Sağlıkla doğsunlar da bol bol öpelim o popisleriBenimde popo yukarda sıpanın,baş ağaşıdaymış...Şuan bu yazıyı yazarken bile nasıl hareketli❣❣
MasallahGünaydınndün kontrolde bebişimin aşağıya döndüğünü öğrenince artık nerden vuruyo popisi nerde hepsini hissediyorum. Böyle gerilip gerilip poposunu dayıyor yukarıya isirasim geliyor
Demir değil canım D vitaminiBana baktılar sanki, demir diye yazan bir sonucum var.
Kuzu özel hastahane yada devlet hastahanesi hangisindeysen Jinekolog mecbur bakmak zorunda sağlık ocakları d vitamini bakmıyor kalsiyum bakıyor özel laboratuvarda d vitaminine sadece baktirabilirsin kalsiyumunuda sağlık ocağında baktir aynı gündede sonuç çıkıyor.Demir değil canım D vitamini
Canım öğretmenlik özelindeki konuları bilmem ama tabiki 32 den sonra ister bir hafta çalış ister 3 hafta çalış istediğin zaman kesebilirsin. Çalıştığın süre de doğum sonrasında sana kar kalır :)Canım 34 e kadar çalışabiliyor muyuz çalışır raporu alınca illa ki 37 ye kadar çalışmamız şart değil öyleyse? Beynim yandıbenim müdür de rapor getir dedi başka bişey demedi sağolsun
Geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasınSelamlar herkese, iki gun korkunc bir bagirsak bozulmasi ve halsizlikle acile gittim. Resmen omrum gitti boyle bir bozulma yasamamistim, tabii bebege birseye olacak korkusu iyice fenalastirdi beni. Hem muayene edildim hem NST'ye baglandim once, gayet iyi endiselenecek bir durum yok dediler. Gayta testi yapildi, genel olarak temiz cikti ama az bakteri uremis.
Ilk defa bu sabah iyi hissediyorum. Disardan minimum miktarda yemek yiyordum ama usutme bile tetikler dediler. Buradan bir arkadasta kofteden zehirlenip acillik olmustu, hep aklimdaydi. Aman dikkat edin sizlerde, cok cok fena bir durummus. O kadar su kaybetmisim ki ellerim ve ayaklarimdaki tum odemler dahi indi. Ki bu sure zarfinda ictigim suyun haddi hesabi yok. Kendinize iyi bakin, havalar sacmaliyor, usutmemeye dikkat edin, disardan yememeye calisin canim hamis arkadaslarim.
Canım arkanda doktorun var ne güzel hiç takılma özel olmuş devlet olmuş. Hatta hemşireler vs daha tecrübeli olur. Oda meselesi sıkıntı ama onu da hocan çözecekmiş ee daha ne olsun.Tabii şartlar insanın içini rahatlatıyor öbür türlü 2-3 kişilik odada kalmak zorunda kalcaktım. Kendim bireysel orda doğum yapmayı seçsem özel odayı rüyamda göremezdim. Hoca oranın proflarından İzmirin de alanında sayılı perinatologlarından. Üniversitedeki etkisini kordosentez sırasında gördüm zaten adı geçince her kapı açılıyorArada ben varım bütün işlerin kolay olacak dedi.
Senin durumun da eğitim araştırmayı zorunlu kılıyor, şartlar tam istediğin gibi olmasa da bebeğin ve senin sağlığın için güvende olacağın yerde olman daha mantıklı. Bir an önce netleştirirsen kafan çok rahatlar öbür türlü belirsizlik insanı çok yorup yıpratıyor. Bebişe isim buldunuz mu bu arada
Pardon ben demir sandımDemir değil canım D vitamini
Canım çok çok geçmiş olsun. Hamileyken bağırsak sıkıntıları daha bir acılı oluyor nedense. Bebeğin iyi olmasına çok sevindim maşallah.Selamlar herkese, iki gun korkunc bir bagirsak bozulmasi ve halsizlikle acile gittim. Resmen omrum gitti boyle bir bozulma yasamamistim, tabii bebege birseye olacak korkusu iyice fenalastirdi beni. Hem muayene edildim hem NST'ye baglandim once, gayet iyi endiselenecek bir durum yok dediler. Gayta testi yapildi, genel olarak temiz cikti ama az bakteri uremis.
