2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar canim çok sıkkın bugün 30.haftadayim bebeğimde hala gelişim geriliği devam ediyor maalesef.. Ona kilo aldiricam diye Ete yüklendim simdide kendi ALT değerimi arttırmışim birde bunlar yetmezmiş gibi yine tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonum çıktı normalde 0-5 olması gereken değer bende 39 çıkıyor. doktor 2 hafta sonra çağırdı eğer gelişme görmezsem alirim dedi. Nolur dualarınızda benide ekleyin olur mu? Sağlıkla vaktinde kucağıma alayim yavrumu. Suan daha çok ufak onu hastane köşelerinde bırakamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor.. birde idrar yolu enfeksiyonu için önerisi olan var mı?

canim gecen kizlardan biri yazmisti zaten ne kadsr beslenirsek beslenelim cok fazla etkisi olmuyormus. Eger anne karninda buyumuyorsa, emin ol ki disarda cok hizli buyucektir.
Cok zor bir surec ama ekim annelerinde hayyal ile konus, ogluna surekli sut sagip gonderiyor ve 3 ekim de artik kuvezden cikicak.

Canım umarım çabucak toparlar gelişme atağına girer bebeğin idrar yolu içinde daha önce de yazmıstım sanırım bana en iyi ilaçtan çok daha iyi geliyor; ev yoğurdu. Bol sulu ayran gibi de yapıp bol bol içersen hem bebişe iyi gelir hem enfeksiyonu söker atar bence.

Dualarımız seninle canım. Üzme kendini de kuzuyu da. Onun için en sağlıklısı neyse o olsun.

Ayyyy biz de canım yani o kadar fikir değiştik ki asla koyamıyoruz isimli hiçbir şey yaptıramadım üstenin doğum hangi ilde olacak belli değil bir an önce karsr verip kargolarımın gelmesi lazım eşim yine benden iyi buluyor Kutay diyordu sonra Uraz ‘a döndü ben asla bir karsr veremiyorum en azından onun istekleri var. Kız isimlerinde de ince ünlüler hoş oluyor İpek,İnci ,Beren ,Ezgi bir de Asya,Zeynep ,Leyla,Aybüke gibi isimler de hoş

Bende ikinci dozu vurulmadim
Bu hafta gitmem gerekiyordu gidemedim
30. Haftadan sonra vurulmadigini da bilmiyordum

İnşallah bir an önce olması gereken değerlere döner bebek de siz de .Dondurma,ceviz,muz,kaşar kilo aldırıyor bebeğe diye biliyorum

Benim gibi ayağında patik üstünde askılı ile oturan, var mı :) konum antep
Aşağısı üşüyor üsttaraf terliyor
Hele gece yatak sırılsıklam oluyor boyun kısmı filan
Şekerle alakası var mıdır cuma günü kontrolüm

Canim benim insallah gerek kalmaz erken almasına
Idrar yolu enfeksiyonu için de bol su öneriliyor
Hepimiz sonlara geldikçe geriliyoruz korkulara kapiliyoruz
İyi düşünmeye çalışmak zorundayız

Ayaklarım üşümüyor ama gece o kafa kısmı boyun ense terlemesi beni benden alıyor cam açık bile yatsam ıpıslak oluyo gebelik şekeri var onunla mı ilgili bilemiyorum

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir bebeğin

Sabahları limonlu su iç canım.. inşallah bir sıkıntı olmadan kucağına alırsın bebeğini, dualarım seninle

Bize en başta kızınız olacak dediklerinde biz ilk Masal olacak demiştik sonra erkek olduğunu öğrendik Masal çok güzel bı isim

Valla isim konusunda biz de kararsızız ben en başından beri güneş diyorum eşim de yanına bir isim koyacak ama karar veremedi dedim o zaman tek güneş kalsın madem
Kuzum sarisinmisiniz eşinde sende bizim öğrenci güneş var esmer hep dalga geçiyorlar ya bu nasıl güneş diye

Canim düşünüp kendini strese sokma ne olur Sağlıkla hayırla vaktinde zamanında gelsin inşallah dua edeceğim senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…