Bunun üstüne Anadolu tarhanasi eşliğinde soğuk yabancı kahve içelim gülümbeni de kürtaj eden doktor şuan gittiğim hastanede dedim şansıma doğum sabah olur kürtajcım girer kesin doğuma
Atacağım o resmi buraya pipisinede nazar değmez diye umuyorumİleride, anne yaktın mı diye soracağı ilk fotoğrafı bulundu yani
Sırt üstü zaten yatmıyorum bende rahatsız oluyorum, bebek de. Ama sağ veya solda bir fark göremiyorum her türlü tepik yiyorum. Toplanma falan hissetmedim bi dikkat edeyim bakalım. Uyumanın yolu yok mu ya ?bide siyatik galiba, ya da o değilse bile o taraf işte, o da ağrı yapıyor bir süre sonra. Tam uyuyacak gibi oluyorum ağrı geliyor hadi hoopp öbür tarafa
Bu kramp cidden kalçaya vuran birşeymi başka birşey bu ya benim bildiğim kramp havuzdan yada denizden çıkınca ayak parmaklarında olur ya öyle birsey degilmi hani bir süre düzelmez sallarsinda açılırİleride, anne yaktın mı diye soracağı ilk fotoğrafı bulundu yani
Sırt üstü zaten yatmıyorum bende rahatsız oluyorum, bebek de. Ama sağ veya solda bir fark göremiyorum her türlü tepik yiyorum. Toplanma falan hissetmedim bi dikkat edeyim bakalım. Uyumanın yolu yok mu ya ?bide siyatik galiba, ya da o değilse bile o taraf işte, o da ağrı yapıyor bir süre sonra. Tam uyuyacak gibi oluyorum ağrı geliyor hadi hoopp öbür tarafa
Kuzu 34.haftaya kadar dönüyormuş dimi googleda öyle okudum yani 30 da başlıyor pozisyon almayaHic stres yapma inan ki her sey olacaga variyor.Sen denileni yap gerisini Allah a birak.Baska dert vermesn Rabbim bunlar cozumu olan seyler :)
Ya canım sağlıklı olsunda kilo önemli degil ama gelisim geriliği varsa da bilmek isterim tabiki yoksa bende çok minik doğmuşum ama hemen toparlanmışim annemi emememisim bile
Eğer öyle birşey direk yüzüne söyler acimiyorlar tatlım ama bak bizimki bir hafta geriden geldiğini geçen ay söylememişti söyleseydi ona göre yol çizerdik şimdi korkuttu o yüzden doktor güvenim 0 verdiği ilacı içesim yok jelide süresim yok onuda kalça ağrım için verdi baktım çok zararlı yazıyor bebegin suyunu azaltiyormus şaştım kaldım29+5te benimkide 1432 gramdi benimkide mi öyle ozaman acaba bana zayıf vs birsey demediler ama
Soğuk süt iyi geliyormuş ne kadar doğru denemedim.kızlar çok kötüyüm içim çayır çayır yanıyor resmen boğazımda ekşime var ağlamak istiyorum her dk yudum yudum su içiyorum
Aaa ozaman neye göre veriyorlar bu ilaçları anlamıyorum Allah'a emanet yavrularımızEğer öyle birşey direk yüzüne söyler acimiyorlar tatlım ama bak bizimki bir hafta geriden geldiğini geçen ay söylememişti söyleseydi ona göre yol çizerdik şimdi korkuttu o yüzden doktor güvenim 0 verdiği ilacı içesim yok jelide süresim yok onuda kalça ağrım için verdi baktım çok zararlı yazıyor bebegin suyunu azaltiyormus şaştım kaldım
Psikolojik olarak çok çöktüm terapiye başlayacağım yoksa bu kafayla lohusalik döneminde neler yaşarım bilemiyorum ilk doktorumdan beri şansım hiç iyi gitmedi .Loto toto oynuyoruz sanki özel ilgi beklediğimden değil en basiti biraz özen gösterilmeli en basiti bak d vitamini gitmişler başka bir firmayla anlaşıyorlar saçma sapan jelibon şeklinde d vitamini veriyor sanki çocuk kandırıyor yazsana venatura yada ocean gittim özellikle araştırdım jelibon şeklinde olanı glutensiz felan diyor ama tadı portakallı aroma verici var aldım diyede mecbur içiyorum o yüzden doğum şeklinde bile 0 güvencem 38.haftada Jinekolog muayenemde başıma neler gelir az çok biliyorum onun için kendi beni doğutturan doktoruma gideceğim doktor iyi olduktan sonra ister devlet hastanesinde doğur ister özelde güven önemli tetanoz aşılarımıda oldum korkum yokAaa ozaman neye göre veriyorlar bu ilaçları anlamıyorum Allah'a emanet yavrularımız
Bence o kalçaya vuran kramp değil. Kramp hamile kalmadan önce de girerdi ama şimdi daha sık olmaya başladı. Özellikle alt bacakta baldır ve ayaklara doğru bir anda kasılma oluyor inanılmaz sertleşiyor, hareket ettiremiyorsun ve çok acıyor. Bacağı bir kaç dakika sallamak iyi geliyor o kastaki sertlik yumuşuyor biraz.Bu kramp cidden kalçaya vuran birşeymi başka birşey bu ya benim bildiğim kramp havuzdan yada denizden çıkınca ayak parmaklarında olur ya öyle birsey degilmi hani bir süre düzelmez sallarsinda açılır
