- 9 Nisan 2021
- 494
- 593
- 53
Ben de sorarım bi dahaki randevuda benimki de çok yüksek değildi. Bebeğim zayıf değil aslında bende erken gelir korkusu var her hafta 150 200 gr alsa diye takıntı yaptım. Gelişimi normal bi tık zayıf bi kız. En son 960 gramdı üç haftada ne kadar alacağını hesaplıcam. Hergün yumurta, süt, Muzlu cevizli süt, Kaşar, pekmez vs almaya çalışıyorum bakalım ne kadar işe yarayacak. İnşallah senin bebeğin de güzelce gelişimine devam ederCanim bende bilmiyorum bende tiroid yoktu ama doktor önlem amaçlı 25 mg lik vermişti bana da bende sorgusuz sualsiz kullanıyorum sonrasını hiç sormadım sorucam bi dahakine.
Bebis gelişmeye devam ediyor çok şükür doktor sıkı takip edicez dedi canim 950 gr olmuş. Forumda çok okuyorum gelişim geriliği denipte 39 40 ta 3 kg üstü doğuranlari inşallah benimki de öyle olur.
Seninki de mi zayıftı? Bende sürekli et ve süt ürünleri ile besleniyorum inşallah faydası oluyordur kuzum bebeklerimize
Kızlar ateş ölçer aldık, Braun almaya gittik ama Medisana aldık, çok önerildi. Hem kulaktan hem alından ölçebiliyormuş. Kullanım kılavuzunu açtım, “6 aydan küçük bebekler için uygun değildir yazıyor” ne demek şimdi bı? Hepsinde mi geçerli bi şey?
Suit odalar varmış doktorlar ilgili doğum yapanlar çok memnun birazda şans meselesi sanırım bakalım simdilik memnunum inşallah böyle giderÇam ve sakurada özel muayene ve özel oda imkanı var mı bilginiz var mı ? perinatoloji doktorları nasıl bir de ilgili alakalı mı ?
Çok şükür inşallah sağlıkla çıkacak kuvozdenKızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
Canim gözünaydin kac kg dogdu bebisin? Neden kuvoze aldılar ciğer geliştirici olmuştun diye hatırlıyorum. Insalah tez zamanda yanına sağlıkla gelir annesi.Kızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
Bende aynen böyle yapıcam gibiBizim müdür yardımcısı fark etmiyor falan dedi benim de tam cuma 32+0 nst gireceğim çalışabilir alacağım 34+0 yine cuma oluyor ya izne çıkıp 2 haftayı aktarayım diyorum
Bnm onceki iki gebeligimde de sonrasinda kullanmadim hic. Ilki kürtajla bitti mesela operasyon oncesi esimi dra yolladim sor o arada diye hemen kesmişti. Dogumdan sonra da gerek gorulmedi. Tabi benim degerlerim gebelik yokken 3.5 civari oldugundan boyleCanım benim de gebelikte troid çıktı. Ben de euthrox 50 mg kullanıyorum gebeliğin başından beri. Daha önce böyle birşey yoktu. Şimdi biz doğumdan sonra düzelecek miyiz devam mı edeceğiz ilaca bilgin var mı?
Bir de bebiş nasıl kilo aldırıcı şeylere dalmışsındır ben de öyleyim bu aralarptesi kontrole kadar bakalım işe yararsa yediklern yazarım
Ay canım çok şükür iyi oldugunuzu duymak beni çok mutlu etti gözün aydın olsunKızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
Canım çok sevindim. İnşallah küvez sürecini de sağlıkla çabucak atlatıp biribirinize kavuşacaksınız. Bol bol dinlen ve süt sağ bebişe. Dualarım sizinleKızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
Suit odalar belli ücret karşılığı mı oluyor acaba denk mi geliyor ücretli olsa çok iyi olur seçim şansı olur en azından acaba doktor seçimi gibi şeyler olabiliyor muSuit odalar varmış doktorlar ilgili doğum yapanlar çok memnun birazda şans meselesi sanırım bakalım simdilik memnunum inşallah böyle gider
Bende de gebelik öncesi 2 ydi sanırım evlenmeden önce testte çıkmıştı. Bana da bıraktırır o halde büyük ihtimalle.Bnm onceki iki gebeligimde de sonrasinda kullanmadim hic. Ilki kürtajla bitti mesela operasyon oncesi esimi dra yolladim sor o arada diye hemen kesmişti. Dogumdan sonra da gerek gorulmedi. Tabi benim degerlerim gebelik yokken 3.5 civari oldugundan boyle
Beklenmedik olandı ikisi erkek demişlerdi aynı kesede olanlara ama aynı haftalarda baktırmıştı diğerine inanmayıp buna inanmıştı o yüzden çok merak etmiştim gidişatı ki burdan gitti inşallah gönlüne göre vermiştir AllahSonradan biri erkek mi çıktı onun ben hala üçü kız olduğu dönemde kalmışım neydi adı onun beklenmedik cevap mı bayan stres mi hangisiydi
Canimm bende de var o beslenmeni değiştir et ve süt ürünleri ağırlıklı beslen. Minyon musun? Birde sen ve esin kac kg dogmussunuz?Kızlar moralim öyle bozukki uyuyamıyorumDün kontrolüm vardı bebeğimde gelişim geriliği varmış tekrar perinatolojiye yönlendirdi 29+1 kilosu 1100 gram ...24. haftada da böyle demişlerdi iki hafta sonraki kontrolümde normal haftasına yetişmişti niye böyle oluyor anlamıyorum çok üzülüyorum
Genetik mi bilmem kızımıda 38+4 te 2400 gram 5 hafta gelişim geriliği ile doğurdum sebebini bulamadılar ozaman bu cadıda ablasına çekti galiba içimi kararttı resmen doktor...
Canım benim buralardayım, takipteyim. Artık ağırlaşmaya başladık ama şükürler olsun sorun yok
Hoşgeldi erkenci kuş, mutluluk dolu bir ömrü olsun. Gözünüz aydın canımKızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
Ya sorma sanki soluma yatmasam bi şey olacak gibi ama iste senin dediğin gibi oluyor yatamıyorum da bölük pörçük uykular beni mahvetti iste böyle döne döne sabahı ediyorum bi de mide yanması eşlik ediyorAynı dertten muzdaribim ne zaman soluma yatsam bebek toplanıyor bi geriliyor hareketler bir şeyler sanki üstüne yatmışım zarar vermişim gibi hissediyorum sağıma dönünce rahatlıyorum
Direk endokrinolojiye git tatlım ♡Merhabalar, ben de gebelik için uğraşıyorum. Kadın doğuma görünmeden önce bugün aile hekimine hormon testi vereyim istedim. Tsh sonucum 4.82 çıktı, bir sene önce de 3.42. Tsh gebe kalmaya engel olur mu? Kadın doğum tiroid ilacı yazıyor mu yoksa dahiliyeye mi gitmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?