- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Tamam canım sağ ol. Marka önemli mi?Canım göğüs kalkanı deniyor plastiklere. İlk doğumda ben de çok uzun süre acılar çektim sonra bunu keşfettim. Memeyi dinlendirmiş oluyorsun emzirirken bebekle arana onu koyuyorsun epey işe yaradı. Hatta onun sayesinde geçti. Ben yine onlardan aldım. 30-40 tl birşeye. Ama meme başı büyüklüğüne dikkat ederek al.
Bence gayet normal kilosu. Zaten o haftalarda o kadar olması gerekiyor yazıyor her yerde. Benim bebegin kilosu fazla mesela şu an onun sıkıntısındayım. Herseyin normali en güzeli bebeklerinizin kilosu düşük değil normal hiç endişe etmeyin. Annelik çok garipmis valla bebegin kilosu fazla olsa endişe ediyorsun az olsa endişe ediyorsun birde doğumdan sonrası var öksürse aksırsa endişe edeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden29+4 te yani pazartesi günü bana da 1300 gr dedi gayet iyi annesi dedi bende Bi şüpheye düştüm şimdi zaten kendim kilo almıyorum hep endişe ediyordum bebek gelişiyor mu iyi mi diye
Bebekler anne baba kilosuna yakın doguyormus zaten canım. Ne kadar yersen ye onların alacakları kilo az çok belli. Belki yiyerek içerek 500 gram gibi bi fark eder. Ben sağlıklı beslenemiyorum bir cok seyden tiksindim. süt kuruyemis fln hayatta ağzıma suremiyorum ama bebek en başından beri önde gidiyor. Bende 4 bucuk kilo doğmuşumYa canım sağlıklı olsunda kilo önemli degil ama gelisim geriliği varsa da bilmek isterim tabiki yoksa bende çok minik doğmuşum ama hemen toparlanmışim annemi emememisim bile
Keşke doktorumda senin gibi böyle mantıklı deseydi .Bebekler anne baba kilosuna yakın doguyormus zaten canım. Ne kadar yersen ye onların alacakları kilo az çok belli. Belki yiyerek içerek 500 gram gibi bi fark eder. Ben sağlıklı beslenemiyorum bir cok seyden tiksindim. süt kuruyemis fln hayatta ağzıma suremiyorum ama bebek en başından beri önde gidiyor. Bende 4 bucuk kilo doğmuşum
Bende ceviz falan hiç yiyemiyorum ilk oğlumda 3750 doğdu 37+5te hepsi bir olacak değil önemli olan sağlıklı olmalarıBebekler anne baba kilosuna yakın doguyormus zaten canım. Ne kadar yersen ye onların alacakları kilo az çok belli. Belki yiyerek içerek 500 gram gibi bi fark eder. Ben sağlıklı beslenemiyorum bir cok seyden tiksindim. süt kuruyemis fln hayatta ağzıma suremiyorum ama bebek en başından beri önde gidiyor. Bende 4 bucuk kilo doğmuşum
Bu gideceğim doktorda özelde fakat hastahanem biraz alt seviyede olacak çünkü anneme yakın olanı seçmek istedim hem kayinvalidemede yakın önceden devletteydi prof olunca kendi yerini açtı ama kalitesini efendiliğini duruşunu hiç bozmadı ücretini bile 1 dolu 1 boş alıyor.Hic ayrım yapmıyor. Biraz sert eski usul doktorlardan
Hoş gelmiş minik kuzuKızlar biz iyiyiz şükür. Oğlum küvözde, benimde sancım var. İyi oldukça yazarım
Corba bıke içmedim süt içiyim çok sağol ss aldım[
Mayalı yiyecekler mideyi rahatlatır.biraz yoğurt ve bir dilim ekmek ye.Asitli yememeye özen goster yarına kadar.Gece yatarken ılık süt icebilirsin rahat uyumani sağlayacaktır.Cok dayanamayacak gibi olursan bir kaşık karbonat at ağzına bir bardak su iç arkasından o da rahatlatır.
