2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende öyle eşim ek iş yaptığı için gece 1den sonra geliyor tüm gün yalnızlıktan patlama noktasına geliyorum dışarı çıkıp yürümek bile istemiyorum. Komşu arkadaş bile yok etrafımda
Ben de öyle... En büyük heyecanım Alışveriş yapıp kargo beklemek koala desenli tulum aldım bekliyorum

Ben de öyle... En büyük heyecanım Alışveriş yapıp kargo beklemek koala desenli tulum aldım bekliyorum
Sağlıkla giydirmek nasip olur inşallah bende dolabına dizdim eşyalarını gelip gidip bakıyorum Ekim başı yıkayacağım

Merhabalar, bisi sormak istiyorum. Kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum. Sezeryan olacağım acaba bilen var mi kan sulandırıcı kullanırken spinal seseryan olabiliyomu yoksa genel anesteziyle mi olacak ?
Ben de hem ecopirin hem oksapar kullanıyorum. Ecopirini 32 de keseceğini söyledi doktorum. Herhalde oluyodur diye düşünüyorum ben de genel anestezi istemiyorum ama bakalım hoca ne düşünüyor
Bebişlerimiz ne güzel ayarlamış gelecekleri zamanı annelerini yormayacaklar açıkçası çalışırım ihtiyacım olacak diyordum ama 37 lerde işe gitmeyi hiç gözüm kesmiyordu
Ben de hep çalışır sonraya izin aktarırım diyordum. Ama 30 dan önce yıllık izinlerle bayadır evdeyim 30 olunca da direkt çalışamaz aldım. Sabah eşime de dedim ikiz bebek bekleyip 30 sonrası çalışanların heykeli dikilmeli ben iptalim çünkü
Yaa benim de en büyük keyfim çalan kapının onların kargosuna açılması Az önce kapı süsleri geldi günüm şenlendi. Her bir kargo ben

Merhabalar, bisi sormak istiyorum. Kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum. Sezeryan olacağım acaba bilen var mi kan sulandırıcı kullanırken spinal seseryan olabiliyomu yoksa genel anesteziyle mi olacak ?
Ben de coraspin kullanıyorum doktorum 35.haftada bıraktıracak diğer iki çocuğumda da kullandım hiç birinde genel anestezi almadım canım normal belden iğne ile yapıldı sezeryanım hayırla sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah

Morm balım bu dünyada kendini önemseyeceksin ilgileneceksin başkasından beklersen hep yalnız hissedersin bu yadsınamaz bir gerçek. Kendini mutlu edecek aktiviteler yada bakim her ne iyi geliyorsa yapabilirsen çevrendekilerin ilgilenmiş ilgilenmemiş hiç umurunda bile olmaz

Ben tam karar veriyor gibi oluyorum doktorlardan böyle tam o güveni alamıyorum hani şöyle burada halledeeiz hiçbir sıkıntı olmaz dese biri öyle rahatlayacağım ki iki kişilik odayı bile geçtim artık bebeğe asla isim bulamıyoruz eşim Uraz ismine yakın epey eni sonu bir şey bulamayınca o olacak gibi çocuğa isimli hiçbir şey yaptıramadım daha zaten hiçbir şeyim hazır değil .Hastaneye gecelik pijama tarzında neler aldınız ne kullanışlı olur

Hımm öyle hesaplandığını bilmiyordum şimdilik takvimimle baktım 34 kurtarıyor gibi aksi bir durum olmazsa herhalde bir hafta flaan kurtarmazsa da aile hekimi verir diye düşünüyorum bir haftayı ,ikinci dönem ne yapmayı planlıyorsunuz

İnşallah en kısa zamanda içine sinen şekilde karar verirsiniz canım Benim oğlumun da ismi Uras, çok içime sinerek koymuştum isim işi zor gerçekten özellikle erkek bebekler için. Zor karar verdik biz de. İsimli şeyleri sipariş ettik artık kapı süsü işte anı küpleridir. Çikolatayı vericem şimdi. Ben 2 gecelik bir pijama götürcem canım, zaten fotoğraf çekimimiz olmayacak hastanede o nedenle sabahlık vs olan takımlardan almadım. 3-5 poz kendimiz çekeriz çocuklar küveze girmezse onda da geceliklerim güzel yeter Özellikle ilk gün için gecelik tavsiye ederim kanama kontrolü vs yapılıyor daha rahat. Sezeryan olunca zaten gecelik daha mantıklı

Doğru söylüyorsun canım kendime kendim iyi gelmek zorundayım kalkıp bir silkelenmem gerekiyor yoksa doğumdan sonra iyice kötü olacağım

Doğru söylüyorsun canım kendime kendim iyi gelmek zorundayım kalkıp bir silkelenmem gerekiyor yoksa doğumdan sonra iyice kötü olacağım
Olmayacaksın hayırlısıyla doğunca bize multivitamin veriyorlar ya onun gebelik sonrası olanını yazacaklar omega3 ayriyeten alman iyi olur gebelik sonrası depresyona iyi geliyormuş birde Çiğ badem seviyorsan 15 tane günde ye oda stres hormonunun düzenliyor hiçbirini yapamazsan balık yemeye çalış haftada 2 üstünede 1 yemek kaşığı sade tahin tüket bak gör mutluluğu

İnşallah canım tavsiyelerini uygulayacağım

Aynı ben sağa yatsam sağdan , sola yatsam soldan hareketleniyo.Bende yazık sıkışııyo galiba diyip hep düz yatıyorum..İnan yan yatmayı özledim
Bebekleri amniyon sıvısı korur endişelenmeyin, eğer sırtınıza yastık alırsanız hafif arkaya meyilli uyuyun çok rahat oluyor ama düz yatmayın, artık ağırız bebişe az kan gitmesin Ben bu aralar hiç sola yatamıyorum, sağ rahat geliyor, bazen de iki yastıkla oturur pozisyonda uyuyorum.

Öyle mi diyorsun hımm ben de karar veremiyorum gecelik mi pijama mı aynen ben de çekim vs olmayacağı için hiç giymeyeceğim şeyler almaya gerek yok gibi ya işte Uraz ve Uras olayı sözlükte Türkçe anlamı olarak z ile ama genelde s ile kullanımı da çok yaygın böyle şeyler karışıklığa sebep oluyor benim harflerle ilgili takıntılarım Kağan ve Kaan mesela Kaan’ın bir anlamı yok ama daha çok Kaan kullanılıyor “ğ”ile olunca kaba duruyor bende de doğrusunu koyma durumu var Uraz anlamı da güzel gibi işte bilemiyoruz eşim iki isim istiyor Uraz Ege ,Ali Uraz gibi ancak kısa bir şey olursa bi seçeneğimiz bu var ama kesin de değil

İnşallah canım… şimdilik dikkat etmeye çalışıyorum. Bir daha ki kontrolüm de ki duruma göre bakacağım.. inşallah 32 ye sağlıklı bir şekilde ulaşırız sonrada tam vaktinde gelir bebişlerimiz

canim aspirini banada 35. haftada biraktiricaklar. Ben baska tansiyon ilaclari da kullaniyorum. Doktoruma sormustum , epidurala engel degil bu ilaclar demisti ama spinali bilmiyorum. bir doktoruna sor istersen daha net cevap verir

2.dönem şubatı komple tek hekim raporuyla 10+10+10 gün şeklinde raporla kurtarmaya çalışcam.Mart başında başlarım okula

Kan sulandırı ve aspirin kullanımca normal doğum oluyor mu canım biliyormmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…