Gel sarılalım üzülme benimde öyle .Bugün doktordan sonra bir yol çizeceğiz.Kızlar moralim öyle bozukki uyuyamıyorumDün kontrolüm vardı bebeğimde gelişim geriliği varmış tekrar perinatolojiye yönlendirdi 29+1 kilosu 1100 gram ...24. haftada da böyle demişlerdi iki hafta sonraki kontrolümde normal haftasına yetişmişti niye böyle oluyor anlamıyorum çok üzülüyorum
Genetik mi bilmem kızımıda 38+4 te 2400 gram 5 hafta gelişim geriliği ile doğurdum sebebini bulamadılar ozaman bu cadıda ablasına çekti galiba içimi kararttı resmen doktor...
Ekim annelerindekibir arkadaş beslenmeyle güzel sonuçlar almış.Seninki karın çevresindemi gelişim geriliği.Kızlar moralim öyle bozukki uyuyamıyorumDün kontrolüm vardı bebeğimde gelişim geriliği varmış tekrar perinatolojiye yönlendirdi 29+1 kilosu 1100 gram ...24. haftada da böyle demişlerdi iki hafta sonraki kontrolümde normal haftasına yetişmişti niye böyle oluyor anlamıyorum çok üzülüyorum
Genetik mi bilmem kızımıda 38+4 te 2400 gram 5 hafta gelişim geriliği ile doğurdum sebebini bulamadılar ozaman bu cadıda ablasına çekti galiba içimi kararttı resmen doktor...
Hiç bilgim yok canım ya ama ilk kızın küçük ama sağlıklı doğmuş, belki de minyondur. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz. Muz, kaşar masen suyu falan öneriyorlar. Kaşarı şarküteriden iyi cins olanından tavsiye ederim. İyi gelir belki. Bide iğne falan kullanıyor muydunKızlar moralim öyle bozukki uyuyamıyorumDün kontrolüm vardı bebeğimde gelişim geriliği varmış tekrar perinatolojiye yönlendirdi 29+1 kilosu 1100 gram ...24. haftada da böyle demişlerdi iki hafta sonraki kontrolümde normal haftasına yetişmişti niye böyle oluyor anlamıyorum çok üzülüyorum
tansiyon veya seker problemin var mi ?Kızlar moralim öyle bozukki uyuyamıyorumDün kontrolüm vardı bebeğimde gelişim geriliği varmış tekrar perinatolojiye yönlendirdi 29+1 kilosu 1100 gram ...24. haftada da böyle demişlerdi iki hafta sonraki kontrolümde normal haftasına yetişmişti niye böyle oluyor anlamıyorum çok üzülüyorum
Canım Allah analı,babalı büyütsün, arada yaz habersiz bırakma. Ben şimdi gördüm şok oldum. İyi olmanıza sevindimKızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
Maşallah sizeKızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
Bende geçen ebeyle konuştum o da göğüslerle oynamqyın erken doğumu tetikler dedi.Kağan Kocatepe'nin videosunda göğüse doğum öncesi krem sürmenin gereksiz ve rahim kasılmasına yol açabileceği için riskli olduğunu söylüyordu. Ben incia krem aldım ama sürmem.
Göbeğime sürdüğüm kremi göğüslerime de sürüyordum iyi geldi. Ama ebe bana da göğüs uçlarına dokunma erken doğumu tetikler dedi. Acaba sadece üzerine nemlendirici kremi sürüp bıraksak mı ? Kendi kendine emse meselaBen o adamın her dediğine inanıyorum bana çok güven veriyor ama benim göğüs ucumu yumuşatmam lazım şuanda daha emzirmeden ucu kabuk atıyor ve aşırı sert normal olmaso gerekn bu mu bilmiyorum
Aynı dertten muzdaribim ne zaman soluma yatsam bebek toplanıyor bi geriliyor hareketler bir şeyler sanki üstüne yatmışım zarar vermişim gibi hissediyorum sağıma dönünce rahatlıyorum
Kızlar bi süredir grubu çok takip edemiyorum. Sabah yorumları okumadan bende benzer şeyler yazdım şimdi gördüm mesajlarınızı. Sola yatıyorum kıpırtı sağa yatıyorum kıpırtı. Bu ara bende sağa yatınca rahat etmeye başladım ama çok yatmamaya çalışıyorum. Bu seferde uykular yalan oluyor. Dinlenemiyorum. Nasıl yapsak kiYa sorma sanki soluma yatmasam bi şey olacak gibi ama iste senin dediğin gibi oluyor yatamıyorum da bölük pörçük uykular beni mahvetti iste böyle döne döne sabahı ediyorum bi de mide yanması eşlik ediyor
Kuzu sizinkiler yine iyi benimki hani ben hep kız hissediyorum diyordum ya pipi resmiyle döndük sadece pipisini gösterdiYa biz de sanki aynıyız. Tamam budur diyemedik. Haftaya çarşamba bir görüş günümüz daha varBen yüzünü az buçuk yandan kıyıdan görüyorum ama yine de tam olmuyor. Bakalım haftaya netleşir mi.