ZenginlikBunun üstüne Anadolu tarhanasi eşliğinde soğuk yabancı kahve içelim gülümanca paklar bizi aldım ama içemiyorum cold brew laktozsuz sütlü şekersiz dedim apacı içmek için içiyorum kusacağım
Erzurumda yaşayan siz miydiniz yanlış da hatırlıyor olabilirim eğer öyleyse devlette hangi doktora gidiyorsunuzBende çok doktor değiştirdim şuan devlete gidiyorum çok memnunum beni dinliyor korkutmuyor bak yoğun kanamalarim oldu acile gittim doktor sakin ol hiç korkma hicbirsey olmayacak diyerek muayene etti beni her seferinde de farklı doktora denk geliyorum ama hepsi çok iyiler Rabbim iyilerle karsilastirsin herzaman insallah
Benim bebişim şu an ters duruyor. Doktorum 36 ya kadar bekleyeceğiz dönmesini dönmezse sezaryan planlaması yaparız dedi.Kuzu 34.haftaya kadar dönüyormuş dimi googleda öyle okudum yani 30 da başlıyor pozisyon almayason anda dönen oluyormu
Hala ama hala almadımKuzu anakucağını naptınız, aldın mı? Biz hala karar veremedikBütün hazırlıklar bitti mi? Sabah sabah kuzuların çikolatası ile güne başladım jet hızıyla göndermişler Dün gece daha yeni hastane bavulumu hazırladım, haftalardır bi türlü yapamadık başka iş güçlerden. Bi nebze stresim azaldı hazır olunca. Sadece üniversitede diye ben nevresim, çarşaf, havlu vs de eklicem özel konforu ve hijyenini bulamam diye
29+4 te benim de kızım 1378 gr ölçüldü. Doktorum zayıf demedi. Benim oğlum aynı gün 1900 civarıydı. Doktorum kız için haftasıyla uyumlu dedi, erkek iri bir bebek dedi
Bebeğin hareketlerinin azalması suyun azaldığının en önemli göstergesi canım ve karnın kaskatı olmaya başlıyorKizlar forumda cevabını bulamadığım için buradan sormak istedim. Suyun azaldığını kişi kendi anlayabilir mi? Nasıl oluyor o?
Canım 2 hafta da normal kabul ediliyor diye biliyorum ben ama senin doktorun biraz garip sanıırm başka doktordan görüş almak de fayda varKuzum geçen ay 1 haftaymıs bak bunu deseydi diyetisyen hemen giderdim şimdi bu ay 2 hafta dedi perinatolog yönlendirdi gelde güven yani neden geçen ay demiyorsun geçen ay sadece dediki kilosu ayına göre 200 gram eksik dedi .
İstanbul'da yaşıyorumErzurumda yaşayan siz miydiniz yanlış da hatırlıyor olabilirim eğer öyleyse devlette hangi doktora gidiyorsunuz
Elle değiştirmek nedir ya nasıl riskli bişe bu. Sezeryan olursun daha iyi canım 38 e kadar dönmezse böyle şeyleri doktordan duymak şok ediyor benibenimkide başı yukarda totosu aşağıdaymış ama doktor 2-3 haftaya değişir değişmezse biz elle çeviririz dedi.Ama ben çevrilince kordon bağından çok korkuyorum, Başı yukarda olunca normal doğum olmayacağı anlamına mı geliyor?
Kızlar sterimar denizsuyu almak lazım mı? Hepsiburadada indirimde de yenidoğan döneminde kullanılıyor mu?
Biz de karar veremiyoruz yaa bi otomatik bi de babyjörn tarzı mı alsak diyorum. Hergün kararımız değişiyor. Zaten eve geldikleri gibi içine atmayız herhalde zamanımız varHala ama hala almadımkarar verdim diyorum ama kararımdan emin değilim sanursam acaba bir süreli kiralasam mı diyorum 4moms'ı severlerse mi alsam diyorum, diyorum da diyorum en zorlandığım bu ve uyku tulumu oldu sanırım. İkisi hariçmbir şeyimiz kalmadı şükür. Geçen haftasonu sürpriz baby shower ile şaşırınca ve yorulunca bende yapamadım bavulu, nasipse bu haftasonu inşallah halledeceğizdir.
Benim karnım 5 dakika bile ayakta dursam hemen sertleşiyor şu son birkaç gündür, yarın sorucam doktora inşallah can sıkıcı bir şey yoktur.
En güzelini yaparsın her şeyini götür sonra keşke alsaydım demektense yanında olsun sen kullanma
Anlayamaz canm doktor ultrasondan bakarak anlar sadeceKizlar forumda cevabını bulamadığım için buradan sormak istedim. Suyun azaldığını kişi kendi anlayabilir mi? Nasıl oluyor o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?