- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Canım buna nasıl gelişim geriliği demişler ki anlamadım arada öyle uçurumlar yok ki maksimum 2 hafta geriden geliyor. Bence canını sıkma hiç, beslenmene dikkat et inşallah düzelir. Kıymalı yumurtayı çok öneriyorlar kilo alımı için deneyebilirsin sen deKızlar moralim öyle bozukki uyuyamıyorumDün kontrolüm vardı bebeğimde gelişim geriliği varmış tekrar perinatolojiye yönlendirdi 29+1 kilosu 1100 gram ...24. haftada da böyle demişlerdi iki hafta sonraki kontrolümde normal haftasına yetişmişti niye böyle oluyor anlamıyorum çok üzülüyorum
Genetik mi bilmem kızımıda 38+4 te 2400 gram 5 hafta gelişim geriliği ile doğurdum sebebini bulamadılar ozaman bu cadıda ablasına çekti galiba içimi kararttı resmen doktor...
kızlar çok kötüyüm içim çayır çayır yanıyor resmen boğazımda ekşime var ağlamak istiyorum her dk yudum yudum su içiyorum
İleride, anne yaktın mı diye soracağı ilk fotoğrafı bulundu yaniKuzu sizinkiler yine iyi benimki hani ben hep kız hissediyorum diyordum ya pipi resmiyle döndük sadece pipisini gösterdidoktorda resim vermek zorunda gibi ya pipi birde üstü var anla işte bakarken ben utanıyorum önceden eli çenesinin altında poz veriyordu şimdi çok alınmış yavrum kız dedim diye çok çektirecek bana
Sırt üstü zaten yatmıyorum bende rahatsız oluyorum, bebek de. Ama sağ veya solda bir fark göremiyorum her türlü tepik yiyorum. Toplanma falan hissetmedim bi dikkat edeyim bakalım. Uyumanın yolu yok mu ya ?Benim kendimde izlenimimle cevaplıyorum. Soluma yatınca evet tepikliyor dönüyor kudurmalar felan sağıma yatincada tepikliyor fakat orada toplanıyor batıyor gibi bir hissiyat oluyor sırt üstü yadsınamaz bir gerçek kan akışı az sağlanıyor kesinlikle önerilmiyor. Sırt üstü yatınca da tekmeliyor fakat sıkışık olduğu için.
Yoğurt suyu ya da renie şurup içerim öyle durumlarda canım. Mide koruyucu veya mide şurubu verdi mi doktorun ?kızlar çok kötüyüm içim çayır çayır yanıyor resmen boğazımda ekşime var ağlamak istiyorum her dk yudum yudum su içiyorum
29+4 te yani pazartesi günü bana da 1300 gr dedi gayet iyi annesi dedi bende Bi şüpheye düştüm şimdi zaten kendim kilo almıyorum hep endişe ediyordum bebek gelişiyor mu iyi mi diye29+5te benimkide 1432 gramdi benimkide mi öyle ozaman acaba bana zayıf vs birsey demediler ama
Kuzu anakucağını naptınız, aldın mı? Biz hala karar veremedikCanım benim buralardayım, takipteyim. Artık ağırlaşmaya başladık ama şükürler olsun sorun yokbolca evde istirahat, iş yapmamaya çalışma şeklinde geçiyor günler. Cuma görüş günü 4 gözle bekliyorum
29+4 te benim de kızım 1378 gr ölçüldü. Doktorum zayıf demedi. Benim oğlum aynı gün 1900 civarıydı. Doktorum kız için haftasıyla uyumlu dedi, erkek iri bir bebek dedi29+4 te yani pazartesi günü bana da 1300 gr dedi gayet iyi annesi dedi bende Bi şüpheye düştüm şimdi zaten kendim kilo almıyorum hep endişe ediyordum bebek gelişiyor mu iyi mi diye
Yarın gidicem benimki cins inşallah banada verirCanım eğer mideden geliyorsa yanma ekşime, Gaviscon şurup önerdi doktor bana, böyle hissettiğimde bir tatlı kaşığı içiyorum, hamileler kullanabiliyor. Dene istersen.
Yarın randevum söylicem yanma oldugunuYoğurt suyu ya da renie şurup içerim öyle durumlarda canım. Mide koruyucu veya mide şurubu verdi mi doktorun ?
Mayalı yiyecekler mideyi rahatlatır.biraz yoğurt ve bir dilim ekmek ye.Asitli yememeye özen goster yarına kadar.Gece yatarken ılık süt icebilirsin rahat uyumani sağlayacaktır.Cok dayanamayacak gibi olursan bir kaşık karbonat at ağzına bir bardak su iç arkasından o da rahatlatır.Yarın randevum söylicem yanma oldugunu
N nesli8994 Kızlar arkadaş 30.haftada 1100 gram gelmiş bebek için endişe duyuyor. Sizin bebekleriniz gayet normal kiloda. Neden panik yaptınız anlamıyorum.29+4 te yani pazartesi günü bana da 1300 gr dedi gayet iyi annesi dedi bende Bi şüpheye düştüm şimdi zaten kendim kilo almıyorum hep endişe ediyordum bebek gelişiyor mu iyi mi diye
Canım göğüs kalkanı deniyor plastiklere. İlk doğumda ben de çok uzun süre acılar çektim sonra bunu keşfettim. Memeyi dinlendirmiş oluyorsun emzirirken bebekle arana onu koyuyorsun epey işe yaradı. Hatta onun sayesinde geçti. Ben yine onlardan aldım. 30-40 tl birşeye. Ama meme başı büyüklüğüne dikkat ederek al.Kızlar aranızda gümüş kapak alan var mı? Bunların plastikleri de var galiba. Hangisi iyi? Çok pahalı geldi bana. Ebebekteki biraz daha uygun ama onun da boyutlarına küçük demişler. Benim memelerin maşallahı var. Kararsız kaldım. Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. Oğlumda paramparça oldum. Şu anda da kaşıntıdan çatlaklar oluştu. Önlem almam lazım. Sadece kremle olmayacağını düşünüyorum.
Canım aksine mayalı yiyecekler daha çok yakıyor benim midemi[
Mayalı yiyecekler mideyi rahatlatır.biraz yoğurt ve bir dilim ekmek ye.Asitli yememeye özen goster yarına kadar.Gece yatarken ılık süt icebilirsin rahat uyumani sağlayacaktır.Cok dayanamayacak gibi olursan bir kaşık karbonat at ağzına bir bardak su iç arkasından o da rahatlatır.
Gidermis öyle dediler kuzum birde bana endol hap yazdida ben içmiyorum bebeğin suyunu etkiliyor diye yazılar okudum korktumAy bu yan yatinca kalcadan bacaga giren kramplar dogumdan sonra gider mi acaba ??
Teşekkür ederim tatlım önerin için benim boyun destekli yastığım var inan o yüksek tarafına yatsam bile hatta şöyle kandırmaca yapıyorum belimi sola deviriyorum sırtım düz kafa havaya bakıyorKuşum bir de dik uyumayı dene sırtını yastıkla destekle, boynuna iyi bir seyahat yastığı ben öyle de uyudum o uyuyamadığım dönemde en azından düşüp bayılmamak için yorgunluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?