2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Haklısın tabii herkes bir değil senin durumun da zormuş yaa. Yaşlı insanla uğraşmak da zor bi de yardımları dokunmayacak ekstra zorİnşallah anlayışlı davranırlar da ona göre süreci uzatmazlar. Benim kv 2 gün kalmayacak canım o uzun kalır, kp az kalıp gidicek toparlanınca gelirim tekrar dedi. Bu arada kayınpederim kv’den daha çok iş yapar Valla bebek bile bakar, çocuklar azcık toparlansın onları oyalama anlamında çok işime yarayacağını düşünüyorum. Arada annem gelir ama kardeşlerim çalışıyor babam vae annemin bende çok uzun kalması demek evdeki işlerin sekteye uğraması demek. Bu sefer çocuklar işten gelcek evde yemek vs yok. Kayınvalideyi bağlayan bişey yok uzun süre kalabilir dediğim gibi temizlik işini çözdük o da yemeği halletsin bana yeter. Bebeklerime bakma işini böylelikle daha kolay yapabilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun hele ikiz analarına ekstra güç kuvvet versin
Çiğdem karası takipteyim çok hoş bir kadın

eras0201 ikiz anaları olarak sizlere ekstra kolaylık diliyorum. Sizin tabi desteğe ihtiyacınız olacak. Bebeklerle mi ilgileneceksin yoksa evle mi kendi ihtiyaçlarınla mı? İnş yardımlaro dokunur kolaylıkla atlatırsınız

M mabel63 inş planladığın gibi gider, ikiz bebekle bir de sana destek olamayacak misafir çok zor olur. Hem pozitif hem negatif yönler açısından ne düşünsen haklısın valla.

Ben de aynı durumdayım canım. O zamana kadar durursa 37.haftada alacakmış.

Başınız sağ olsun canim kayinpederine çok üzüldüm tüylerim ürperdi, gerçekten söylediklerine katılıyorum bizim için çok değerli zamanlar ama benim kayinvalidemin de yaşı var kayinpederimi zaten hic tanımadım esim annesine çok düşkün sıkıntı çıksın hic istemiyorum bir de ilk torunu hevesini alsın diyorum çok şükür iyi anlaşıyoruz benim ailemle de araları iyi sigara kullanıyor esim ve annesi balkonda icmeleri konusunda anlaştık zaten el yuz yikanmadan sigara içmeyen de temas etmemeli bebeklere o konuda bilincli insanlariz benim de tek dusuncem kalp kirmamak umarım onlar da gelenek görenek adet derken beni darlamazlar, ben önceden gelsinler istedim temizlik faslı doğum zamanı hazırlıklar için bir de suyum falan gelirse çok korkarım esim yanımda tabi ama o da telaşlı, muhabbet sohbet kafam dağılıyor hem simdilik hormonlarım sıkıntı çıkarmıyor bu konuda daha sakin ve anlayışlı davraniyorum

Benim doktorum ameliyatı ben yapamam bile dedi sağolsun ben ikinci bir görüş aldım gittiğim son prof. Erken doğum beklemediğini ameliyat esnasında kanamanın az olacağını söyledi o zamandan beri içim rahat benim stres yaptıkça daha kötü oluyor. Sanki yokmuş gibi davranıyorum ben. Tabii ki hareketlerime dikkat ediyorum ama aklıma getirmiyorum sürekli

Kuzu sende durumlar ne? Bir değişiklik var mı? İlk hedefe giden yolda ne duruumdasın şu an
Şimdilik durum stabil canım İlk hedef 32 yi tamamlamaktı cumartesi inşallah tamamlıyorum. Dün akşam nst günümdü yine şükür sıkıntı yok. Karaciğer enzimlerimle ilgili sıkıntı da ilaçla kontrol altına alındı onun da sonuçları geldi bugün. Geriye haftaya çarşamba doktor kontrolümü beklemek kaldı. Umarım rahim ağzı daha da kısalmamıştır da hedefe adım adım gidebilirim

Bayılıyorum kendisine bir de enerjik. O doğum fotoğraflarında nasıl çocuklar gibi mutlu çıkıyor

Doktorunuz size tahmini bir doğum haftası söylüyorum yani şu haftalarda yaparım sezeryan gibi
Benim kendi doktorum 37.haftada kesin almamız lazım demişti hatta 32den sonra seni devlet hastanesine sevk ederim tarzı konuşmuştu erken doğum olabilir diye. Son gittiğim prof erken doğum beklemiyorum 38. 39. haftalarda doğumun olacak dedi. Baya detaylı vajinal muayene yaptı o yüzden ona güveniyorum. Riskli durum devam ederse de son gittiğim prof doğumumu yapacak.