Ilk defa bu sabah iyi hissediyorum. Disardan minimum miktarda yemek yiyordum ama usutme bile tetikler dediler. Buradan bir arkadasta kofteden zehirlenip acillik olmustu, hep aklimdaydi. Aman dikkat edin sizlerde, cok cok fena bir durummus. O kadar su kaybetmisim ki ellerim ve ayaklarimdaki tum odemler dahi indi. Ki bu sure zarfinda ictigim suyun haddi hesabi yok. Kendinize iyi bakin, havalar sacmaliyor, usutmemeye dikkat edin, disardan yememeye calisin canim hamis arkadaslarim.
31+1kaçıncı haftada 1730 gram olarak ölçüldü acaba?
yerini değiştirdi galiba annesiBen de dün geceye kadar bu bebiş sakin galiba abisi gibi yormuyor beni geceleri diyordum erken konuşmuşum :) Galiba iyice güçlenmiş gece tokat manyağı yaptı beni. Güm güm vuruyor nereye dönsem oraya tekme. düz duruyorum hem yumruk hem tekme
Aynı durumdayım inanır msnzSelamlar. 2 3 gündür kendimi çok yalnız hissediyorum depresyona girmiş gibiyim normal mi bu aylarda
Önemsemiyormuş gibi hissediyoruz o haldeAynı durumdayım inanır msnz
Okul açıldı işe gidemedim diye mi acaba
Eşim ve kardeşim başladılar hatta işyeri değiştirdiler filan yoğunlar. Bebek ve benim durumumun lafı bile geçmiyor 1 haftadır
Ben de raporluyum bir süredir. En azından yürüyüş yaparım arada diyordum burada arabasız market dışı gezme imkanı da yok eşim zaten çalışıyor muhabbet edecek kimse yok çevremde. Her sabah güzel uyanıyorum öğleden sonra bakıyorum dünün aynısı yapacak birşey yok yine modum düşüyorSelamlar. 2 3 gündür kendimi çok yalnız hissediyorum depresyona girmiş gibiyim normal mi bu aylarda
Aynen canım benim içimi de doktorum rahatlatıyor. Özel odayı hallederim diyince kaygılarım azaldı.Canım arkanda doktorun var ne güzel hiç takılma özel olmuş devlet olmuş. Hatta hemşireler vs daha tecrübeli olur. Oda meselesi sıkıntı ama onu da hocan çözecekmiş ee daha ne olsun.
Benimkiler idrar torbamı sanırım oyuncakları yaptılarBen de dün geceye kadar bu bebiş sakin galiba abisi gibi yormuyor beni geceleri diyordum erken konuşmuşum :) Galiba iyice güçlenmiş gece tokat manyağı yaptı beni. Güm güm vuruyor nereye dönsem oraya tekme. düz duruyorum hem yumruk hem tekme
Çok çok geçmiş olsun, sonlara doğru hepimiz bi hastane yolu tutmaya başladık sanki. Sağlıkla kavuşalım her birimizSelamlar herkese, iki gun korkunc bir bagirsak bozulmasi ve halsizlikle acile gittim. Resmen omrum gitti boyle bir bozulma yasamamistim, tabii bebege birseye olacak korkusu iyice fenalastirdi beni. Hem muayene edildim hem NST'ye baglandim once, gayet iyi endiselenecek bir durum yok dediler. Gayta testi yapildi, genel olarak temiz cikti ama az bakteri uremis.
Bebişlerimiz ne güzel ayarlamış gelecekleri zamanı annelerini yormayacaklarBenimde öyle canım,boşa 2 hafta çalışmak istemiyorum.33 te izne ayrılırsam denk geliyo bende tam 15 tatil başlıyo..
O arkadaş benim, ne çektiğini en iyi ben anlarım sanırımSelamlar herkese, iki gun korkunc bir bagirsak bozulmasi ve halsizlikle acile gittim. Resmen omrum gitti boyle bir bozulma yasamamistim, tabii bebege birseye olacak korkusu iyice fenalastirdi beni. Hem muayene edildim hem NST'ye baglandim once, gayet iyi endiselenecek bir durum yok dediler. Gayta testi yapildi, genel olarak temiz cikti ama az bakteri uremis.
Bende öyle eşim ek iş yaptığı için gece 1den sonra geliyor tüm gün yalnızlıktan patlama noktasına geliyorum dışarı çıkıp yürümek bile istemiyorum. Komşu arkadaş bile yok etrafımdaBen de raporluyum bir süredir. En azından yürüyüş yaparım arada diyordum burada arabasız market dışı gezme imkanı da yok eşim zaten çalışıyor muhabbet edecek kimse yok çevremde. Her sabah güzel uyanıyorum öğleden sonra bakıyorum dünün aynısı yapacak birşey yok yine modum düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?