2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
tesekkur ederim yanitiniza. kasik biberonun, mecbur kalindiginda normal biberondan daha iyi oldugunu duydum.

Biraz once bir hekim yakinimla konustum, bu verdiginiz bilgiyi sorudm. Yeni dogan bebeklerde glikojen deposu olmadigindan hipoglisemiye girerlermis. 48 saat ac kalirlarsa birsey olmaz diye birsey yokmus. Cok uzun bir sureymis. (Yogunbakimda calisanlar icin verilen bilgi bu) Yenidoganci arkadasina da soracak tabiiki teyit icin tekrar.

O kadar ileri teknoloji bir cihaza bağlanıyor olup cocugumun karnında bir fotisi olmaması ciğerimi dagliyor

Hepsi olabilir

benim sorum aslinda hastaneye goturmek vs icin degil, her ihtimale karsi evde bir kutu olmasi icimi rahatlacagi icin sormustum. Markasini onden bilip en iyisini almak istedigimden. Hastanelerin satin alma birimlerinin nasil calistigini biliyorum, butce baskilarini ve markalarin yaptigi ekstra pazarlama calismalarini. Bu nedenle kendim alip evimde tutmak isterim.

Yok ya biraz benden cekiniyor gsliba ben cadı biriyim tabiki asla terbiyesizlik yapmam ama biraz asabi olduğumu gördüğü için bulaşmak istemiyor olabilir

bi denerim hamileliğimin başlarında çok bulantım oldupu için bazen akşamlarımı yoğurt ekmek cacıkla falan geçiştirdim hergün mutlaka süt peynir tükettim midem rahat ediyor diye belkide ondandır.
Merhabalar, ben de gebelik için uğraşıyorum. Kadın doğuma görünmeden önce bugün aile hekimine hormon testi vereyim istedim. Tsh sonucum 4.82 çıktı, bir sene önce de 3.42. Tsh gebe kalmaya engel olur mu? Kadın doğum tiroid ilacı yazıyor mu yoksa dahiliyeye mi gitmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba evet tsh iniz cok yüksek olmasa da yüksek genelde 2.5 altı olmasını isterler gebelik için. Kadın doğumcu yazabilir ben kullanıyorum suanda bile euthrox diye bir ilaç doktor da eğer uygun gorurse yazar sizede.

Merhaba evet tsh iniz cok yüksek olmasa da yüksek genelde 2.5 altı olmasını isterler gebelik için. Kadın doğumcu yazabilir ben kullanıyorum suanda bile euthrox diye bir ilaç doktor da eğer uygun gorurse yazar sizede.
Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.

Canım benim de gebelikte troid çıktı. Ben de euthrox 50 mg kullanıyorum gebeliğin başından beri. Daha önce böyle birşey yoktu. Şimdi biz doğumdan sonra düzelecek miyiz devam mı edeceğiz ilaca bilgin var mı?

Bir de bebiş nasıl kilo aldırıcı şeylere dalmışsındır ben de öyleyim bu aralar ptesi kontrole kadar bakalım işe yararsa yediklern yazarım

Evet maalesef sizin de yapacağınız şeyler kısıtlı,umarım kendinizi üzmeden orta yolu bulacağınız bir çözüm bulabilirsiniz

Canim bende bilmiyorum bende tiroid yoktu ama doktor önlem amaçlı 25 mg lik vermişti bana da bende sorgusuz sualsiz kullanıyorum sonrasını hiç sormadım sorucam bi dahakine.
Bebis gelişmeye devam ediyor çok şükür doktor sıkı takip edicez dedi canim 950 gr olmuş. Forumda çok okuyorum gelişim geriliği denipte 39 40 ta 3 kg üstü doğuranlari inşallah benimki de öyle olur.
Seninki de mi zayıftı? Bende sürekli et ve süt ürünleri ile besleniyorum inşallah faydası oluyordur kuzum bebeklerimize

Aynı dertten muzdaribim ne zaman soluma yatsam bebek toplanıyor bi geriliyor hareketler bir şeyler sanki üstüne yatmışım zarar vermişim gibi hissediyorum sağıma dönünce rahatlıyorum

Kızlar ateş ölçer aldık, Braun almaya gittik ama Medisana aldık, çok önerildi. Hem kulaktan hem alından ölçebiliyormuş. Kullanım kılavuzunu açtım, “6 aydan küçük bebekler için uygun değildir yazıyor” ne demek şimdi bı? Hepsinde mi geçerli bi şey?

Çam ve sakurada özel muayene ve özel oda imkanı var mı bilginiz var mı ? perinatoloji doktorları nasıl bir de ilgili alakalı mı ?

Bizim müdür yardımcısı fark etmiyor falan dedi benim de tam cuma 32+0 nst gireceğim çalışabilir alacağım 34+0 yine cuma oluyor ya izne çıkıp 2 haftayı aktarayım diyorum

Sonradan biri erkek mi çıktı onun ben hala üçü kız olduğu dönemde kalmışım neydi adı onun beklenmedik cevap mı bayan stres mi hangisiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…