Merhaba, inşallah sağlıkla vaktinde gelir bebiş. İdrar yolu enfeksiyonu için bana doktorum Solgar Cranberry vermişti. 3 aylıktan doğuma kadar kullandım. Doktora sormadan kullanılmas tabii ama danışmak istersen bilgin olsunKizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışimbirde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?
Doktorunuza sorarsanız lütfen buraya da yazın. Ben de göbekten oluyorum hala.Devlete gittiğim doktor hala niye göbekten yapıyorsun dedi. Hoş hiç güvenmiyorum o doktora daha ultrasonu kullanmayı bilmiyor, dışardan geliyormuş ilçeye cihaz yabanciymis. Yine de insanın içine kurt düşürüyor. Kendi doktorum geçen ay göbekten yapmaya devam edebilirsin demişti. 2hafta sonra kendi doktoruma randevum var yine soracağım. Kaan Kocatepe videosunda hiç bı zararı olmaz göbekten yapmanın demiş.
Ben hep bacakta yaptım öyle de devam ediyorum
Kola geçeli çok oldu canm bacağa yapmak istiyorum ama korkuyorum
Canım arkadaşım da önerdiği gibi cranberry böbreklere enfeksiyona çok iyi geliyor. doktorum da geçen hafta böbreğim ağrıyınca marnys cıstomar cranberry yazdı. beş shot içtim ve ağrım bitti onla mı alakalı bilmiyorum. Ama araştırınca cranberry böbreklere çok faydalıymış onu öğrendim. Bir de bol sıvı karpuz önermişti. Doktoruna danış istersen.Kizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışimbirde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?
Merhaba, inşallah sağlıkla vaktinde gelir bebiş. İdrar yolu enfeksiyonu için bana doktorum Solgar Cranberry vermişti. 3 aylıktan doğuma kadar kullandım. Doktora sormadan kullanılmas tabii ama danışmak istersen bilgin olsun
Teşekkür ederim canım tüm gün giremedim. Ben bu geceyi hastanede geçiriyorum ama şimdilik sorun yok inşallah
Amin canım benim de karnım sürekli sertleşiyor hareketleniyor ani ani ordan oraya ama normal değil mi bunlar son zamanlarda bilemiyorum ki artık hastaneye gitmekten de yıldıkTeşekkür ederim canım tüm gün giremedim. Ben bu geceyi hastanede geçiriyorum ama şimdilik sorun yok inşallah
Sabah ciğer geliştiricinin 2.dozumu oldum sonrasında nst çekildi acilde 100den aşağı inmedi sancı rakamları şok olduk karnım hiç yumuşamıyordu zaten. Doktor Hemen acil bir şekilde gönderdi Samsun’a geldik burda 20den yukarı bile çıkmadı sancılarımİlaç tedavisine başlandı yine de ne olur ne olmaz diye. İlaçlardan sonra göbeğim jöle kıvamında kızlar dokunup zevk alıyorum ilk defa hiç ağrım yok otururken bile inşallah etkisi uzun sürer tabi ilaçların. Bu gece yatıyorum sabah bi sorun olmazsa çıkaracak. Ama yoğunbakımı arayıp 33haftalık ikiz bebeklere yer ayarlayın da dedi. Tedbir amaçlı sanırım. İnşallah daha ilerleriz bebeklerimle henüz çok küçükler canlarım
Hareketleniyorsa sorun yok canım. Sertleştiğinde bebekler hareket edemiyor nasıl sertleştiyse öyle kalıyor. Her kasılma da sancım 100ün üstünde gösterdi nst ben de çok şaşırdım bu sertleşmeler kasılma mıymış diye açıkçası normal bişey sanıyordum.Amin canım benim de karnım sürekli sertleşiyor hareketleniyor ani ani ordan oraya ama normal değil mi bunlar son zamanlarda bilemiyorum ki artık hastaneye gitmekten de yıldıkiyi olmanıza sevindim hiçbir şeycik olmaz hem kontrol altında olmanız çok güzel
Canım bende seninle aynı durumdayım gelişim geriliği malesef benim bebeğimde de var sürekli tahlil doppler yapılıyor içini ferah tut büyük kızımı tam 5 hafta gelişim geriliği ile dünyaya getirdim 2400 gram doğdu 38. haftada ne yersen ye inan fayda etmiyor ben ilk gebeliğimde sırf bebek beslensin diye 21 kilo aldım ama kızımdaki gelişme geriliğine engel olamadım Allah ne derse o olur yıpratma kendini lütfen stres bebeğin için daha tehlikeli sen bir anne olarak elinden geleni yapıyorsun zaten gebelik kapalı bir kutu ne yazıkki müdahale edemediğimiz anlar oluyor dualarım seninle dilerim sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına tabi tüm bekleyen anneler de inşallahKizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışimbirde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?
