Organizerler çok rahatlık gerçekten bende aldım çok iyi oluyorAynen canım az kaldı valla organizörleri bekliyorum yaptırdıklarım gelicek hemen valizleri hazırlayıp koycam dolabını yerlestirdim esyalarını yıkadım falan da artık her hafta nst ikinci hafta kontrole cagırdı
Ay maşallah canim bebiş iyi dimiAcile geldim kızlar hareket etmiyor diye . Kadın doğuma yönlendirdiler hemen . Çok şükür iyi . 1930 Gr olmuş minik adam . Makat gelişti düzelmiş. Kan ve idrar aldılar sonuç bekliyorum
Biz de isimleri arkalı önlü mü yazdırsak dedik ama sonra böyle istedim anca beraber kanca beraberÇok beğendim canım çok hoşlarben de anı küpü alcam bu hafta iki tane isim küpü yaptırmak istememiştim isimlik olmadan almayı düşünüyordum ama böyle bir arada olunca da çok güzel olmuş fikir oldu bana da Nerden yaptırdın?
Ayy en sevdiğim günler görüş günleriGünaydın kızlarrbebişlerimi görmeye gidiyorum bugün çok heyecanlıyım
baslazerkesim • Instagram photos and videos burdan yaptırdım, şunun gibi tek bebekli olan 105₺, bizim yuvarlak dışında ikili sığma şansı olmadığı için ikili yuvarlak yaptırdımNerde yaptırdınız çok tatlı olmuş
Kızlar merhaba ,magnezyum kullananlar hep saşe şeklinde mi içiyorsunuz ben nefret ediyorum o toz karışım olan şeylerden acaba kapsül şeklinde olanı da var mıdır ,o şekilde kullanan var mı acaba ?
Selam canım, ben kapsül şeklinde olanından alıyorum başından beri. Adı magnimore plus. Sabah kahvaltıdan sonra 2 tane alıyorumKızlar merhaba ,magnezyum kullananlar hep saşe şeklinde mi içiyorsunuz ben nefret ediyorum o toz karışım olan şeylerden acaba kapsül şeklinde olanı da var mıdır ,o şekilde kullanan var mı acaba ?
Çok güzel. Ben de bu tarz ana kucaklarini beğeniyorum. Ama yenidoğan için uygun olur mu emin olamiyorumBende ana kucağı için bunu almayı düşünüyorum nasıl sizce
Rabbim yardımcın olsun. İnşallah bebis biraz daha sağlıkla karnında büyür ve en doğru zamanda dogarKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Allah yardımcın olsun sakın korkma artık tehlikeli zamanları atlattık inşallah dualarım seninleKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Ben mahnezinc kullanıyorum hap şeklinde.Kızlar merhaba ,magnezyum kullananlar hep saşe şeklinde mi içiyorsunuz ben nefret ediyorum o toz karışım olan şeylerden acaba kapsül şeklinde olanı da var mıdır ,o şekilde kullanan var mı acaba ?
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım yaşam sınırını geçti bebeklerimiz çok şükürKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Muhteşem olmuşlarÇiçeksiz böceksizTam istediğimiz gibi oldu. İmalatçıdan yaptırdım yapıştırmayı biz yapıcaz. Foto için öylesine yerleştirdim Fiyatları inanılmaz uygun hele tek bebek tek isimse Bu da anı küplerimiz inşallah aylık fotolar çekilmeyi kısmet ederse Allah
İnşallah sağlıkla zamanında alırsın kucağına canım. Dualarım seninleKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Ben extramag kullanıyorum canım hap şeklinde.Kızlar merhaba ,magnezyum kullananlar hep saşe şeklinde mi içiyorsunuz ben nefret ediyorum o toz karışım olan şeylerden acaba kapsül şeklinde olanı da var mıdır ,o şekilde kullanan var mı acaba ?
Hiç korkma çok şükür 30+ lardayız artık evet erken ama en fazla kavuşma süreniz biraz uzayabilir. Dualarımız seninle sağlıkla dünyaya gelsin, Allah yardımcınız olsunKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Canım benim ilk gebelikte böyle olmuştu ama doğum 10-12 gün sonra oldu. Haftan iyi maşallah içini ferah tutmaya çalış stres yapma.Kızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Merhabalar fark etmedim pozisyonunu değiştirdiğini idrarda enfeksiyon çıktı yine suda eritilen şaseden verdi m hediyelikler güzel olmuş sağlıkla kullanın inşallahHerkese merhaba, bayağıdır sessizce takip ediyordum. Nihayet yeni şifre alıp yazmak kısmet oldu. 32. Haftadan selamlar. Benim kızçe de en son makat gelişti ama dünden beri bayağı aşağıda sızı oluyor, bu gebelikte daha önce olmamıştı. Siz Bi fark fark ettiniz mi hareketsizlik dışında? Bu ara kıyafetleri vs hazırlıyorum. Ekstra iş yapıyorum, vücut yorulunca çocuk da sessizleşti gibi
Kapı süsüm hazır. çikolatayı çikolata atölyesi önerilmiş kk'de, fiyatlar çok uçuk gelmedi, bir de hediyelik kokulu taş yaptırmayı düşünüyorum. 5 sene önce oğluşuma ne yaptıysam aynısını yapmaya çalışıyorum
İyi canım çok şükürAy maşallah canim bebiş iyi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?