Merhaba kızlar bugün kızımın yine yeni yeniden sadece içeride sağlığının iyi olduğu haberini aldım ve geldim.Onun dışında gül cemalini yine goremedik çok şükür.Nst ye ilk kez girdim çok garipti güzeldi inşallah son an gelene dek aynı şekilde gider.Ekimin son haftasına kadar içeride tutalım dedi doktorum fakat iki hafta sonra yeniden nstye ve kontrole girdiginde kesinlestiririz dedi.insallah herkes hayırlı haber alır

Kizlar, olurda sut gelmesinde bir sorun olursa diye kasik biberon vs aldim, ama hastaneye yanima almalik bir mama almadim. Her ihtimale, karsi bir mama alip, evde de tutmak istiyorum. Hastalansam, birsey olsa, sutum olmasa aklima binbir turlu olasilik geliyor. Kenarda dursun. Yenidogandan itibaren kullanilabilecek, organik mukunse, en dogru mama nedir? Tecrubeli anneler bir oneriniz olur mu?

Evet evet onuda duydum her doktor yapmiyormus ..ben başından beri üniversite hastanesinde prof a gidiyorum tecrübeliymis bu konuda sen korkma ter dökecek olan benim ameliyatta diye espiriyle yaklaşıyor ..en güzeli fazla düşünmemek dediğin gibi

Ben de çok merak ediyorum yaaa İyi olsun da yüzünü göstermese de olur napcan Benim oğlum da sadece bir kez yarım yamalak göstermişti sonlara doğru. Maşallah kızçene canımİsmi belli mi?

Yaa ara ara aklıma üçüz annesi olan arkadaş geliyor. Aynı gün transfer olmuştuk, ne oldu da bi anda gitti. İnşallah bebekleri de kendisi de iyidir bizi okuyorsa Bir de acil serklaj olan biri vardı Urfada mıydı sanki ondan da haber yok. Nickini hatırlayamadım diye etiketleyemiyorum. İnsan bi süre sonra aile gibi oluyor herkesin güzel haberlerini duymak istiyor

Canım benim katıldığım eğitimde Türkiye’deki mamalardan hipp i önerdi içeriği organik olan tek mamaymış. Türkiye’de çalışırken hastaneye bütün markalar gelirdi reklam yaptırmak için neler neler dağıtırlardı hipp bir kez bile gelmedi çünkü reklama ihtiyacı yoktu sadece o mamayı kullananlar sorun yaşamıyordu diye anlattı. Ve çantanıza koymayın eğer gerekirse her yerde satılıyor eşiniz hemen gider alır dedi. Çantada olduğunu görünce hemşireler pek uğraşmıyormuş süt gelmesi için zaten mamasıyla gelmiş düşüncesi oluyormuş. Ya da başka bi yerde tutun göstermeyin yeni almış gibi yapın dedi

Çok araştırmadım canım benim listede henüz ona sıra gelmedi ama yenidoğanlara sütün yetmemesi veya sarılık durumlarında sma1 verildiğini duymuştum benim de aklımda var küçük br kutu alıp koymak nuk yavaş akışlı cam biberon da aldım meme reddi olmasın rahata alışmasın diye yavaş akışlı olması gerekiyormus, inşallah sütümüz gelir de bol bol gerek kalmaz

Doktoruna güveniyorsan gerisini boşver en önemlisi bu ameliyatları yapabilek doktor bulmak gerisi zaten bebişlere kavuşmaca

Ay süper hiç bir şey kalmamış şükür ilk hedefe hep güzel haberler gelsin
Benimki de öyle son kontrollerde hiç göstermiyor
Gözün aydın iyi olduklarını duymak bile yetiyor

Banada özeller yapamayız dedi tam teşekküllü hastane tercih.edin dedi bende İstanbul başakşehir cam ve sakura şehir Hastanesi'ne gidiyorum.Psikolojim bozuldu lavaboya girmeye korkar oldum valla Rabbim banada kimseyede göstermesin inşallah o anı birdaha bakalım hayirlisiyla sağlıkla zamanında gelsinler inşallah

bence mama konusunda acele etmeyin, çünkü bebek doğduktan sonra 48 saat açda kalsa sıkıntı olmuyor, ki doktorlar zaten takipte olduğundan beslenmesini yeterli bulmazsa orda mama veriyorlar hastanede. süt sağma makinası ha keza onu da yanınızda götürmeyin çünkü o sonra ki iş. bebek emişi ile bir olmadığından ilk sütünde florasını bozmaması için tavsiye etmiyorlar. sadece emzirmekte ısrarcı davranın diyorlar . bu minnoşların zaten kendileri ne kadar ki mideleri ne kadar olsun aç kalcak diye korkmayın. sütünüz gelmezse de kimseye sütüm yok demeyin biz zaten stres altında olduğumuzdan bir de başkalarının sütün mü gelmiyor çocuk mu aç laflarına takılıp daha çok stresle gelecek sütümüzden de olmayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…