2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydınn dün kontrolde bebişimin aşağıya döndüğünü öğrenince artık nerden vuruyo popisi nerde hepsini hissediyorum. Böyle gerilip gerilip poposunu dayıyor yukarıya isirasim geliyor
Masallah annesi bebişler haraketli dönmesi de cok guzel insallah yolunda ilerler hersey sağlıkla kucagımıza alır o totiişleri ısırır severiz benim de haraketlerden karnım yamuluyo öyle bi bebiş

Demir değil canım D vitamini
Kuzu özel hastahane yada devlet hastahanesi hangisindeysen Jinekolog mecbur bakmak zorunda sağlık ocakları d vitamini bakmıyor kalsiyum bakıyor özel laboratuvarda d vitaminine sadece baktirabilirsin kalsiyumunuda sağlık ocağında baktir aynı gündede sonuç çıkıyor.
Emzirme dönemindede ihtiyacimiz var ♡

Canım 34 e kadar çalışabiliyor muyuz çalışır raporu alınca illa ki 37 ye kadar çalışmamız şart değil öyleyse? Beynim yandı benim müdür de rapor getir dedi başka bişey demedi sağolsun
Canım öğretmenlik özelindeki konuları bilmem ama tabiki 32 den sonra ister bir hafta çalış ister 3 hafta çalış istediğin zaman kesebilirsin. Çalıştığın süre de doğum sonrasında sana kar kalır :)

Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın

Canım arkanda doktorun var ne güzel hiç takılma özel olmuş devlet olmuş. Hatta hemşireler vs daha tecrübeli olur. Oda meselesi sıkıntı ama onu da hocan çözecekmiş ee daha ne olsun.

Canım çok çok geçmiş olsun. Hamileyken bağırsak sıkıntıları daha bir acılı oluyor nedense. Bebeğin iyi olmasına çok sevindim maşallah.

Herkese günaydınlar
yerini değiştirdi galiba annesi benimki de hala karnımın sağında ne zaman gitsem ordan yüzüne bakabiliyoruz ne baş aşağı ne makatgeliş

Selamlar. 2 3 gündür kendimi çok yalnız hissediyorum depresyona girmiş gibiyim normal mi bu aylarda
Aynı durumdayım inanır msnz
Okul açıldı işe gidemedim diye mi acaba
Eşim ve kardeşim başladılar hatta işyeri değiştirdiler filan yoğunlar. Bebek ve benim durumumun lafı bile geçmiyor 1 haftadır

Aynı durumdayım inanır msnz
Okul açıldı işe gidemedim diye mi acaba
Eşim ve kardeşim başladılar hatta işyeri değiştirdiler filan yoğunlar. Bebek ve benim durumumun lafı bile geçmiyor 1 haftadır
Önemsemiyormuş gibi hissediyoruz o halde umarım bu his bir an önce geçer çok canımı sıkıyor bu durum

Selamlar. 2 3 gündür kendimi çok yalnız hissediyorum depresyona girmiş gibiyim normal mi bu aylarda
Ben de raporluyum bir süredir. En azından yürüyüş yaparım arada diyordum burada arabasız market dışı gezme imkanı da yok eşim zaten çalışıyor muhabbet edecek kimse yok çevremde. Her sabah güzel uyanıyorum öğleden sonra bakıyorum dünün aynısı yapacak birşey yok yine modum düşüyor

Canım arkanda doktorun var ne güzel hiç takılma özel olmuş devlet olmuş. Hatta hemşireler vs daha tecrübeli olur. Oda meselesi sıkıntı ama onu da hocan çözecekmiş ee daha ne olsun.
Aynen canım benim içimi de doktorum rahatlatıyor. Özel odayı hallederim diyince kaygılarım azaldı. Benimkiler idrar torbamı sanırım oyuncakları yaptılar Beni çok zorluyorlar son günlerde. Tekmeleri hareketleri saymıyorum bile sola dönüyorum kızım başlıyor pat güm anasına girişmeye, sağa dönüyorum oğlum Hele ikisi aynı anda başlarsa vay halime çığlık attığım bile oluyor
Çok çok geçmiş olsun, sonlara doğru hepimiz bi hastane yolu tutmaya başladık sanki. Sağlıkla kavuşalım her birimiz

Benimde öyle canım,boşa 2 hafta çalışmak istemiyorum.33 te izne ayrılırsam denk geliyo bende tam 15 tatil başlıyo..
Bebişlerimiz ne güzel ayarlamış gelecekleri zamanı annelerini yormayacaklar açıkçası çalışırım ihtiyacım olacak diyordum ama 37 lerde işe gitmeyi hiç gözüm kesmiyordu

O arkadaş benim, ne çektiğini en iyi ben anlarım sanırım Allah kimseye yaşatmasın çok zordu. bana iki gün boyunca serum gibi birşeyler verdiler artık içinde ne vardı bilmiyorum ama hastaneden çıktığımda ayaklarım parmaklarım kafam gibi olmuştı. Bol bol şu iç ve muz ye. Çok geçmiş olsun. Dediğin gibi hamişlerimiz bu dönemde asla dışardan yemesin, dikkat etsinler

Bende öyle eşim ek iş yaptığı için gece 1den sonra geliyor tüm gün yalnızlıktan patlama noktasına geliyorum dışarı çıkıp yürümek bile istemiyorum. Komşu arkadaş bile yok etrafımda

Merhabalar, bisi sormak istiyorum. Kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum. Sezeryan olacağım acaba bilen var mi kan sulandırıcı kullanırken spinal seseryan olabiliyomu yoksa genel anesteziyle mi olacak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…