2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Organizerler çok rahatlık gerçekten bende aldım çok iyi oluyor

Acile geldim kızlar hareket etmiyor diye . Kadın doğuma yönlendirdiler hemen . Çok şükür iyi . 1930 Gr olmuş minik adam . Makat gelişti düzelmiş. Kan ve idrar aldılar sonuç bekliyorum
Ay maşallah canim bebiş iyi dimi

Biz de isimleri arkalı önlü mü yazdırsak dedik ama sonra böyle istedim anca beraber kanca beraber Anıküpü ahşap oyuncak (@renga_renk_atolyem) • Instagram photos and videos burdan yaptırdım canım boyasız ham ahşap olursa daha ucuz
Günaydın kızlarr bebişlerimi görmeye gidiyorum bugün çok heyecanlıyım
Ayy en sevdiğim günler görüş günleri Çoook güzel haberlerle gel Benim de yarın nst günüm o bile oyalıyor artık
Nerde yaptırdınız çok tatlı olmuş
baslazerkesim • Instagram photos and videos burdan yaptırdım, şunun gibi tek bebekli olan 105₺, bizim yuvarlak dışında ikili sığma şansı olmadığı için ikili yuvarlak yaptırdım

Eklentiler

• 1FBF1B64-6201-4DED-B58B-59F5F1B0E6D9.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar merhaba ,magnezyum kullananlar hep saşe şeklinde mi içiyorsunuz ben nefret ediyorum o toz karışım olan şeylerden acaba kapsül şeklinde olanı da var mıdır ,o şekilde kullanan var mı acaba ?

Vitabest, b6 içerikli olan. Biraz büyük boyut olarak ama hap olduğu için sıkıntı yok.

Kızlar merhaba ,magnezyum kullananlar hep saşe şeklinde mi içiyorsunuz ben nefret ediyorum o toz karışım olan şeylerden acaba kapsül şeklinde olanı da var mıdır ,o şekilde kullanan var mı acaba ?
Selam canım, ben kapsül şeklinde olanından alıyorum başından beri. Adı magnimore plus. Sabah kahvaltıdan sonra 2 tane alıyorum

Benim konseptim küçük prens hastane çıkışını bile o şekilde yaptırdım makrome ve tilki amigurami arasınds kaldım eğer makrome yaparsam magnet yaparım anahtarlık çok kullanıldığını görmedim amigurami örersem onu anahtarlık olarak düşünüyorum. Kapı süsü bunu yaptırdım çikolatada sipariş bugün vericem Morm

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-12-08-51-51-508_com.instagram.android.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2022-09-12-08-49-54-031_trendyol.com.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldik normal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum

Rabbim yardımcın olsun. İnşallah bebis biraz daha sağlıkla karnında büyür ve en doğru zamanda dogar

Allah yardımcın olsun sakın korkma artık tehlikeli zamanları atlattık inşallah dualarım seninle

Ben mahnezinc kullanıyorum hap şeklinde.

İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım yaşam sınırını geçti bebeklerimiz çok şükür

Muhteşem olmuşlar Sağlıklı güzel günlerde kullanın.

İnşallah sağlıkla zamanında alırsın kucağına canım. Dualarım seninle

Hiç korkma çok şükür 30+ lardayız artık evet erken ama en fazla kavuşma süreniz biraz uzayabilir. Dualarımız seninle sağlıkla dünyaya gelsin, Allah yardımcınız olsun Ciğer geliştirici yapıldı mı, yapılacak mı?

Canım benim ilk gebelikte böyle olmuştu ama doğum 10-12 gün sonra oldu. Haftan iyi maşallah içini ferah tutmaya çalış stres yapma.

Merhabalar fark etmedim pozisyonunu değiştirdiğini idrarda enfeksiyon çıktı yine suda eritilen şaseden verdi m hediyelikler güzel olmuş sağlıkla kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…