Kasik icin ben de kasik biberon ayarladim. Zaten mideleri kiraz kadar birsey oluyormus :)Ben ilk dogumumda bebegim gogus ucum fazla cikik olmadigindan meme basini tutamadi kasiga sıkıp verdim. Aklinzda bulunsun:)) o sayede sari (kolostrum) sutu icebildi yavrum
Kuzum şu an bir hafta geriden mi geliyor bebeğin? Bir hafta geriden gelmesi gelişim geriliği olmuyor kiEğer öyle birşey direk yüzüne söyler acimiyorlar tatlım ama bak bizimki bir hafta geriden geldiğini geçen ay söylememişti söyleseydi ona göre yol çizerdik şimdi korkuttu o yüzden doktor güvenim 0 verdiği ilacı içesim yok jelide süresim yok onuda kalça ağrım için verdi baktım çok zararlı yazıyor bebegin suyunu azaltiyormus şaştım kaldım
Bende çok doktor değiştirdim şuan devlete gidiyorum çok memnunum beni dinliyor korkutmuyor bak yoğun kanamalarim oldu acile gittim doktor sakin ol hiç korkma hicbirsey olmayacak diyerek muayene etti beni her seferinde de farklı doktora denk geliyorum ama hepsi çok iyiler Rabbim iyilerle karsilastirsin herzaman insallahPsikolojik olarak çok çöktüm terapiye başlayacağım yoksa bu kafayla lohusalik döneminde neler yaşarım bilemiyorum ilk doktorumdan beri şansım hiç iyi gitmedi .Loto toto oynuyoruz sanki özel ilgi beklediğimden değil en basiti biraz özen gösterilmeli en basiti bak d vitamini gitmişler başka bir firmayla anlaşıyorlar saçma sapan jelibon şeklinde d vitamini veriyor sanki çocuk kandırıyor yazsana venatura yada ocean gittim özellikle araştırdım jelibon şeklinde olanı glutensiz felan diyor ama tadı portakallı aroma verici var aldım diyede mecbur içiyorum o yüzden doğum şeklinde bile 0 güvencem 38.haftada Jinekolog muayenemde başıma neler gelir az çok biliyorum onun için kendi beni doğutturan doktoruma gideceğim doktor iyi olduktan sonra ister devlet hastanesinde doğur ister özelde güven önemli tetanoz aşılarımıda oldum korkum yok
İşte kuzu benimki tam bu tarif ettiğin ağrı fakat cumadan beri geçmedi verdiği hapida içmekten korkuyorum 2 ay çekerim napim dediğin gibi felç olmuş gibi kipratamiyorsun hatta dinleniyorsun ya zor kalkiyorsun ama yürümeye başladınmı açılıyor yinede ağrıyor ama yürüyorsun bir şekildeBence o kalçaya vuran kramp değil. Kramp hamile kalmadan önce de girerdi ama şimdi daha sık olmaya başladı. Özellikle alt bacakta baldır ve ayaklara doğru bir anda kasılma oluyor inanılmaz sertleşiyor, hareket ettiremiyorsun ve çok acıyor. Bacağı bir kaç dakika sallamak iyi geliyor o kastaki sertlik yumuşuyor biraz.
Kuzum geçen ay 1 haftaymıs bak bunu deseydi diyetisyen hemen giderdim şimdi bu ay 2 hafta dedi perinatolog yönlendirdi gelde güven yani neden geçen ay demiyorsun geçen ay sadece dediki kilosu ayına göre 200 gram eksik dedi .Kuzum şu an bir hafta geriden mi geliyor bebeğin? Bir hafta geriden gelmesi gelişim geriliği olmuyor kiendol fitil ben de gebeliğimin başında kullanmıştım bir hafta kadar, bir sıkıntısını yaşamadım ama
Bu gideceğim doktorda özelde fakat hastahanem biraz alt seviyede olacak çünkü anneme yakın olanı seçmek istedim hem kayinvalidemede yakın önceden devletteydi prof olunca kendi yerini açtı ama kalitesini efendiliğini duruşunu hiç bozmadı ücretini bile 1 dolu 1 boş alıyor.Hic ayrım yapmıyor. Biraz sert eski usul doktorlardanBende çok doktor değiştirdim şuan devlete gidiyorum çok memnunum beni dinliyor korkutmuyor bak yoğun kanamalarim oldu acile gittim doktor sakin ol hiç korkma hicbirsey olmayacak diyerek muayene etti beni her seferinde de farklı doktora denk geliyorum ama hepsi çok iyiler Rabbim iyilerle karsilastirsin herzaman insallah
Tamam canım sağ ol. Marka önemli mi?Canım göğüs kalkanı deniyor plastiklere. İlk doğumda ben de çok uzun süre acılar çektim sonra bunu keşfettim. Memeyi dinlendirmiş oluyorsun emzirirken bebekle arana onu koyuyorsun epey işe yaradı. Hatta onun sayesinde geçti. Ben yine onlardan aldım. 30-40 tl birşeye. Ama meme başı büyüklüğüne dikkat ederek al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?