2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım buna nasıl gelişim geriliği demişler ki anlamadım arada öyle uçurumlar yok ki maksimum 2 hafta geriden geliyor. Bence canını sıkma hiç, beslenmene dikkat et inşallah düzelir. Kıymalı yumurtayı çok öneriyorlar kilo alımı için deneyebilirsin sen de

kızlar çok kötüyüm içim çayır çayır yanıyor resmen boğazımda ekşime var ağlamak istiyorum her dk yudum yudum su içiyorum

Canım eğer mideden geliyorsa yanma ekşime, Gaviscon şurup önerdi doktor bana, böyle hissettiğimde bir tatlı kaşığı içiyorum, hamileler kullanabiliyor. Dene istersen.

İleride, anne yaktın mı diye soracağı ilk fotoğrafı bulundu yani

Sırt üstü zaten yatmıyorum bende rahatsız oluyorum, bebek de. Ama sağ veya solda bir fark göremiyorum her türlü tepik yiyorum. Toplanma falan hissetmedim bi dikkat edeyim bakalım. Uyumanın yolu yok mu ya ? bide siyatik galiba, ya da o değilse bile o taraf işte, o da ağrı yapıyor bir süre sonra. Tam uyuyacak gibi oluyorum ağrı geliyor hadi hoopp öbür tarafa

Kuzu anakucağını naptınız, aldın mı? Biz hala karar veremedik Bütün hazırlıklar bitti mi? Sabah sabah kuzuların çikolatası ile güne başladım jet hızıyla göndermişlerDün gece daha yeni hastane bavulumu hazırladım, haftalardır bi türlü yapamadık başka iş güçlerden. Bi nebze stresim azaldı hazır olunca. Sadece üniversitede diye ben nevresim, çarşaf, havlu vs de eklicem özel konforu ve hijyenini bulamam diye
29+4 te yani pazartesi günü bana da 1300 gr dedi gayet iyi annesi dedi bende Bi şüpheye düştüm şimdi zaten kendim kilo almıyorum hep endişe ediyordum bebek gelişiyor mu iyi mi diye
29+4 te benim de kızım 1378 gr ölçüldü. Doktorum zayıf demedi. Benim oğlum aynı gün 1900 civarıydı. Doktorum kız için haftasıyla uyumlu dedi, erkek iri bir bebek dedi

Canım eğer mideden geliyorsa yanma ekşime, Gaviscon şurup önerdi doktor bana, böyle hissettiğimde bir tatlı kaşığı içiyorum, hamileler kullanabiliyor. Dene istersen.
Yarın gidicem benimki cins inşallah banada verir cok kötü bir şey

Kızlar aranızda gümüş kapak alan var mı? Bunların plastikleri de var galiba. Hangisi iyi? Çok pahalı geldi bana. Ebebekteki biraz daha uygun ama onun da boyutlarına küçük demişler. Benim memelerin maşallahı var. Kararsız kaldım. Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. Oğlumda paramparça oldum. Şu anda da kaşıntıdan çatlaklar oluştu. Önlem almam lazım. Sadece kremle olmayacağını düşünüyorum.

Bir de oğlundan kalan kıyafet battaniye vb şeylerde sararmalar olmuş. İyi bir leke çıkarıcı öneriniz var mı? Bebe ürünü tabi ki.

Günaydın arkadaşlar gece uyutmayan ağrılar sonrası sabah doktora gittim. Tahmin ettiğim gibi bebek baskı yapınca böbrekte genişleme olmuş o ağrı yapmış ama ileri derece olmadığını söyledi doktor. Serum alınca ağrılarım rahatladı. Bol su içmemi karpuz yememi söyledi. Buscapon ve parol verdi gebelikte ağrı kesici kullanan var mı biraz çekiniyorum açıkçası.

Kilo kısmına gelirsem 27+5 te 960 gramdı kızım. Bir hafta geriden geliyordu hep kilosu ama doktor normal olduğunu söylüyordu. Bugün 30+2 de 18 günde 620 gram alarak 1580 gram olmuş çiçeğim Kesinlikle bu kadar beklemiyordum yediklerim işe yaradı bence. Arkadaşların dediği gibi kıyamalı yumurta da yapmıştım. Kilo aldırmak isteyenler bol süt içsin, en az iki yumurta, süt muz ceviz, kaliteli kaşar, et ürünleri, çiğ kuruyemişler vs bunlar işe yaradı. Ultrasonda yanakları tombikti dil çıkarıyordu

[

Yarın randevum söylicem yanma oldugunu
Mayalı yiyecekler mideyi rahatlatır.biraz yoğurt ve bir dilim ekmek ye.Asitli yememeye özen goster yarına kadar.Gece yatarken ılık süt icebilirsin rahat uyumani sağlayacaktır.Cok dayanamayacak gibi olursan bir kaşık karbonat at ağzına bir bardak su iç arkasından o da rahatlatır.

29+4 te yani pazartesi günü bana da 1300 gr dedi gayet iyi annesi dedi bende Bi şüpheye düştüm şimdi zaten kendim kilo almıyorum hep endişe ediyordum bebek gelişiyor mu iyi mi diye
N nesli8994 Kızlar arkadaş 30.haftada 1100 gram gelmiş bebek için endişe duyuyor. Sizin bebekleriniz gayet normal kiloda. Neden panik yaptınız anlamıyorum.

Canım göğüs kalkanı deniyor plastiklere. İlk doğumda ben de çok uzun süre acılar çektim sonra bunu keşfettim. Memeyi dinlendirmiş oluyorsun emzirirken bebekle arana onu koyuyorsun epey işe yaradı. Hatta onun sayesinde geçti. Ben yine onlardan aldım. 30-40 tl birşeye. Ama meme başı büyüklüğüne dikkat ederek al.

Canım aksine mayalı yiyecekler daha çok yakıyor benim midemi ben rennie tablet alıyorum çok yanınca iyi geliyor o.

Ay bu yan yatinca kalcadan bacaga giren kramplar dogumdan sonra gider mi acaba ??
Gidermis öyle dediler kuzum birde bana endol hap yazdida ben içmiyorum bebeğin suyunu etkiliyor diye yazılar okudum korktum görsen topallayarak yürüyorum merdiven çıkamıyorum

Kuşum bir de dik uyumayı dene sırtını yastıkla destekle, boynuna iyi bir seyahat yastığı ben öyle de uyudum o uyuyamadığım dönemde en azından düşüp bayılmamak için yorgunluktan
Teşekkür ederim tatlım önerin için benim boyun destekli yastığım var inan o yüksek tarafına yatsam bile hatta şöyle kandırmaca yapıyorum belimi sola deviriyorum sırtım düz kafa havaya bakıyor oğlan yemiyor bu numarayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…