2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya evet bende anlamadım, arkadaşlardan aldığım 2 set yeni doğan var; bir set hastene verecek. Sonrasını biraz doğuma yakın bebişin kilosuna bakarım dedim . O kadar pra verip 1 kez giydirmek istemiyorum

Ay, bugün uygulamadan mesaj geldi hastane çanta hazır mı diye
32.haftadayım
Heyecan yaptım çünkü hazır değil
Bebeğin kıyafetleri var ama yıkamadım daha
diğer malzemeleri almadım henüz bebek bakım malzemelerini...
Bende hastanede giymek için bakınıyorum
https://ty.gl/ho8s56zszt veya https://ty.gl/ezl42z7ojp
Bunlar bakıyordum ama emin değilim
Çok üşüyen biri oldugu için kadife mi alsam diye düşündüm
Önerisi olan tecrübesi olan, var mı

Ya evet bende anlamadım, arkadaşlardan aldığım 2 set yeni doğan var; bir set hastene verecek. Sonrasını biraz doğuma yakın bebişin kilosuna bakarım dedim . O kadar pra verip 1 kez giydirmek istemiyorum
3 setle atlatabilir misin bilemiyorum ama kusar pislenir lekelenir ne bileyim ben en az 5 tane olması taraftarıyım ama banada hediye geldi gelmeseydi hastanedeki duruma göre hemen sipariş veririz diyordum eşime

İlk giydirmeye en kötüsünü giydirin yazmışlardı lekelenebiliyormuş
Büyük doğan bebekler için https://ty.gl/286pu4ct7h
Bunu alıyorlar diye görmüştüm yorumlarda ama ben aldığımda daha uygundu ya nasıl artmış yüzde 50 zam resmen
Bir de büyük doğarsa diye 3-6 aylık zıbın götürcem ama benimki ile ilgili yorum yapmadı doktor
33 te gidicem sorarım.

İyi ozaman canım dikkat et benim 9.7ye düşmüştü 10un altına düşmesi sıkıntı
Sağol canım, kuru siyah üzüm falan da aldım kan yapar diye. Aklımda öyle kalmış. Ona başlayacağım bakalım.

Bende böyle pijama takımları alacağım yanıma lohusa olanları sonradan kullanamayacağım için hiç almayı düşünmedim
Bende çok kokoş şeyler istemedim. Hastane sıcaktır wlbette ama ameliyathane soğuğu, kan kaybı derken üşürüm gibime geliyor. Bide zaten heyecan ve yorgunluk olacak, araya ayy kıyafetim kan olmasın ay şık olayım telaşı sokmak istemedim. Ama lohusa tacı aklımı çeliyor alabilirim belki

Kaka yapıyorsa zaten cekiyordur sütü altına yapmıyorsa tabi ki mama sart ama rahat olmak lazım insallah herkesin istediği gibi ilerler hersey
Bu çok yanlış bir tespit yada bilgi. Bebekler 1-10 gün arası kala yapmayada bilir. Bağırsakların alışma süreci bu. Çiş sayisin bakmak doğru olam

Kızlar tuvaletteyken çok afedersiniz ıkınırken kanamam oldu hastaneye gitmeli miyim korktum biraz

Aynen canım kuru üzüm çok iyi geliyo ben hamileliğin başlarında yemiştim tiksindigim için yiyemiyorum

Kızlar LCW den emzirme atleti aldım 120 TL ye diğer markalara göre daha uygun . Kalitesi de güzel emzirme sütyeni almaya da gerek kalmadı içi sütyenli çünkü

Kızlar LCW den emzirme atleti aldım 120 TL ye diğer markalara göre daha uygun . Kalitesi de güzel emzirme sütyeni almaya da gerek kalmadı içi sütyenli çünkü
Ya bende bralet tarzında olanlari emzirme südyeni olarak kullanmak istiyorum fakat göğüslerim 85 beden normalde süt ile falan daha da dolgunlasacak nasıl olur bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…