- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 53
- 28
İnanın hiç bilmiyorumKan sulandırı ve aspirin kullanımca normal doğum oluyor mu canım biliyormmusun
Ya evet bende anlamadım, arkadaşlardan aldığım 2 set yeni doğan var; bir set hastene verecek. Sonrasını biraz doğuma yakın bebişin kilosuna bakarım dedim . O kadar pra verip 1 kez giydirmek istemiyorumOlmamış mi şaşırtıcı vallaKendi yeğenlerimden örnek vereyim 3.200 3.5 2.900 cıvwrı doğrular hep hastane çıkışı heyette giydiler yenidoğan diye geçenlerden He belki şu olabilir ilk doğduğu an ister istemez bebekte de ödem oluştuğu için normalden daha iri durabilir bende bunu düşünürken hastane çantama 2 Tane hastane Çıkışı 2 tane yeni doğan tulum 1 alt üst takım koyacağım buna ekstra birde 0-3 5 li takım koyacağım zaten ilk içeriye hastane Çıkışı mi versem takım mi versem karar veremiyorum
3 setle atlatabilir misin bilemiyorum ama kusar pislenir lekelenir ne bileyim ben en az 5 tane olması taraftarıyım ama banada hediye geldi gelmeseydi hastanedeki duruma göre hemen sipariş veririz diyordum eşimeYa evet bende anlamadım, arkadaşlardan aldığım 2 set yeni doğan var; bir set hastene verecek. Sonrasını biraz doğuma yakın bebişin kilosuna bakarım dedim . O kadar pra verip 1 kez giydirmek istemiyorum
Sağol canım, kuru siyah üzüm falan da aldım kan yapar diye. Aklımda öyle kalmış. Ona başlayacağım bakalım.İyi ozaman canım dikkat et benim 9.7ye düşmüştü 10un altına düşmesi sıkıntı
Bende çok kokoş şeyler istemedim. Hastane sıcaktır wlbette ama ameliyathane soğuğu, kan kaybı derken üşürüm gibime geliyor. Bide zaten heyecan ve yorgunluk olacak, araya ayy kıyafetim kan olmasın ay şık olayım telaşı sokmak istemedim. Ama lohusa tacı aklımı çeliyor alabilirim belkiBende böyle pijama takımları alacağım yanıma lohusa olanları sonradan kullanamayacağım için hiç almayı düşünmedim
Bu çok yanlış bir tespit yada bilgi. Bebekler 1-10 gün arası kala yapmayada bilir. Bağırsakların alışma süreci bu. Çiş sayisin bakmak doğru olamKaka yapıyorsa zaten cekiyordur sütü altına yapmıyorsa tabi ki mama sart ama rahat olmak lazım insallah herkesin istediği gibi ilerler hersey
Aynen canım kuru üzüm çok iyi geliyo ben hamileliğin başlarında yemiştim tiksindigim için yiyemiyorumSağol canım, kuru siyah üzüm falan da aldım kan yapar diye. Aklımda öyle kalmış. Ona başlayacağım bakalım.
Bende çok kokoş şeyler istemedim. Hastane sıcaktır wlbette ama ameliyathane soğuğu, kan kaybı derken üşürüm gibime geliyor. Bide zaten heyecan ve yorgunluk olacak, araya ayy kıyafetim kan olmasın ay şık olayım telaşı sokmak istemedim. Ama lohusa tacı aklımı çeliyor alabilirim belki
Bebeğin çantasını tamamladım kendim için yedek pijama gümüş kalkanı ve göğüs kremi kaldı bu hafta onları da alıp kendi çantamı da tamamlamam gerekKızlar tüm hazırlıklarınız tamam mı ya
Kanama nerden oldu peki kabızlıktanmıKızlar tuvaletteyken çok afedersiniz ıkınırken kanamam oldu hastaneye gitmeli miyim korktum biraz
Bu haftalarda ikinmak çok sakıncalı.Kızlar tuvaletteyken çok afedersiniz ıkınırken kanamam oldu hastaneye gitmeli miyim korktum biraz
kabız değilim ama bu kez yaparken zorlandım biraz ıkındım 4-5 damla kan geldiKanama nerden oldu peki kabızlıktanmı
öyle de o an ıkınmak şart oldıBu haftalarda ikinmak çok sakıncalı.
Bence gidin hastaneye ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda varkabız değilim ama bu kez yaparken zorlandım biraz ıkındım 4-5 damla kan geldi
Arka taraftan geldiyse korkacak bişe yok zorlanınca olabiliyo ama önden geldiyse hastahaneye git tabikikabız değilim ama bu kez yaparken zorlandım biraz ıkındım 4-5 damla kan geldi
Ya bende bralet tarzında olanlari emzirme südyeni olarak kullanmak istiyorum fakat göğüslerim 85 beden normalde süt ile falan daha da dolgunlasacak nasıl olur bilemedimKızlar LCW den emzirme atleti aldım 120 TL ye diğer markalara göre daha uygun . Kalitesi de güzel emzirme sütyeni almaya da gerek kalmadı içi sütyenli çünkü
kalktığımda farkettim nerden geldiğini de anlamadımArka taraftan geldiyse korkacak bişe yok zorlanınca olabiliyo ama önden geldiyse hastahaneye git tabiki
şuan hastaneye ve eve uzak bir yerdeyiz. eczane bulup bi düşük ilacı mı içsem acaba Duphaston falanBence gidin hastaneye ne olur ne olmaz temkinli olmakta fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?