Teşekkür ederim canım bende bu sayfayı dün gördüm takibe aldım makrome olandan sipariş etsem mi diye düşünüyorumBiz de isimleri arkalı önlü mü yazdırsak dedik ama sonra böyle istedim anca beraber kanca beraberAnıküpü ahşap oyuncak (@renga_renk_atolyem) • Instagram photos and videos burdan yaptırdım canım boyasız ham ahşap olursa daha ucuz
Ayy en sevdiğim günler görüş günleriÇoook güzel haberlerle gel Benim de yarın nst günüm o bile oyalıyor artık
baslazerkesim • Instagram photos and videos burdan yaptırdım, şunun gibi tek bebekli olan 105₺, bizim yuvarlak dışında ikili sığma şansı olmadığı için ikili yuvarlak yaptırdım
Çok güzel olmuş sağlıkla kullanın inşallahBenim konseptim küçük prens hastane çıkışını bile o şekilde yaptırdım makrome ve tilki amigurami arasınds kaldım eğer makrome yaparsam magnet yaparım anahtarlık çok kullanıldığını görmedim amigurami örersem onu anahtarlık olarak düşünüyorum. Kapı süsü bunu yaptırdım çikolatada sipariş bugün vericemMorm
Rabbim sağlıkla vaktinde gelmeyi nasip etsin canım benim inşallah herşey yolundadırKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Kızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
merhaba canım hoşgeldin, çikolatasını ne kadara yaptırdın hatırlıyor musun?Herkese merhaba, bayağıdır sessizce takip ediyordum. Nihayet yeni şifre alıp yazmak kısmet oldu. 32. Haftadan selamlar. Benim kızçe de en son makat gelişti ama dünden beri bayağı aşağıda sızı oluyor, bu gebelikte daha önce olmamıştı. Siz Bi fark fark ettiniz mi hareketsizlik dışında? Bu ara kıyafetleri vs hazırlıyorum. Ekstra iş yapıyorum, vücut yorulunca çocuk da sessizleşti gibi
Kapı süsüm hazır. çikolatayı çikolata atölyesi önerilmiş kk'de, fiyatlar çok uçuk gelmedi, bir de hediyelik kokulu taş yaptırmayı düşünüyorum. 5 sene önce oğluşuma ne yaptıysam aynısını yapmaya çalışıyorum
ya benim ki yükseliş eğiliminde ilerliyor zamanımızda az kaldı inşallah daha fazla ilerlemez bu tansiyon yükselişiBenim genelde 9.5 8.5 9.6 10.6 bu şekilde değişiyo
canımm dualarım seninle, korkma Allah yardımcın olsun inşallahKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Kendini üzme strese girme hastanedesin güvenilir yerdesin. Peki suyunun geldiğini nasıl anladın ?Kızlar toplu cevap yazayım hepinize çok teşekkürler ❣dün ilk geldiğimzde ciğer geliştirici iğne yapıldı . Kalp atışları her şeyi normal kan ve idrar sonucumda temiz tek sıkıntı suyumun gelmesi, suyu azalmış serum var şuan takılı
Gecmez canm doğumla büyüyüp cogaladabilir hatta. Ama cerrahi işlem gerekip gerekmeyecegini bilemeyiz bir çok yolu var çünkü tedavi için doğumdan sonra muayene olmayı ihmal etme sadece. Benmde doğumla olmuştu şükür zorlanmadikca kanama acı olmuyor artıkBen Demir ilacından dolayı sürekli ishalim sürekli tuvaletteyim ve malesef basur da çıktı iki haftadır ağrı bile yapmaya başladı çok üzgünüm bu konuda. Kremi düzenli sürersem ağrısı geçiyor ama varlığı duruyor ordaHamilelikten sonra geçer mi? Yoksa cerrahi müdahale mi tek çözümü?
Düşük tansiyon zor ama büyük tehlikeliya benim ki yükseliş eğiliminde ilerliyor zamanımızda az kaldı inşallah daha fazla ilerlemez bu tansiyon yükselişi
Rabbim şifa versin canım Sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin size bağışlasınKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
tehlikeli evet bebek gelişimini etkiliyormuşDüşük tansiyon zor ama büyük tehlikeli
Sürekli takipte ol kontrol et bu şekilde hamileliğini gününe kadar tamamlayan çok kişi vartehlikeli evet bebek gelişimini etkiliyormuşoysa ki bende kansızlıkta var yediğim içtiğimin etkilediğini düşünmüyorum, neyse ki teslerim de yapıldı gebelik zehirlenmesi değil. ama böyle devam ederse erken sezaryende olabilir dedi doktor
Canimmm geçmiş olsun ins saglikliva alırsın kucağınaKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
devamlı takipteyim inşallah sağlıkla gelsin de bebişler başka bir derdimiz yok zaten.Sürekli takipte ol kontrol et bu şekilde hamileliğini gününe kadar tamamlayan çok kişi var
Geçmiş olsun canım rabbim sifa versin inşallahKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Herkese merhaba, bayağıdır sessizce takip ediyordum. Nihayet yeni şifre alıp yazmak kısmet oldu. 32. Haftadan selamlar. Benim kızçe de en son makat gelişti ama dünden beri bayağı aşağıda sızı oluyor, bu gebelikte daha önce olmamıştı. Siz Bi fark fark ettiniz mi hareketsizlik dışında? Bu ara kıyafetleri vs hazırlıyorum. Ekstra iş yapıyorum, vücut yorulunca çocuk da sessizleşti gibi
Kapı süsüm hazır. çikolatayı çikolata atölyesi önerilmiş kk'de, fiyatlar çok uçuk gelmedi, bir de hediyelik kokulu taş yaptırmayı düşünüyorum. 5 sene önce oğluşuma ne yaptıysam aynısını yapmaya çalışıyorum
Allah yardımcın olsun canım bebişin de sen de sağlıkla doğumu geçirirsiniz inşallahKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Dün öğlen kendi aktı canım çamaşırımı ve pijamaı ıslattı baya öyle anladımCanım çok geçmiş olsun. Kendini üzme strese girme hastanedesin güvenilir yerdesin. Peki suyunun geldiğini nasıl anladın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?