- 29 Temmuz 2018
- 560
- 742
- 103
- 31
Aa kaçıncı haftadasınız? Bide nasıl oluyor nst heyecanlandım
Bende hiç nst ye girdim sahi biraz bilgi verir misiniz tecrübeli anneler? Nst de ne oluyor değerler ne olmalı falan filan :)
çok güzel ben ikinci kez girdim iki haftada bir de girecekmişim son ay her hafta alcakmışAa kaçıncı haftadasınız? Bide nasıl oluyor nst heyecanlandım
Nst bebisin kalp hızına hareketlerine sancılarına kasılmalarına bakıyor doğumun yaklaştığını nst sayesinde anlicaz inşallah. Nst doktorun yorumlayabilecegi bir grafik canım en iyisini seni takip eden doktorun bilirBende hiç nst ye girdim sahi biraz bilgi verir misiniz tecrübeli anneler? Nst de ne oluyor değerler ne olmalı falan filan :)
32+2 deyim canm insan heyecanlaniyo bide 20 dk sürüyor hep cihazda hareketlerinin kalp atışının sesini duyuyorsun çok güzel bir hisAa kaçıncı haftadasınız? Bide nasıl oluyor nst heyecanlandım
Aa kaçıncı haftadasınız? Bide nasıl oluyor nst heyecanlandım
Ben de geçen hafta girdim. Yarın da nst randevum var haftada bir istiyor doktorum. Değerlerle ilgili hiçbir şey söylenmedi. Doktorum sadece reaktif güzel dedi. Bebeğin kalp atışlarındaki hızlanma, yavaşlama vs bunlar ölçülüyor bi de rahimdeki kasılmalar. Bebeğin iyilik halini tespit ediyolar bu şekildeBende hiç nst ye girdim sahi biraz bilgi verir misiniz tecrübeli anneler? Nst de ne oluyor değerler ne olmalı falan filan :)
bu haftadan sonra pek değişmiyormuş ama karnının alt tarafına soğuk üst tarafına sıcak kompres yap bir de egzersizleri var,Benimki de kafa yukarıda, doktor değişebilir diyordu, ama bugün de aynı, artık pek değişmez dedi, normal doğum ihtimali yokmuş o yüzden.
Kızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Canım insallah bebiş bekler korkma artık yaşam sınırını gectı Allah sağlıkla nasip etsin geçmiş olsun dikkat et kendineDün öğlen kendi aktı canım çamaşırımı ve pijamaı ıslattı baya öyle anladım
Kızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Yaaa aceleci bir bebiş Allah sag salim kavuşmayı nasip etsin inşallah canim var miydi bir sağlık sorunun su neden erken gelmiş bu kadar enfeksiyon tetikliyor diyorlar öyle bir şey miydiKızlar toplu cevap yazayım hepinize çok teşekkürler ❣dün ilk geldiğimzde ciğer geliştirici iğne yapıldı . Kalp atışları her şeyi normal kan ve idrar sonucumda temiz tek sıkıntı suyumun gelmesi, suyu azalmış serum var şuan takılı
ayy çok güzel gerçekten yaaa :)32+2 deyim canm insan heyecanlaniyo bide 20 dk sürüyor hep cihazda hareketlerinin kalp atışının sesini duyuyorsun çok güzel bir his
bu haftadan sonra pek değişmiyormuş ama karnının alt tarafına soğuk üst tarafına sıcak kompres yap bir de egzersizleri var,
kedi-deve duruşu bir de bacakların koltukta olup kollarının yerde olduğu baş aşağı bir duruş bunlar bebeğin dönmesini sağlıyormuş....
Ben ocean kullanıyorum tablet şeklinde biraz büyük ama tadı vs yok kolay yutmasıKızlar merhaba ,magnezyum kullananlar hep saşe şeklinde mi içiyorsunuz ben nefret ediyorum o toz karışım olan şeylerden acaba kapsül şeklinde olanı da var mıdır ,o şekilde kullanan var mı acaba ?
Benim miyom vardı canım o tetiklemişYaaa aceleci bir bebiş Allah sag salim kavuşmayı nasip etsin inşallah canim var miydi bir sağlık sorunun su neden erken gelmiş bu kadar enfeksiyon tetikliyor diyorlar öyle bir şey miydi
Canım sağlıkla geçsin tüm süreç inşallah, en hayırlısını diliyorum sizin içinKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Canım bize her gün yaz fırsat bulursan. Dualarımız seninle.2.doz ciğer geliştirici yapıldı şimdi bide antibiyotik yapıldı
benimkide başı yukarda totosu aşağıdaymış ama doktor 2-3 haftaya değişir değişmezse biz elle çeviririz dedi.Ama ben çevrilince kordon bağından çok korkuyorum, Başı yukarda olunca normal doğum olmayacağı anlamına mı geliyor?Benimki de kafa yukarıda, doktor değişebilir diyordu, ama bugün de aynı, artık pek değişmez dedi, normal doğum ihtimali yokmuş o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?