2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bugün tam iğne olurken, iğne olduğum yerden iki tekme attı ufaklık. Aklım çıktı sıkıntı olacak diye. Hafif yara olmuş orası. Doktoruma sordum karından devam dedi. 2 hafta sonra tekrar soracağım. Ancak göbekten olmaya alıştım sanki bacak ve kol daha zor gelecek gibi

Merhaba, inşallah sağlıkla vaktinde gelir bebiş. İdrar yolu enfeksiyonu için bana doktorum Solgar Cranberry vermişti. 3 aylıktan doğuma kadar kullandım. Doktora sormadan kullanılmas tabii ama danışmak istersen bilgin olsun

Doktorunuza sorarsanız lütfen buraya da yazın. Ben de göbekten oluyorum hala.
Ben hep bacakta yaptım öyle de devam ediyorum

Kola geçeli çok oldu canm bacağa yapmak istiyorum ama korkuyorum

Bacak ve kolda daha ağrılı oluyor diye okumuştum. Siz sıkıntı yaşıyor musunuz?

Canım arkadaşım da önerdiği gibi cranberry böbreklere enfeksiyona çok iyi geliyor. doktorum da geçen hafta böbreğim ağrıyınca marnys cıstomar cranberry yazdı. beş shot içtim ve ağrım bitti onla mı alakalı bilmiyorum. Ama araştırınca cranberry böbreklere çok faydalıymış onu öğrendim. Bir de bol sıvı karpuz önermişti. Doktoruna danış istersen.

@eras0201 M mabel63 nasılsınız kızlar ,sesiniz çıkmayınca nedense ikiz anneleri bir merak ediliyor
Teşekkür ederim canım tüm gün giremedim. Ben bu geceyi hastanede geçiriyorum ama şimdilik sorun yok inşallah
Sabah ciğer geliştiricinin 2.dozumu oldum sonrasında nst çekildi acilde 100den aşağı inmedi sancı rakamları şok olduk karnım hiç yumuşamıyordu zaten. Doktor Hemen acil bir şekilde gönderdi Samsun’a geldik burda 20den yukarı bile çıkmadı sancılarım İlaç tedavisine başlandı yine de ne olur ne olmaz diye. İlaçlardan sonra göbeğim jöle kıvamında kızlar dokunup zevk alıyorum ilk defa hiç ağrım yok otururken bile inşallah etkisi uzun sürer tabi ilaçların. Bu gece yatıyorum sabah bi sorun olmazsa çıkaracak. Ama yoğunbakımı arayıp 33haftalık ikiz bebeklere yer ayarlayın da dedi. Tedbir amaçlı sanırım. İnşallah daha ilerleriz bebeklerimle henüz çok küçükler canlarım

Amin canım benim de karnım sürekli sertleşiyor hareketleniyor ani ani ordan oraya ama normal değil mi bunlar son zamanlarda bilemiyorum ki artık hastaneye gitmekten de yıldık iyi olmanıza sevindim hiçbir şeycik olmaz hem kontrol altında olmanız çok güzel

Hareketleniyorsa sorun yok canım. Sertleştiğinde bebekler hareket edemiyor nasıl sertleştiyse öyle kalıyor. Her kasılma da sancım 100ün üstünde gösterdi nst ben de çok şaşırdım bu sertleşmeler kasılma mıymış diye açıkçası normal bişey sanıyordum.

Canım bende seninle aynı durumdayım gelişim geriliği malesef benim bebeğimde de var sürekli tahlil doppler yapılıyor içini ferah tut büyük kızımı tam 5 hafta gelişim geriliği ile dünyaya getirdim 2400 gram doğdu 38. haftada ne yersen ye inan fayda etmiyor ben ilk gebeliğimde sırf bebek beslensin diye 21 kilo aldım ama kızımdaki gelişme geriliğine engel olamadım Allah ne derse o olur yıpratma kendini lütfen stres bebeğin için daha tehlikeli sen bir anne olarak elinden geleni yapıyorsun zaten gebelik kapalı bir kutu ne yazıkki müdahale edemediğimiz anlar oluyor dualarım seninle dilerim sağlıkla zamanında alırsın bebeğini kucağına tabi tüm bekleyen anneler de inşallah

Karaciğer enzimlerine baktırmak için acile gitsem mi acaba kaşıntı iyice arttı endişeleniyorum

Bazı sağlık ocakları da bakıyor, gece gidemezseniz sabah sağlık ocağına gidin. Umarım kuruluktandır.
Acile geldim endişelendirdi fazlaca. Sonuç bekliyorum umarım çıkmaz. Ani bebek ölümü yazısını görünce duramadım

Canim ikinci gebelikte de gelişim geriligi olur diye okumuştum doğru o zaman. Senin neresi ne kadar geriden geliyor peki şuan ve kac gr? Yanlış anlama benim bebeğim çok mu ufak acaba diye soruyorum. Birde 38 de doğunca kuveze alındı mı? Ve kızında her hangi bi problem var mıydı doğduğunda gerçekten beni bitirdi bu hastane sürecleri. Dr um 3.derece yoğun bakım olan bir yerde doğum yapmam gerektiğini söylüyor burda da bir tek şehir hastanesinde var ama orda da hem Dr um yok(ozel hast. Gidiyordum) hemde genelde boş yer olmuyormuş yoğun bakımda bunun stresi de var üzerimde maalesef

Canım şekerle alakası olsa ayakların yanar üstün üşürdü bence :)

Karaciğer enzimlerine baktırmak için acile gitsem mi acaba kaşıntı iyice arttı endişeleniyorum
Canım gebelik kolestazı diye bir şey var son zamanlarda oluyormuş ihmal etme istersen bi baktır bende ikinci trimestırda döküntülü kaşıntı vardı enzimlerde bir şey çıkmadı doktor gebelikten geçici dedi çok şükür bitti bi baktır için rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…