2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ay sabah sabah güldürdün beni. Allah iyiliğini versin. Benim de benzer bir durumdu. Her gitmemde maşallah doktor neredeyse ilk onu teyit ediyor ben sormadan. Ama benimki en azından yüzünü gösteriyor
Kız pipi aşağıda malum yerleri yukarıda daha göremem sanırım doğum pozisyonunuda almış sanırım onu görünce şok olunca sormayi unuttum

cuma günü alacağım ultrason görüntüsünün fragmanını yazmışsın benimki de en sonunda yeter kadın yeter deyip açacak bacaklarını
Sonum 4.değiştireceğim doktorla taçlanacakbeni doğuran ebe dedeye gideceğim ilk ondan ağlayarak çıkmıştım dönüp dolaşıp aynı yere gidiyorum ah kader

Yatakta manasız dönmelere, uyuyamamalara, sabah zombi gibi kalkmalara çarem L koltukta yatmak oldu. Yataklarımız gibi ortopedik olmadığından bir tık içine çekiyor ve o karna sert baskıyı yapmıyor. Şimdi de tuvalete gitmekten zırt pırt uyanıyorum ama en azından kafamı koydum mu uyuyorum, şükürler olsun. Geçen 2 hafta birçok günü 2-3 saatlik uyku ile geçirip, mahfolmuştum.
Sırt üstü yatmak artık bizler için çok uzak, hiç önerilmiyor da zaten hem bizim hem çocukların sağlığı için mümkün oldukça sol, uyuşunca daha kısa süreli sağ tarafa yatabiliyoruz.
Dünün konusu kayınvalide, kayınpeder ziyareti içinde bir şeyler söylemek isterim, şu an çok hassas bir dönemdeyiz ve maalesef bazen yapmayacağımız, söylemeyeceğimiz şeyler yapıp, söylüyoruz yada hiç kafaya takmayacağımız şeyleri kocaman hale getiriyoruz. Kimse ile didişme, kimseye laf anlatma zamanımız değil bence, o yüzden eşinize sigaranın ani bebek ölümlerine yol açan bir unsur olduğunu anlatan videolar izletin zaten kendisi asla böyle bir şeye izin vermeyecektir bebeği için. Kediniz için ise yapacak hiçbir şey yok sizi çok iyi anlamakla beraber bebişkonuzun da alerjisi olabileceği ihtimaline karşı kv için değil de bebeğiniz için yavaş alıştırmalarla ilerlemenizi tavsiye ederim. Belki 10 kişiden 1indedir ama maalesef arkadaşımın bebeği ciltte kabarma ve nefes darlığı şikâyetleri ile kısa süreli hastanede kalmak zorunda kaldı. Şu an çok iyi ama fark edilmeseydi ne olurduyu düşünmek dahi istemiyorum. Ve kb, kp ile ne olursa olsun aramızda hep şunu düşündüm onlar önce eşimin annesi, babası sakin olmalıyım ve bir gün bende onların yerinde gelinimle bu tarz şeyler yaşayabilirim ama saygısızlık yaparsam aynısıyla karşılacağım. Çünkü ben ektiğini biçmeye, karmaya çok inanıyorum.

Ben ne sağıma ne soluma yatabiliyorum kısacası uykular haram solumda kalcamda kramp var sağıma yatıncada bebek batıyor

şimdiden en kötüsünü düşünmeyelim :) hem hipsin mamaları her yerde var

Hic stres yapma inan ki her sey olacaga variyor.Sen denileni yap gerisini Allah a birak.Baska dert vermesn Rabbim bunlar cozumu olan seyler :)

eğer yanlış bilgiyse tabiki herkes doğrusunu öğrensin bende dahil ki zaten doktorların gözüne bakacağımızdan hastanede ne derlerse er gibi yapacağız herşey bebişler için

Ben ne sağıma ne soluma yatabiliyorum kısacası uykular haram solumda kalcamda kramp var sağıma yatıncada bebek batıyor
Kuşum bir de dik uyumayı dene sırtını yastıkla destekle, boynuna iyi bir seyahat yastığı ben öyle de uyudum o uyuyamadığım dönemde en azından düşüp bayılmamak için yorgunluktan

bence her ikisine de görün ama bu işin asıl uzmanı endokrinoloji ona da dahiliyeci sevk eder devlette, yok özele gidebilirim dersen iyi bir doktor bulup ona gidebilirsin, anadolu yakasında yusuf aydın diye bir doktor var pendikte kliniği çok iyi işinin ehli uzman bir doktor. aşağıyada instagram linkini bıraktım.

geçmiş olsun

eğer yanlış bilgiyse tabiki herkes doğrusunu öğrensin bende dahil ki zaten doktorların gözüne bakacağımızdan hastanede ne derlerse er gibi yapacağız herşey bebişler için
Yeğenim 4300 doğdu, ve doğduğu gibi daha anne yanına gelemeden mama verdiler çünkü açlıktan kan şekeri düşmüş paşamın ilk birkaç gün de desteklediler mama ile fakat kendisi annesi işe başlayana kadar 25 ay emdi daha sonra

Evet internette hatta bazı kitaplarda öyle bir söylem var ama bana kalırsa yanlış. Tamam bebeklerin midesi doğduklarında kiraz kadar ama iki saatte bir beslenmesi gerekli yoksa şekerleri düşer ve sarılık olurlar. Oğlumun değeri 11 di mesela ben yettiğini düşünüyordum fakat sonrasında bezinde kristal oluşmuştu turuncu renkte. Doktor tam olarak doyamıyor mamayla destekleyelim dedi ve sma kullanmıştık o zaman. 40 gün mama verdim sonrasında bıraktım vermeyi. Hiç bir bebek o kadar saat beslenmeden duramaz bunun sonuçları kötü olur. Eğer anne sütü yetersizse mama ile beslemek aç ve susuz kalıp hasta vs olmasından iyidir bence. Bu arada ben oğlumu 2 yaşına kadar da emzirdim

Sonum 4.değiştireceğim doktorla taçlanacakbeni doğuran ebe dedeye gideceğim ilk ondan ağlayarak çıkmıştım dönüp dolaşıp aynı yere gidiyorum ah kader
beni de kürtaj eden doktor şuan gittiğim hastanede dedim şansıma doğum sabah olur kürtajcım girer kesin doğuma

ooohh maşallah tosuncuk Allah nazarlardan korusun

ARKADAŞLAR 48 SAAT AÇ KALMAMASI GEREKİYORMUŞ YANLIŞ BİLGİ VERMİŞİM DUYRULUR BİLGİ DÜZELTMESİ HERKESTEN ÖZÜR DİLERİM HERKES DOKTORUNA UYSUN. HEPİMİZ SAĞLIKLA KAVUŞALIM BEBİŞLERE

29+5te benimkide 1432 gramdi benimkide mi öyle ozaman acaba bana zayıf vs birsey demediler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…