ben hamile kalmadan once olmustum canim. aile hekiminim yapmisti nasilsa cocuk dusunuyorsun korur beni diye .Selamlar hanimlar, icinizde grip asisi olan var mi? Olmayi planlayan? Saglik ocaklari yapiyormu biliyor musunuz?
Ben de covid, adacel, kan uyusmazligi hepsini oldum. Grip kaldi. Ekim basi yada ortasi gibi yaptirsam nasil olur acaba diyorum.ben hamile kalmadan once olmustum canim. aile hekiminim yapmisti nasilsa cocuk dusunuyorsun korur beni diye .
ama covid in 3. asisini olmadim
bir doktoruna sor canim , en iyi sekilde yonlendirir seniBen de covid, adacel, kan uyusmazligi hepsini oldum. Grip kaldi. Ekim basi yada ortasi gibi yaptirsam nasil olur acaba diyorum.
canim gecen kizlardan biri yazmisti zaten ne kadsr beslenirsek beslenelim cok fazla etkisi olmuyormus. Eger anne karninda buyumuyorsa, emin ol ki disarda cok hizli buyucektir.Kizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışimbirde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?
Valla bu isim olayı çok zormuş onu anladıkValla isim konusunda biz de kararsızızben en başından beri güneş diyorum eşim de yanına bir isim koyacak ama karar veremedi dedim o zaman tek güneş kalsın madem
Canım umarım çabucak toparlar gelişme atağına girer bebeğinKizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışimbirde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?
Dualarımız seninle canım. Üzme kendini de kuzuyu da. Onun için en sağlıklısı neyse o olsun.Kizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışimbirde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?
Ayyyy biz de canım yani o kadar fikir değiştik ki asla koyamıyoruz isimli hiçbir şey yaptıramadım üstenin doğum hangi ilde olacak belli değil bir an önce karsr verip kargolarımın gelmesi lazım eşim yine benden iyi buluyor Kutay diyordu sonra Uraz ‘a döndü ben asla bir karsr veremiyorumKızlar biz hala isim konusunda netleşmedik yaşöyle kız isimleri neler düşünüyorsunuz veya beğendiğiniz
Masal diye konuştuk ama pişman olur muyuz bilmiyorum normalde ben insanları hiç takmam ama şu son 1 2 haftadır hormonlar tavan galibaneymiş anlamı olan bi isim olsa daha güzel olmaz mıymış
Bizde eşimle ilk masal dedik(16. Haftada) ama ileride hoşumuza giden isim olursa değiştirir demiştik
Bende ikinci dozu vurulmadimAynen benim de öyle oldu. Aşı 10 gun sonra gelecek dediler, sonra da ben unuttum. Geçen izlem için aradiklarinda söyledim, artik 30u geçtin vurmuyoruz 30dan sonra. Bisey olmaz Allahn izniyle dedik ve kapattikilkinde 2 doz vurulmustum ama üzerinden 5 yıl geçince etkisi olmuyormuş. İçimizi ferah tutalim. Doktorum sen bilirsin bizim özellikle istedigimiz birşey değil demişti zaten.
İnşallah bir an önce olması gereken değerlere döner bebek de siz de .Dondurma,ceviz,muz,kaşar kilo aldırıyor bebeğe diye biliyorumKizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışimbirde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?
Canim benim insallah gerek kalmaz erken almasınaKizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışimbirde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?
Ayaklarım üşümüyor ama gece o kafa kısmı boyun ense terlemesi beni benden alıyor cam açık bile yatsam ıpıslak oluyo gebelik şekeri var onunla mı ilgili bilemiyorumBenim gibi ayağında patik üstünde askılı ile oturan, var mı :) konum antep
Aşağısı üşüyor üsttaraf terliyor
Hele gece yatak sırılsıklam oluyor boyun kısmı filan
Şekerle alakası var mıdır cuma günü kontrolüm
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir bebeğinKizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışimbirde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim 6dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?
Sabahları limonlu su iç canım.. inşallah bir sıkıntı olmadan kucağına alırsın bebeğini, dualarım seninleKizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışimbirde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?
Bize en başta kızınız olacak dediklerinde biz ilk Masal olacak demiştik sonra erkek olduğunu öğrendik Masal çok güzel bı isimKızlar biz hala isim konusunda netleşmedik yaşöyle kız isimleri neler düşünüyorsunuz veya beğendiğiniz
Masal diye konuştuk ama pişman olur muyuz bilmiyorum normalde ben insanları hiç takmam ama şu son 1 2 haftadır hormonlar tavan galibaneymiş anlamı olan bi isim olsa daha güzel olmaz mıymış
Bizde eşimle ilk masal dedik(16. Haftada) ama ileride hoşumuza giden isim olursa değiştirir demiştik
Kuzum sarisinmisiniz eşinde sende bizim öğrenci güneş var esmer hep dalga geçiyorlar ya bu nasıl güneş diyeValla isim konusunda biz de kararsızızben en başından beri güneş diyorum eşim de yanına bir isim koyacak ama karar veremedi dedim o zaman tek güneş kalsın madem
Canim düşünüp kendini strese sokma ne olur Sağlıkla hayırla vaktinde zamanında gelsin inşallah dua edeceğim senin içinKizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışimbirde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?