Kuzum ilk altı ay koltuk altı öneriliyor sonrasında o aldığını kullanabilirsinKızlar ateş ölçer aldık, Braun almaya gittik ama Medisana aldık, çok önerildi. Hem kulaktan hem alından ölçebiliyormuş. Kullanım kılavuzunu açtım, “6 aydan küçük bebekler için uygun değildir yazıyor” ne demek şimdi bı? Hepsinde mi geçerli bi şey?
Benim kendimde izlenimimle cevaplıyorum. Soluma yatınca evet tepikliyor dönüyor kudurmalar felan sağıma yatincada tepikliyor fakat orada toplanıyor batıyor gibi bir hissiyat oluyor sırt üstü yadsınamaz bir gerçek kan akışı az sağlanıyor kesinlikle önerilmiyor. Sırt üstü yatınca da tekmeliyor fakat sıkışık olduğu için.Günaaydın kızlar, 6 civarı uyandım. Size bir sorum olacak, şimdi yan yatıyoruz ya kimisi diyor ki soluna yatınca bebeğe giden kan akışı arttığı için bebek coşar, kimisi diyor ki sırt üstü yatınca bebek rahatsız olur tekmeler. Sola beya sağa yatınca her türlü tekme yiyorum. Bebek rahatsız mı mutlu mu nasıl anlarız? O tekmeyi atınca ay diyorum ya rahatsız olduysa ? Hafif yan dönmeye çalışıyorum yastıkla destekliyorum kendimi falan ama bu sefer uykular yalan oluyor.
evet dağıtmadan sadece sürmekte olur benceBende geçen ebeyle konuştum o da göğüslerle oynamqyın erken doğumu tetikler dedi.
Göbeğime sürdüğüm kremi göğüslerime de sürüyordum iyi geldi. Ama ebe bana da göğüs uçlarına dokunma erken doğumu tetikler dedi. Acaba sadece üzerine nemlendirici kremi sürüp bıraksak mı ? Kendi kendine emse mesela
Kızlar bi süredir grubu çok takip edemiyorum. Sabah yorumları okumadan bende benzer şeyler yazdım şimdi gördüm mesajlarınızı. Sola yatıyorum kıpırtı sağa yatıyorum kıpırtı. Bu ara bende sağa yatınca rahat etmeye başladım ama çok yatmamaya çalışıyorum. Bu seferde uykular yalan oluyor. Dinlenemiyorum. Nasıl yapsak ki
Ay sabah sabah güldürdün beni.Kuzu sizinkiler yine iyi benimki hani ben hep kız hissediyorum diyordum ya pipi resmiyle döndük sadece pipisini gösterdidoktorda resim vermek zorunda gibi ya pipi birde üstü var anla işte bakarken ben utanıyorum önceden eli çenesinin altında poz veriyordu şimdi çok alınmış yavrum kız dedim diye çok çektirecek bana
cuma günü alacağım ultrason görüntüsünün fragmanını yazmışsın benimki de en sonunda yeter kadın yeter deyip açacak bacaklarınıKuzu sizinkiler yine iyi benimki hani ben hep kız hissediyorum diyordum ya pipi resmiyle döndük sadece pipisini gösterdidoktorda resim vermek zorunda gibi ya pipi birde üstü var anla işte bakarken ben utanıyorum önceden eli çenesinin altında poz veriyordu şimdi çok alınmış yavrum kız dedim diye çok çektirecek bana
GozunaydinKızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
Kuzu sizinkiler yine iyi benimki hani ben hep kız hissediyorum diyordum ya pipi resmiyle döndük sadece pipisini gösterdidoktorda resim vermek zorunda gibi ya pipi birde üstü var anla işte bakarken ben utanıyorum önceden eli çenesinin altında poz veriyordu şimdi çok alınmış yavrum kız dedim diye çok çektirecek bana
Kuzum ilk altı ay koltuk altı öneriliyor sonrasında o aldığını kullanabilirsin1-2 arkadaşta burada yazmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?