2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Teşekkür ederim canım bende bu sayfayı dün gördüm takibe aldım makrome olandan sipariş etsem mi diye düşünüyorum

Çok güzel olmuş sağlıkla kullanın inşallah bende magneye karar gerdim eşimle birlikte

Reactions: 11K
Rabbim sağlıkla vaktinde gelmeyi nasip etsin canım benim inşallah herşey yolundadır

Hayırlısını diliyoruz sen ve bebişin için. İnşallah süreç güzellikle sağlıkla gelişir ve sonuçlanır hastanede gözetim altında olman iyi olmuş.

Kızlar toplu cevap yazayım hepinize çok teşekkürler ❣dün ilk geldiğimzde ciğer geliştirici iğne yapıldı . Kalp atışları her şeyi normal kan ve idrar sonucumda temiz tek sıkıntı suyumun gelmesi, suyu azalmış serum var şuan takılı

merhaba canım hoşgeldin, çikolatasını ne kadara yaptırdın hatırlıyor musun?

canımm dualarım seninle, korkma Allah yardımcın olsun inşallah

Canım çok geçmiş olsun. Kendini üzme strese girme hastanedesin güvenilir yerdesin. Peki suyunun geldiğini nasıl anladın ?

Gecmez canm doğumla büyüyüp cogaladabilir hatta. Ama cerrahi işlem gerekip gerekmeyecegini bilemeyiz bir çok yolu var çünkü tedavi için doğumdan sonra muayene olmayı ihmal etme sadece. Benmde doğumla olmuştu şükür zorlanmadikca kanama acı olmuyor artık

Rabbim şifa versin canım Sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin size bağışlasın

Düşük tansiyon zor ama büyük tehlikeli
tehlikeli evet bebek gelişimini etkiliyormuş oysa ki bende kansızlıkta var yediğim içtiğimin etkilediğini düşünmüyorum, neyse ki teslerim de yapıldı gebelik zehirlenmesi değil. ama böyle devam ederse erken sezaryende olabilir dedi doktor

Sürekli takipte ol kontrol et bu şekilde hamileliğini gününe kadar tamamlayan çok kişi var

Canimmm geçmiş olsun ins saglikliva alırsın kucağına

Geçmiş olsun canım rabbim sifa versin inşallah

Benimki de kafa yukarıda, doktor değişebilir diyordu, ama bugün de aynı, artık pek değişmez dedi, normal doğum ihtimali yokmuş o yüzden.

Allah yardımcın olsun canım bebişin de sen de sağlıkla doğumu geçirirsiniz inşallah biraz daha zamanı vardır inşallah alsalar da iyi olacak dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…