadan yüzde 25 indirim kuponu gelince kendime cici aldım kızlar. Hastanede giyilir değil mi
Pijama Takım - LC WAIKIKI - 399,99 TL
LCW DREAM Pembe Gömlek Yaka Desenli Kısa Kollu Viskon Hamile Pijama Takımı size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W1GO88Z8-LT4www.lcwaikiki.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?