2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tamam canım sağ ol. Marka önemli mi?

29+4 te yani pazartesi günü bana da 1300 gr dedi gayet iyi annesi dedi bende Bi şüpheye düştüm şimdi zaten kendim kilo almıyorum hep endişe ediyordum bebek gelişiyor mu iyi mi diye
Bence gayet normal kilosu. Zaten o haftalarda o kadar olması gerekiyor yazıyor her yerde. Benim bebegin kilosu fazla mesela şu an onun sıkıntısındayım. Herseyin normali en güzeli bebeklerinizin kilosu düşük değil normal hiç endişe etmeyin. Annelik çok garipmis valla bebegin kilosu fazla olsa endişe ediyorsun az olsa endişe ediyorsun birde doğumdan sonrası var öksürse aksırsa endişe edeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden

Ya canım sağlıklı olsunda kilo önemli degil ama gelisim geriliği varsa da bilmek isterim tabiki yoksa bende çok minik doğmuşum ama hemen toparlanmışim annemi emememisim bile
Bebekler anne baba kilosuna yakın doguyormus zaten canım. Ne kadar yersen ye onların alacakları kilo az çok belli. Belki yiyerek içerek 500 gram gibi bi fark eder. Ben sağlıklı beslenemiyorum bir cok seyden tiksindim. süt kuruyemis fln hayatta ağzıma suremiyorum ama bebek en başından beri önde gidiyor. Bende 4 bucuk kilo doğmuşum

Keşke doktorumda senin gibi böyle mantıklı deseydi .

Bende ceviz falan hiç yiyemiyorum ilk oğlumda 3750 doğdu 37+5te hepsi bir olacak değil önemli olan sağlıklı olmaları

İyi olsun ilgilensin de önemli olan o

Corba bıke içmedim süt içiyim çok sağol ss aldım

Bunun üstüne Anadolu tarhanasi eşliğinde soğuk yabancı kahve içelim gülüm anca paklar bizi aldım ama içemiyorum cold brew laktozsuz sütlü şekersiz dedim apacı içmek için içiyorum kusacağım
Zenginlik afiyet olsun askommm

Erzurumda yaşayan siz miydiniz yanlış da hatırlıyor olabilirim eğer öyleyse devlette hangi doktora gidiyorsunuz

Kuzu 34.haftaya kadar dönüyormuş dimi googleda öyle okudum yani 30 da başlıyor pozisyon almaya son anda dönen oluyormu
Benim bebişim şu an ters duruyor. Doktorum 36 ya kadar bekleyeceğiz dönmesini dönmezse sezaryan planlaması yaparız dedi.

Hala ama hala almadımkarar verdim diyorum ama kararımdan emin değilim sanursam acaba bir süreli kiralasam mı diyorum 4moms'ı severlerse mi alsam diyorum, diyorum da diyorum en zorlandığım bu ve uyku tulumu oldu sanırım. İkisi hariçmbir şeyimiz kalmadı şükür. Geçen haftasonu sürpriz baby shower ile şaşırınca ve yorulunca bende yapamadım bavulu, nasipse bu haftasonu inşallah halledeceğizdir.
Benim karnım 5 dakika bile ayakta dursam hemen sertleşiyor şu son birkaç gündür, yarın sorucam doktora inşallah can sıkıcı bir şey yoktur.
En güzelini yaparsın her şeyini götür sonra keşke alsaydım demektense yanında olsun sen kullanma

Son düzenleme:
Kizlar forumda cevabını bulamadığım için buradan sormak istedim. Suyun azaldığını kişi kendi anlayabilir mi? Nasıl oluyor o?
Bebeğin hareketlerinin azalması suyun azaldığının en önemli göstergesi canım ve karnın kaskatı olmaya başlıyor

Canım 2 hafta da normal kabul ediliyor diye biliyorum ben ama senin doktorun biraz garip sanıırm başka doktordan görüş almak de fayda var sen o 200 gramı düzgün beslenme ile bir haftada aldırırsın merak etme hiç

Elle değiştirmek nedir ya nasıl riskli bişe bu. Sezeryan olursun daha iyi canım 38 e kadar dönmezse böyle şeyleri doktordan duymak şok ediyor beni

Biz de karar veremiyoruz yaa bi otomatik bi de babyjörn tarzı mı alsak diyorum. Hergün kararımız değişiyor. Zaten eve geldikleri gibi içine atmayız herhalde zamanımız var Uyku tulumu almadım bu yıl için ben. Seneye düşüncem onu. Benim de karnım sertleşiyor sanırım kasılmalarımız artıyor. En son söylediğimde magnezyumu günde 2 kullanalım o zaman dedi. Yarın inşallah çok güzel haberlerle gelirsin Allahtan üniversite ile ev arası 5 dk eşim bişey unutsak da zırt pırt gider gelir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…