2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Gel sarılalım üzülme benimde öyle .Bugün doktordan sonra bir yol çizeceğiz.

Ekim annelerindekibir arkadaş beslenmeyle güzel sonuçlar almış.Seninki karın çevresindemi gelişim geriliği.

Günaaydın kızlar, 6 civarı uyandım. Size bir sorum olacak, şimdi yan yatıyoruz ya kimisi diyor ki soluna yatınca bebeğe giden kan akışı arttığı için bebek coşar, kimisi diyor ki sırt üstü yatınca bebek rahatsız olur tekmeler. Sola beya sağa yatınca her türlü tekme yiyorum. Bebek rahatsız mı mutlu mu nasıl anlarız? O tekmeyi atınca ay diyorum ya rahatsız olduysa ? Hafif yan dönmeye çalışıyorum yastıkla destekliyorum kendimi falan ama bu sefer uykular yalan oluyor.

Hiç bilgim yok canım ya ama ilk kızın küçük ama sağlıklı doğmuş, belki de minyondur. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz. Muz, kaşar masen suyu falan öneriyorlar. Kaşarı şarküteriden iyi cins olanından tavsiye ederim. İyi gelir belki. Bide iğne falan kullanıyor muydun

tansiyon veya seker problemin var mi ?
genelde o gibi durumlar da gelisim geriligi oluyor diyorlar

Kağan Kocatepe'nin videosunda göğüse doğum öncesi krem sürmenin gereksiz ve rahim kasılmasına yol açabileceği için riskli olduğunu söylüyordu. Ben incia krem aldım ama sürmem.
Bende geçen ebeyle konuştum o da göğüslerle oynamqyın erken doğumu tetikler dedi.

Ben o adamın her dediğine inanıyorum bana çok güven veriyor ama benim göğüs ucumu yumuşatmam lazım şuanda daha emzirmeden ucu kabuk atıyor ve aşırı sert normal olmaso gerekn bu mu bilmiyorum
Göbeğime sürdüğüm kremi göğüslerime de sürüyordum iyi geldi. Ama ebe bana da göğüs uçlarına dokunma erken doğumu tetikler dedi. Acaba sadece üzerine nemlendirici kremi sürüp bıraksak mı ? Kendi kendine emse mesela

Aynı dertten muzdaribim ne zaman soluma yatsam bebek toplanıyor bi geriliyor hareketler bir şeyler sanki üstüne yatmışım zarar vermişim gibi hissediyorum sağıma dönünce rahatlıyorum

Ya sorma sanki soluma yatmasam bi şey olacak gibi ama iste senin dediğin gibi oluyor yatamıyorum da bölük pörçük uykular beni mahvetti iste böyle döne döne sabahı ediyorum bi de mide yanması eşlik ediyor
Kızlar bi süredir grubu çok takip edemiyorum. Sabah yorumları okumadan bende benzer şeyler yazdım şimdi gördüm mesajlarınızı. Sola yatıyorum kıpırtı sağa yatıyorum kıpırtı. Bu ara bende sağa yatınca rahat etmeye başladım ama çok yatmamaya çalışıyorum. Bu seferde uykular yalan oluyor. Dinlenemiyorum. Nasıl yapsak ki

Kuzu sizinkiler yine iyi benimki hani ben hep kız hissediyorum diyordum ya pipi resmiyle döndük sadece pipisini gösterdi doktorda resim vermek zorunda gibi ya pipi birde üstü var anla işte bakarken ben utanıyorum önceden eli çenesinin altında poz veriyordu şimdi çok alınmış yavrum kız dedim diye çok çektirecek bana

Kuzum ilk altı ay koltuk altı öneriliyor sonrasında o aldığını kullanabilirsin 1-2 arkadaşta burada yazmıştı.

Benim kendimde izlenimimle cevaplıyorum. Soluma yatınca evet tepikliyor dönüyor kudurmalar felan sağıma yatincada tepikliyor fakat orada toplanıyor batıyor gibi bir hissiyat oluyor sırt üstü yadsınamaz bir gerçek kan akışı az sağlanıyor kesinlikle önerilmiyor. Sırt üstü yatınca da tekmeliyor fakat sıkışık olduğu için.

evet dağıtmadan sadece sürmekte olur bence

Ay sabah sabah güldürdün beni. Allah iyiliğini versin. Benim de benzer bir durumdu. Her gitmemde maşallah doktor neredeyse ilk onu teyit ediyor ben sormadan. Ama benimki en azından yüzünü gösteriyor

cuma günü alacağım ultrason görüntüsünün fragmanını yazmışsın benimki de en sonunda yeter kadın yeter deyip açacak bacaklarını

Çok içerlemiş hissiyatlı çocuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…