2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yemin ederim aynısı ne eksik ne fazla eşim telefonla oynar asla cevap vermez o da biliyor çünkü muhabbetinin olmadığını ben gene ayıp olmasın diye evet hayır falan diyorum bana da diyor annemle konuşsana yazık sen konuş diyorum senin annen aynen bir de bir dizi açıyoruz ama asla izlemiyor sürekli konuşuyor sessizlik olmasına asla izin vermez
Ben artık doğumdan sonra her gün ayrı bir kavga konusuyla gelirim bugün kedi kavgası çıktı, şu gün sigara kavgası çıktı diye
Bugün de kv arıyor beni işte hastanede kedi yok ben sana hastanede yardım ederim diyor tamam sağ olun dedim herhalde aaa olur mu öyle şey ben kediyi atıcam dememi bekledi

Allah tekrarını yaşatmasın inşallah ..doktorda kanaman olursa hemen direk gel dedi birde durumunu belirt vajinal muayane yapmasinlar dedi ben not alıyorum zaten buraya sen hatirlatirsin dedi .Kanama olunca nasıl oluyor canım kendimi duruyor yada müdahale ediyorlarmi ..

İnşallah şöyle 37li haftalara kolaylıkla gelirsiniz inşallah

Önce vajinal muayene yapıyor sonra karından bakıyor bebek iyiyse hemen nst bagliyor serviks uzunluğunu muhakkak ölçüyor serum takıyor kan idrar aliyor kanama sonra kahverengiye dönüşüp azalınca taburcu ediyor

Ben de vajinal muayene yapılmaz diye biliyordum ama son gittiğim doktor yaptı hatta yapmamız lazım karından bakınca tam belli olmuyor dedi. Sonrasında bir sıkıntı da yaşamadım zaten.

Bana vajinal muayane yapmasinlar dedi ya ..sadece serum yani kanama kendi kendine geciyor

kızlar bir şey sorucam benim cuma günü 32+0 çalışabilir raporu alacağım ama 37 kadar dayanacağımı sanmıyorum cumadan cumaya attığı içinde cumartesi , pazarı çöp etmiş oluyorum ikinci raporumu 35+3 te alsam bi kaybım oluyor mu ?

Ben de vajinal muayene yapılmaz diye biliyordum ama son gittiğim doktor yaptı hatta yapmamız lazım karından bakınca tam belli olmuyor dedi. Sonrasında bir sıkıntı da yaşamadım zaten.
Kanaman olursa acile gidecek olursan ben yoksam hastanede durumu belirt yapmasınlar vajinal muayane dedi ..yanlız film isteyebilirim doğuma yakın yapışıklık falan var mı diye

Kanaman olursa acile gidecek olursan ben yoksam hastanede durumu belirt yapmasınlar vajinal muayane dedi ..yanlız film cekecekmis doğuma yakın tam net olsun diye yapışıklık falan var mı diye
Ama benim önceleri rahim agzina yakında fakat son gidişimde belli oldu yani kesin plesanta rahim ağzını kapatmış gösterdi doktor bak burdan bu şekilde kapatmış diye

İnsan bir sıfat görmek istiyor ya isme son anda karar vereceğim sanırım

cok tesekkur ederim bilgi icin. esime aldiririm birsey olursa.

sma1 anladim canim. ben de memeyi reddetmesin diye kasik biberon aldim, emme sadece memede olsun diye. sma1 arastirayim, simdi okumussundur hipp de organik diye tavsiye edildi.

Emzirme konusunda israrci olacagim. Mutlaka elimden geldigince 2 yasina kadar emzirmek gayem. Benim kaygim, bir arkadasimda oldugu gibi covid-grip vs hastanelik olma yada sutun hic gelmemesi durumunda hazirlikli olmadan kaynakli. Boyle bir durumda hastane standard bir mama kullanir diye dusunuyorum, varsa bu mamalarin en iyisi - organik vsi onu hazirlikta tutmak istiyorum.

Ben de aynı şeyi çok düşündüm ama tecrübeli olanlar mama alıp, bilinç altına öyle bir şey yükleme diyor. Normal biberon henüz almadım ama kaşık biberonumuz bugün geldi onu da hani hastahanede falan olursa emziremezsem vs sağıp vermek için şırınga çok gözümü korkutuyor, kaşık biberon daha güvenli diye aldım.
Mama olarak mecbur kalırsam Golden Goart alırım. Hastahanenin yanındaki eczaneye sordurdum satıyorlarmış

Ay sen de bendensin. Bizde de isim yok
Yarmagül gibi çocuklara Beren,deren gibi cicis isimler koyuyorlar çocuğun tipi o isme.hic müsait değil gibi geliyor ya da ben yakıştıramıyorum bilmiyorum çift isim de olmayacağı için son anda karar veririz herhalde evde bir kaç isim arasinda çekişme söz konusu

Burada biri yazmıştı, artık gün olarak değil hafta olarak hesaplanıyormuş izinler. Yani anladığım kadarıyla boşu boşuna 3 günlük kaybınız olacak doğum sonrasına aktarmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…