2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar ya bebek hareketleri nasıl sizde? Bugün pek hissedemedim 2 gündür çok hareketliydi ama. Az önce çikolatalı ekmekte yedim ama hiç bana misin demedi anlamadım.

Kizlar ya bebek hareketleri nasıl sizde? Bugün pek hissedemedim 2 gündür çok hareketliydi ama. Az önce çikolatalı ekmekte yedim ama hiç bana misin demedi anlamadım.
Geçen gün benimde öyleydi acile gittim gece çok şükür sıkıntı çıkmadı. Ultrasonda gayet hareketliydi fakat ben hissetmiyordum . Plesenta ön duvar benim doktorla o yüzden olabileceğini düşündük. Sen takip et hissetmezsen tekrar gel dedi. Hastaneden çıktıktan sonra coştu bizim ki . 2 saat bekleyin halâ hissetmezsinenjz acile gidin hemencecik kadın doğuma sevk ediyorlar

Eğer bu iki günde siz ayakta ve çok yorulduyssniz bebekte yorgun oluyor.Uyandigi saatleri az çok biliyorsunuzdur o saatlerde yine ısrarcı olun hareket ettirme konusunda

Çok iyi olur çok teşekkür ederim deseydin

Doktor birde üzgün stresli veya gergin birkaç gün geçirdiyseniz ondanda olabilir demişti canım

Üçüz arkadaşı ben de aşırı merak ediyorum bebekler kız diye baya üzülmüştü hatırlarsanız sonra erkek de varmış diye sevinmişti hangi doktorun dediği doğru çıktı acaba onu o dönem de çok merak etmiştim eğer her şey yolundaysa yapmıştır doğumunu çoktan diye düşünüyorum. İnşallah hepsi sağlıklıdır

Haahah doğumdan sonra dizi film gibi kaynanani takip edicem

Bende Çarşamba 32 olacağım sonra 30 Eylül'de son gidiyim diyorum nasıl olacaksa 33+2 olarak mı alacağım acaba raporu

Bende Çarşamba 32 olacağım sonra 30 Eylül'de son gidiyim diyorum nasıl olacaksa 33+2 olarak mı alacağım acaba raporu
Evet öyle oluyor tam sonunda cıkarsan ama 4 gün kaybın oluyor mu onu bilmiyorum

Bende de oluyor, hamilelikten bence
Benim şu anda kayınvalidem ve kayınpeder misafirim. Yıllardır hoşuma gitmeyen şeyleri hep anlaştırarak söylemeye çalıştım ama anlamadılar. Ben de temizlik takıntısı var. Kendilerini öyle veya böyle severim ama ziyaretleri bu nedenle eziyet oldu bana. Bu ziyaretlerinde yaşayacağım bunalımlar bebeği etkileyecek diye korktum ve oturdum karşısına taleplerimi dile getirdim. Ne istediğimi tek tek söyledim. Bazısını kabul etti, bazılarını etmedi inatla tersini yapıyor ama tekrar tekrar hatırlatıyorum. Zaman zaman küstü, tartışmalar da oldu ama işlerin zamanla istediğim yönde gelişeceğini inanıyorum. Bir şeyleri anlaştırarak ya da eş vasıtası ile söylemek hiç çözüm olmuyor. Daha bitap düşürüyor bizi, bize olan, hamile ya da lohusa olsak da bebeğimize de yansıyor. Bunu anne bencilliği olarak düşünün ve kendiniz için değil bebeğiniz için açık açık konuşun isteklerinizi. Karşı taraf bir süre tahammül etmek zorunda olacak, olmak zorunda.

Kızlar günaydın , 29. Haftadayız bebek daha dönmemiş dedi doktor erken değil mi zaten daha zamanı var bence ama . Bol su iç çok yürü dedi dönmesi lazım dedi falan bilemedim
benim doneli bir ay oldu canim. bir arkadasim doguma yakin suan hala donmemis. bugun el yordami ile dondurmeye calsiicaklar baya sancili bir islemmis
Kızlar pazartesi kontrolüm var, 30+4 haftalık olacağız. Doktor nst ye sokar mı acaba? nasıl bir şey merak ediyorum
bir sorun yoksa genelde 32 den sonra nst ye basliyorlar canim
kızlar aynı anda 3 tekme hissettim nasıl oluyor buu tekme mi bilmiyorum doğrusu
iki kol , bir ayak .
bir kol , bir ayak , kafa,
iki ayak, bir kol

Ahahhaha ay hık demiş birbirlerinin burunlarından düşmüşler yarışma programı izliyoruz soruyla ilgili konuştuğu yetmiyormuş gibi her şıkla ilgili bir şey bilse de bilmese de konuşuyor. Bırakakım kendi kendine konuşsun diyoruz. İlle dönüp bizden cevap almaya çalışıyor ahahahahha

Ee tamam işte evde kedi var, sonuçta kediyi de atamıcana göre gelmez belki böylelikle sen böyle devam bence
Kuzum benim net bilgim yok. Bir arkadaş da yanıyor demiş ama mantıken şöyle geliyor aklıma. 32. Haftada hiçbir sorun yokken ve çalışabilir raporu almışken 35+3te gerçekten bir sorun yaşayıp doktor çalışamaz raporu verebilir. Bu durumda hak kaybına uğraman tuhaf geldi sonuçta sağlık sorunu sebebiyle avil bir durumdan ötürü verilmiş bir rapor. Ama dediğim gibi kesinlikle net bilgim yok diğer arkadaş eminse doğrusu odur demekki. Sadece mantık yürütüyorum.
A AnnelikUmudu ben de aynı şeyi okumuştum yukardaki arkadaşın yazdığı gibi. Hatta birçok hastane özellkle getirmemeni söylüyor. Bence alıp bulundurmak şart değil sonuçta öyle bir şeye ihtiyaç olursa da doktor sana söyleyecek, o zaman alırsın hemen ihtiyaç olursa.
Kuzum artık çok daha düzenli tabi ama bazen yine kesintiye uğruyor benim de. Bebeğin derinden de olsa hareketini hissettiğimi düşünüyorsam üstünde durmuyorum. Yani kıpır kıpır olmamasına takılmıyorum ama o derin ve az hissedilen hareketi arıyorum mutlaka
kızlar bugün ki kaynanaları okuyunca benimkinin melek olduğunu öğrendim kedime , evime hayatta karışmaz sevmese de susar oturur garibim
En temizi bizimkinin niyeti iyi ama işte seninkinin gelişine konuşma huyu da mı yok

Donmedi derken? Benimki yaklasik 1 aydir baş asagi ama anormal veya cok iyi evet donmesi laxm artk vs demedi ?
Oturur pozisyon da dedi popo aşağıda bacakları uzatmış dönmeliydi dedi yürüyüş yapmaya başla falan dedi ama stresten korkudan her yerim ağrıyor , diğeri normal doğum bu yüzden birde sezaryen olmak istemem

Ya biz de sanki aynıyız. Tamam budur diyemedik. Haftaya çarşamba bir görüş günümüz daha var Ben yüzünü az buçuk yandan kıyıdan görüyorum ama yine de tam olmuyor. Bakalım haftaya netleşir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…