2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de sorarım bi dahaki randevuda benimki de çok yüksek değildi. Bebeğim zayıf değil aslında bende erken gelir korkusu var her hafta 150 200 gr alsa diye takıntı yaptım. Gelişimi normal bi tık zayıf bi kız. En son 960 gramdı üç haftada ne kadar alacağını hesaplıcam. Hergün yumurta, süt, Muzlu cevizli süt, Kaşar, pekmez vs almaya çalışıyorum bakalım ne kadar işe yarayacak. İnşallah senin bebeğin de güzelce gelişimine devam eder Zayıf olsunlar ama sağlıklı olsunlar yeterki

Temassızlar genelde 3-4 aydan snra kullanılıyormuş. Görümcem hemşire ve arkadaşı yeni doğan yoğun bakımda görevli. Doğru sonuç için bize braun prt2000 önerdi
Temassız özellikle hava sıcaklığından etkilendiği için yenidoğanda tavsiye etmiyoruz demişti.

Çam ve sakurada özel muayene ve özel oda imkanı var mı bilginiz var mı ? perinatoloji doktorları nasıl bir de ilgili alakalı mı ?
Suit odalar varmış doktorlar ilgili doğum yapanlar çok memnun birazda şans meselesi sanırım bakalım simdilik memnunum inşallah böyle gider

Bizim müdür yardımcısı fark etmiyor falan dedi benim de tam cuma 32+0 nst gireceğim çalışabilir alacağım 34+0 yine cuma oluyor ya izne çıkıp 2 haftayı aktarayım diyorum
Bende aynen böyle yapıcam gibi

Bnm onceki iki gebeligimde de sonrasinda kullanmadim hic. Ilki kürtajla bitti mesela operasyon oncesi esimi dra yolladim sor o arada diye hemen kesmişti. Dogumdan sonra da gerek gorulmedi. Tabi benim degerlerim gebelik yokken 3.5 civari oldugundan boyle

Suit odalar varmış doktorlar ilgili doğum yapanlar çok memnun birazda şans meselesi sanırım bakalım simdilik memnunum inşallah böyle gider
Suit odalar belli ücret karşılığı mı oluyor acaba denk mi geliyor ücretli olsa çok iyi olur seçim şansı olur en azından acaba doktor seçimi gibi şeyler olabiliyor mu

Kızlar gebelik şekeri olup da insülin kullananlar vsr mı ? Hangi değerlerle başladılar size insülini ?

Bende de gebelik öncesi 2 ydi sanırım evlenmeden önce testte çıkmıştı. Bana da bıraktırır o halde büyük ihtimalle.

Bu arada bu gece hiç yaşamadığım bir şey yaşıyorum sağ tarafım bir kaç gündür ağrıyordu bu gece inanılmaz arttı ağrılar. randevumu değiştirerek sabaha aldım uyuyamıcam sabaha kadar. Önceleri plesenta sağda ondan ağrıyordur diye düşünmüştüm ama internetten bakınca böbreğin büyümesiyle alakalı olabileceği yazıyor bebek de kıpır kıpır o mu oraya acıtıyor anlamıyorum. Sabah umarım güzel şeyler duyarım.

Sonradan biri erkek mi çıktı onun ben hala üçü kız olduğu dönemde kalmışım neydi adı onun beklenmedik cevap mı bayan stres mi hangisiydi
Beklenmedik olandı ikisi erkek demişlerdi aynı kesede olanlara ama aynı haftalarda baktırmıştı diğerine inanmayıp buna inanmıştı o yüzden çok merak etmiştim gidişatı ki burdan gitti inşallah gönlüne göre vermiştir Allah

Kızlar moralim öyle bozukki uyuyamıyorum Dün kontrolüm vardı bebeğimde gelişim geriliği varmış tekrar perinatolojiye yönlendirdi 29+1 kilosu 1100 gram ...24. haftada da böyle demişlerdi iki hafta sonraki kontrolümde normal haftasına yetişmişti niye böyle oluyor anlamıyorum çok üzülüyorum
Genetik mi bilmem kızımıda 38+4 te 2400 gram 5 hafta gelişim geriliği ile doğurdum sebebini bulamadılar ozaman bu cadıda ablasına çekti galiba içimi kararttı resmen doktor...

Eklentiler

• Screenshot_20220914-153237.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 86
Canimm bende de var o beslenmeni değiştir et ve süt ürünleri ağırlıklı beslen. Minyon musun? Birde sen ve esin kac kg dogmussunuz?

K Kubra4116 nerelerdesin canım uzun zamandır yazdığını görmedim bebişler iyi mi bi sorun yoktur inşallah
Canım benim buralardayım, takipteyim. Artık ağırlaşmaya başladık ama şükürler olsun sorun yok bolca evde istirahat, iş yapmamaya çalışma şeklinde geçiyor günler. Cuma görüş günü 4 gözle bekliyorum

Aynı dertten muzdaribim ne zaman soluma yatsam bebek toplanıyor bi geriliyor hareketler bir şeyler sanki üstüne yatmışım zarar vermişim gibi hissediyorum sağıma dönünce rahatlıyorum
Ya sorma sanki soluma yatmasam bi şey olacak gibi ama iste senin dediğin gibi oluyor yatamıyorum da bölük pörçük uykular beni mahvetti iste böyle döne döne sabahı ediyorum bi de mide yanması eşlik ediyor

Direk endokrinolojiye git tatlım ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…