Ben esmerim eşim sarışın mavi gözlüKuzum sarisinmisiniz eşinde sende bizim öğrenci güneş var esmer hep dalga geçiyorlar ya bu nasıl güneş diye
Bazı sağlık ocakları da bakıyor, gece gidemezseniz sabah sağlık ocağına gidin. Umarım kuruluktandır.Karaciğer enzimlerine baktırmak için acile gitsem mi acaba kaşıntı iyice arttı endişeleniyorum
Acile geldim endişelendirdi fazlaca. Sonuç bekliyorum umarım çıkmaz. Ani bebek ölümü yazısını görünce duramadımBazı sağlık ocakları da bakıyor, gece gidemezseniz sabah sağlık ocağına gidin. Umarım kuruluktandır.
Nasıl oldun?Sonuçların çıkmıştırAcile geldim endişelendirdi fazlaca. Sonuç bekliyorum umarım çıkmaz. Ani bebek ölümü yazısını görünce duramadım
Canim ikinci gebelikte de gelişim geriligi olur diye okumuştum doğru o zaman. Senin neresi ne kadar geriden geliyor peki şuan ve kac gr? Yanlış anlama benim bebeğim çok mu ufak acaba diye soruyorum. Birde 38 de doğunca kuveze alındı mı? Ve kızında her hangi bi problem var mıydı doğduğundaCanım bende seninle aynı durumdayım gelişim geriliği malesef benim bebeğimde de var sürekli tahlil doppler yapılıyor içini ferah tut büyük kızımı tam 5 hafta gelişim geriliği ile dünyaya getirdim 2400 gram doğdu 38. haftada ne yersen ye inan fayda etmiyor ben ilk gebeliğimde sırf bebek beslensin diye 21 kilo aldım ama kızımdaki gelişme geriliğine engel olamadım Allah ne derse o olur yıpratma kendini lütfen stres bebeğin için daha tehlikeli sen bir anne olarak elinden geleni yapıyorsun zaten gebelik kapalı bir kutu ne yazıkki müdahale edemediğimiz anlar oluyor dualarım seninle dilerim sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına tabi tüm bekleyen anneler de inşallah
Günaydınnn,,Günaydın kızlar3 gündür ishal cekıyorum evin içi balkon tuvalet aradı mekik dokuyorum sıcak basması bunaltı uyuyamama sanırım son zamanın verdiği bısey
Canım şekerle alakası olsa ayakların yanar üstün üşürdü bence :)Benim gibi ayağında patik üstünde askılı ile oturan, var mı :) konum antep
Aşağısı üşüyor üsttaraf terliyor
Hele gece yatak sırılsıklam oluyor boyun kısmı filan
Şekerle alakası var mıdır cuma günü kontrolüm
Canım gebelik kolestazı diye bir şey var son zamanlarda oluyormuş ihmal etme istersen bi baktır bende ikinci trimestırda döküntülü kaşıntı vardı enzimlerde bir şey çıkmadı doktor gebelikten geçici dedi çok şükür bitti bi baktır için rahat etsinKaraciğer enzimlerine baktırmak için acile gitsem mi acaba kaşıntı iyice arttı endişeleniyorum
GünaydınGünaydın, wc ye gitmekten uyuyamayanlarfa burada mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?